6107
-
#5311 akkor meg is van a válasz . ...........
thx -
#5310 ja
-
#5309 Az a monitorod max felbontása!? -
#5308 fiúk .
miért van az h az nvidia geforce 9500 as 1gb - s videókarin nem tom 1200x1024 - nél nagyobb garfra tenni ? a 8500 ason (ami meghalt ) is csak ennyire tudtam -
#5307 Én ezért írtam.
"Szóval jelenleg a piacon nincs jó kamionos játék" -
#5306 Most nem kötekedni akarok, de próbáld meg értelmezni a mondatokat légyszíves.
"Ha meg szerinted szar mer nemtudsz oroszul akkor ez van."
Én ezt írtam:
A rig n roll pedig jó de sajnos oroszul nem kell, meg kell várni amíg kijön angolul.
Azaz: Jó játék de nekem Oroszul nem kell.
Addig inkább nem játszok semmivel, ha kijön angolul akkor majd játszok vele.
De még akkor is azt mondom, hogy kamionos témában nincs jó szimulátor, maximum jó játék.
-
#5305 Attól függetlenül hogy a Rig'n'Roll még csak oroszul elérhető... az a legjobb kamionos játék a piacon.
Mutass már hasonlót.
.Nemtudsz.
Ha meg szerinted szar mer nemtudsz oroszul akkor ez van.
Én sem tudok! egy szót se! de szerintem akkori ba***tul jól megvan csinálva. -
#5304 a nagy áttörés a 18Wos PTTM volt
kéne egy újabb ilyen áttörés ráncfelvarrva mert a soron következő játékok elég gagyik lettek, convoi,haulin,extreme trucker -
#5303 Az ETS/GTS szép ugyan de legalább szar is. Az a fizika ami azokban van szánalmas így 2010-ben. És akkor most beharangozták a UTS-t ami tulajdonképpen csak egy pálya de persze nem add-on ként árulják, hanem rendes játékként.
A rig n roll pedig jó de sajnos oroszul nem kell, meg kell várni amíg kijön angolul.
A legjobb meg a Rigs of Rods, ha a fizikát nézzük, csak ahhoz, hogy az jól nézzen ki nagyon nagyon nagyon brutál pc kell.
Szóval jelenleg a piacon nincs jó kamionos játék. A jelenlegieknél még a HT2: King of the road is jobb volt. Csak az meg már régi. -
#5302 Hát ez az... kinek hogy, sokakkal összevesztem már ezzel kapcsolatban:
Vannak itt sokan, akik istenítik a gts-t, és lehurrogják a rignrollt. Tény és való, hogy 10 évig készült, és többet vártunk tőle, sokkal többet. De azért:
Grafika: rnr nem a legszebb, igaz nekem így is tetszik. Talán ebből a szempontból a gts jobb.
Gépigény: rnr-hoz erőmű kell, sajnos, a gts elkocog gyengébb gépen is, de full grafhoz szintén erőmű kell. Nálam szerencsére közepes beállításokon fut a rnr, és full grafon a gts. (2X3800+/gf8500gt/4g ram)
Kamionok: rnr-ben elmaradnak az ígért minőségtől, sajnos a mennyiség is kevés (12), boxer orrúak közül nincs is normális a játékban (1). gts-ben a 3 új kamion egész jól sikerült, de a régiek borzalmasan rondák. A választék gyatrább mint a rnr-ban (7) (igaz itt a moddereknek köszönhetően bármilyen kamiont betehetünk),
A rnr-ban sérülnek a kamionok, ez a teljesítményen is érződik, rengeteg féle képen le lehet robbanni, még a gts-ban semmi ilyesmi nincs. rnr-ban rengetegféle képen lehet tuningolni, szépítgetni, a gts-ból ez szinte teljesen kimaradt.
Bugok: Nah, ebben versenyezhetne a két játék, mind a kettő elég bugos...
És a végére hagytam a fizikát, és az irányítást, ami egy szimolátornak nevezett játék két legfontosabb tulajdonsága lenne:
Fizika nem a legjobb egyik játékban sem. De a rnr-ban azért mégis csak jobb. A gts-ben a kamion tud érdekes dolgokat művelni, irreális gyorsulás, a kamion úgy csúszkál a kanyarokban, mint egy rally autó, néha lassú menetnél azt lehet észrevenni, hogy oldalirányba is mozog a kamion.
A rnr-ban ellenben így hirtelen csak az irreális gyorsulást tudnám felhozni negatív példaként, de messze nem annyira vészes, mint a gts-ban.
Irányítás: (logitech G52) A gts irányíthatatlan, a váltó kezelhetetlen manuális váltással. Pici gázadásnál is iszonyatosan meglódul a gép, nem lehet vele finoman menni. Ha a kormány elér egy bizonyos szöget, a kamion elkezd egyenesen csúszni, már kis sebességnél is, ezt lehetetlen 900° beállítással korrigálni.
Ezzel szemben a rnr-ban az irányítás nagyon el lett találva, igaz, hogy a kamionok csak 6 sebességesek, de legalább a váltó is használható, hogy a kuplungot már ne is említsem. Lehet vele finoman menni, normálisan kanyarodik. Ha nagy sebességnél akarok erősebbet kormányozni, akkor kisodródok, és esetleg bebicskázok, de ilyen is csak akkor fordult elő, ha szándékosan akartam.
Szóval összességében mindkét játéknak vannak jó, és rossz tulajdonságai, kinek mi a fontos. Nekem személy szerint a rignroll most a favorit.
Hangsúlyoznám, hogy ez csak az én véleményem, mielőtt valaki azt mondaná, hogy "attól hogy a gumikacsának tetszik, attól ne gondolja, hogy mindenkinek".... -
#5301 attól hogy csicsás , még szar -
#5300 Egyetértek allock-al.
