6107
-
#5571 Elfogy alóla a memória. :)
Ismerős... -
Blackdog #5570 Most jöttem vissza Los Angelesből Oxnardba, de semmi különöset nem tapasztaltam, nálam nem volt fal.
Viszont megfigyeltem, ha kilépés nélkül többször, egymás után töltök be játékállást egy idő után vagy kifagy a game, vagy szó nélkül kilép. -
dav #5569 Szerintem a tempomat valószínűleg az összes kamionhoz elérhető, csak jó helyen kell keresni. Én úgy vettem észre, hogy az elérhető fejlesztések leginkább az adott szerviztől függenek, ezért érdemes több helyre is benézni. Én, amikor még béna gépem van, akkor az összes szerviznél meg szoktam állni, hogy lássam a kínálatot. Még egy olyan érdekes megfigyelést tettem, hogy a fejlesztések jellege mintha a területtől függene: Los Angeles környékén leginkább optikai tuningokat kínálnak a szervizek, északon viszont inkább a teljesítménynövelő tuning a gyakori. -
dav #5568 Szerintem a verziószámok nagyon össze-vissza vannak kavarva. Az eredeti orosz verzió talán 3.0.1 volt, amihez kiadtak egy patch-et 3.0.2 verziószámmal. A nemzetközi verziók mintha ezt a patch-et már alapból tartalmaznák, ettől függetlenül a verziószámuk továbbra is 3.0.1. Amit nem értek, hogy miért van egy 3.0.1 verziószámú hotfix az angol verzióhoz? Én megpróbáltam azt feltenni, de nem is ment fel rendesen. Azóta újratelepítettem a játékot, és látom, hogy alapból 3.0.1 verzióm van. Lehet, hogy az én verzióm már alapból tartalmazza azt a hotfixet is. Akkor viszont kéne lennie 3.0.0-ás angol verziónak is. Franc se tudja már követni.
A lényeg, hogy nálam a 3.0.1-es angol verzióval vannak láthatatlan falak és eltűnő útszakaszok is. Az utóbbit még megértem, mert csak 1 GB memóriám van, biztos nem tudja elég gyorsan betölteni a játék az adott útszakaszt. Ha várok egy kicsit, vagy kimegyek a menübe majd vissza a játékba, akkor általában megjelenik és folytathatom az utam. Itt egy videó a jelenségről:
http://www.youtube.com/watch?v=WhAYOQhU67Q
A videó végén a láthatatlan fal is megfigyelhető. A videót nem én készítettem, másnál is előfordul a hiba. Az angol verzióra többen is panaszkodnak, de azt hallottam, hogy a 3.0.2-es patch-el az orosz verzió is ugyanilyen bugos. Szóval logikusnak tűnik, hogy a 3.0.2-es patch-ben van a hiba, amit a nemzetközi verziókba már alapból beletettek. Lehet, hogy a német verzió mentes tőle, de valószínűbbnek tartom, hogy egyszerűen szerencséd volt és még nem futottál bele. Én például legutóbb gond nélkül elmentem Oxnardból Mercedbe, majd onnan Palmdale-be. Aztán amikor Palmdale-ből mentem Los Angelesbe, már háromszor találkoztam eltűnő utakkal. Aztán mikor Los Angelesből indultam Oxnardba, akkor belefutottam egy láthatatlan falba. Mások is erre az útszakaszra panaszkodtak a hivatalos fórumon, szóval itt érdemes tesztelni, hogy a te verziód is tartalmazza-e a hibát vagy nem. -
Blackdog #5567 Rájöttem közben, hogy a német verzió alapból 3.0.2-es pacthel jött ki. Ezzel egész tűrhető, különösebb hibát, láthatatlan falakat, nem tapasztaltam (apróságok azért vannak: néha nem akarja érzékelni a jobbranéz-balranéz stb. billentyűket, ablkatörlő automatikusan kikapcsol, ha esc-et nyomok és ennyi eddig).
Egy kérdésem viszont lenne: Valaki el tudná mondani, hogy melyik kamionhoz lehet venni tempomatot? Nincs valahol összefoglalva, hogy melyik géphez milyen tunning érhető el?
Előre is köszönöm a válaszokat. -
#5566 Köszi -
dav #5565 Van német verzió? Én arról még nem hallottam. Én az angol verzióval játszom, ahhoz egy hotfix van (3.0.1.0), ami két hibát javít, más semmi. -
paj01 #5564 Megfejtettem...:D
Ha bejelentkezem akkor mukodik, egyebkent nem.
Még az is lehet h direkt van igy, de azert elegge csaloka:) -
dav #5563 Hát én elég gyakran belefutok. Viszont úgy tűnik, mintha helyhez kötött lenne, tehát bizonyos útvonalakon mindig ott van, máshol pedig lehet, hogy sosem. De ez nem biztos. Szerintem inkább várj, amíg kijavítják (HA kijavítják). -
Blackdog #5562 Kamu Itt a cím (néha az F5 csodákat tehet):
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1259230386 -
paj01 #5561 ami nem mukodik..:D legalabb is nekem mindig 404... -
111222 #5560 Üdvözlet! Érdemes megvenni a játékot ? Mert azt hallottam hogy bugos mint a rosseb meg videót is néztem róla. -
Blackdog #5559 Német verzióhoz van patch? Mennyi hibát javít? -
#5558 Köszi!
