Rig 'n' Roll

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gumikacsa
Elõzni szoktam, bár elõtte megnézem, nem-e rendõr jön mögöttem, esetleg szemben, mert ha észreveszik, akkor megállítanak. De ha nem, akkor nincs baj.

Renault magnum http://kamionszim.hu

[HUN]FaTaL
Legalább sok van?😊

Bár gondolom elõzni nem lehet mert egybõl jön a rendõr mint a 18WOSban.

http://goo.gl/gd6Zi5

Sziasztok!
Arra rájött már valaki, hogy hogyan lehet új területeket vásárolni?
Mert én próbálkoztam, de nem igazán jött össze.

Intel Core 2 Duo 3 GHz, NVIDIA GeForce GTS250, 8GB RAM

gumikacsa
........................

Renault magnum http://kamionszim.hu

[HUN]FaTaL
Nincsenek 2x1 sávos utak? Brühühü😞

Gell97 kolega
háát... az út szélén néha látok gyalogost...de azokat felveszed és ahova akarja oda viszed ..

"10. Mit lehet tudni a forgalomról? Lesznek gyalogosok a járdán, a zebrán?

Lesz gyalogosforgalom"
Nah itt egy példa hogy ezt is kivették mert én gyalogosokat nemláttam sehol az egyszer biztos...Azt is írták anno lesznek mellékutak és segítségükkel eljuthatunk gyorsabban vagyis levághatunk egy szakaszt.Én én egyáltalán nem találtam csak autópályákat és 2x2 sávos utat én is.látom ezt se tartották be.ráadásul 1000000év késés és ahoz képest olyan mint ha a 18wos aa most jönne ki ebbe a hónapba.oké van benne pár új dolog de milyen áron? tele van hibákkal hazugságokat harangoztak be és bejártam az egész térképet de nem valami hangulatos 60% helyszín rossz...a törés se valami jó figyeg a lökhárító akkor is ha 80al belemegyek egy fába és csaak fityeg.De ha angol lesz lehet hogy job lesz de azért nagyon nagy csalódás lett...
szasztok!hogy lehet új kamiont vásárolni?válaszotokat elõre is köszönöm.

http://kismenyus.picturepush.com

allock
eddig is volt élsimítás a játékban 4x-es, ccc-ben meg csak a színeket állítottam, ilyen kényes lenne ez a játék? :d szégyen
inkább letörlöm 😊 várom az angolt

#hhwnd

norbi56
Catalyst COntrol Centerben minden legyen alapértelmezett, és ne állíts élsimítást be a játékban sem.

Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |

allock
nah, most már nekem sincs kerék a kamionon, se a póton
átlátszó a mûszerfal, a pótkocsi is 😄

egyre nagyobb a csalódás :/

#hhwnd

leho94
lámácska , olvass vissza

\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"

allock
pár oldallal visszább

#hhwnd

Atikah
valami segítség a menühöz? 😛

@ atikahsuperstar.picturepush.nl

Gell97 kolega
már megvan

KraZ
Nálam is ugyanaz!

MAN T.G.A.

HKS
Kár érte na mindegy egy próbát megért

LTomi
Most már több úton is végigmentem Los Angeles, San Diego, Mojave felé és Reno-ba, Nevadába is átugrottam körbenézni, de eddig amerre csak jártam, mindenhol vagy autópálya, vagy 2x2 sávos autóút fogadott. Vannak benne kicsi utak is?
Elég gyökérség lenne, ha nem lennének, mert Kaliforniában sem csak autóutak és autópályák vannak.

Los Angeles, California

allock
elkezdi betölteni de azát a rignroll mûködése leállt és kidob az asztalra játékot meg becsukja 😄

#hhwnd

HKS
Mentésem! documentums and settings/felhasználóneved/mygames/rig n roll/trucker/singleplayer/savedgames probáljátok ki

Gell97 kolega
vki megtudja nekem mondani h azokat az extrákat(gallytörõ stb. 😊 hol lehet venni?

