6107
-
#5702 Sziasztok kell a sofőr felvételhez licensz ill elég ha első vagyok egy feladat elvégzésénél?Válaszokat előre is köszönöm. -
#5701 Tudom mivel kell bekapcsolni,de akkor sem történik semmi.
Kapcsolgattam már mindent az opcióknál is de nem lett jó.
Talán valami program hiányozhat a win-ből ami miatt nem tudja lejátszani,de fogalmam sincs mi lehet. -
#5700 U betűvel kell bekapcsolni. -
#5699 Sziasztok! Nálam valamiért nem működik a rádió. Nektek jó? (win7,német verzió) -
#5698 Sziasztok időjárást lehet valahol álíttani? -
#5697 Nekem akkor van ez, ha élsimítást adok rá. Máshol nem tapasztaltam és több ötletem sincs. -
tomika93 #5696 Köszi a segítséget de még így sem lett jó -
DIESEL DOG #5695 Ebben a topikban nincs warez! -
varnyu #5694 angol verzió,elvileg mükszik.
http://isohunt.com/torrent_details/186006673/rig+n+roll?tab=summary
már csak crack vagy serial kéne !!!4 -
#5692 nincs -
WarLock0722 #5691 Létezik valami olyan patch vagy "angolosítás" amivel orosz játékból angolt tudok csinálni ? Előre is kössz. -
#5690 írtam az offtopicba, inkább oda való. -
#5689 Hi! Nem tudja senki az okát? PLS segítsetek már nagyon kipróbálnám még egyszer előre kösz -
dav #5688 Hehe, úgy látszik a spoiler csak fehér háttéren működik :) -
dav #5687 Rájöttem, hogyan lehet a sofőröket optimálisan beállítani, hogy a legtöbb hasznot hozzák. Akit érdekel, olvassa el a spoilert.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A sofőr fizetése legyen automatikusra állítva (a jobb alsó sarokban lévő checkbox legyen bekattintva). Ezután a jobb felső sarokban lévő 3 csúszkát addig kell mozgatni, amíg a sofőr fizetése maximális nem lesz (alul a piros téglalapban lévő szám a fizetésemelés, ez legyen minél nagyobb pozitív szám). Ez a sofőr optimális beállítása. Ugyan a fizetése ilyenkor a legmagasabb, de az általa termelt haszon is ilyenkor a legmagasabb (még a fizetés levonása utáni tiszta haszon is). Persze aki gonosz, az megteheti, hogy az optimális pont beállítása után kézzel lecsökkenti a sofőr fizetését, ezzel még tovább növelve a hasznot, de ilyenkor a sofőr hűsége csökken, akár fel is mondhat.
Emellett találtam egy érdekes feature-t: ha egy CB beszélgetés közben megnyomjátok a pause (P) gombot, akkor a játék a beszélgetés összes addigi szövegét megjeleníti a képernyőn. -
#5686 Az élsimítástól (anti-aliasing) van, le kell venni és minden rendben lesz. -
tomika93 #5685 CPU: Intel Pentium 4 630, 3.20 GHz
RAM: Kingmax 2 Gb DDR 2
Videókártya: Ati HD 4650 512 Mb DDR2
-
Blackdog #5684 Géped konfigját leírnád? Driverek területén minden rendben? -
tomika93 #5683 Sziasztok. Új tag vagyok még ezen a fórumon és lene hozzátok 1 kérdésem. Megvettem a játékot, és amikor játszani akartam a következő fogadott:
Próbáltam mindenféle grafikai beálítást, hátha az segít, de semmi változás. Ha ti tudtok valami megoldást légyszi írjazok :)
Köszi szépen! -
#5682 Nem jött ki még új patch? -
#5681 hello! Meg szeretném venni a játékot de még vétel előtt ki akartam próbálni h milyen a gépem hozzá. Letöltöttem és telelepítés előtt egyből azt írja ki hogy "ShellExecuteEx schlug fehl; Code 2. a rendszer nem találja a megadott fájlt" Ez miért van és mit lehet tenni ellene? Előre is köszönöm -
#5680 Rendben, köszi!
