Rig 'n' Roll

Oldal 1 / 123Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

akyyy
Kipróbáltam a játékot. Ez valami vicc? Az az irányitás, loál. Meg az egér mozgása. Belsõ nzetben meg mi értelme van a tükör mozgatásának, ha a kis felbotás (POV) miatt úgyse látni semmit 😄

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

Sziasztok!Win 8-on el sem tudom indítani,mindig hibaablak ugrik fel!<#gun>
sziasztok aki tudnekem arinrorba segíteni az írjon skipén acímem pityu889
Errõl van valakinek valami infója? 😄
Rig N Roll + Monster Truck kiegészítés

sziasztok letudnátok nekem írni hogy tudom aringrorba meg kötni aszerzõdést avárosokal
<#vigyor3>
sziasztok a rignroll játékban hogy tudok kamiont venni hiába lépek a manage fleets fel íratra nem azt adja be amit kérek
Oxnardban!
(A térképen az irodát egy zöld számítógép jelzi)
Ott pedig kell lennie egy olyan menüpontnak hogy manage fleets (azt hiszem) és ott tudsz kamiont venni magadnak illetve az alkalmazottaidnak.

és acégem irodáját hol találom
A céged irodájában tudsz használt vagy új illetve drága és olcsó kamionokat vásárolni!
Természetesen típus szerint is tudsz válogatni!

bocsi roszul írtam ajátknak anevét ring nrol
sziasztok arinrorba van több kamion és ha van létszi segítstek hogy tudom meg venni õket ajátékba elõre is köszi
A többség számára csalódást okozott a játék maga, ami szerintem érthetõ.
gumikacsa
10 év fejlesztgetés után szomorú, hogy akkora bukta lett a játék, hogy a fejlesztõk 2 éve rá sem bagóznak...

Renault magnum http://kamionszim.hu

Nos csak annyit tudok mondani hogy nézz be minden szervizbe és ha lehet tenni a kamionra akkor tudsz rá tenni, ha meg nem akkor nem!

sziastztok én egy dolgot szeretnék meg kérdezni hogy akamionok két oldalra való tükröt hol lehet venni ajátékba amit amotor háztetõ elé tesznek ha tudjátok aválaszt írjatok
Ha valakit érdekel, az Amazonon most csak 5$ (~1200 Ft) a digitális verzió.
Ilyen kérdéseket csak a warez topikban!
Valaki nemtudna adni egy CD KEY-T a RIG··N··ROLL-HOZ?..
Valaki nem tud valami Pénz cheatról?Cheat engine -sre gondoltam meg kerestem a pénzemet úgy ahogy játékokba szokás de nem emelte meg érték változtatás után.Valaki lédszíves segítsen.
Alig kiadták a játékot akkor indította valaki,a Rig'n'Roll felirat alatt a hivatalos oldal linkje volt elrejtve.<#nezze>
Ööö, régi topikról nem is tudok. 😞
Helló!
A régi topik nincs meg valahol?Zenetár frissítés ügyben szerettem volna visszaolvasni benne!<#conf>
Alighanem megvan!Egyéb ok miatt töröltem a játékot cakumpakk,és az újratelepítéskor NEM a rendszerpartícióra telepítettem!Megszûnt a szaggatás,legalábbis alig észrevehetõ!!!<#taps>
Megszorzod 1.6-l, annyi km/h
Argosy-t szoktam tolni 600-s motorral padlógázzal a Lebec utáni lejtõn 120-130mph-t tud<#mf1>
Colfax környékén elõfordul,igen csúszós úttal jár,de látni a hóesést is.
Kiváncsiságból megmértem a 25-30 néhol 40 feletti FPS 5-10 közötti értékre esik vissza ott Greenfieldnél,full grafon fut a játék /Geforce GTS450/!Nem lehetne ezt kijavítani valahogy?<#violent>
Nálam is,bármit csinálok vele,egyetlen megoldás ha lelassítok 40-50re!<#rinya>
AkAfinucsi
Én kaptam egy portal 2-t 😛

A lámpás én vagyok a többit mint a lámpát leoltom!

wollnerd
Jaj! Gonosz ez a steam.... Én a Saint Row The Third-et várok el tõle...