Gell97 kolega
savedgames /bocs/

Gell97 kolega
documentums and settings/felhasználóneved/mygames/rig n roll/itt menj rá a profilnevedre pl.:trucker/singleplayer/sreenshots

HKS
Eddig meg is van csak éppen azt a fáljt nem találom ami a mentést tartalmazná

allock
valahol a documentums and settings/felhasználóneved/mygames/ring roll mappába
legalábbis win7-en

#hhwnd

HKS
Ha megmondod hol találom a mentést akkor szívesen megosztom 😊

HKS
Bocs, csak közbe rájöttem és akkor még nem láttam a hsz-d, de azért köszi

Carlos
Szerintem egy ilyenért megy a ban inkább...
Ugyanis több dolgot sért és úgyemléxem neki már van figyelmeztetése (doksi otthon van).

Þór vígi þessi rúnar

Azt hiszem most jön neked az "1. figyelmeztetés"....

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

nekem meg az embernek (a kamionsofõrnek akivel én megyek) többet van a keze hátul mint elõl 😄 anyiszor elkaptak a rendõrök.

CPU: AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3.4 Ghz RAM: Corsair XMS3 4GB DDR3 1600Mhz GPU: ASUS nVidia GeForce GTX 750 Ti OC 2GB GDDR5 OS: Windows 7 PSN ID: Robbie_0222

Én nekem már megvan a rignroll most nemtudom h pontosan milyen oldalról töltöttem le de kellet a crack azt is megtalaltam lehuztam megyis csak oroszul van és nem ertek belle egy szot se 😞( de a game az igen sirrrrrrrraaaaaalllllllyyyyy
a cracket azt a torrentz,com toltottem <#taps> <#eljen>

CPU: AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3.4 Ghz RAM: Corsair XMS3 4GB DDR3 1600Mhz GPU: ASUS nVidia GeForce GTX 750 Ti OC 2GB GDDR5 OS: Windows 7 PSN ID: Robbie_0222

LeWyTy
Véletlenül se menj szembe a forgalommal <#wink>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Keresd meg aztán forditsd le.
Én már kerestem a fáljokat de nem találtam.

AMD Athlon 6000 3.01 Ghz ; 2GB RAM; GeForce GTS 250; HDD 250 GB ; WIN 7 ; SA:MP ; Rig\'n\'Roll

meg kéne keresni azt a fájlt, amiben vannak a szövegek, és google translattel lefordítani XD

allock
lentebb azt írták a koccanások miatt üldöznek
na de nem koccanok állandóan én se, megyek a kis sávomban aztán már jön is utánnam a semmibõl és lekapcsol 😄 mondjuk ki írja hogy miért de hát ki érti azt

#hhwnd

mérföld/órát
LTomi
Kipróbáltam másodszorra, most már többet játszottam vele és jobbnak tûnik, de csak miután nagy kínlódások árán (az orosz nyelv miatt) megtaláltam az optimális beállításokat. A grafikai- és audio bugok eltûntek, így már sokkal jobb összképet mutat a játék. Persze az index kezelhetetlensége és a versenyzõs szállítmányozás még mindig nagyon szúrja a szemem, de nem igazán figyelem hányadik vagyok, csak szabályosan vezetgetek. Mostanában nem is szállítok annyit, inkább felfedezem a térképet. Ami viszont eléggé zavar, hogy sehol sincs egy speed limit (sebességhatár) tábla és sokszor nem tudom, miért üldöznek a zsaruk. Lehet pont a nem létezõ sebességhatár megszegése miatt. Ezen kívül jó lenne tudni, hogy a fenti kijelzõ mérföld/órát vagy kilométer/órát mutat-e.

Los Angeles, California

allock
ezeket megtaláltam én is, be is adta a bal oldali listába (van ott vagy 8hely) az új kamiont, de nem nekem adta be hanem elraktározta egy alkalmazottnak 😄
végignyomkodtam mindent de nem adta nekem a gépet

#hhwnd

A saját kérdésemet el is felejtettem<#vigyor3>
szintén diszpécseri ügyben, van az az ablak ahol (én úgy gondolom) "újabb területeket" tudsz vásárolni a cégednek, de amikor én bejelöltem egyet, és -asszem- meg akartam venni, nem történt semmi.
ebben tud-e valaki segíteni?

Allock, megvan a válasz a kérdésedre:
abban az ablakban tudod megvenni, ahol az embereidnek is veszel gépeket.
utána pedig a bal alsó részben a jelenlegi kamionod képe mellett van egy rövid gomb (inkább nem írom le, hogy mi van ráírva :-) ), arra kattintasz, és elvileg megkaptad magad alá.

