Rig 'n' Roll

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LeWyTy
Most komolyan.
Leszedtem
Nem az a lényeg hogy warez hanem hogy mé nem lehet benne menteni?
Help.

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

allock
Ctrl + Tab :P :)

#hhwnd

allock
karrier módban a diszpécser állomáson találtam alkalmazható embereket + lehet nekik kamiont venni
de én az Argosymat hol tudom lecserélni?

#hhwnd

Koszi ,csakhát nekem a játék nagyon szaggat nektek megyen rendesen ?Még ha leveszem a grafikát minre akkor is .Pedig a grafom GT9600-as.
Doog
Shift + Tab

...::::::...

Azt szeretném megkérdezni a térképet a tab-al kell elohívni de nem tudok kozelíteni hogy az utat részletesen lássam.
gumikacsa
Igen, ez lehet, én már nagyon sokat toltam, megbüntetni csak akkor büntettek, ha koccantam. Pedig sokat mentem full gázon, nem nagyon volt olyan hogy nem én voltam az elsõ az aktuális fuvarral.

Renault magnum http://kamionszim.hu

A fizikához egy kis adalék: a kormányomnak (Logitech MOMO Racing) van egy olyan típushibája, hogy néha elkalibrálódik a fékpedál. Ennek köszönhetõen egy darabig benyomott fékkel közlekedtem és frankón kiégtek a fékek a kamionon. Ezt nagyon szépen leszimulálták, tetszett. A szervizelés és az upgradelés is tetszik, kellõen részletes mindkettõ.

Szerintem hozzáértél egy másik autóhoz, vagy ilyesmi, arra allergiásak. Érdekes módon a gyorshajtás egyáltalán nem zavarja õket.

Gell97 kolega
videóm<(URL>

Gell97 kolega
engem is... meg hogy mindig bilincsre vernek...amúgy szerintam nagyon jó a gém

zolo
Miután már elég pénzetek van, nyugodtan lehet utolsónak lenni és szabályosan menni, max kevesebb lesz a lé...

http://flickr.com/photos/zolika90/

daf xf
Köcce:D
Amúgy engem is rohadtul bosszant ez a verenyesdi.:(

AMD Athlon 64 x2 4200+|ASUS M2N4-SLI|Point of View GF8500gt 512mb @594/1188|2GB dual chanel DDR2 KINGMAX 800mghz|powerLogic 500w táp

allock
engem egyedül a randõrök idegesítenek
ha 50el megyek egy sávban lekapcsolnak
amint lekapcsoltak megyek tovább jönnek mögöttem kis lemaradással, 50et tartom ugyanúgy, megint lekapcsolnak

hát fákk

#hhwnd

[HUN]FaTaL
Szóval meghagyták ezt a versenyzéses agyrém baromságot, ami miatt a HT2-t is abbahagytam anno. Kár érte. :(

http://goo.gl/gd6Zi5

allock
esc és a második menüre bökj rá fuvarozásnál

#hhwnd

daf xf
Srácok valaki segítsen már:D
Végigzongoráztam a billt de nem találtam segítségnyújtást:(
Kifogyott a gázolaj...
Nem volt idöm tankolni ígyis épp hogy beértem lerakni.
Most meg itt állok anyag nélkül:D

AMD Athlon 64 x2 4200+|ASUS M2N4-SLI|Point of View GF8500gt 512mb @594/1188|2GB dual chanel DDR2 KINGMAX 800mghz|powerLogic 500w táp

Én is kipróbáltam a játékot, de nem igazán jött be.

Játékmenet: szerintem ez a versenyzés nagyon elcseszett ötlet. Ez így nem kamionszimulátor, hanem Need for Speed kamionokkal. Még nitró és "catch-up" funkció is van, hogy teljes legyen a Need for Speed érzés. Ennél akármelyik SCS játék közelebb áll a valósághoz. A sztori még esetleg javíthat az élményen, de sok reményt nem fûzök hozzá.

Fizika: hát az nincs egy szál se. Hacsak a jövõben fel nem találják az egy helyben megfordulni képes kamionokat, mert akkor elég élethû. Persze ha a játékos belsõ nézetben vezet és kultúrált sebességgel közlekedik, akkor élvezhetõ. Milyen kár, hogy a játékmenet megkívánja, hogy végig padlógázzal menjünk.

Ami tetszett: a pálya. Tetszik az úthálózat, a sok keresztezõdés és elágazás, és fõleg az, hogy minden szépen ki van táblázva. Jókat lehetne itt kamionozni, ha nem kéne folyamatosan gyorshajtani.

daf xf
A játékélménnyel 1általán nincs semmi gond!
Szerintem a fílingje tökéletesen megvan.
Abban veri az összes kamionos játékot.
Csak az optimapizálást valóban megcsinálhatták volna jobbra is.Nálam nincs semmi gond.Szépen fut a játék csak éppen menteni nem tudok.De ha kijön az angol verzió megveszem.
A King Of The Road is megvan origibe.

gumikacsa
neked sem a szomszédod hülye...

