6107
ftl8zr207hxhnif37b67.jpg
  • Saddalim #1517
    ehh, ez nem a jogsi kategória? :D
  • bertino
    ja, honvédség, értem
    ugy könnyű :)
    én már vlszleg nem leszek seregbe, de így akkor nagyon jol jártál

#1514 nem, nem értettem félre, srác ;)
    most kérdeztem, direkt, hogy biztos legyek a dolgomban :)
    sima C és belföldi személyszállító: busszal és PÁV2vel együtt, vizsgadíjakat is beleértve: 180k
    Miskolci ATi - A vezetés iskolája, hogy oskola mottót is mondjak nektek ;)

szal csak pszt azzal a 400kval... lehet, hogy nálatik annyi, itt viszont ennyi, kár ezen rágódni, de mondom, hogy hülyének ne nézzetek...
    vlszleg azért IS ilyen kevés, mert ott csinálta C-t is, és így, hogy a tette le a buszt is, kapott rá egy rakás kedvezményt, nemtom hány ezer Ftot...
  • gumikacsa
    Hát, én már nem most csináltam, 10 évvel ezelőtt, nekem akkor kb 30ezer forintba került, és egyszerre csináltam a b-vel. Akkor még a C kat nem volt szétbontva, tehát fullos C-m van, meg belföldis vizsgám. Azért került csak 30ezerbe, mert a honvétség álta a nagy részét a dolognak, csak majdnem utánna meg mehettem védeni a hont, ahol sofőr voltam, és egy DAC 665T vezettem...
  • SZilaJMaGGoT
    Lehet férre értette... Nekem is fater valami 400 körülit mondott..
  • Speedbreaker
    pfff.... Hát akkor majd reggel leírom miket kell megtenned... Nem hiszem hogy megvan 200-ból...
  • bertino
    télleg ?
    nagybátyám szted miért tette le most busszal együtt 200ért ?
    ne gyerekeskedj...
  • Speedbreaker
    összesen nemzetközivel, 400 rúgóból talán megúszod :D
  • bertino
    nem mondtam, hogy nem kamion...
    B-s jogsid van mellé ? csak azért kérdem mert én eddig ugy tudtam, hogy miután ember letette B-t, azután 1 évvel következőleg teheti csak a C-t
    mennyibe került a C egyébként összvissz cakkompakk ?
  • daf xf
    Áh az lehetetlen mint lakatlanszigeten a tömegverekedés barátom:))
  • gumikacsa
    aha, mért, az nem kamion? Felénk az...
  • bertino
    könnyűpót ? az a sima C, nem ?
  • gumikacsa
    17 évesen vizsgáztam könnyűpótra, mikor a 18-at töltöttem, már kamionoztam...
  • bertino
    jóval később leszel te kamionos...
    de azért reméljük hamarabb kiadják, mint gondoljuk :)
  • Speedbreaker
    lehet :D
  • Ramires
    Ez nem is fog megjelenni, ez csak egy terv, hogy milyennek kellene lennie egy jó kamionos játéknak :P Na jó, gonosz vagyok, de már egy ideje várjuk
    Előbb leszek én kamionos, mint hogy kiadják a játékot (17 vagyok)
  • Cream78
    Hát ez a Rig'n'Roll topic, de mivel hogy még nincs kint a gamma,nem sok mindenről lehet a játékkal kapcsolatban beszélni! Fohászkodunk, hogy jöjjön má meg ilyenek, ha valaki hírt talál a megjelenésről, akkor az közli, nézhetsz egy csomó képet, ha visszább görgetsz. Amennyiben más játékról akarsz írni, akit érdekel az nem obégat, akit meg nem az lehet elküld a halál vérvörös faszára... De csak bátran! Ill a berek, nádak, erek kamionosok jó emberek!!!
  • CsuHuCsu
    Nem akarok vitatkozni.Biztos hogy keverem a jétékot valamivel:((
    A lényeg az hogy szeretem a kamionszimet akár mi is a neve.Tuti hülyeséget kérdezek de itt csak rigNroll-ról lehet beszélni vagy más kamion szimről is.
  • Speedbreaker
    te biztos jobban tudod...
  • gumikacsa
    akkorlehet nem játszottál vele
  • Speedbreaker
    hát, szerintem abban sem volt a legjobb, de itt azért már még is csak 2006 van. Majd meglátjuk ;)
  • DJ Bee18
    vajon itt is lesz ilyen jó fizika?
  • Speedbreaker
    :DDD öt évnyi játékcsinálás után gondolnád? :D (bár kitudja) Szerintem a kotr sem volt rossz játék. A járművek légrúgózása, dőlése angyon tetszett belső nézetben (külsőbe igaz nem is néztem sokszor).
  • DJ Bee18
    csak nehogy olyan elkúrt játék legyen, mint a Lada Racing...
  • Speedbreaker
    és abban meg már nem volt. Ennyi. téma lezárva, Back to topik
  • Kit--Kat
    A lényeg megjelent a Hard Truck 2, azt itthon nem is forgalmazták abban volt akna.
    Aztán 1-2év késéssel itthon is piacra dobták King of The Road címmel, kicsit felfrissítve.
  • daf xf
    A kotrban nincs akna babám abban csak Grey Stone fele van sivatag..
  • allock #1491
    szerintem meg nem ide tartozik :P
  • CsuHuCsu
    Na most kinek higgyek. :))) szerintem meg van akna a Kotr-ban.
  • rgida666
    #1418???
  • Speedbreaker
    az hard truck 2 amiben van akna. kotr ban nincs
  • Charly
    Azért nem volt nálad akna mert már a javitott verzióval nyomultál nekem van bent akna de én Kievbe vettem grivnyáért.
  • CsuHuCsu
    Bocs hogy ilyen ritkán szólok hozzá csak könyvtárból netezek.A térkép miatt elnézést,de akkor az mi-é?Az aknához pedig annyit hogy mikor én elindítottam a Kotr akkor nállam nem volt akna.A Fekete Kutya nagyon jó film már sokszor láttam, aki még nem látta nézze meg.(nem reklám :D.Ha jól emlékszem #1405 hozzászólás akkor az élsimítás a leg alapvetőbb.A képek amik felkerülnek K..VA jók.
  • Saddalim #1485
    ez fix. nézd a dátumokat :P
  • Speedbreaker
    Én már nem hiszek el ezeknek semmit
  • [HUN]FaTaL
    Vagy csak nincs frissítve a weboldal;)
  • Charly
    Valószinütlen hogy tesztelik még a map sincs teljessen kész
  • Saddalim #1481
    na. mondtam én
  • Kit--Kat
    Ok, akkor gamespoton hibáztak, mert IGN-en már két külön játékot hoz ki.
  • SomAdam
    sry
  • Bankrupt #1478
    úgy látszik még gyakorolnod kell a linkelést ;)