Rig 'n' Roll

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Valóban ott van, köszi szépen. Szerintem ezt láttam is, csak nem tulajdonítottam annak a sornak jelentõséget, mivel például Oxnardban kizárólag versenyfuvart tudok vállalni 😞.
Kit--Kat
Ez szerintem alapvetõen a lényeget teszi tönkre a játékban, szerintem egyenesen a szánalmas kategória ahogy ezt megoldották.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Engem belsõ nézetben nagyon irritál a mûszerfal kidolgozottsága. Jó példa erre a kapcsolók és egyéb kezelõ szervek részletessége, ugyanis az egész nem több egy sima textúránál. Na meg arról nem beszélve hogy csak a visszajelzõk világitanak, egyebek már nem, ez szerintem ront az összhatáson.
Az SCS Software pl. tudott jól kidolgozott, szép, igényes fülkét késziteni a kamionoknak, ugyanakkor az 1C ennyi idõ alatt nem volt rá képes... de lehet hogy csak én vagyok túlzottan igényes. Alapjába véve nem lenne ez rossz játék, csak hiányzik belõle néhány dolog, ami más kamionszimben már megvan. De viszont egy pozitivumot kiemelnék, legalábbis az én részemrõl, mégpedig a hangulat. Nekem nagyon visszajön a régi Amerika "varázsa"....... :-)
Hát igen, a fizikához lövésük sincs a fejlesztõknek. Viszont belsõ nézetbõl ez nem feltûnõ, jól el lehet vele fuvarozgatni.

A fuvar részletes adatainál (az alsó listában) felülrõl a negyedik sor mondja meg, hogy kell-e versenyezni vagy sem. Angol verzióban Competition: YES/NO. Oroszban valami DA/NYET értelemszerûen 😊 De szerintem a többségnél kell, nem nagyon emlékszem olyanra, ahol nem kellett.

A teljes paraméterlista:
1. Fuvar típusa: rakománnyal/rakomány nélkül
2. Cél város
3. Elsõ helyezett nyereménye
4. Kell-e versenyezni?
5. Büntetés, ha nem fejezed be a fuvart
6. Távolság
7. Idõlimit
8. Rakomány típusa
9. Rakomány tömege
10. Rakomány törékenysége

gumikacsa
Tudod, hogy van a mondás: Jó munkához idõ kell. Szarhoz meg mégtöbb

Renault magnum http://kamionszim.hu

Gell97 kolega
ilyesmit linkeltem én is :d

Hát azért eléggé lehangoló ilyet látni egy olyan játékban aminek a fejlesztése éveket vett igénybe...
LeWyTy
Mint egy régi csuklós ikarus...<#idiota>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

longhaul
Akkor mûködik a játék 1MB RAMnál? Lehet utat szerkeszteni?

OMSI FOREVER!!!

longhaul
Akkor mûködik ez a játék 1mb ram alatt, nem szaggat?

OMSI FOREVER!!!

Nekem nem jelez semmi ilyet. Azt látom a fuvaroknál, hogy verseny a nyergessel szólóban (kockás zászló), vagy verseny szerelvényben (arany tanker félpót).
Valószínûleg nem annyira súlyos a helyzet kanyarodásnál, de azért eléggé böki a szemem.
http://www.youtube.com/watch?v=4lnrx8Z6FdE
csige791
"- a kamionok és pótok NEM TUDNAK fordulni; a készítõk nem ismerik a súrlódás fogalmát ugyanis, az összes jármû a középpontja körül forog és nem a kerekéhez képest fordul (lassú kanyarodásnál és tolatásnál jól látható)"

Ezt jó, hogy tudom, pedig már majdnem megvettem. Nem hiszem el, hogy ennyire amatõrök, már az elõzõ részben is jól megvolt ez csinálva.

\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .

gumikacsa
Úgy tudom, hogy a fuvar kiválasztásánál jelzi, hogy versenybe kell vinni, vagy egyszemélyes fuvar. Nekem még nincs meg az angol, mert az orosz verzió még nem "járt le", így ezt konkrétan nem tudom. Az oroszban ha jelezte is, nem tudom, mert nem értettem.

