6107
-
#5351 Jó napot.
meg szereztem a játékot de nem indul el nem tudom mi lehet a gond ezért fordulok hozzátok segítségért.
-
mk452001 #5350 Sziasztok!
Nem tudjátok, megoldható-e valahogy , hogy a rádióban az általam betett zenék ugyanolyan hangosak legyenek, mint a játék gyári zenéi?
Illetve még azt szeretném tudni, hogy Magyarországon lesz-e árulva az angol verzió. -
#5349 Akkor ok. :)
Nem tudok oroszul :D -
#5348 Nem hogy felfogható, hanem az is.
Дальнобойщики 3 (orosz cím)= Hard Truck 3 -
#5347 Mivel a King Of The Road a Hard Truck 2 újra kiadott, patchelt kiadása, azt is a Softlab NSK készítette. A Rig'N'roll szintén Softlab fejlesztés, így felfogadható gyakorlatilag Hard Truck 3ként. -
DIESEL DOG #5346 Ha úgy vesszük akkor lehetne ez a játék a King of the Road folytatása is... ott is hasonló képpen történtek a dolgok, ugyanígy versenyezni kellet a rakodó dokkok között hogy ki ér oda hamarabb, stb... -
#5345 Ez nem jó hír!
Miért kellett ezt belerakni?
Egy soló menet jobb lenne. -
#5344 nézz meg egy videót neten:D annyi hogy elindul 4 kamion , és versenyeztek kiér hamarabb oda az árúval -
#5343 És a verseny rész az hogy néz ki? -
#5342 mindkettő:D -
#5341 Sziasztok!
Ennek mi a lényege?
Normál fuvarozgatás vagy valami verseny szerű?
-
#5340 Hát én nem tudom mit csinálnak, jó játék lenne pedig, csak ez a lassúság azért az már durva.S -
#5339 Én úgy gondolom, az angol verzió nem véletlenül nincs még kint, nem hiszem, hogy az angolosítás tart ennyi ideig. Sőt meggyőződésem, hogy az orosz sem jött volna ki, csak már a kiadó két kézzel szorította a készítők golyóit... -
#5338 Én vasárnap nekiültem, egész nap toltam szinte, megállás nélkül.
Délelött 10 órátol, délután 4 ig és az a helyzet hogy megetszett a játék, bejön.
Tetszik hogy elég hosszúak a fuvarok a fílinget teljesen átadja.
Csak valami update kéne amivel lehet menteni mert így elég szar hogy elöröl kell kezdeni mindig.:(
Még az orosz betükkel nem is lenne annyira nagy bajom, csak ez hogy nem lehet menteni, azért meg nem fogom vissza rakni az xp-t.Meg ha jolhallottam azon nem is fut túl jol a game.:( -
PetiM44 #5337 Erre én is kíváncsi vagyok. Nekem is Win7 van a gépemen, és bevallom őszintén, emiatt nem is tetszik a játék. De ha kiadják a frrissítést, akkor már jó lesz. -
#5336 Valami patch nincs már?
Vagy valami megoldás hogy win7 alatt lehet e menteni?:S -
#5335 jó szokásukhoz híven áttolták áprilisra -
VDavo #5334 vmi infó az angol verzióról? -
Robi546 #5333 Nekem megvan a Rig n Roll játék de nekem nem tetszik annyira hasonlít a King of The Road-ra meg a grafika se olyan jó :(
Úgy hogy nekem nem tetszik!! -
mk452001 #5332 Sziasztok!
Arról érdeklődnék, hogy újabb raktárakat, "területeket" hogyan lehet szerezni, mert a ciril betű nem az én stílusom.
Előre köszi -
DIESEL DOG #5331 Off topikban érdeklődj illetve nézz szét: KATT IDE -
Sweetboy #5330 sziasztok
nem tudja valaki hogy hol tudom beszerezni?? -
Blackdog #5329 http://truckpol.republika.pl/docs/rignroll_interview_10.pdf -
Blackdog #5328 Új hír a hivatalos oldalon! Történt egy kis beszélgetés a készítőkkel, akit érdekel:
http://truckpol.republika.pl/docs/rignroll_interview_10.pdf -
#5327 ott van mű
ködő crack -
#5326 olvass ott vissza , 2-3 oldalral hátrébb linkeltek -
wbuba #5325 oda is írtam...de ott nem írt vissza senki:( -
#5324 off&spam topik -
wbuba #5323 szevasztok!!!! letöltöttem a játékot, de crack-et nem tudtam hozzá!!! és már nagyon játszanék vele...tudnátok nekem kicsit segíteni, hogy honnan tudok letölteni crack-et? előre is köszi (vagy a serial kodot) -
DIESEL DOG #5322 Don't feed the troll... -
#5321 -
the witcher #5320 és ez müködik is ? -
Solt #5319 fwkl-dhqk-187l-hdak -
the witcher #5318 sziasztok mi a serial kod ? -
Blackdog #5317 Mi az ami gyenge számodra a játékban? Kifejtenéd kicsit bővebben? -
#5316 Üdv!
Kipróbáltam, és nekem nagy csalódás....
Sajnálom a rá szánt időt... Gyenge nagyon.... -
Blackdog #5315 Március második fele. Van ahol csak márciust írnak, de nézd meg az angol Rig'n'Roll fórumot, talán ott találsz valami bővebbet. -
#5314 Sziasztok van hír az angól verziórol?
-
#5313 miért is ?
( kicsit láma vótam -
#5312 Uram atyám :D