6107
ftl8zr207hxhnif37b67.jpg
  • gumikacsa
    Szia!

Valóban sok a hiba a játékban, és ahhoz képest, amit mondjuk én is vártam, csalódtam. Ennek ellenére azt mondom, 6000 Ft nem sok érte. Szerintem hamarosan jönnek hozzá a javítások, de én így is el vagyok vele. Nekem bejön, igaz, mint mondtam, én is nagyot csalódtam.
  • longhaul
    Köszi. megoldódott. van lámpa mód??? Mert a városban vagy faluban nem látok egy kereszteződésben sem.
  • longhaul
    Sziasztok

Nem jelenik meg a spam fórum? Mit tegyek? Pedig a legfrissebb Firefox van minden JAVA benne van,

• dav
    Ezt a patch nélkül produkálta. Majd kipróbálom patch-el is, de sok reményt nem fűzök hozzá, mert a leírás alapján a patch semmi ilyesmit nem javít. Egyébként sok más hibát is láttam:
    1. Fuvar közben az előttem haladó ellenfél egyszer csak mögém "került", így egy helyezést ugrottam előre. Kicsit később visszaugrott elém.
    2. Szintén fuvar közben a térkép azt jelezte, hogy éppen az egyik ellenfél mellett haladok el, de a másik kamiont sehol sem lehetett látni.
    3. Nem mindegyik autójavító műhelybe tudtam behajtani. Az ikon megjelent, megnyomtam az entert, a kép egy pillanatra elsötétült, ahogy az animációk előtt szokott, majd visszajött, de a kamion nem állt be a műhelybe. Más műhelyekbe meg simán be tudok hajtani.
    4. Egyszer eltűnt alólam az út és a semmin vezettem, de ezt valószínűleg a kevés memóriám okozza (1 GB), mert kicsit később újra kirajzolt mindent a játék.
  • Rubio #5526
    Hát ha ennyi probléma van már most vele, akkor tudod mikor adok érte 6290 Ft-ot! Jó lesz az később is, amikor kinövi a gyerekbetegségeit!

Egyébként üdv. mindenkinek!

Hallottam, hogy már megjelent az angol verzió és gondoltam benézek ide (bocs, ha emiatt valaki nem örül), hogy hátha több infót találok róla, de amit itt olvastam a game-ről az elszomorít, azt hittem jobb lesz.

Az egyik hsz-ben Solt panaszkodott, hogy sok az autópálya, és ha rajta múlna, akkor 1 cm-t sem tenne bele a játékba, de én azt olvastam erről a játékról, hogy az úthálózat a valóságot tükrözik, ha viszont ez igaz, akkor hiába sok, ez a realitás. És valljuk meg őszintén USA léptékeket tekintve azért szükség is van rájuk.

Szumma-szummárum én még várok vele, hogy kipróbálhassam, addig meg valahogy majd csak meg leszek nélküle is, ebben a minőségben nem fog hiányozni...
  • Mester8522
    Hali ezt a 3.0.2.0-ás patch-al csinálja vagy azt nem raktad fel hozzá?Érdekelne mert én is meg akarom venni de ha ennyire gáz akkor nem kell.
  • dav
    Én megvettem az angol verziót. Hát nagyot csalódtam. Tele van buggal, sokkal durvábban, mint az orosz verzió. Az orosz nálam egész stabil volt, csak kicsit szaggatott a gyenge gépemen. Az angolban viszont óriási hibák vannak. A legdurvább az volt, amikor mentem a kamionnal kb. 70 mph-val, és mintha beleütköztem volna egy láthatatlan falba. A kamion megállt egy helyben, percekig ott rázkódott egy helyben, majd ripityára tört. Ezek után tovább tudtam menni, de nem sokkal később újra megtörtént. Újratöltöttem a mentett állást, de ugyanazokon a helyszíneken másodszorra is összetört.
  • Carlos
    1st
  • Zokni
    Gondolkozom a program megvételén, de a videók amiket láttam sajnos nem győztek meg. Pár szóban összefoglalva maga a játék az jó? Fizika jó? A grafika ránézésre legfeljebb közepes, azt nem is kérdezem. :)
  • ILLNeo
    kösz
  • Gell97 kolega
    meg kell venni
  • allock #5519
    nincs
  • ILLNeo
    Sziasztok!

Van benne többjátékos mód?
  • 455
    sziasztok.segitenetek nekem?letoltottem a tegnap a jatekot es fel is tettem az angolt.es mikor el akarom inditani valami serial keyt ker.azt is beirom es errort ir.olyasmit olvastam hogy kell aktivalni a jatekot.azt is megprobaltam csak nem tudjatok hol lehet megnezni a hardver kodjat?angolul hardver code?
  • Faterx
    Nem hiszek a szememnek
  • koppi2
    Valki elküldené az angol RIGNROLL telepitö kodját ?