Modolhatóság: ehhh...hülyegyerekek nyomkodják be a fotosopolt pótokat, meg felraknak 3 lámpát és hűdejó. Esetleg átrakják az ETS-ből a kamion-t és hűdemodolnak. Gyász.
Amúgy ritka uncsi játék a GTS.
Ja, és még TÉK is! -
#5299 akkor felhívnám a figyelmed arra hogy az ETS és GTS a modolhatóságon kívül fos. :)
semmi reális fizika nincs bennük -
takehun #5298 A videókból ítélve a kocsik mozgása elég rossz. Ha kijön a játék angolul, és mellékelnek egy igen nagy csomag patch-et akkor azt mondom, hogy ez jobb mint a GTS. De amíg nem jön semmi addig a GTS a nyerő.
Felhívnám a figyelmet arra, hogy csak a GTS-el játszok, a RNR-t csak videókból láttam. -
menyuska22 #5297 sziasztok mondjatok ar meg nekem h lehet ujj varos részeket venni mert azt nem tudom mertnekem tök orosz sjana és kérlek segitseteg mar jo előre is köszike -
#5296 Sziasztok!
Miért ez a játék most a versenyzésről szól?
Vagy ebbe mi a lényeg? -
dav #5295 A hangokkal nálam is volt valami probléma XP alatt, de átállítottam szoftveresre a játék beállítás menüjében és azóta minden jó. Nálam kb. négyféle beállítást ajánlott fel a hangra, a másik kettőt viszont nem is próbáltam.
Amúgy nekem egyre jobban tetszik a játék. Most már nem törődöm a versenyzéssel, hanem a saját tempómban vezetek, és így nagyon élvezetes. Érdekes módon általában így is nyerek, mert a catch-up miatt az AI bevár, akármilyen lassan is megyek, és a cél előtt nem sokkal általában leelőzöm őket.
Hétvégén Bridgeport és Mi-Wuk Village között vezettem szűk, kanyargós hegyi szerpentineken, nagyon hangulatos volt. Most legjobban azt bánom, hogy a játék nem támogatja a TrackIR-t / Freetrack-et, pedig nagyon hasznos lenne. -
Mester8522 #5294 Windows 7 alatt működik a játék de 2 hiba van, nincs normális eső, nem lehet menteni, windows xp nél lehet menteni de csak zene szól a járműhangok eltünnek lol XD erre telt nekik a 10 évből.Nállam nagyon nagy mínusz pont ez a játék pedig nagyon vártam. -
#5293 habár ahogy a pótkocsi fordul a kanyarokba ... -
#5292 Nekem G25- van, azzal is nagyon komoly, sokkal jobb, mint a gts. -
#5291 Hurrá, úgyis most vettem egy Logitech DFGT-t és használom majd 900 fokon! -
#5290 10x jobb az irányítás akár kormánnyal akár billel -
#5289 Akkor kedvenc kamionos lesz :) -
DIESEL DOG #5288 Én szerintem jobb az irányítás, bár én csak billentyűvel játszom, tehát kormánnyal nincsen tapasztalatom. De itt nem kúszik-mászik, meg farol a kamion... :) -
#5287 Sziasztok!
Az irányítása milyen?
Jobb mint a Gts? -
sftomee #5286 Sziasztok! Írnék két dologról, ami engem zavar a játékban. Remélem nem probléma. Amúgy nekem is tetszik csak ezek a dolgok nem. És remélem valami patch megoldja majd őket. Aztán lehet csak nekem működik így. Egyelőre azt vettem észre hogy forduláskor a kamion, ill a pót nem a kerekein fordul, hanem a szerelvény közepe körül. Egyszer egy kereszteződésnél balra akartam fordulni, és félúton megakadt az egész cucc, és nézem, a pót vége beleakadt a jobb oldalt lévő táblába, mert annyira kitolta jobbra. A másik, hogy tolatáskor egyik irányban (azt hiszem balra) csak félig fordul az első kerék. Ez kombinálva az előbb említett dologgal eléggé lehetetlenné teszi a tolatást. :/ Hát egyelőre ezek tűnnek szarvashibáknak. Bocsi a hosszú szövegért, de ki kellett írnom magamból. :)
Ha másnak is ugyanilyen akkor nem nyugszom meg, csak jó lenne tudni.
Sziasztok! -
#5285 заполнение -
#5284 lapozz a 4. oldalra -
imihungary #5283 A főmenüben melyik ikonra kell kattintani ha beakarom tölteni a mentésemet? -
#5282 én még csak ilyen esővel találkoztam : (amint látjátok 1 felhő se ) :(((
-
#5281 ok thx
-
dav #5280 A jobb oldali tükröt ugyanazokkal a gombokkal tudod állítani, mint a bal oldalit, csak közben folyamatosan nyomd a Ctrl-t. -
#5279 Kérsz egy ban-t reklámért?
Ráadásul off is. -
#5278 -
#5277 Sziasztok!
Megtaláltam a lehetőségét egy multiplayer kamion szimulátor létrehozásának, melyből akár MMO-is fejleszthető, NAGYON jó grafikával, és fizikával. Az eredményhez képest kis munkával lehet kivitelezni a dolgot. Modoláshoz értők jelentkezését várom privát üziben. -
#5276 Szerintem azt nem lehet. -
#5275 a jobb oldali tükrön hogy lehet állítani mert még nem sikerült :( csak a bal oldalin -
#5274 nézz be az off topikba ott találsz linket és cracket is ;) -
imihungary #5273 Sziasztok!
Honnan lehet tölteni a game-t?
Új vok még itt, vki tudna nekem segíteni?
-
#5272 Én úgy érzem tartom magam a #5262 2. sorához.
Bár nem tudok oroszul.