6107
-
SomAdam #1477 Rig'n'Roll: Truck Tycoon
a két játék teljesen más -
#1476 Nem, ez a neve és kész. Nem szoktak ott oda költeni a címhez saját hozzászólásokat. -
#1475 a neve rig'n'roll
gamespoton ez van: rig'n'roll: truck tycoon
vagyis rig'n'roll, AMI EGY truck tycoon
legalábbis szerintem az a kettőspont ezt kívánja kifejezni -
#1474 :DDDDDDD nem is tudtam -
#1473 csekk disz -
#1472 Mert ez a hivatalos neve... -
#1471 Ez amúgy is RnR Tycoon D: -
#1470 Game: Rig'n'Roll: Truck Tycoon (PC)
Release Date: 2006
This truck driving simulation lets players deliver cargo, race, and visit California cities including San Francisco, Los Angeles, San Diego, and San Jose.
Gamespoton ennyi van csak, szal jahh... -
#1469 Szerintem az utóbbi :D -
#1468 Ez hivatalos, vagy csak a hasadra ütöttél??? -
#1467 tyű az ok
ára mennyi? -
mrtcsapat #1466 MÁR ALAKUL!!
MEGJELENÉS : 2006 . Június!! közepe!!
mert mivel most tetszelink!!
:D
-
#1465 aha, de ehogy elnézem élsimítás nincs :P -
#1464 Nincs? Nézd meg a fekete kutya című filmet, vagy a T.I.R. sorozatot. -
#1463 végre normális városok:) ezaz:P -
#1462 Pttm városai ehez képest kis semmik :D (lehet h voltak már :))
-
#1461 Szerintem ez csak a történet szerinti filmből van, ha megnézed lent is meg fent is fekete csík van. -
#1460 az előző részeknél akna volt az úton, hát az sem volt sokkal jobb:D -
#1459 Ez azért elég hülyeség lesz, hogy lövöldöznek rád más kamionosok.. ilyen nincsen. Nem lesz baj, h benne lesz, de ha túlzásba viszik és folyamatosan golyó zápor mellett kell fuvarozgatni... akkor no comment :/ -
#1458 Ez nem a rigNroll térképe ! -
CsuHuCsu #1457 Bocs hogy kifelejtettem a Cs-t.és azért is hogy elfeledkeztem a topicról.A képek nagyon tutik,de azon a térképen kissé lehetne alakítani. -
#1456 :DDDD "de azért megjegyezném: én is CoDos vagyok :P" :DDDD -
#1455 sztem is hadjuk abba, nem ide való
de azért megjegyezném: én is CoDos vagyok :P -
#1454 Sztem ne itt tárgyaljuk ki, hogy "az én apukám erősebb és a játékommal is többen játszanak!" ;)
(Kijött már a játék? ) -
#1453 off
Hol marad a CS? Jeleneleg 254 szerver található magyarországon. A CS-t játszák legtöbben. CoD?! pf. Hol marad az a cs-hez képest. 63 ezer fő számú magyar kolóniája van tudomásom szerint, és ebben nincs feljegyezve mind...
on -
#1452 + Még rohadt sok játékkal játszanak neten! De mindent a maga topicjában.... -
CsuHuCsu #1451 Üdvözlet mndenkinek.Egy kicsit korábbi témához szeretnék hozzászólni.#1398-tól az #1417-ig tart a grafikárol.Nekem nincs nagy gépem még az élet 18 keréken elfut rajta, ennek ellenére várom a gammát.A grafika k...ára nem érdekel csak a játékélmény.Nézzétek meg mivel játszanak a neten mostanság pl.:Star Craft, Diablo 2, Warcraft 3 stb,és ne csak azt hogy mivel hanem aztis hogy MENNYIEN.Star Craft,Diablo 2 a kedvenceim de még sok régebbi is pl.:Dog Fighter,Elasto Mania:D.nem tom mit írjak úgyhogy csá. -
Bankrupt #1450 Sajnálom, de mást igazán nem tudhatok amerikáról, ez a kép van bennem, és nem is jártam még amerikában. -
#1449 túl sok sorozatot nézel -
Bankrupt #1448 Még soha életembe nem láttam ilyen fuvarosokat.
Amerikai fuvarosokról sörhas, baseball sapka, és kemény nézés jut eszembe :))) -
#1447 Ez Hard Truck 2 ill. King of the road map -
#1446 Nem kell agódni, az előző részt ismerve itt is lesz "rignroll.exe hibát okozot...." :D -
#1445 nahálistennek... nekem 18 WoS is csomószor kifagyott prism3Dvel... -
#1444 nem, az teljesen más kategória -
Yossi #1443 igaz, de a king of the roadban megis van.
es remelem ez a jatek nem fogja hasznalni a prism3d-t :) -
#1442 Asszem, inkább konkurencia lesz, de ők is azon lesznek, hogy ne érj oda a fuvarral időben.
-
#1441 nem lesz, ez nem GTA -
Yossi #1440 van mar komoly idopont, hogy mikor jelenik meg?
ebben is lesz maffia? :( -
#1439 na kb mennyibe fog ez kerülni? -
#1438 Jha tényleg.