Úgy döntöttem, írok egy rövid kis összefoglalót a játék napos és kevésbé napos dolgairól. A lent felsoroltak csak a saját véleményemet tükrözik, nem szeretnék véres vitába keveredni senkivel sem emiatt, de a hozzászólásokat szívesen fogadom <#vigyor2>. Három napja játszok már a játék 3.0.2.2680 német verziójával, elég sokat levezettem már. Nézzük elõször a pozitívumokat:
- részletesen kidolgozott kamionok, rengeteg tunning lehetõséggel; teljesítmény, kinézet és hasznos kütyük terén is. (Pl.: a tolatóradar nagyon jól használható sávváltásnál is)
- külön dicséret a fülkebelsõk személyre szabhatóságáért
- jó optikai sérülésmodell (fizikailag nem annyira érezhetõ, habár megpróbálom mindig a legjobb állapotban tartani a gépeimet)
- jól kinézõ esõ-effekt üvegfelületen és az úton egyaránt
- egész jó úthálózat, a térség érzetét nagyon jól átadja
- részletes cég, flotta és alkalmazott kezelési lehetõségek
- érthetõ és értelmes bírságkategóriák
Egy-két dolog, ami nem nagyon zavaró, de jobb lenne, ha nem lennének:
- fuvar vállalásnál csak versenyezni lehet (megoldás: lehessen választani, hogy egyedül, idõlimit nélkül akarok fuvart vinni, vagy egy kis plusz pénzért versenyezni más kamionokkal)
- ellenfelek néha kissé túlzottan is brutálisak a elsõbbség megszerzése érdekében
- AI furcsa sávváltásai; jól lelassítanak, majd kis ívben másznak át a másik sávba
- sávváltáskor a tükrök körülményesen érhetõek el, sokat kell forgolódni és
- néha ESC nyomása után, a játékba visszatérve a kamerakezelõ-gombok nem mûködnek
A legnagyobb hibák (hátulról kezdve) pedig a következõek, szerintem:
- csõrõs gépeknél a kiegészítõ tükrök, az orrész elején, mindegyike a baloldali tükör képét mutatja
- néha, teljesen véletlenszerûen kilép a játék, minden további tájékoztatás, vagy mentés nélkül (írták már, hogy memóriakezelési-hiba)
- a kamionok és pótok NEM TUDNAK fordulni; a készítõk nem ismerik a súrlódás fogalmát ugyanis, az összes jármû a középpontja körül forog és nem a kerekéhez képest fordul (lassú kanyarodásnál és tolatásnál jól látható)
Néhány hiba ami másoknál igen, de nálam nem jelentkezett:
- láthatatlan falak és eltûnõ utak problémája
- gépigény problémája; full hd-ben (1920*1080), full grafikán teljesen tûrhetõen (min 25-30 fps) fut, bár ez a gépemnek is betudható
Egyenlõre ennyi és hangsúlyoznám, ez csak a saját véleményem .<#vigyor3>
Összességében elég élvezhetõt alkottak, 85-90 %-ot kapna a Rig'n'Roll tõlem.
Carlos
Többekközt...

Þór vígi þessi rúnar

Nézd meg az oldal forrásában, úgy látod 😄. Szerintem a nem túl szép szóhasználatért lett bannolva az üzenet.
gumikacsa
most én volnék hule, vagy mi van? Volt itt egy hsz, bejövök, elolvasom az elsõ két szót, és eltünik....

longhaul
Rig'n'Roll neprùjezdné L.A ezek a köcög ruszkik. hogy vigye el azt az országot a lavina

OMSI FOREVER!!!

Carlos
Elfogy alóla a memória. 😊
Ismerõs...

