Rig 'n' Roll
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Az SCS Software pl. tudott jól kidolgozott, szép, igényes fülkét késziteni a kamionoknak, ugyanakkor az 1C ennyi idõ alatt nem volt rá képes... de lehet hogy csak én vagyok túlzottan igényes. Alapjába véve nem lenne ez rossz játék, csak hiányzik belõle néhány dolog, ami más kamionszimben már megvan. De viszont egy pozitivumot kiemelnék, legalábbis az én részemrõl, mégpedig a hangulat. Nekem nagyon visszajön a régi Amerika "varázsa"....... :-)
A teljes paraméterlista:
1. Fuvar típusa: rakománnyal/rakomány nélkül
2. Cél város
3. Elsõ helyezett nyereménye
4. Kell-e versenyezni?
5. Büntetés, ha nem fejezed be a fuvart
6. Távolság
7. Idõlimit
8. Rakomány típusa
9. Rakomány tömege
10. Rakomány törékenysége
Renault magnum http://kamionszim.hu
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
http://www.youtube.com/watch?v=4lnrx8Z6FdE
Ezt jó, hogy tudom, pedig már majdnem megvettem. Nem hiszem el, hogy ennyire amatõrök, már az elõzõ részben is jól megvolt ez csinálva.
\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .
- részletesen kidolgozott kamionok, rengeteg tunning lehetõséggel; teljesítmény, kinézet és hasznos kütyük terén is. (Pl.: a tolatóradar nagyon jól használható sávváltásnál is)
- külön dicséret a fülkebelsõk személyre szabhatóságáért
- jó optikai sérülésmodell (fizikailag nem annyira érezhetõ, habár megpróbálom mindig a legjobb állapotban tartani a gépeimet)
- jól kinézõ esõ-effekt üvegfelületen és az úton egyaránt
- egész jó úthálózat, a térség érzetét nagyon jól átadja
- részletes cég, flotta és alkalmazott kezelési lehetõségek
- érthetõ és értelmes bírságkategóriák
Egy-két dolog, ami nem nagyon zavaró, de jobb lenne, ha nem lennének:
- fuvar vállalásnál csak versenyezni lehet (megoldás: lehessen választani, hogy egyedül, idõlimit nélkül akarok fuvart vinni, vagy egy kis plusz pénzért versenyezni más kamionokkal)
- ellenfelek néha kissé túlzottan is brutálisak a elsõbbség megszerzése érdekében
- AI furcsa sávváltásai; jól lelassítanak, majd kis ívben másznak át a másik sávba
- sávváltáskor a tükrök körülményesen érhetõek el, sokat kell forgolódni és
- néha ESC nyomása után, a játékba visszatérve a kamerakezelõ-gombok nem mûködnek
A legnagyobb hibák (hátulról kezdve) pedig a következõek, szerintem:
- csõrõs gépeknél a kiegészítõ tükrök, az orrész elején, mindegyike a baloldali tükör képét mutatja
- néha, teljesen véletlenszerûen kilép a játék, minden további tájékoztatás, vagy mentés nélkül (írták már, hogy memóriakezelési-hiba)
- a kamionok és pótok NEM TUDNAK fordulni; a készítõk nem ismerik a súrlódás fogalmát ugyanis, az összes jármû a középpontja körül forog és nem a kerekéhez képest fordul (lassú kanyarodásnál és tolatásnál jól látható)
Néhány hiba ami másoknál igen, de nálam nem jelentkezett:
- láthatatlan falak és eltûnõ utak problémája
- gépigény problémája; full hd-ben (1920*1080), full grafikán teljesen tûrhetõen (min 25-30 fps) fut, bár ez a gépemnek is betudható
Egyenlõre ennyi és hangsúlyoznám, ez csak a saját véleményem .<#vigyor3>#vigyor3>
Összességében elég élvezhetõt alkottak, 85-90 %-ot kapna a Rig'n'Roll tõlem.
OMSI FOREVER!!!
Viszont megfigyeltem, ha kilépés nélkül többször, egymás után töltök be játékállást egy idõ után vagy kifagy a game, vagy szó nélkül kilép.
A lényeg, hogy nálam a 3.0.1-es angol verzióval vannak láthatatlan falak és eltûnõ útszakaszok is. Az utóbbit még megértem, mert csak 1 GB memóriám van, biztos nem tudja elég gyorsan betölteni a játék az adott útszakaszt. Ha várok egy kicsit, vagy kimegyek a menübe majd vissza a játékba, akkor általában megjelenik és folytathatom az utam. Itt egy videó a jelenségrõl:
http://www.youtube.com/watch?v=WhAYOQhU67Q
A videó végén a láthatatlan fal is megfigyelhetõ. A videót nem én készítettem, másnál is elõfordul a hiba. Az angol verzióra többen is panaszkodnak, de azt hallottam, hogy a 3.0.2-es patch-el az orosz verzió is ugyanilyen bugos. Szóval logikusnak tûnik, hogy a 3.0.2-es patch-ben van a hiba, amit a nemzetközi verziókba már alapból beletettek. Lehet, hogy a német verzió mentes tõle, de valószínûbbnek tartom, hogy egyszerûen szerencséd volt és még nem futottál bele. Én például legutóbb gond nélkül elmentem Oxnardból Mercedbe, majd onnan Palmdale-be. Aztán amikor Palmdale-bõl mentem Los Angelesbe, már háromszor találkoztam eltûnõ utakkal. Aztán mikor Los Angelesbõl indultam Oxnardba, akkor belefutottam egy láthatatlan falba. Mások is erre az útszakaszra panaszkodtak a hivatalos fórumon, szóval itt érdemes tesztelni, hogy a te verziód is tartalmazza-e a hibát vagy nem.
Egy kérdésem viszont lenne: Valaki el tudná mondani, hogy melyik kamionhoz lehet venni tempomatot? Nincs valahol összefoglalva, hogy melyik géphez milyen tunning érhetõ el?
Elõre is köszönöm a válaszokat.
Ha bejelentkezem akkor mukodik, egyebkent nem.
Még az is lehet h direkt van igy, de azert elegge csaloka😊
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1259230386
Ez a láthatatlan fal milyen gyakori?Szivem szerint megvenném ,de ha nagyon játszhatatlan ez miatt,akkor inkább várok hátha mégis lesz valami patch ami javítja.
Asrock Z170 PRO4S, i56600 16GB Kingston DDR4, EVGA GTX970 SSC ACX 2.0 ,
kellene cd kulcs!
Telepítés után a gépen megtalálható a teljes kézikönyv angol, magyar és cseh nyelven pdf formátumban. 44 oldal, elég részletesnek tûnik.
-Aki bármilyen warezzal, serial-al kapcsolatos dolgot ír, instant ban-t kap.
Þór vígi þessi rúnar
A lentebb sorolt (ertedeti játék)hibákra van e már javítás és mennyire javítja õket?
Asrock Z170 PRO4S, i56600 16GB Kingston DDR4, EVGA GTX970 SSC ACX 2.0 ,
Ez a válasz olyan volt, mint a "Flém" szó..
(Ha nem akarsz káromkodni "itt", akkor PM-be válaszolj és ott magyarázd el rendesen...)
Asus M5A99X EVO, AMD 955 BE 3.8GHZ OC,4x2 GB G.Skill 1600 MHZ kit,Gigabyte GTX 560ti OC(950mhz/2150mhz),Gigabyte Super-B E570 Windows 7 x64