6107
ftl8zr207hxhnif37b67.jpg
  • Penge88
    Szívemből szóltál. Én tuti játszanék vele :) Régóta vágyam valami hasonló. No autópálya, csak hegyi utak. Sokkal se sokkal izgalmasabb lenne a vezetés.
  • Solt
    Ugyan, dehogy haragszom... csak az "Öreg" megszólítás netes környezetben már nem jól indul! :) De semmi gáz, feldolgozom a dolgot... :)

Én buszozom... régebben emeletes dögökkel mászkáltam, ma már "csak" 20 főssel kóválygok... egyébként tökéletesen egyetértek, nekem is a "centizés", a tolatás a mániám... anno alig vártam, hogy a három tengelyes emeletes mögé még felcsaphassunk egy sprinter nagyságú ufót... imádtam centizni, meg tolatgatni vele... ebben a van a vitamin, nem az autópályás könyöklésben...

Ha valamelyik fejlesztő az én véleményemre lenne kíváncsi, akkor egy cm autópálya nem lenne... a hőskort dolgoznám fel... kerek lámpás F12, U16-s, L22-s Rábák, kétsávos utak, emelkedő, lejtő, kanyar, telephely centizés orrvérzésig... persze full szimulációban, a végső határokig tökéletes fizikával... hadd tanulja meg a mai fiatalság, hogy milyen dolog leengedni egy 10-15%-s lejtőn a 40 tonnát retarder, meg tárcsafék nélkül... szóval az én játékommal nem sokan játszanának! :D
  • coolcar
    Valaki tud valamit a crack-ről?
  • sftomee
    Neharagudj az "öreg"-ért! :( Csak nem akartam itt haverozni. Mer nemvagyunk haverok. Habár kitudja. Nem tudom ki vagy. Amúgy igazából is kamionozol? Én igen, és így főleg szánalom amit előadnak... Kiknek csinálták ezt?? Mármint, ha valaki ezt megveszi, valószínű azért, mert szereti a kamionokat. Szereti hogy nagyok, hogy nagy íven fordulnak, meg hogy tökjó tolatni egy ekkora verdával. Vagy az emberek ennyire igénytelenek lennének? Hát nem tudom. Ebből a szempontból a többi kamionos játék sokkal jobb. Bár ott is túlzásba viszik az autópályák mennyiségét. Szerintem. Én pl inkább szlalomozok a városban a szűk utcákban, telephelyeken, minthogy órákig csak egyenest menjek. Asszem ez kicsit hosszú lett. Elnézést!

Szép estét!
  • Kit--Kat
    Ez mi ez???? Ennél még a Hard Truck 2 is fényévekkel komolyabb volt
  • Mester8522
    Hát ez elég elszomorító ez tartott nekik majdnem 10 évig ők a játékot csak összebarmolták 10év a védelemre kellett mert egyedül azt tudták piszkosul jól megcsinálni.
  • Carlos
    Ez eszméletlen gagyi...
  • Solt
    Még csak 33 vagyok, de ez tényleg elszomorító... viszont annyi pozitívum van ebben, hogy megmarad több mint 6ezer forintom... :)
  • sftomee
    Öreg ezt nézd meg. Szomorú leszel. Rig N Roll Angol verzió, parkolás, tolatás
  • sftomee
    Na arra én is kiváncsi vagyok... Bár szerintem azt hagyták úgy. Az igénytelen többségnek úgy is jó...
  • Solt
    Kacsa, egy kérdés. Fordul már normálisan a pót, vagy még mindig olyan idétlen a mozgása?
  • Ath1s
    Sziasztok!

Lécci valaki adja már meg a serialt.
    Ezt találtam itt de valami hiányzik belőle:

N377-K3RJ3L-53R4L7-M3R7B4-JL355Z

Ide küldjétek el a serialt
    [email protected]

Előre is köszönöm
  • Carlos
    Következő beszólogatásnál/káromkodásnál banán lesz.
  • [HUN]FaTaL
    "kompatibilizálatlan"

Az milyen?
  • LeWyTy
    A topikot is kiveszem favból úgy se történik semmi értelmes... meg a játékis egy kompatibilizálatlan szar.

Nektek is jobb lesz. Én meg leszarom
  • LeWyTy
    Menjen a p***ába az összes akivel még kötekedni se lehet normálisan.
  • LeWyTy
    Te is!

Kötekedni, tudsz e?
  • LeWyTy
    Így belegondolva rossz smileyekat raktam a szöveg után azé nem lett jó.

Kötekedni, tudsz e?
  • Carlos
    Grammar Nazi mode ON

ugyanaz egyszó!

Grammar Nazi mode OFF
  • [HUN]FaTaL
    Olvasni, értelmezni tudsz e?
  • gumikacsa
    Ő is azt mondta ám :D
  • LeWyTy
    De a játék akkor is ugyan az
  • Bacsa09
    De legalább megjelent
  • [HUN]FaTaL
    Egyébként de. A KOTR a HT2 patchelt változata, amit a JoWood újra kiadott.
  • Carlos
    kicsit sokallom az árát...
  • Bacsa09
    Kapható itthon a dobozos!
  • sztanyo28
    Létszi küldjön valaki serialt
  • Carlos
  • paj01
    igen, ott minden lenyeges informacio megtalalhato:D
  • Berguson
    Szevasztok!

Szerintem igazad is van,meg nem is. Mert majdnem ugyanaz a kettő,de mégsem.
    Csak 2 példa: A HT2-ben nincsenek lámpás kereszteződések,a KOTR-ban viszont vannak. Akkor pl a HT2-ben a rendőrségi aknák látszanak az úton,míg a KOTR-ban ezek sajnos nem látszanak.
    Amúgy nekem a HT2 sokszor kilépett a játékból sajnos.
  • Carlos
    Egyébként de!

Lustáknak:
    "Hard Truck 2: King of the Road is the European version of Hard Truck 2. It was released in various European countries in June 7, 2002[1]."
  • gumikacsa
    Nem vitázok, fölösleges, hidd el, nekem van igazam.
  • Boconadi
    egyébként nem.
  • gumikacsa
    Egyébként a HT2, és a KOTR ugyan az a játék
  • DIESEL DOG #5456
    Ebben a játékban csak nyerges vontatók vannak, nem úgy mint anno a KOTR-ban. Ott voltak autók is, kisebb tehergépjárművek de itt nincsenek...
  • Berguson
    Sziasztok!

Úgy hallottam,hogy ez az a játék,ami a régi King Of The Road játék "folytatása"? Itt is vannak a kamionokon kívűl más autók? Kisteherautó,teherautó stb?
    Láttam 1-2 videót róla,de mintha itt nem lennének lámpás kereszteződések? Mert akkor a hard truck 2 játék folytatása,ez a játék!
    Ott nem voltak lámpás kereszteződések!
  • Charly
    Reméljük itthon is hamarossan elérhető lesz.
  • Blackdog
    Akit érdekel az angol verzió elérhetősége, nézzen át a Off & Spam topikba. :D
  • gumikacsa
    Na ne mond. Szerintem a kiadónak csak el lehet hinni:

http://www.1cpublishing.eu/game/rig-n-roll/

Release date: Out Now
  • Blackdog
    Már próbálkoznak egyesek a töréssel. Akinek van kedve, és tudása beszállhat:
    http://forum.suprbay.org/showthread.php?tid=62805