Þór vígi þessi rúnar

Most jöttem vissza Los Angelesbõl Oxnardba, de semmi különöset nem tapasztaltam, nálam nem volt fal.
Viszont megfigyeltem, ha kilépés nélkül többször, egymás után töltök be játékállást egy idõ után vagy kifagy a game, vagy szó nélkül kilép.
Szerintem a tempomat valószínûleg az összes kamionhoz elérhetõ, csak jó helyen kell keresni. Én úgy vettem észre, hogy az elérhetõ fejlesztések leginkább az adott szerviztõl függenek, ezért érdemes több helyre is benézni. Én, amikor még béna gépem van, akkor az összes szerviznél meg szoktam állni, hogy lássam a kínálatot. Még egy olyan érdekes megfigyelést tettem, hogy a fejlesztések jellege mintha a területtõl függene: Los Angeles környékén leginkább optikai tuningokat kínálnak a szervizek, északon viszont inkább a teljesítménynövelõ tuning a gyakori.

Szerintem a verziószámok nagyon össze-vissza vannak kavarva. Az eredeti orosz verzió talán 3.0.1 volt, amihez kiadtak egy patch-et 3.0.2 verziószámmal. A nemzetközi verziók mintha ezt a patch-et már alapból tartalmaznák, ettõl függetlenül a verziószámuk továbbra is 3.0.1. Amit nem értek, hogy miért van egy 3.0.1 verziószámú hotfix az angol verzióhoz? Én megpróbáltam azt feltenni, de nem is ment fel rendesen. Azóta újratelepítettem a játékot, és látom, hogy alapból 3.0.1 verzióm van. Lehet, hogy az én verzióm már alapból tartalmazza azt a hotfixet is. Akkor viszont kéne lennie 3.0.0-ás angol verziónak is. Franc se tudja már követni.

A lényeg, hogy nálam a 3.0.1-es angol verzióval vannak láthatatlan falak és eltûnõ útszakaszok is. Az utóbbit még megértem, mert csak 1 GB memóriám van, biztos nem tudja elég gyorsan betölteni a játék az adott útszakaszt. Ha várok egy kicsit, vagy kimegyek a menübe majd vissza a játékba, akkor általában megjelenik és folytathatom az utam. Itt egy videó a jelenségrõl:
http://www.youtube.com/watch?v=WhAYOQhU67Q
A videó végén a láthatatlan fal is megfigyelhetõ. A videót nem én készítettem, másnál is elõfordul a hiba. Az angol verzióra többen is panaszkodnak, de azt hallottam, hogy a 3.0.2-es patch-el az orosz verzió is ugyanilyen bugos. Szóval logikusnak tûnik, hogy a 3.0.2-es patch-ben van a hiba, amit a nemzetközi verziókba már alapból beletettek. Lehet, hogy a német verzió mentes tõle, de valószínûbbnek tartom, hogy egyszerûen szerencséd volt és még nem futottál bele. Én például legutóbb gond nélkül elmentem Oxnardból Mercedbe, majd onnan Palmdale-be. Aztán amikor Palmdale-bõl mentem Los Angelesbe, már háromszor találkoztam eltûnõ utakkal. Aztán mikor Los Angelesbõl indultam Oxnardba, akkor belefutottam egy láthatatlan falba. Mások is erre az útszakaszra panaszkodtak a hivatalos fórumon, szóval itt érdemes tesztelni, hogy a te verziód is tartalmazza-e a hibát vagy nem.

Rájöttem közben, hogy a német verzió alapból 3.0.2-es pacthel jött ki. Ezzel egész tûrhetõ, különösebb hibát, láthatatlan falakat, nem tapasztaltam (apróságok azért vannak: néha nem akarja érzékelni a jobbranéz-balranéz stb. billentyûket, ablkatörlõ automatikusan kikapcsol, ha esc-et nyomok és ennyi eddig).
Egy kérdésem viszont lenne: Valaki el tudná mondani, hogy melyik kamionhoz lehet venni tempomatot? Nincs valahol összefoglalva, hogy melyik géphez milyen tunning érhetõ el?
Elõre is köszönöm a válaszokat.
nagykispeter
Köszi

Asrock Z170 PRO4S, i56600 16GB Kingston DDR4, EVGA GTX970 SSC ACX 2.0 ,

Van német verzió? Én arról még nem hallottam. Én az angol verzióval játszom, ahhoz egy hotfix van (3.0.1.0), ami két hibát javít, más semmi.

