6107
-
#5653 Az AI lényegesen máshogy vezet, ő nem tud lehagyni téged. :) -
#5652 Nálam az volt tegnap az egyik fuvarnál, hogy én vezetek az 575 lóerős kamionommal erre az emelkedőn megelőzött 1 kamion gondolom neki 600 lóerős van de miután vége volt az emelkedőnek úgy ott hagytam, hogy nem igaz
Szóval én még átgondolom, hogy vegyek e 600 lovast mert ha csak emelkedőn jobb akkor nem hiszem, hogy megérné. -
#5651 Vannak rendes fuvarok, amik időre mennek ( de nyugi, ad bőven, simán megmarad a 3/4-e vagy a fele is ). Ill. vannak versenyzős fuvarok, amiben 5-en mentek, ezért lényegesen több pénzt ad, érdemes ezt menni, én is tegnap próbáltam ki először és nekem tetszik. -
rgida666 #5650 Sziasztok!
Ebben a játékban csak versenyezni lehet, vagy lehet simán fuvarozgatni és építgetni a "birodalmat"?
Előre is köszi.
-
#5649 én azért választottam a 600 lovast, mert sietni szoktam, és emelkedőn jobban tartja a sebességet, na meg sík úton is gyorsabb.
egyébként az 575 és a 600 lovas között 3 másodperc a differencia 0-100-ra. -
#5648 Rendben kösz, am nekem most egy 575 lóerős kamionom van korábban volt 1 600 lóerős is de azt tapasztaltam, hogy az jóval lassabb. -
#5647 A szervízekről annyit, hogy nincs mindegyikben minden meg. Pl. én nagyon sokat kutakodtam a 600 lóerős motor után ( mondjuk 575 sem volt kevés ). De pl. nincs mindenhol többféle alváz, légterelő, lökhárító, tehát érted. A tempomat is ritkábban fordul elő.
A felvett embereknek külön kamion kell, azért írtam az előző hsz-em, hogy az elején max 2. és mikor megint megszedted magad annyira, akkor jöhetnek a következők.
a legolcsóbb kamion 50-55k körül alakul, nem túl erős motorteljesítménnyel és mivel lehet állítani a sofőröknek, hogy versenyt menjenek, vagy simán ezért érdemes az erősebb kamionba fektetni ami több pénzt hoz vissza. -
#5645 szerintem cool ez a game csak sajnos nem tudom kipróbálni mert gyenge a gépem de ahogy a videókat,képeket nezem egész jó game lehet igaz sok benne a bug de szerencsére nem valami nagy bug-ok hanem csak kisebb problémák de az amit Blackdog mutatott #5579 hsz-ben az nekem is piszkálja a csőröm :)na de meg látjuk hátha még kiadnak valami jóféle patchet -
#5644 Rendben. Amúgy ha más városba megyek ott más félét lehet tuningolni ?
Ja és, hogy a sofőröket akiket felveszek azoknak nekem kell megvenni a kamiont vagy van nekik saját ? -
#5643 Az elején még nem érdemes sokat, mert ugye a kamion nem olcsó pénz.
Ugye 200-zal kezdünk, abból én felhúztam a kamionom full extrásra, vittem pára fuvart, így maradt 150k, abból vettem 50-ért 1-1 kamiont, ill. két sofőrt. Így maradt 38k ( azért nem 50 mert még vettem egy területet is ). Most ma játszottam és 25 ezret hoztak a sofőrök. A bérük 927 és 1270. -
#5642 Rendben kösz am érdemes az elején sok embert felvenni vagy az elején csak 1-2-t ? -
#5641 Sziasztok!
Hol találhatok irodákat, ahol szerződni tudok a raktárakkal?
Valaki tud arról hogy mikorra készül a 1. trainer a játékhoz? Jó lenne megállítani a szállítási határidőt, mert túl nehéz nekem!
Köszi! -
kitt2000 #5640 Sziasztok magyar fordítást valaki készít?
A kézi könyv az magyar de jó lenne azért az is!
Jó lenne magyarul is olvasni a játékot! -
Blackdog #5639 Felbérel=Felvesz?
