Rig 'n' Roll
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Renault magnum http://kamionszim.hu
Bár gondolom elõzni nem lehet mert egybõl jön a rendõr mint a 18WOSban.
http://goo.gl/gd6Zi5
Arra rájött már valaki, hogy hogyan lehet új területeket vásárolni?
Mert én próbálkoztam, de nem igazán jött össze.
Intel Core 2 Duo 3 GHz, NVIDIA GeForce GTS250, 8GB RAM
Lesz gyalogosforgalom"
Nah itt egy példa hogy ezt is kivették mert én gyalogosokat nemláttam sehol az egyszer biztos...Azt is írták anno lesznek mellékutak és segítségükkel eljuthatunk gyorsabban vagyis levághatunk egy szakaszt.Én én egyáltalán nem találtam csak autópályákat és 2x2 sávos utat én is.látom ezt se tartották be.ráadásul 1000000év késés és ahoz képest olyan mint ha a 18wos aa most jönne ki ebbe a hónapba.oké van benne pár új dolog de milyen áron? tele van hibákkal hazugságokat harangoztak be és bejártam az egész térképet de nem valami hangulatos 60% helyszín rossz...a törés se valami jó figyeg a lökhárító akkor is ha 80al belemegyek egy fába és csaak fityeg.De ha angol lesz lehet hogy job lesz de azért nagyon nagy csalódás lett...
http://kismenyus.picturepush.com
inkább letörlöm 😊 várom az angolt
#hhwnd
Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |
átlátszó a mûszerfal, a pótkocsi is 😄
egyre nagyobb a csalódás :/
#hhwnd
Elég gyökérség lenne, ha nem lennének, mert Kaliforniában sem csak autóutak és autópályák vannak.
Los Angeles, California
#hhwnd
legalábbis win7-en
#hhwnd
Ugyanis több dolgot sért és úgyemléxem neki már van figyelmeztetése (doksi otthon van).
Þór vígi þessi rúnar
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
CPU: AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3.4 Ghz RAM: Corsair XMS3 4GB DDR3 1600Mhz GPU: ASUS nVidia GeForce GTX 750 Ti OC 2GB GDDR5 OS: Windows 7 PSN ID: Robbie_0222
a cracket azt a torrentz,com toltottem <#taps>#taps> <#eljen>#eljen>
CPU: AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3.4 Ghz RAM: Corsair XMS3 4GB DDR3 1600Mhz GPU: ASUS nVidia GeForce GTX 750 Ti OC 2GB GDDR5 OS: Windows 7 PSN ID: Robbie_0222
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Én már kerestem a fáljokat de nem találtam.
AMD Athlon 6000 3.01 Ghz ; 2GB RAM; GeForce GTS 250; HDD 250 GB ; WIN 7 ; SA:MP ; Rig\'n\'Roll
na de nem koccanok állandóan én se, megyek a kis sávomban aztán már jön is utánnam a semmibõl és lekapcsol 😄 mondjuk ki írja hogy miért de hát ki érti azt
#hhwnd
Los Angeles, California
végignyomkodtam mindent de nem adta nekem a gépet
#hhwnd
szintén diszpécseri ügyben, van az az ablak ahol (én úgy gondolom) "újabb területeket" tudsz vásárolni a cégednek, de amikor én bejelöltem egyet, és -asszem- meg akartam venni, nem történt semmi.
ebben tud-e valaki segíteni?
abban az ablakban tudod megvenni, ahol az embereidnek is veszel gépeket.
utána pedig a bal alsó részben a jelenlegi kamionod képe mellett van egy rövid gomb (inkább nem írom le, hogy mi van ráírva :-) ), arra kattintasz, és elvileg megkaptad magad alá.
Viszont ezek mellett nekem nagyon tetszik, hogy végre egy kamionos játékban ki van dolgozva a kedvenc helyem, Kalifornia. "Röviden" ennyi lenne a véleményem, szerintem ha az SCS kicsit nagyobb ütemben fejlesztene, simán tudnának jobb játékokat csinálni.
Los Angeles, California
de lehet hülyeség 😄
#hhwnd
Magyarország eddig a szakadék szélén állt, de most tettünk előre egy lépést! *PETERBILT; KENWORTH; FREIGHTLINER; VOLVO; SCANIA;*
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?