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

AkAfinucsi
Üdv! Steamen megkaptam ezt a játékot a winter eventbõl, azt szeretném kérdezni, hogy kell-e valakinek? 😊

A lámpás én vagyok a többit mint a lámpát leoltom!

Rig'n Roll-ba van valahol hó?
Sziasztok!Valaki meg tudná mondani melyik a leggyorsabb kamion?És mennyivel megy?
Elõre is köszönöm!Üdv

Sziasztok!Valaki meg tudbá mondani meik a leggyorsabb kamion?És mennyivel megy?
Elõre is köszönöm!Üdv
Köszi!

Ha még nem próbáltad ezt akkor ajánlom a figyelmedbe:
German Truck Simulator!

Sziasztok!

Ehhez nem is tervezik, hogy majd lesz magyarítás?

Ugye jól tudom, hogy ez a legutolsó kamion simulátor, ami kijött?

joceruza
Tényleg 19 féle kamion van? Párat nem láttam.
kamionok<#nemtudom>

Intel Core i5-4460 , Kingston 8GB DDR3 1600MHz HyperX Fury , Gigabyte GTX750 Ti 4GB DDR5 GV-N75TWF2OC-4GI

joceruza
Akármit csinálok iszonyatosan laggol Greenfieldnél. Már full levettem a grafikát és mégis..... Nem lesz jó vége!

Intel Core i5-4460 , Kingston 8GB DDR3 1600MHz HyperX Fury , Gigabyte GTX750 Ti 4GB DDR5 GV-N75TWF2OC-4GI

gumikacsa
Igen, hangulatban a legjobb.

joceruza
Köszönöm a válaszod! Sajnos nekem nem csak néha, hanem mindig laggol amikor arra megyek. Rohadt idegesítõ! Remélem hogy az ETS2 jó lesz mert eddig ennek a játéknak van a legjobb hangulata.

gumikacsa
Üdv!

1.) Nekem is néha igen
2.) Nem nagyon, és nem is érdemes használni, amíg alszol, a versenytársak keresnek.
3.) Azt hiszem nem, csak ha mindenhol megveszed az irodákat
4.) Nem lett honosítva sajnos (tudtommal)

Ha minden jó megy, az ETS/GTS készítõitõl jön az ETS2, ami nagyon jónak ígérkezik

joceruza
Helló mindenkinek! Remélem jártok még erre! Csak most próbáltam ki a játékot és ...... nekem bejön! Vannak elõnyei és hátrányai is. Lenne egy pár kérdésem:
1. Nektek is laggol Greenfield környékén? (gépigény bõven megvan)
2. A motelnak van valamilyen szerepe? ( nem vettem észre hogy elfáradna a muksó)
3. Nyomon lehet követni a dolgozókat az irodán kívül?
4. Sehol nem találok hozzá magyarítást. ( tényleg nincs?)
Olvasgattam a fórumot és van az a sok ember aki a ETS-t és a GTS-t istenítik....... Azok sem rosszak de a rengeteg zavaró dolog és az elnagyolt munka mellet nagyon jó hangulata van. Ha mondjuk ötvöznék a GTS-t és ezt, piszok király game lenne. Ha jár erre valaki aki tud válaszolni a kérdéseimre, tegye meg legyen szíves! Köszönöm!

Sziasztok!Sokadszor kezdek neki a játéknak,nekem az új megoldások,a szép grafika és az aránylag élethû méretaráyok tetszenek.Gondolok itt a kamion belseje,a fák,az út szélességére.Ami szörnyen bosszantó az állandó javíttatás,a cikkcakkozó autók.Üdv!
Egyébként jó lett a topik!

Nemrég megint elõszedtem ezt a gamet, de rá kellett jönnöm, hogy ez a játék inkább egy vázlat tele jó ötletekkel, mint egy hosszútávon élvezhetõ ETS, GTS

wollnerd
Hát igen...
A legeslegnépszerûbb kamion szimulátor az Euro Truck Simulator.
És a hamarosan megjelenõ ETS 2...

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

gumikacsa
Nem rossz...

Kár, hogy a készítõk így elb***ták a játékot, hogy senkit sem érdekel.

Oldal 1 / 123Következő →