6107
ftl8zr207hxhnif37b67.jpg
  • Charly
    Sziasztok kell a sofőr felvételhez licensz ill elég ha első vagyok egy feladat elvégzésénél?Válaszokat előre is köszönöm.
  • KraZ
    Tudom mivel kell bekapcsolni,de akkor sem történik semmi.
    Kapcsolgattam már mindent az opcióknál is de nem lett jó.
    Talán valami program hiányozhat a win-ből ami miatt nem tudja lejátszani,de fogalmam sincs mi lehet.
  • aerolive
    U betűvel kell bekapcsolni.
  • KraZ
    Sziasztok! Nálam valamiért nem működik a rádió. Nektek jó? (win7,német verzió)
  • Charly
    Sziasztok időjárást lehet valahol álíttani?
  • aerolive
    Nekem akkor van ez, ha élsimítást adok rá. Máshol nem tapasztaltam és több ötletem sincs.
  • tomika93
    Köszi a segítséget de még így sem lett jó
  • DIESEL DOG #5695
    Ebben a topikban nincs warez!
  • varnyu
    angol verzió,elvileg mükszik.
    http://isohunt.com/torrent_details/186006673/rig+n+roll?tab=summary
    már csak crack vagy serial kéne !!!4
  • aerolive
    nincs
  • WarLock0722
    Létezik valami olyan patch vagy "angolosítás" amivel orosz játékból angolt tudok csinálni ? Előre is kössz.
  • aerolive
    írtam az offtopicba, inkább oda való.
  • mazsola89
    Hi! Nem tudja senki az okát? PLS segítsetek már nagyon kipróbálnám még egyszer előre kösz
  • dav
    Hehe, úgy látszik a spoiler csak fehér háttéren működik :)
  • dav
    Rájöttem, hogyan lehet a sofőröket optimálisan beállítani, hogy a legtöbb hasznot hozzák. Akit érdekel, olvassa el a spoilert.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    A sofőr fizetése legyen automatikusra állítva (a jobb alsó sarokban lévő checkbox legyen bekattintva). Ezután a jobb felső sarokban lévő 3 csúszkát addig kell mozgatni, amíg a sofőr fizetése maximális nem lesz (alul a piros téglalapban lévő szám a fizetésemelés, ez legyen minél nagyobb pozitív szám). Ez a sofőr optimális beállítása. Ugyan a fizetése ilyenkor a legmagasabb, de az általa termelt haszon is ilyenkor a legmagasabb (még a fizetés levonása utáni tiszta haszon is). Persze aki gonosz, az megteheti, hogy az optimális pont beállítása után kézzel lecsökkenti a sofőr fizetését, ezzel még tovább növelve a hasznot, de ilyenkor a sofőr hűsége csökken, akár fel is mondhat.

Emellett találtam egy érdekes feature-t: ha egy CB beszélgetés közben megnyomjátok a pause (P) gombot, akkor a játék a beszélgetés összes addigi szövegét megjeleníti a képernyőn.
  • aerolive
    Az élsimítástól (anti-aliasing) van, le kell venni és minden rendben lesz.
  • tomika93
    CPU: Intel Pentium 4 630, 3.20 GHz
    RAM: Kingmax 2 Gb DDR 2
    Videókártya: Ati HD 4650 512 Mb DDR2

• Blackdog
    Géped konfigját leírnád? Driverek területén minden rendben?
  • tomika93
    Sziasztok. Új tag vagyok még ezen a fórumon és lene hozzátok 1 kérdésem. Megvettem a játékot, és amikor játszani akartam a következő fogadott:

Próbáltam mindenféle grafikai beálítást, hátha az segít, de semmi változás. Ha ti tudtok valami megoldást légyszi írjazok :)
    Köszi szépen!
  • Charly
    Nem jött ki még új patch?
  • mazsola89
    hello! Meg szeretném venni a játékot de még vétel előtt ki akartam próbálni h milyen a gépem hozzá. Letöltöttem és telelepítés előtt egyből azt írja ki hogy "ShellExecuteEx schlug fehl; Code 2. a rendszer nem találja a megadott fájlt" Ez miért van és mit lehet tenni ellene? Előre is köszönöm
  • Falkon
    Rendben, köszi!
    Mielőtt megveszem kíváncsi voltam milyen , így leszedtem a németet, de nekem nagyon furcsa ez a játék. Irányítás nagyon rossz.
  • aerolive
    Szia

nincs hozzá, de nem is lehet változtatni a lokalizációt.

