6107
-
#1597 mindegy nem akarock vitatkozni, haggyuk mer aztán mindenki engem szid :D -
#1596 jó eccer biztos, de tolatástól nem kéne... -
#1595 láttam már kamiont tolatni (nem is egyet) ami izomból kifordult mégse szakadt el... eleve nem szabadna h elszakadjon. -
#1594 mi a baj ezzel? élőben is leszakad, ha izomból bebicskázod -
CsuHuCsu #1593 Miért mi a baj azzal a gammával? -
#1592 Mint a Godfathernél :C -
#1591 kacsa van valami hired a mgjelenésröl??? -
#1590 Speedbreaker: az Across Americában, a PTTM-ben és a Convoyban leszakad a pót ha tolatsz és félremegy.
-
#1589 ja, akkor álljunk hozzá optimistán -
#1588 na már rondul a játék, sztem nemsokára megjelenmik... -
#1587 Most, hogy jobban átnéztem a képeket, rájöttem, hogy nincs is közte új kép.... -
#1586 miben szakadnak el? -
#1585 jók a képek, de 95 százalékukat már sajna láttam...
igazán újat csak az fog tudni mutatni, ha megjelenik.
ja és remélem hogy itt a pótkocsik már nem szakadnak el -
CsuHuCsu #1584 de ez a kép már volt 1395 -
CsuHuCsu #1583 Tényle észre sem vettem,de csak azért mert nem láttam a szememtől. -
#1582 hehe de legalább angol -
CsuHuCsu #1581 jók a képek,csak az a baj hogy ("tesztképek"):D -
#1580 Újabb tesztelés -
#1579 Itt van 1-2 új kép:
http://www.abcgames.cz/?p=screenshoty_zobraz&ID=10314&pn=0
-
#1578 :DDDDD -
#1577 hát az beb@szna... -
#1576 szerintem a "teszteljük" arra utal, hogy épp tesztelik a 7-es autópálya terveit. aztán elkezdenek modellezni (csak röpke 1-2 év), majd tesztelik a modelleket, majd ténylegesen rárakják a pályára (még pár év), majd elkezdik tesztelni (ezzel a munkatempóval egy év), vagyis már csak 5 év és megjelenik! -
#1575 Jól emlékszel, be van ígérve a multi. Bár, az is igérve volt, hogy 2004-ben megjelenik...
De tényleg, szinte minden riportban szó esett a multiról, és mindig azt mondták, hogy lesz. Reméljük a legjobbakat, bár én már annak is örülnék, ha egyáltalán megjelenne.. -
CsuHuCsu #1574 Osztom véleményed.Én úgy emlékszem mintha már lett volna említve a Multi ebben a topicban. -
#1573 Minden egymást fikázónak csitt.
1. Mindent a maga topikjába (gyengébbek kedvéért ennek a témának a neve Rig'n'Roll)
2. Az hogy veszekedtek semmire se jó, max jól felhúzzátok magatokat egy olyan emberrel akit nem is ismersz... -
#1572 Nem szóltam be senkinek, de itt engem a játék érdekel(ne)... -
#1571 Akkor örülj magadnak. Te minden hozzászólásban csak beszólsz az embereknek. Te sem vagy olyan idős hogy rohadt nagy szád legyen. Nem veszekedni akarok, nem azért van a fórum. téma lezárva részemről csá! -
#1570 Figyelj! Azért mert nincs valamiről infó, akkor tök mind1 miről beszélünk a játék topikjában? Írj te, ha olyan okos vagy. Multi meg úgy se lesz, eddig még semmi infó róla. -
#1569 A multiplayer-ről nincsennek képek? Vagy csak a single-ről tudnak mutatni?! :S -
CsuHuCsu #1568 Szerintem lehetne egy kicsit finoabban is.Írod hogy fekúrta az agyvized és mi?Nekem meg a válaszod.azt gondoltam értelmesebb vagy Csalódtam :(((
"NEM BUZIS SZÖVEG" -
#1567 akkor mondj vmit róla -
#1566 annyira birom ha valakik ezt csinálják:
"szerintem hülye vagy. de térjünk vissza a topikhoz."
"ok térjünk vissza, de ettól még hülye vagy."
"te vagy a hülye de back to topic"
"szerintem is vissza a topikhoz. ja, jut eszembe hülye vagy"
leállnátok? -
#1565 És akkor mi van? Szét kell offolni?? Nyugi már, menjetek a kamionos topikba! -
#1564 Minek back to topik? Úgy sincs semmi hír róla :S -
#1563 csak kezdted:P -
#1562 LoL : | -
#1561 Én nemflémeltem csak ez a hozzászólás kicsit felkúrta az agyvizem na de back to topic.. -
#1560 ne csináld a flémet..htx -
#1559 Ésd akkor mivan ha valaki 14-18 között van 100% hogy többet tud a kamionozásrol mint te aki 18-25 között van szal én a helyedben inkább kussolnék.Pls.. -
CsuHuCsu #1558 bízok benne hogy az a tábla jót jelent:))))