Igen, nagyjából. Van egy bizonyos részesedése a fuvar árából az alkalmazottadnak is, ezt írva vagyon az adatlapján, %-ban kifejezve. Ezután még levonásra kerül a napi díja is.
Az adatlapon meg tudod nézni még azt is, hogy mennyi nyereséget termel neked az alkalmazott mindennel együtt naponta, német verzióban ez a Profitabilität sor. -
#5638 Üdv.
Az lenne a kérdésem, hogy ha felbérelek embereket a cégemnél akkor amit ők levisznek árút annak az árát én megkapom ? -
#5637 tolatókamera, jól jön sávváltáskor, legalább nem kell nézni a visszapillantót. -
#5636 Mire jó ez a kijelző?
Eddig még nem vettem meg egyik kamionba sem, nem is nagyon láttam a szervízben ilyet... -
dav #5635 Az M billentyűvel tudod bekapcsolni, és Ctrl+M kombinációval tudod változtatni a kameraállást. -
Blackdog #5634 Amit találtál cheateket, azok még a jó öreg Hard Truck 2-höz valóak (Tudom, sok helyen az van írva, hogy Ri'n'Roll, de sajnos másnak sem működik). Mostani game neve Rig'n'Roll, vagy Hard Truck 3, gondolom ebből van a kavarodás.
Az a kijelző a tolatókamera, és műhelyben lehet a műszerfalra rakatni (Biztonsági eszközök kat.). -
#5633 a kijelzőt meg kell venni a szervizben, de mindegyik szervizben különböző tételek vannak. -
Danda2008 #5632 Hali lenne 2 kérdésem a cheat kódokat mért nem veszi be?és azt a kijelzőt amit a műszerfalra lehet rakatni a műhelyben azt h lehet bekapcsolni? -
dav #5631 Tudom, hogy a G25 6+1 sebességes, de a hátramenetet a kar lenyomásával aktiválod, nem? Tehát a kulissza csak 6 sebességes. De az is elég, mert (amennyire a neten olvastam) az amerikai kamionokon sem használnak többet. Tehát az egyik előremeneti fokozatot be lehetne áldozni hátramenetnek (úgy látom ez bal előre szokott lenni), plusz maradna az 5 előremenet, amit range és splitter segítségével 9, 10, 13 vagy 18-ra lehetne osztani. Bár most láttam a neten egy 16 sebességes váltót is, ami 4*4 módon jött ki. Igazából nem tudom, hányféle váltókiosztást használnak, a 9, 10, 13 és 18-as kiosztást több helyen is láttam. Az európai kamionokról meg fogalmam sincs, de ez a játék úgyis Amerikában játszódik. -
#5630 a g25 váltója is 7 sebességes, 6 +1 hátra. Abban egyet értek, hogy legalább egy felezőt beiktathattakvolna. (mint anno a rábában volt, hat sebességes váltó felezővel) -
dav #5629 Teljesen felesleges így elbonyolítani. Egy sima 6 sebességes váltóval (5 előre plusz 1 hátra) is lehetne kapcsolni 9, 10, 13 vagy 18 fokozatot, pontosan úgy, mint az igazi amerikai kamionokban. Csak kell hozzá egy-két gomb a range és/vagy splitter kapcsolásához. És ehhez még csak házilagos tákolás sem kell, G25-tel is meg lehetne csinálni, szóval akár bele is rakhatták volna a játékba, ha akarták volna.
A neten egyébként lehet találni több olyan programot, aminek a segítségével force feedbackes joysticket lehet sebváltóként használni, ha valakinek nincs G25-je. Egy joystick ráadásul tele van gombokkal, így könnyedén lehetne range és splitter gombokat választani. -
Blackdog #5628 Még egy kép, a sebesség: 102 MpH
-
Blackdog #5627 Egy kép, valahol Oakland közelében:
-
dav #5626 A térképen zölddel vannak jelölve azok a raktárak, amikkel már van szerződésed. Csak ott tudsz felvenni árut, a többi ezt a hibaüzenetet írja ki. Új raktárakkal szerződni az irodádban tudsz, a "Manage Branches" fülön. Ezzel gyakorlatilag új irodákat veszel, és ezentúl azokban is tudod a céged irányítani. Amíg kicsi a céged forgalma (nem tudom mennyi a pontos limit), addig maximum 15 raktárral lehet szerződésed. -
#5625 Mit lehet tenni, ha ez az üzenet jelenik meg: "you need to establish a branch in this area in order to be able to take orders" Hogyan történik ez?