Blackdog: minden maxon van.
  • Falkon
    Sziasztok!

A német verzióhoz van angol nyelv?

Válaszotokat előre is köszönöm.
    Üdv
    Falkon
  • Blackdog
    Grafikai beállítások? Nem lehet, hogy valamit be kéne kapcsolnod?
  • aerolive
    nekem most 2 napja esik a játékban, viszont nem mosódik el a szélvédő :(
  • Blackdog
    Nálam 2 nap után elkezdett esni az eső. Persze nem csak úgy, minden cselekedett nélkül. Szállodába mikor bementem, ragyogó napsütés, kijöttem 12 óra után, zuhogó eső.
  • 111222
    Hali ! Milyen gép kell hozzá? Atomerőmű kell vagy elég egy tuningos p4-es? Meg videókat nézve a grafika jónak néz ki de a belsőt mintha egy fólia lenne csak :S ha valakinek megvan dobna fel képet?
  • wollnerd #5673
    Sziasztok!
    Szeretném megkérdezni hogy a story módban milyen gyakran esik az eső?
    Nálam még egyszer sem esett. Játékidő: 2014 márc. 15.
  • dave10000
    Hát végül is mindegy milyen nyelven van (angol vagy német) mert a szöveget ugyan azt írják minden motornál csak az árából gondoltam. Mivel 1 DDS 575 lóerős drágább mint CP 600 lóerős
  • csexesz
    sziasztok olyan problémám lenne hogy leszedtem a gémet angolul de kér seriált és azt nem melékeltek hozzá ha valaki tud esetleg akkor irjon már legyetek szivesek .sziasztok
  • aerolive
    azt még elfelejtettem, hogy teljesen meglepett az esőérzékelős ablaktörlő és a sötétedésre kapcsolódó lámpák. Nekem hasztalanok, de apró kis figyelmesség.
  • aerolive
    én meg nem mondom nekem melyik van, azt sem tudtam, hogy kettő van. Mivel nem tudok németül ezért a különbséget se tudom megmondani.
  • daf xf
    Igen meg.
    Srácok, vettem a kamionba ilyen légrugót, az extrát.
    Annak van valami haszna úgyértem lehet szintezni a kamiont vagy csak úgy van és kész?
  • norbi56
    Bolti verzióban meg van már oldva a win7 alatti mentési probléma?
  • dave10000
    1 kérdés. 600 lóerős motorból melyiket vegyem meg a DDS600-at vagy CP600-at. Szerintem a DDS igaz, hogy még nem láttam de most DDS775 van nekem amit kb. 47.000$-ért tudnák eladni a CP600 meg kb 53.000$. Ha valamelyik ötök látott valamelyik városban DDS600-at (már ha az jobb) akkor a város nevét is szívesen veszem :)
  • dav
    Ezt hívják catch-up funkciónak. Need for Speedből is ismerős lehet :) Ha az AI előtted van, akkor bevár, akármit csinálsz, akármilyen lassan mész. Én a fuvarok első felén nagyon kényelmesen szoktam haladni, és minden szervizbe be szoktam nézni, ha még valami (hasznos) tuning hiányzik a kamionomról, hátha ott éppen van. Aztán a végén kicsit sietek és végül minden fuvart meg szoktam nyerni. Mondjuk nálam van ez a bug, amit korábban már írtam, hogy az AI össze-vissza ugrál, hol előttem van, hol mögöttem. Ilyen körülmények között a versenynek végképp semmi értelme nincs. Más nem tapasztalta ezt a hibát?
  • kitt2000
    Hogy kell beállítani hogy gyenge ellenfelek legyen angol verziónál!
  • gumikacsa
    Nem tudom, de amikor előtted vannak, olyan mintha direkt bevárnának. Ha megelőzöd őket akkor meg 1000-el a nyomodban vannak. Nem nehéz, ha versenyezni kell sem, én eddig minden fuvart elsőnek vittem.
  • dave10000
    Hat pedig emelkedőn egyenes úton lehagyott :D