Mielőtt megveszem kíváncsi voltam milyen , így leszedtem a németet, de nekem nagyon furcsa ez a játék. Irányítás nagyon rossz. -
#5679 Szia
nincs hozzá, de nem is lehet változtatni a lokalizációt.
Blackdog: minden maxon van. -
#5678 Sziasztok!
A német verzióhoz van angol nyelv?
Válaszotokat előre is köszönöm.
Üdv
Falkon -
Blackdog #5677 Grafikai beállítások? Nem lehet, hogy valamit be kéne kapcsolnod? -
#5676 nekem most 2 napja esik a játékban, viszont nem mosódik el a szélvédő :( -
Blackdog #5675 Nálam 2 nap után elkezdett esni az eső. Persze nem csak úgy, minden cselekedett nélkül. Szállodába mikor bementem, ragyogó napsütés, kijöttem 12 óra után, zuhogó eső. -
111222 #5674 Hali ! Milyen gép kell hozzá? Atomerőmű kell vagy elég egy tuningos p4-es? Meg videókat nézve a grafika jónak néz ki de a belsőt mintha egy fólia lenne csak :S ha valakinek megvan dobna fel képet? -
#5673 Sziasztok!
Szeretném megkérdezni hogy a story módban milyen gyakran esik az eső?
Nálam még egyszer sem esett. Játékidő: 2014 márc. 15. -
#5664 Hát végül is mindegy milyen nyelven van (angol vagy német) mert a szöveget ugyan azt írják minden motornál csak az árából gondoltam. Mivel 1 DDS 575 lóerős drágább mint CP 600 lóerős -
csexesz #5663 sziasztok olyan problémám lenne hogy leszedtem a gémet angolul de kér seriált és azt nem melékeltek hozzá ha valaki tud esetleg akkor irjon már legyetek szivesek .sziasztok -
#5662 azt még elfelejtettem, hogy teljesen meglepett az esőérzékelős ablaktörlő és a sötétedésre kapcsolódó lámpák. Nekem hasztalanok, de apró kis figyelmesség. -
#5661 én meg nem mondom nekem melyik van, azt sem tudtam, hogy kettő van. Mivel nem tudok németül ezért a különbséget se tudom megmondani. -
#5660 Igen meg.
Srácok, vettem a kamionba ilyen légrugót, az extrát.
Annak van valami haszna úgyértem lehet szintezni a kamiont vagy csak úgy van és kész? -
#5659 Bolti verzióban meg van már oldva a win7 alatti mentési probléma? -
#5658 1 kérdés. 600 lóerős motorból melyiket vegyem meg a DDS600-at vagy CP600-at. Szerintem a DDS igaz, hogy még nem láttam de most DDS775 van nekem amit kb. 47.000$-ért tudnák eladni a CP600 meg kb 53.000$. Ha valamelyik ötök látott valamelyik városban DDS600-at (már ha az jobb) akkor a város nevét is szívesen veszem :) -
dav #5657 Ezt hívják catch-up funkciónak. Need for Speedből is ismerős lehet :) Ha az AI előtted van, akkor bevár, akármit csinálsz, akármilyen lassan mész. Én a fuvarok első felén nagyon kényelmesen szoktam haladni, és minden szervizbe be szoktam nézni, ha még valami (hasznos) tuning hiányzik a kamionomról, hátha ott éppen van. Aztán a végén kicsit sietek és végül minden fuvart meg szoktam nyerni. Mondjuk nálam van ez a bug, amit korábban már írtam, hogy az AI össze-vissza ugrál, hol előttem van, hol mögöttem. Ilyen körülmények között a versenynek végképp semmi értelme nincs. Más nem tapasztalta ezt a hibát? -
kitt2000 #5656 Hogy kell beállítani hogy gyenge ellenfelek legyen angol verziónál! -
#5655 Nem tudom, de amikor előtted vannak, olyan mintha direkt bevárnának. Ha megelőzöd őket akkor meg 1000-el a nyomodban vannak. Nem nehéz, ha versenyezni kell sem, én eddig minden fuvart elsőnek vittem. -
#5654 Hat pedig emelkedőn egyenes úton lehagyott :D