Aki le irja nyeremény üti a markát !

ami ebe a vonalba kell bele irni nekem csak azt irjátok le. köszi

• koppi2
    VALAKI TUD ADNI AZ ANGOL VERZIOHOZ

CD KULCSOT ? lécike nagyon fontos lenne. Aki küld annak jutalom üti a markát !!
  • Boconadi
    a kuplunk még billentyűvel sem olyan rossz. Lásd: LiveForSpeed
  • norbi56
    Pedig terveztem a vásárlást de inkább veszek valami simbin-es cuccot, holnap érkezik a G25:)
  • norbi56
    Igaz én még javában apámban voltam abban az időben de amióta megláttam a régi fotót a turbostarrol és rábáról na és végignéztem a tir sorozatot, meg meghallgattam apám történeteit...hát szivesen játszanék egy olyan játékkal:)
  • norbi56
    De jó ezt a beszélgetést olvasni, egyszer tényleg kellene már valami normális szimulátor.
  • Solt
    Remélem egyszer szükség lesz a segítségedre...
  • gumikacsa
    Természetesen gondoltam, hogy neked is volt szerencséd öregebb buszhoz, ma már nem annyira, de régebben nem is ülhettél komolyabb buszra/kamionra, amíg le nem nyomtál pár évet egy szolidabb gépen.

Ha felesleges pénzem lenne, akkor én is költöttem volna már erre. De ha valakinek esetleg összejön, bármikor beszállok tereptárgyakat, egyebeket gyártani...
  • Solt
    Igaz, hogy nem 40 tonna, de azért az öreg 255-s ikarnya amivel anno elkezdtem a bemelegítést bizony még dobfékes volt, a retardert meg még hírből sem ismerte! :D Még Dobogókőröl lefelé is nagyon oda kellett figyelni... nem volt szabad "elengedni"... :)

Egyébként, ha lenne egy kis felesleges pénzem, pár millióból nagyon jó alapot lehetne összedobni... ( egy fizikai motor van is, ami elérhető áron tovább fejleszthető lenne )

• [HUN]FaTaL
    Ettől még nem lesz árkád, hogy nem tudod rommá zúzni a repülőt, a fizika attól még megmarad. A Hawx féle stílus, na az árkád.
  • sftomee
    Miért is nem? Be tudom állítani, hogy ne legyen túlterhelés, hogy zuhanva földetérés után csak visszapattanjon a földről. Ha ez nem árkád akkor nem tudom mi az. Én egyáltalán nem a Hawx stílusú repülésmodellre gondoltam.
  • [HUN]FaTaL
    Inkább az AI-t, a lámpákat és a MAPot dolgoznák át, mert ennyi autópályával vér unalmas az egész.
  • [HUN]FaTaL
    "Nagyon jó példa a Flight Sim. Azt is teljesen frankón lehet konfigurálni a teljesen árkádtól"

Nem jó példa, nem tudod full árkádra beállítani. Hála istennek, különben tele lenne a topicja vérpistikkel.
  • Penge88
    OFF

Úgy legyen! Autópálya legyen, de legyen jóóóóó sok hegyi út!

ON
  • aerolive
    remélem a képpel ellentétben egy cm autópálya se lesz
  • Kit--Kat
    Az egész játéknak olyan összecsapott fílingje van már a videók és a játékosok infója alapján.

A honlapon fent volt vagy 40 licencelt kamion, ebből lett kb 12 és azoknak a fele is hamkós.

Kivették a gyalogosokat ami nagyon-nagyon sokat dobna a hangulaton.

A kamionok belsejét elnagyolták.

Akkor a fizikája is siralmas néhol.

Kicsit úgy tűnik mintha már ők is érezték volna, hogy kínos ez az elhúzás és kiadták úgy ahogy tudták ahelyett, hogy addig szenvedtek volna amíg azt adják oda a játékosoknak amit ígértek.

Én komolyan inkább vártam volna még 2 évet, ha ennyi kellett volna még ahhoz a RigN'Rollhoz, amit ígértek.
  • sftomee
    Hát én is valami ilyesmire gondoltam. Nem mondom hogy a full szimulátornak nem lenne rajongótábora, de meglehetne találni az arany középutat. Ha mindjárt nem is "full szim", de minimum az ilyen alapvető fizikai dolgokra figyelhetnének.

Mint pl ez a kanyarodás dolog. Meg hogy ha kinyomod a kuplungot akkor felpörög a motor. Azért a durvább változatát nehezebb lenne megoldani. Vagyis inkább használni. Ugyanis nem sok embernek van otthon kuplungos kormánya pl.

