Rig 'n' Roll
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
www.smart-bus.hu
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
miért van az h az nvidia geforce 9500 as 1gb - s videókarin nem tom 1200x1024 - nél nagyobb garfra tenni ? a 8500 ason (ami meghalt ) is csak ennyire tudtam
"Szóval jelenleg a piacon nincs jó kamionos játék"
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
"Ha meg szerinted szar mer nemtudsz oroszul akkor ez van."
Én ezt írtam:
A rig n roll pedig jó de sajnos oroszul nem kell, meg kell várni amíg kijön angolul.
Azaz: Jó játék de nekem Oroszul nem kell.
Addig inkább nem játszok semmivel, ha kijön angolul akkor majd játszok vele.
De még akkor is azt mondom, hogy kamionos témában nincs jó szimulátor, maximum jó játék.
\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .
Mutass már hasonlót.
.Nemtudsz.
Ha meg szerinted szar mer nemtudsz oroszul akkor ez van.
Én sem tudok! egy szót se! de szerintem akkori ba***tul jól megvan csinálva.
kéne egy újabb ilyen áttörés ráncfelvarrva mert a soron következõ játékok elég gagyik lettek, convoi,haulin,extreme trucker
#hhwnd
A rig n roll pedig jó de sajnos oroszul nem kell, meg kell várni amíg kijön angolul.
A legjobb meg a Rigs of Rods, ha a fizikát nézzük, csak ahhoz, hogy az jól nézzen ki nagyon nagyon nagyon brutál pc kell.
Szóval jelenleg a piacon nincs jó kamionos játék. A jelenlegieknél még a HT2: King of the road is jobb volt. Csak az meg már régi.
\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .
Vannak itt sokan, akik istenítik a gts-t, és lehurrogják a rignrollt. Tény és való, hogy 10 évig készült, és többet vártunk tõle, sokkal többet. De azért:
Grafika: rnr nem a legszebb, igaz nekem így is tetszik. Talán ebbõl a szempontból a gts jobb.
Gépigény: rnr-hoz erõmû kell, sajnos, a gts elkocog gyengébb gépen is, de full grafhoz szintén erõmû kell. Nálam szerencsére közepes beállításokon fut a rnr, és full grafon a gts. (2X3800+/gf8500gt/4g ram)
Kamionok: rnr-ben elmaradnak az ígért minõségtõl, sajnos a mennyiség is kevés (12), boxer orrúak közül nincs is normális a játékban (1). gts-ben a 3 új kamion egész jól sikerült, de a régiek borzalmasan rondák. A választék gyatrább mint a rnr-ban (7) (igaz itt a moddereknek köszönhetõen bármilyen kamiont betehetünk),
A rnr-ban sérülnek a kamionok, ez a teljesítményen is érzõdik, rengeteg féle képen le lehet robbanni, még a gts-ban semmi ilyesmi nincs. rnr-ban rengetegféle képen lehet tuningolni, szépítgetni, a gts-ból ez szinte teljesen kimaradt.
Bugok: Nah, ebben versenyezhetne a két játék, mind a kettõ elég bugos...
És a végére hagytam a fizikát, és az irányítást, ami egy szimolátornak nevezett játék két legfontosabb tulajdonsága lenne:
Fizika nem a legjobb egyik játékban sem. De a rnr-ban azért mégis csak jobb. A gts-ben a kamion tud érdekes dolgokat mûvelni, irreális gyorsulás, a kamion úgy csúszkál a kanyarokban, mint egy rally autó, néha lassú menetnél azt lehet észrevenni, hogy oldalirányba is mozog a kamion.
A rnr-ban ellenben így hirtelen csak az irreális gyorsulást tudnám felhozni negatív példaként, de messze nem annyira vészes, mint a gts-ban.
Irányítás: (logitech G52) A gts irányíthatatlan, a váltó kezelhetetlen manuális váltással. Pici gázadásnál is iszonyatosan meglódul a gép, nem lehet vele finoman menni. Ha a kormány elér egy bizonyos szöget, a kamion elkezd egyenesen csúszni, már kis sebességnél is, ezt lehetetlen 900° beállítással korrigálni.
Ezzel szemben a rnr-ban az irányítás nagyon el lett találva, igaz, hogy a kamionok csak 6 sebességesek, de legalább a váltó is használható, hogy a kuplungot már ne is említsem. Lehet vele finoman menni, normálisan kanyarodik. Ha nagy sebességnél akarok erõsebbet kormányozni, akkor kisodródok, és esetleg bebicskázok, de ilyen is csak akkor fordult elõ, ha szándékosan akartam.
Szóval összességében mindkét játéknak vannak jó, és rossz tulajdonságai, kinek mi a fontos. Nekem személy szerint a rignroll most a favorit.
Hangsúlyoznám, hogy ez csak az én véleményem, mielõtt valaki azt mondaná, hogy "attól hogy a gumikacsának tetszik, attól ne gondolja, hogy mindenkinek"....
Renault magnum http://kamionszim.hu
Modolhatóság: ehhh...hülyegyerekek nyomkodják be a fotosopolt pótokat, meg felraknak 3 lámpát és hûdejó. Esetleg átrakják az ETS-bõl a kamion-t és hûdemodolnak. Gyász.
Amúgy ritka uncsi játék a GTS.
Ja, és még TÉK is! <#idiota>#idiota>
Þór vígi þessi rúnar
semmi reális fizika nincs bennük
#hhwnd
Felhívnám a figyelmet arra, hogy csak a GTS-el játszok, a RNR-t csak videókból láttam.
Miért ez a játék most a versenyzésrõl szól?
Vagy ebbe mi a lényeg?
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
Amúgy nekem egyre jobban tetszik a játék. Most már nem törõdöm a versenyzéssel, hanem a saját tempómban vezetek, és így nagyon élvezetes. Érdekes módon általában így is nyerek, mert a catch-up miatt az AI bevár, akármilyen lassan is megyek, és a cél elõtt nem sokkal általában leelõzöm õket.
Hétvégén Bridgeport és Mi-Wuk Village között vezettem szûk, kanyargós hegyi szerpentineken, nagyon hangulatos volt. Most legjobban azt bánom, hogy a játék nem támogatja a TrackIR-t / Freetrack-et, pedig nagyon hasznos lenne.
Renault magnum http://kamionszim.hu
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
Az irányítása milyen?
Jobb mint a Gts?
Ha másnak is ugyanilyen akkor nem nyugszom meg, csak jó lenne tudni.
Sziasztok!
\"Egy hazugság a fél világot körbeutazza mialatt az igazság még mindig csak a cipőjét húzza fel.\"
Megtaláltam a lehetõségét egy multiplayer kamion szimulátor létrehozásának, melybõl akár MMO-is fejleszthetõ, NAGYON jó grafikával, és fizikával. Az eredményhez képest kis munkával lehet kivitelezni a dolgot. Modoláshoz értõk jelentkezését várom privát üziben.
Honnan lehet tölteni a game-t?
Új vok még itt, vki tudna nekem segíteni?