Garth22
én is kipróbáltam ezt a várva várt gamét,de gyorsan rájöttem hogy ez egy hulladék,ahoz képest hogy hány évig kotlottak rajta kidobnak egy ilyen mindenféle szinvonalat mellõzõ vackot.

Carlos
Talán majd az angol verzió...

Þór vígi þessi rúnar

LTomi
Na én is kipróbáltam a játékot, de pár perc játék után úgy érzem, hogy ezért nem érte meg ennyit várni. Az egész kezdõdik az optimalizálás hiányánál, még medium beállításokkal is laggol néha amikor pl. GTA IV simán megy... Néha elég érdekes audio bugok vannak, pl. a videobejátszásoknál egyszer csak egy baromi hangos kamion motorhang "robban" a hangszóróból, teljesen elnyomva a beszédet, amibõl egyébként sem értek semmit, mivel orosz. Ha kicsit gondolkodnak a fejlesztõk akkor a beszédet angolul csinálják meg és a feliratot írják át minden verzióban, úgy legalább érteném az angol beszédbõl, hogy mirõl dumálnak. Na ezek után ültem be elõször a kamionomba. Ez a rádió funkció tetszik, csak kár hogy a szövegek itt is oroszok angol helyett. A hangok beállítása sok idõt elvett, mivel nehezen találtam meg az arany középutat, ahol a rádió még hallatszik, de nem nyomja el teljesen a motor hangja. Elõször ocsmány volt a hang minõsége, mert át kellett állítani a hangkártyát, ezután jó volt. Ezután kezdtem vezetni. Nem tudom, nálatok hogy van, de én manuálisan nem tudom kikapcsolni az indexet, csak ha 90 fokot fordulok a kamionnal, ezért pl. sávváltást nem is tudtam szabályosan megoldani. A kamion gyorsulása nekem kicsit irreálisnak tûnt, de lehet csak azért, mert még nem ültem ilyenben az igazi életben. Az is eléggé zavart, hogy a kamera mindig oldalra fordult amikor kanyarodtam és szerintem túl közel van a mûszerfalhoz, csak akkor látom a mûszereket ha lenézek. Mentem is az elsõ fuvaromért, ahol elõször még poén volt, hogy videón látom, ahogy beállok a garázsba, de késõbb halálra idegesített, hogy sehogy sem tudtam átugrani a videót. Ezután jött az amitõl - mint lejjebb látom - nem csak én féltem, hogy benne hagyták ezt a versenyzõs baromságot. Miután pár fuvart elszállítottam és valaki felhívott, egy érdekes grafikai bug keletkezett a belsõ nézetben: a mûszerfal el volt fordulva és csak a szélvédõ közepén láttam ki, oldalt el volt mosódva. Kívülrõl nem volt bugos, de itt húztam fel magam és inkább kiléptem.
Viszont ezek mellett nekem nagyon tetszik, hogy végre egy kamionos játékban ki van dolgozva a kedvenc helyem, Kalifornia. "Röviden" ennyi lenne a véleményem, szerintem ha az SCS kicsit nagyobb ütemben fejlesztene, simán tudnának jobb játékokat csinálni.

Los Angeles, California

Doog
Ezer bocsánat.
😊

...::::::...

AudiQuattro
Jovan akk vedd visza a hsz-ed..

aka Padlogáz http://www.kamionfan.atw.hu

AudiQuattro
/,* gombok nálam a num lock melett.

aka Padlogáz http://www.kamionfan.atw.hu

allock
azért valaki felrakhatna egy mûködõ mentést, hátha legalább azt betudja tölteni win7 alatt a játék ha már menteni nem tud

de lehet hülyeség 😄

#hhwnd

King of Roads
ahham...win7em van de akkor eszembe se jusson menteni igaz? eddig nem probáltam mert nincs nagy motivácio h komolyan vegyem annyira h fuvarozzak egésznap.....

Magyarország eddig a szakadék szélén állt, de most tettünk előre egy lépést! *PETERBILT; KENWORTH; FREIGHTLINER; VOLVO; SCANIA;*

LeWyTy
Köszönöm.<#worship>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

[HUN]FaTaL
Most komolyan miért nem tudsz visszaolvasni..

Vista és win7 alatt nem megy a mentés, ennyire tellett 6 év alatt a fejlesztõktõl 😄