Ez a láthatatlan fal milyen gyakori?Szivem szerint megvenném ,de ha nagyon játszhatatlan ez miatt,akkor inkább várok hátha mégis lesz valami patch ami javítja. -
DIESEL DOG #5557 Világosan el lett mondva nem egyszer hogy serial kéregetés CSAK AZ OFF TOPIKBAN! -
imihungary #5556 sziasztok!
kellene cd kulcs! -
dav #5555 Mellesleg feltettem a 3.0.1.0 hotfixet (a 3.0.2.0 az orosz verzióhoz van, de azt az angol már alapból tartalmazza). Természetesen a legnagyobb bugok közül semelyiket sem javította (ez a leírásból is egyértelmű volt). Benéztem a hivatalos fórumra is, más is találkozott már láthatatlan falakkal és eltűnő utakkal, a YouTube-on is van róla videó. Ha jól értem, akkor a 3.0.2.0 patch telepítése után az orosz verzió is ugyanezeket a hibákat produkálja, szóval egyelőre az eredeti orosz verzió a legstabilabb. -
dav #5554 A nyomtatott kézikönyv csak a legalapvetőbb információkat tartalmazza magyar és cseh nyelven: gépigény, telepítés és aktiválás menete, alapértelmezett billentyűzet kiosztás, készítők neve.
Telepítés után a gépen megtalálható a teljes kézikönyv angol, magyar és cseh nyelven pdf formátumban. 44 oldal, elég részletesnek tűnik. -
dav #5553 Kicsit talán szigorú elsőre bannolni valakit, de felőlem mehet. Viszont nem ártana a banner alatti szöveget frissíteni egyrészt az új szabállyal, másrészt az angol nyelvű megjelenéssel kapcsolatban. -
#5552 jó ötlet. -
DIESEL DOG #5551 Új szabály --> JÓVÁHAGYVA! -
#5550 OK. ÚJ SZABÁLY:
-Aki bármilyen warezzal, serial-al kapcsolatos dolgot ír, instant ban-t kap. -
DIESEL DOG #5549 Mehet Carlos! Kicsit unom már azt hogy ott van a banner alatt világosan feltüntetve hogy itt nincsen semmiféle warezzal kapcsolatos kérdés sem megjegyzés... és mindezek ellenére csak vannak olyanok akik ide irják a warezzel kapcsolatos HSZ-okat... -
#5548 Aki megvette az tudna e valamit mondani a kézikönyvről mennyire részletes?!
A lentebb sorolt (ertedeti játék)hibákra van e már javítás és mennyire javítja őket? -
#5547 1.
De lehet, hogy bevezetem az instant kill dolgot. Vélemény urak? -
#5546 -> [b]OFF TOPIK/b] -
Bal0924 #5544 Köszi!
Ez a válasz olyan volt, mint a "Flém" szó..
(Ha nem akarsz káromkodni "itt", akkor PM-be válaszolj és ott magyarázd el rendesen...) -
Devil093 #5543 Hát mondjuk beírod valakinek h a ***** ******* és erre a másik válaszol h te neked is te ******* -
Bal0924 #5542 "flém keltés" -
Bal0924 #5541 Mi az a "flém kedés"? -
Zsolt7411 #5540 Oké befejeztem nem kérdezek többet ilyet.
bocsi! -
#5539 1.5 figyelmeztetés!
"Nincs káromkodás, egymás szidalmazása, flém keltés, warez, és serial kód kunyerálás, egyéb trollkodás" -
Zsolt7411 #5538 Sziasztok
Köszi a figyelmeztetést nagyon megijedtem
De ameddig nem sikerül kipróbálnom addig úgy sem veszem meg.
Viszont ha valaki eljön hozzám másolt vagy letöltött játékot nem talál mert csak kipróbálni töltöm le.
Aztán megyek a Médiába és megveszem. -
lusti12 #5537 Sziasztok!
Valaki elmondaná,hogy hogy kell új területeket beszerezni?válaszokat előre is köszönöm mindenkinek. -
#5536 1st figyelmeztetés. -
Zsolt7411 #5535 Sziasztok
Angol crack lesz vagy van a játtékhoz? -
#5534 Meg tudja valaki mondani, hogyha nincs lámpa a kereszteződésben akkor hogy mennem az autók. tehát úgy jobban élveszhető lenne a játék. De így... -
#5533 Jaja, ez dícséretes, az viszont nem, hogy elk*rták a játékot. Nekem az angol még nincs meg, mivel az orosz még másfél hónapig játszható(online verzió, elvileg 3000 ft-ért egy fél évig lehet vele játszani, aztán megint ennyiért aktiválni fél évre....). Így nem nagyon tudom, milyen. -
dav #5532 Helló Kacsa!
Az orosz (warez) verzióval én is tök jól elvoltam (leszámítva, hogy egy kukkot sem értettem belőle), és mint láthatod, én sem sajnáltam 6300 Ft-ot kiadni az angol verzióért. A bajom az, hogy az angol verzió egy csomó olyan hibát produkál, amit az oroszban nem tapasztaltam. És némelyik elég súlyos (lásd a lenti listát). Olyanokon én sem akadok fel, mint pl. a karakterek béna animációi, vagy hogy tolatni gyakorlatilag lehetetlen (úgy sincs rá szükség sosem a játékban). -
#5531 Én asszem megvárom amig jóárasítják. :D