Renault magnum http://kamionszim.hu

Mikor vetted meg?

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

Hát nekem szaggat mint az állat még minimum beállításkor is.A graf pocséknak néz ki még maxon is .Hát ezt a játékot tervezték 6 évig.Még 6 évvel ezelotti grafikának is gyenge lenne.Lehet ha kijon az angol akkor tokéletesítenek rajta de eddig nincs nagy játékélmény.
Windows 7-el nagyon szép a grafika, szaggatni sem szaggat maxon. Csak menteni nem lehet. Windows Xp-vel ugyan lehet menteni, viszont szaggat, a grafika sem annyira szép de legalább lehet menteni ugyanazon beállításokkal. Legalábbis nálam.
Gell97 kolega
igen

KraZ
Azért,mert azzal a céggel nincs szerzõdésed és amíg nem veszel addíg ott nem kapsz fuvart. A sajátcégnél lehet venni valahogy.

MAN T.G.A.

Doog
Akkor megosztod velünk? :)

Nah nekem úgy is tetszik a játék hogy gyenge a videókártyám hozzá és akad.A grafikáért nem sírok hogy "jajj ez de rossz lett" én az élményre megyek:D Am a naplemente jó meg lett csinálva nekem bejön a game...
Gell97 kolega
már rájöttem

King of Roads
ANGOL VERZIÓKBAN ÉS (VALAKIKNEK) SERIALOKBAN GAZDAG BOLDOG ÚJ ÉVET!!! <#kacsint>

Magyarország eddig a szakadék szélén állt, de most tettünk előre egy lépést! *PETERBILT; KENWORTH; FREIGHTLINER; VOLVO; SCANIA;*

Gell97 kolega
valaki megtudja mondani h a karrier mod - ban miért írja ezt ki?:

EREDMÉNYEKBEN GAZDAG, BÉKÉS, BOLDOG ÚJ ESZTENDÕT KÍVÁNOK MINDENKINEK!
2010 Q1 van várom a megjelenést...
pctroger
2.8 Ghz^^:D:D Most veszek még egy fullos videókarit:D:D meg 4 magos procit istenkirály leesz^^ Boccs offért:D

A hülyeség nem pók,mégis behálózza az egész világot:)

King of Roads
nah épp most próbáltam ki énis eme remekmûvet....hát tény h többet vártam de játszható bár még rákell jönnöm 1-2 dologra. és mivel a szilveszteri terv befuccsolt lesz idõm <#email> <#idiota>

Magyarország eddig a szakadék szélén állt, de most tettünk előre egy lépést! *PETERBILT; KENWORTH; FREIGHTLINER; VOLVO; SCANIA;*

nekem sajna nincs meg a game
bakker hogy csináljátok h ezen Penitium Dual-Core 2.2 Ghz
4 GB RAM
ATI Radeon 4570 HD megy fullon???
Gell97 kolega

B.U.É.K. mindenkinek!

Gell97 kolega
látom neked sincs senki a hatalmas parkolókban

pfúj,olyan mintha nem is modell állna az úton,hanem valami rajzolt textúra akármi...

Bízom benne,hogy csak nálad van lowon a grafika ^^

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

AudiQuattro
Katt a képre teljes kép,jobb minõségért.

aka Padlogáz http://www.kamionfan.atw.hu

AudiQuattro
Grafon még nemállítottam,csak a váltot állítottam kézire még..

AudiQuattro
Nekem kuvára tecik ez a gém,csak lenne már angol vagy magyar XD

Ez a konfig nekem is laptopon van. Köszi!
leho94
miért ne mûködne?

\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"

Doog
Ugyan ez a konfigom laptopon.
És szaggatás mentesen megy rajta.

hello. az a problémám h nemtom honnan lehet letölteni a játékot tudom h ilyen kérdéssel az off topicba kéne mennem de az nem mûködik. elõre is köszönöm
Ezen a gépen hogy futna?
Penitium Dual-Core 2.2 Ghz
4 GB RAM
ATI Radeon 4570 HD
Nekem van evvel a konfigal maxon max forgalom mellet 18-25 fps xD

Asus M5A99X EVO, AMD 955 BE 3.8GHZ OC,4x2 GB G.Skill 1600 MHZ kit,Gigabyte GTX 560ti OC(950mhz/2150mhz),Gigabyte Super-B E570 Windows 7 x64

daf! azt mondd már meg nekem hogy azon a konfigon, ami neked van hogy megy fullon a játék full forgalom mellett?? mikor nekem ezen beszaggat full trafficnál! amd 5200+ 2gb ram, 9600gt
Gell97 kolega
na végre sikerült...<#buck>