6107
-
#1437 Mert ez a Hard Truck 2-é??:OOOO -
#1436 Qurvaisten sorry a nagyképért. -
-
#1434 Hát nemtom ez a map eléggé kisértetiesen hasonlít a King of the road mapra:(
-
#1433 Bocs de én ezt sosem értettem. USA-ban játszódó game, minek bele EU-s kamion, meg trailer :DDDD -
#1432 aztírták nemlehetlesz moddolni -
#1431 jah, csak az a kár, hogy ugyanolyan kamionok meg utánfutók lesznek mint a 18wos-ban, nade nem baj, majd lesz pár fanatikus akik csinálnak rá egyet s mást.
amúgy árfekvésben kb. mennyi lesz? -
rendőr #1430 Szerintem nagyon penge lesz a játék
-
#1429 biztos sokkot kaptál a hírtől! -
#1428 bocs ha már volt
-
#1427 lol, azóta visszajött, mi történik itt? -
#1426 ? -
#1425 eh-eh :D eltünt a felső rig'n'roll banner logo :S -
#1424 Nem 2007 májusára gondolt? -
#1423 -
#1422 ÁÁ nemhiszem el.
Kifog jönni a gamma? -
#1421 pompás
mire megjön az uj VGAm, tolhatom is vele -
rgida666 #1420 Így van ez jó hír. Azt írja, hogy most folyik a játék teljeskürű tesztelése és végzik az utolsó változtatásokat, amit mindenki segít. Ez várhatóan lezajlik májusban és game hamarosan megjelenik. -
#1419 hmm, jó hír, nem vagyok egészen biztos benne, de ha jól értem az a helyzet, hogy május végéig azt mondta Igor hogy ne zavarják kérdésekkel, meg riportokkal, mert most végzik az utolsó teszteket.
ami talán azt jelenti, hogy hamarosan megjelenik a játék. -
#1418 I have written an email to Jarek the admin of TruckPol, asking him to send an email to Igor Belago and ask him for a progress report. This is what he said in the reply to my email.
I promised to Igor do not disturb him till to end of May. So we must wait to this moment. They have internal test and last changes to road day. All man resources are moved to this.
That means they are finishing the game. It will be released very soon. Just have a tiny bit more patience. -
#1417 én meg arról, hogy te állandóan csak a nyálad vered, meg nyávogsz + lámázol feleslegesen. kussolj már -
#1416 Én meg az olyan embereket bírom, akik akkor is írni akarnak, ha nincs miről. És akkor beírja, hogy Na mivan, kihalt a topik? Ha nincs miről írni... -
Bankrupt #1415 Amúgy birom az ilyen topikokat, mint a STALKER, hogy egy-két évvel a játék kiadása előtt nyitják a topikot, és már több ezer üzi van azelőtt hogy kiadták volna a gémet. :D -
rinyavas #1414 Nekem már semmi véleményt nem hagytatok. :D -
Bankrupt #1413 Jobbról a második fának ha megnézed az alját, lehet hogy fényképről van. De ha az útra koncentrálsz akkor jó. -
#1412 Na fasza lesz úgy érzem! A grafika annyira nem fontos, a játékélmény a lényeg! -
#1411 egyetértek -
#1410 egyetértek. ott van például a worms. azt is birom (a sima, alap, worms 1) -
#1409 Leszarom milyen a grafika. Szeritnem a régebbi játékok, és a nemtúlélethű játékokba sokal jobban beletudom élni magamat. :S
Engem a multi érdekel, ami biztos nagyon jó lesz, ha lesz. Alig várom, hogy HONVÉD barátomat az árokba taszítsam :D -
#1408 nincs 1 geci erős gépem,szal nekem ilyen grafal is tökéletes lenne:D [már annak is örülne ha elindulna/nem akadna] -
#1407 -
#1406 Jó lesz, jó lesz, csak jelenjen már meg! -
#1405 csak gondoltam hátha szerzek 1-2 új barátot :P... Egyébként az 1ik riportban azt mondta a pali, hogy a képek alapbeálításon készülnek, ennél sokkal szebb lesz. De nekem így is tetszik. -
rgida666 #1404 Nagyon jók a képek, még a végén játszani is fogunk vele. Én személy szerint már nagyon várom. A grafika engem nem érdekel, csak a játékmenet->játékélmény. Az Across America megjelenése után olvastam először erről a játékról és el is határoztam, hogy fejlesztem a gépem, mert ennek a játéknak jó gép kell. Ez pár éve volt, a gépemet azóta felújítottam, már csak a game hiányzik... -
#1403 szerintem is:) -
#1402 /me szerint is
[helyesel, bólogat, kiesik a székből] -
#1401 ;) inkább legyn olyan a fizika mint a Rigs of roadsban minthogy tűéles legyen a tetxúra, szerintem. -
#1400 Jóvan gyerekek, akkor lehet visszahúzni doom-ozni... Kicsit rühellem az ilyen grafikabuzikat... -
Bankrupt #1399 Biztos nem végleges, én ilyen textúrával ki se merném adni :) -
#1398 háát, a fák sztem szépek, a hegytextúra tényleg szar de vedd figyelembe a terület méretét.