A választ előre is köszi! -
#5624 Ezek szerint a Single-ben csak úgy viszek ide-oda és ennyi vagy ott is lehet céget alapítani/fejleszteni ? -
Blackdog #5623 Ha versenyzel mindenki ugyanazt a fuvart fogja vinni (egyenlő esélyek). A feltüntetett összeg a fuvar elvállalásánál mindig az első helyezésért jár.
Story mód nekem sokkal jobban tetszik, főleg a komplett cégvezetési és fejlődési lehetőségek miatt.
Egyébként meg nem szokott nekem fájni a fejem az első hely miatt. Az első szervizben (ahol kapható) veszel a gépbe egy 600 lovacskás motort és máris első vagy percek alatt. Az versenytársak meg eléggé buták és lassúak, amíg nem éred utol őket, de előzés után is könnyen lehet tartani az első helyet. -
Blackdog #5622 Van angol is. A boltokban. Vagy offtopic. Oroszt nem igazán sikerült eddig még senkinek sem modolnia angolra, bár biztos lehet, csak a rá szánt időt nem éri meg :D -
#5621 OFF topik! -
mtomekhun #5620 angol verzió is van már? esetleg az oroszt nem lehet modolni angolra?
-
mtomekhun #5619 hali.bocsi a hüle kérdésért, de hol találom az off topicot? -
#5618 Ja és, hogy szerintetek, hogy jobb játszani Story-ban vagy Single ? -
#5617 Van olyan, hogy pl 5-en vagyunk és le mindenki ugyan azt viszi. Na szóval ha nem elsőnek érek be az árúval akkor kevesebb pénzt kapok ? -
#5616 Rendben kösz -
Blackdog #5615 1. Van olyan is, hogy nem versenyben viszel fuvart (persze kevesebb pénzért). Mikor felveszed a szállítmányt, az adatlapon van egy olyan sor, hogy Wettbewerb (német verzió), elvileg ez a negyedik sor.
2. Fékezésnél a következő megoldás van: normál fékkel fékezel és nem kanyarodsz, vagy motorfékkel lassítasz. Így biztos nem fogsz kicsúszni. A kézifék nem túlzottan elegáns eszköz 60-80 Mph-nél :D.
3. Strory módban a küldik automatikusan jönnek, ne izgulj. Általában telefonon hívnak majd, és a szervezőben megjelennek feladatként, egy felkiáltójellel. Fontos, hogy ezekről lehetőleg ne késsél, én így már sikeresen produkáltam egy "game overt". -
#5614 Üdv.
Lenne néhány kérdésem:
1. Story módban kezdtem és az első fuvarom pótkocsi jelzéssel volt ellátva és 12 percem volt rá. 5-en vittük nagy nehezen sikerült az élre jutnom és le is vittem időben. Naszóval a versenyen és az időre más emberekkel eggyüt szállításon kívül nem lehet olyat, hogy egymagamban viszem és nem időre vagy ha nem a story-ban akkor a Single-ban lehet ?
2. Van 1 elég zavaró tényező. Amikor 60-80 Mrp-el száguldok és hirtelen kell fékeznem akkor a sima féket használom de ebből sokszor karamból lesz. Ha inkább a kézi féket használom akkor rendesen fékez vagy akkor is így kipördül ?
3. A Story módban hol tudom felvenni a küldiket ?
Kezdésnek ennyi remélem nem kérdeztem túl sokat
A válaszkat előre is köszönöm. -
#5613 Ha mondjuk story módban kezdted akkor ahol kezdted ott az épületbe ha bemész (nyomsz 1 enter-t) akkor ott tudsz venni.