6107
-
#5446 Oké,csak arra írtam hogy az előkészületeknél sehol nincs még.
Akkor pedig nem mostanába lesz. -
#5444 Ne legyél türelmetlen, mi sem tudjuk, mikor ér a hazai boltokba -
#5443 Köszi!
Mikorra várható,mert még eggyik kiadó honlapján se láttam?! -
DIESEL DOG #5442 Angol... -
#5441 Angol vagy Magyar nyelven? -
DIESEL DOG #5440 No akkor erre megéri majd beruházni szvsz... :) -
#5439 Végre valami jó hír! -
#5438 Megjelent az angol változat, és ha minden igaz, nálunk is kapható lesz. -
#5431 Mester8522: Még pár hsz warezzal kapcsolatban és ban lesz! -
Mester8522 #5430 Ja már megvan de ott nincs semmi legalábbis ha felrakod a javítást a régi crack nem jó hozzá. -
#5423 Áh! Értem! Köszi szépen a segítséget!! -
Mester8522 #5422 Hali, hát ha az összes területet akarod megvenni passz nem kevés de 4-6város az olyan 66ezer dolcsiba kerül.Én se értek oroszul csak ezekre játék közben jöttem rá.Vásárolni a Nick Trucking irodában tudsz ami a sajátod amit a játék elején is mutatnak oxnard-ban. -
#5421 Koszontem -
DIESEL DOG #5420 on the historic route 66... :) -
#5419 De lásd kivel van dolgod
-
#5418 ÚRISTEN
Jobb klikk háttérkép megjelenítése--->jobb klikk kép mentése más néven -
#5417 OFF
A topic hatteret megkaphatom?Koszi :)
ON -
#5416 Értem! Köszi a gyors segítséget! Azt letudnád írni, hogy mennyi pénzt kell összekaparni ahoz, hogy lehessen venni területeket és hogy hol tudok venni területeket? Ugye, hogy orosz a játék hát marha nehéz eligazodnom rajta mivel oroszul egy betűt nem tudok. :D Ne haragudj az értetlenkedésért! Válaszod és segítséged előre is köszönöm! -
Mester8522 #5415 Üdv, de lehet folyamatosan szállítani, de előbb meg kell vásárolnod a területeket akkor tudsz folyamatosan szállítani, alapból csak pár városba lehet folyamatosan szállítani a többit meg kell vásárolni ahoz hogy elérhető legyen a szálítmányozás! -
#5414 Sziasztok!
Ebbe a játékba nem lehet folyamatosan szállítmányokat vinni? Mindig új játékra kell menni? Úgy értem a folyamatos szállítmányokat, hogy elviszem A-ból B-be az egyik rakományt és B-be ahol le kell akasztani a pótot ott újat fölvenni? Elnézést ha volt már a kérdés. -
#5413 Sziasztok, ebben a játékban mennyi kamion van? -
Mester8522 #5412 Üdv nekem windows 7 ultimate x64-en fut a játék menteni is lehet csak olyan crack kell hozzá nézz szét. -
Dominic901 #5411 Mért van az h San Diego-ba vezető úton folyton lefagy a játék? -
#5410 én 32x se tudtam. -
#5409 de nem x64-en -
#5408 Annyira nem érdekes, várok az angolra. :-) -
Mester8522 #5407 Megy win7-el és menteni is lehet csak nézz szét jobban a neten:) -
#5406 Ja csak menteni nem lehet.. -
#5405 Nem tudom volt-e már de kis segítség hogy megértsd az orosz menüt: http://www.youtube.com/watch?v=E0SOnqlvCcU&playnext_from=TL&videos=GTBSAZ8xNFE -
#5404 Azzal most is megy -
kakhas #5403 Heló! windows 7el fog menni?:) -
dav #5402 Az angolt én is meg akarom venni. Kapható lesz itthon boltban? Netről rendeléssel nincs kedvem szórakozni. -
#5401 most nem mondjátok komolyan, hogy az orosz verziót nem lehet "angolosítani"?! Még külön az angol változatért is fizetni kell? Különbözik valamiben? -
DIESEL DOG #5400 Az angol dobozos verzióra én is beruházok majd valószínüleg... :) -
#5399 Mivel a netről már tölthető, így hamarosan jön a dobozos is, valószínű, csak a gyártás, terjesztés miatt csúszik. Mellesleg én már rongyosra játszottam az oroszt...
Viszont ha kijön az angol azt is tuti megveszem (mivel az orosz nem dobozos). -
Blackdog #5398 Pesszimista társaság...
Álljatok hozzá optimistán; augusztus 20-ára már mindenki rongyosra játszotta az angol verziót és már tudja az egész térképet fejből! -
#5397 1? egy nullát lehagytál a végéről :D -
#5396 onnatól számítva még plusz 1 év -
Blackdog #5395 Szerintetek mit jelent az alábbi oldalon található május 7-i dátum?
http://www.1cpublishing.eu/game/rig-n-roll/overview -
#5394 kössz