Nagyon jó példa a Flight Sim. Azt is teljesen frankón lehet konfigurálni a teljesen árkádtól a full szimulátor szintig.
    Ez főleg annak a fényében lenne elvárható, hogy minimum 8 éve csinálják. Szerintem.
  • kemszi2
    uhh ez nagyon meredek...ezt hogy gondolták??...akkor inkább a RoR :D
  • gumikacsa
    Igen, Pavel ezt mondta, azért, mert ők nem tudják megcsinálni normálisan. (Sajnos már azt kell mondjam, a Softlab sem, bár előremenetben azért normálisabb a fizika). A másik meg, amit te mondasz, hogy állítható legyen a nehézség. Bár, ezek nem verseny játékok, egy kamiont nem lenne nehezebb vezetni, ha full élethű lenne a fizika, és az irányítás. Az ilyen kamionos játéknak pont az lenne a lényege, hogy "csontszimulátor" legyen...

Off:
    A nagyobb reménységem még mindig az Scs-ben van egyébként, főleg a tavalyi ígéretük, miszerint átdolgozzák teljesen a fizikát. Ez a kép már állítólag az Euro Truck Simulator 2-ből való, ami 2011-ben fog megjelenni.

On
  • Carlos
    Én annó beszéltem Pavel-al (18 WoS -es mufti) és ő azt mondta, hogy a csontszimulátornak nincs piaca. Nagyon kicsi réteget tudna megfogni egy szimulátor. Ebben látok némi igazságot, de azért lehetne csinálni egy olyat, hogy a fejlesztő egy config file-ban tárolja a szimulátor és egy másikban az árkád fizikai beállításokat.
  • Penge88
    Az biztos, ha elkészülne egy ilyen "játék", inkább egy vérbeli kamion szimulátor és lenne benne minden féle teherkocsi (nem csak nyergesre gondolok...), akkor azt már nem is kéne modolni. Lenne egy komoly netes háttere (co-op fuvar stb.), akkor aztán ütne, de attól még Tyson is padlót fogna.

De nem értem... Microsoft Flyght Sim is azért egy komoyl szimnek nevezhető (vannak érdekes landolási bugok, de azért akárki nem tud benne földre tenni komfortosan egy Boeing-et) és mégis játszák azért. Szóval nem hinném, hogy egy ilyen, vagy még jobb minőségű kamionos szimulátornak ne lenne tábora... Hát így, ezen az oldalon kapásból tudnék 5-6 embert (nem sokmindenkit ismerek).

Ilyenkor lenne jó, ha pl. lenne ilyen közvélemény kutatás, hogy a játékosok mit szeretnének. Illetve lenne BETA teszt változat, ahol olyanok lehetnénak csak teszterek mint mi, akik ilyen SZIMULÁTORT szeretnénk (játék szót asszem el kéne felejteni). Okés, hogy ez egyfajta megkülönböztetés, de a kamion szimulátorok rajongói állandóan várnak valamit, ami végre valahára valami igazán angy.

És várunk 5-6 évet és kijön a rig n roll, amitől én kib. sokat vártam és nzem a videókat... Hát bocsi, de nem hogy ne veszem meg, de ilyen fizikával még letöltésére is sajnálom az időt. Bosszantó nah! Nem ezt érdemeljük, szerintem! KOTR volt a csúcsa talán ennek a kategóriának, ugyanúgy, mint a Porsche 2000 az NFS szériának, azóta csak ilyen 1-2 hónapja leköt JÁTÉKOKAT kaptunk.

Bocsi, hogy hosszúra sikerült, asszem ezt ki kellett magamból adni.
  • Carlos
    Naja, akkor nem arra verik, hogy csináltak egy józsika transz-os pótot vagy feltoltak még egy lámpát a csőrös elejére.
  • Penge88
    Az biztos, hogy kb. ötödére csökkenne a létszám, aki a játékkal játszik, de lássuk be... eltűnne a sok komolytalan benőke. Hogy őszinte legyek, én már azt sem bánnám, ha 10e-ért adnák, csak végre valahára, jöjjön ki egy ilyen játék, ahol bizony küzdeni kell az géppel. Visszaváltásoknál dupla kuplung stb.
  • gumikacsa
    "hadd tanulja meg a mai fiatalság, hogy milyen dolog leengedni egy 10-15%-s lejtőn a 40 tonnát retarder, meg tárcsafék nélkül..."

Ebben az időben neked még a homokozóba lógott a pöcsöd.... :P (ahogy nekem is, igaz, nekem is volt szerencsém edével tekerni...)

"szóval az én játékommal nem sokan játszanának! :D"

A sok kis .... az ets, és hasonló topikokban biztos nem, de mi, akik már nagyon várnánk egy normális kamionos játékot, mi biztos játszanánk, csak a fizikára, és az irányításra nagyon figyelj.... :D:P
  • Carlos
    Mégegy ilyen és ban!