6107
ftl8zr207hxhnif37b67.jpg
  • Speedbreaker
    Miért ne bírná. Nem olyan nagy a gépigény tudtommal.
  • Truck Driver001
    Nyugi enyémse:D
  • allock #1635
    brühühü nemfogja bírni a gépem :(
  • Speedbreaker
    'csába bocs
  • Speedbreaker
    Sry ha vótmá
  • Speedbreaker
    Sry ha vótmá
  • gumikacsa
    nem, elírta, azt akarta írni:
    "Remélem jövő év közepén, már túl leszünk az első fuvaron."

Egyébként szerintem nov-dec környékén megjelenik.
  • Speedbreaker
    The "Game" pages are updated to represent recent changes in the game world:
    • The list of vehicles updated: new tractor Western Star 4900EX LowMax, minivan Dodge Grand Caravan, pickup Ford F-350 Lariat, new dry bulk and beverage semitrailers, cabine interiors of Kenworth T800 and Mack CX603 Vision. The list of transported heavy special equipment: tractors, road skatingrollers rinks and bulldozers.
    • the road network has been further expanded on the virtual California map; new districts of Los Angeles.
    Information about other game development activity (work on the night illumination for the cities, the global weather map and the weather effects.
  • Saddalim #1629
    ehh szép álmok :P
  • Flyman
    Egészen kezd szépülni a játék, de legyan is szép ha már ennyit várunk rá.
    Remélem jövő hónap közepén, már túl leszünk az első fuvaron.

• M@TriX
    huh, örülök, hogy a DX effekteket nem hagyják ki, megdolgoztatják majd a vidkarikat ;) helyes
  • Saddalim #1626
    azannyát a 3. képen nézzétek a vizet
  • gumikacsa
    Akárki akármit mond, ez nagyon ott lesz (főleg az olyan fanatikusoknak, mint én is...)

• Vviikkttoorr
    Favágó leszel? :P
    Ha majd a multiba látok egy őrültetet a fák között kacsázni akkro tudom kiről van szó?
  • Speedbreaker
    Én ott jobbra lent
  • gumikacsa
    frissül a rignroll.ru (meg akkor gondolom, a .com is.
  • bertino
    hol ?
  • gumikacsa
    én má itt akarok menni:
  • Cream78
    Nah, finguk sincs mikor lesz kész! Szerintem az idén már nem jön ki!
  • King of Roads
    nemrég szedtem le a pttm-hez egy modot, majdnem olyan mint a rig n roll,(legalábbis egy kicsit azt a hatást kelti) csak rövid a "pálya"
    amig nem jön ki a game addig az is jó
  • Speedbreaker
    Ez nem lehet rossz. Ő fejlesztésük sebességével én úgy gondolom, hogy amin év elején vitatkoztunk, az most, 2006-ban fog beteljesülni. És akkor szerintem gumikacsának van igaza :)
  • Saddalim #1616
    igen. megpróbálom középfoku nyelvtudásommal leforditani :P ()-saját irományok

Szia Jarek,

Reméljük hogy ezen a héten fel tudjuk tölteni a fejlesztési frissítéseket. Az anyagok készen állnak, már csak egy kicsi technikai munka van hátra, minthogy a webszerkesztőnk elment (he-he-he :D)

Befejeztük a környezetet. A tesztelőink már tesztelték az összes utat, de néhány részünk még nincs teljesen kész. Nagy munka van még a városok éjjeli kinézetének hibájával [vagy hibáival? ezt nem írja :P], a legtöbb dizájnerünk ezen dolgozik.

Dolgozunk még továbbá pár scripttel, animációval (az emberek mozgásával), és a pénzügyi egyensúlyozással. A kiadási dátum - még nincs meg (:P)

Legjobb jókívánságaim (angol speckó elköszönés. szó szerint fordítva :-) )
    Igor
  • gumikacsa
    We hope to upload development update this week

ez valami olyasmi, hogy a héten frissíteni fogják a weboldalt, ha jól tévedek
  • Faterx
    Szerintem ez egy "nyugtató" hír.
  • gumikacsa
    Nem tudom, mit jelent, remélem, jó hír:

I finally got a reply from Jarek about sending an email to Igor Belago. Here is the whole email. Enjoy.

Hi Yevgeniy,
    I am sorry for lack of answer but I wait for Igor's answer. Look it below.
    Best regards Jarek aka Truckpol

Hi Jarek,

We hope to upload development update this week. All the materials are prepared, only some technical job of our web master is left.

We are completing game world development. Our testers already drive along all roads, but some part of them are not yet all ready. We have a big task concerned with night view of our cities and the most of our designers are currently involved in this task.

Also we are working on some script missions, characters animations and economic balance of the game. As for date - it is not yet announced. Please be patient!

Best regards
    Igor
    csak néha vissza kéne olvasni :)
    sg
  • CsuHuCsu
    Ja bocsánat hogy nem értettem.
  • bertino
    nem tudni mikor jelenik meg
  • CsuHuCsu
    Hát ez meg mia a csuda???????
  • bertino
    :"+!:+!%:+!%:+%/:!%ŐÁ/%ÉP:ÉPÉÁ$³³*³³ß*÷>>>>* :@@@@@
  • Desert
    Sziasztokjó kis kamionszim lesz ez de mikorra várható
  • CsuHuCsu
    Rosszúl írtam ezt azt.Bocs de sietnem kell.
  • CsuHuCsu
    akkora mákom Van hogy mire kijön a Rig'n'nroll addigra lessz egy erős gépem.Ugy emlkszem mintha már let volna de azért megkérdezem milyn VGA kell alá minimum Kb.???
  • Cream78
    Hja! Előbb utóbb valaminek engedni kell!
  • King of Roads
    köszönöm köszönöm
  • gumikacsa
    Nekem mondod, öreg cigánnak hogyan kell hegedűni.... :P Igazad van, de láttam én már szétszakadt szerelvényt.

Abban adok inkább igazat, hogy nem reális, hogy minden alkalommal a legkissebb bicskánál leszakad a játékban
  • Cream78
    Azé iszonyat erős ám az a királycsap+ a nyeregszerkezetek is jól kivannak találva! Nehezen szakad le!
  • CsuHuCsu
    Jómagam nem játszottam vele,mert szerintem Maffia majmolás!?
  • Slayerboy
    Csak annyi h iszonyat nagy várakozás volt, és iszonyat szar lett..
  • bertino