Megfejtettem...😄
Ha bejelentkezem akkor mukodik, egyebkent nem.
Még az is lehet h direkt van igy, de azert elegge csaloka😊

Hát én elég gyakran belefutok. Viszont úgy tûnik, mintha helyhez kötött lenne, tehát bizonyos útvonalakon mindig ott van, máshol pedig lehet, hogy sosem. De ez nem biztos. Szerintem inkább várj, amíg kijavítják (HA kijavítják).

Kamu<#vigyor3> Itt a cím (néha az F5 csodákat tehet):
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1259230386
ami nem mukodik..😄 legalabb is nekem mindig 404...

Üdvözlet! Érdemes megvenni a játékot ? Mert azt hallottam hogy bugos mint a rosseb meg videót is néztem róla.

Német verzióhoz van patch? Mennyi hibát javít?
nagykispeter
Köszi!
Ez a láthatatlan fal milyen gyakori?Szivem szerint megvenném ,de ha nagyon játszhatatlan ez miatt,akkor inkább várok hátha mégis lesz valami patch ami javítja.

Világosan el lett mondva nem egyszer hogy serial kéregetés CSAK AZ OFF TOPIKBAN!
sziasztok!

kellene cd kulcs!

Mellesleg feltettem a 3.0.1.0 hotfixet (a 3.0.2.0 az orosz verzióhoz van, de azt az angol már alapból tartalmazza). Természetesen a legnagyobb bugok közül semelyiket sem javította (ez a leírásból is egyértelmû volt). Benéztem a hivatalos fórumra is, más is találkozott már láthatatlan falakkal és eltûnõ utakkal, a YouTube-on is van róla videó. Ha jól értem, akkor a 3.0.2.0 patch telepítése után az orosz verzió is ugyanezeket a hibákat produkálja, szóval egyelõre az eredeti orosz verzió a legstabilabb.

A nyomtatott kézikönyv csak a legalapvetõbb információkat tartalmazza magyar és cseh nyelven: gépigény, telepítés és aktiválás menete, alapértelmezett billentyûzet kiosztás, készítõk neve.
Telepítés után a gépen megtalálható a teljes kézikönyv angol, magyar és cseh nyelven pdf formátumban. 44 oldal, elég részletesnek tûnik.

Kicsit talán szigorú elsõre bannolni valakit, de felõlem mehet. Viszont nem ártana a banner alatti szöveget frissíteni egyrészt az új szabállyal, másrészt az angol nyelvû megjelenéssel kapcsolatban.

gumikacsa
jó ötlet.

Új szabály --> JÓVÁHAGYVA! <#eljen>
Carlos
OK. ÚJ SZABÁLY:
-Aki bármilyen warezzal, serial-al kapcsolatos dolgot ír, instant ban-t kap.

Þór vígi þessi rúnar

Mehet Carlos! Kicsit unom már azt hogy ott van a banner alatt világosan feltüntetve hogy itt nincsen semmiféle warezzal kapcsolatos kérdés sem megjegyzés... és mindezek ellenére csak vannak olyanok akik ide irják a warezzel kapcsolatos HSZ-okat...
nagykispeter
Aki megvette az tudna e valamit mondani a kézikönyvrõl mennyire részletes?!
A lentebb sorolt (ertedeti játék)hibákra van e már javítás és mennyire javítja õket?

Carlos
1.
De lehet, hogy bevezetem az instant kill dolgot. Vélemény urak?

Þór vígi þessi rúnar

Gell97 kolega
<#falbav> -> OFF TOPIK/b]

Köszi!

Ez a válasz olyan volt, mint a "Flém" szó..
(Ha nem akarsz káromkodni "itt", akkor PM-be válaszolj és ott magyarázd el rendesen...)

Hát mondjuk beírod valakinek h a ***** ******* és erre a másik válaszol h te neked is te *******

Asus M5A99X EVO, AMD 955 BE 3.8GHZ OC,4x2 GB G.Skill 1600 MHZ kit,Gigabyte GTX 560ti OC(950mhz/2150mhz),Gigabyte Super-B E570 Windows 7 x64

"flém keltés"

Mi az a "flém kedés"?