Rig 'n' Roll
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Rig N Roll + Monster Truck kiegészítés
(A térképen az irodát egy zöld számítógép jelzi)
Ott pedig kell lennie egy olyan menüpontnak hogy manage fleets (azt hiszem) és ott tudsz kamiont venni magadnak illetve az alkalmazottaidnak.
Természetesen típus szerint is tudsz válogatni!
Renault magnum http://kamionszim.hu
A régi topik nincs meg valahol?Zenetár frissítés ügyben szerettem volna visszaolvasni benne!<#conf>#conf>
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
A lámpás én vagyok a többit mint a lámpát leoltom!
Elõre is köszönöm!Üdv
Elõre is köszönöm!Üdv
German Truck Simulator!
Ehhez nem is tervezik, hogy majd lesz magyarítás?
Ugye jól tudom, hogy ez a legutolsó kamion simulátor, ami kijött?
kamionok<#nemtudom>#nemtudom>
Intel Core i5-4460 , Kingston 8GB DDR3 1600MHz HyperX Fury , Gigabyte GTX750 Ti 4GB DDR5 GV-N75TWF2OC-4GI
Intel Core i5-4460 , Kingston 8GB DDR3 1600MHz HyperX Fury , Gigabyte GTX750 Ti 4GB DDR5 GV-N75TWF2OC-4GI
1.) Nekem is néha igen
2.) Nem nagyon, és nem is érdemes használni, amíg alszol, a versenytársak keresnek.
3.) Azt hiszem nem, csak ha mindenhol megveszed az irodákat
4.) Nem lett honosítva sajnos (tudtommal)
Ha minden jó megy, az ETS/GTS készítõitõl jön az ETS2, ami nagyon jónak ígérkezik
Renault magnum http://kamionszim.hu
1. Nektek is laggol Greenfield környékén? (gépigény bõven megvan)
2. A motelnak van valamilyen szerepe? ( nem vettem észre hogy elfáradna a muksó)
3. Nyomon lehet követni a dolgozókat az irodán kívül?
4. Sehol nem találok hozzá magyarítást. ( tényleg nincs?)
Olvasgattam a fórumot és van az a sok ember aki a ETS-t és a GTS-t istenítik....... Azok sem rosszak de a rengeteg zavaró dolog és az elnagyolt munka mellet nagyon jó hangulata van. Ha mondjuk ötvöznék a GTS-t és ezt, piszok király game lenne. Ha jár erre valaki aki tud válaszolni a kérdéseimre, tegye meg legyen szíves! Köszönöm!
A legeslegnépszerûbb kamion szimulátor az Euro Truck Simulator.
És a hamarosan megjelenõ ETS 2...
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2