6107
ftl8zr207hxhnif37b67.jpg
  • DJ Bee18
    elvileg 2 napon belül jössz, meg fogsz lepődni, milyen sok hsz jött :DDDD
  • Saddalim #1676
    ejj ne reménykedj :D
  • Cream78
    Nah elmentem nyaralni! Egy hét múlva jövök! Remélem addigra lesz valami friss hír!
  • Vviikkttoorr
    Hmm...bárcsak íg lehetne felfogni a dolgot!!!
    :D
    Csak most 2006 ot írunk...és most épp nagyon szar a világ!!!
    Zsebrerakják a pénzt a nagy fejesek!
    Inkább nem írok semmit mert ha belegondolok megőrülnéK!
  • Saddalim #1673
    ha ez a baj, tegyék ingyenessé, és én felrakom az oldalamra oszt ihaj-csuhaj lesz látogató legalább :P
  • Speedbreaker
    csakaztán a gépigény nehogy visszaüssön
  • Flyman
    Lehet írta már valaki, de most olvastam, hogy Jelenleg a következő városok: Alturas, Atascadero, Barstow, Bishop, Bridgeport, Colfax, Greenfield, Kettleman City, Lancaster, Lebec, Lone Pine, Manteca, Oxnard, Palmdale, Patterson, Redding, Reno, Sacramento, San Francisco, Santa Barbara, Temecula, Ukiah, Victorville, Weaverville
    Éjjel megjelenésén, világításán dolgoznak.
    Az utak modellezésével is a végéhez érnek, több utat javítottak.
    A városok modellezésével, a legnagyobbal Los Angeles-el is készen vannak, az egyéb tájak szintén.
    Úgyhogy jó lessz ez.
  • Flyman
    Ja úgy van, pereljétek be a fejlesztőket, mert nem jön a játék
    Nyílván azért nics kiava egyik sem mert még nincs készen, vagy nincs kiadó vagy esetleg marketing stratégia miatt várakoznak a megjelenéssel.
    Egyik fejlesztő cégnek sem érdeke, hogy a nagyon sok péntzért és nagyon sok munkával fejlesztett játékot ne adja ki hanem csak űljön rajta és szivassa a jónépet.
    Persze volt olyan játé amit nem adtak ki de azok el sem jutottak odáig, hogy komolyabban fejesszék.
    Tény és való mind nagyon várjuk a játékot, de ezek kis fejlesztők munkái tehát nem az van mint a "nagyoknál", hogy ha kell duplázzák a fejlesztők számát, és nem az a lényeg, hogy minél előbb kint legyen és csak a lóvé dőljön, ez is fontos de csak akkor fog nekik dőlni a lóvé ha jó dolgot adnak ki.
    Úgyhogy nem tudunk mit csinálni mint várni bármilyen nehéz is.
  • Vviikkttoorr
    Sztem teljes mértékben igazad van!!
    Ebből nagy botrány lesz még a végén....
  • King of Roads
    ba*ák meg a képeiket, a játék jöjjön már!
    aa-ról, pttm-ről meg convoyról nincs ennyi kép összesen mint a rig n rollról.
    unom már, mindegyiken ugyanaz van
    bocs h ilyen izé vok...
  • Vviikkttoorr
    Most nézem ez valami robotos játék!
    Csak netudom hogy lett rá engedéjük hogy ezzel a névvel forgalmazzák a game-t!
    :S
  • Vviikkttoorr
    http://www2.89.hu/gameland/iso.php
    Nézzétek meg!!!
    valami új Hard truck játék!
    :S
    Eléggé meglepődtem ygerekek...:P
  • Vviikkttoorr
    hehe
  • Speedbreaker
    :o! Én kérek elnézést
  • Tom Polsky
    A címe valószínűleg ez lesz: 18 Wheels of Steel Season 2006/2007
  • PLackó
    mi lesz a címe?lehet már tudni?remélem jobb lesz mint a convoy..
  • Flyman
    Ha ez feltextúrázva is legalább ilyen jól fog kinézni, akkor az nem lessz semmi, de szerintem lehet láttak képeket a Rigből, és meg akarják mutatni, hogy ők is tudnak, de ez mind csak nekünk lessz jó :)
  • gumikacsa
    Már megint ki kell, hogy javítsalak... Készül az új 18wos, be is van jelentve, már egy render kép is előkerült belőle a hivatalos oldalon, sőt már témát is nyitottam neki, csak a birka moderátor minden ok nélkül bezárta, majd törölte... itt a render kép:
  • Speedbreaker
    Milyn új WOS? Nem lesz semmilyen új WOS. Busz szimulátor lesz..
  • Duddits
    Szerintem se lesz, de én erről már nem mondok semmit, úgy is csak lebasznak, hogy úgy is lesz, mert írták már...
  • Vviikkttoorr
    TUDOM!!!
    Én az új 18 WOS ra is hivi leszek!
    Remélem mégjobb lesz mint a rig'n roll!
    De úgyse lesz jobb!
    :DDD
  • Speedbreaker
    Banned :D
  • Truck Driver001
    Szórakoztam csak..
  • Vviikkttoorr
    Most mé baszogatok!!!
    ÁÁÁ...rosszat mondtam!!!
    ejjjjnye mááá emberek
  • Flyman
    Hát ahogy elnézem a helyzet mostani állását, szerintem örülnek ha a játékot megcsinálják, a multi az egy külön fejezet, külön fejlesztők kellettek volna rá.
    Meg igazán nem látom értelmét a multinak,(Álom on) egy online központi adatbázis viszont nem lett volna rossz, amihez a játékosok csatlakoznak, és az generál nekik fuvart, igazgatja a karrierünk alakulását, dinamikusan, ergo nem volna könnyű megunni a játékot.
    Pl lehetne látni a térképen a többi online játékost és az adatait, és lehetne versengeni a pontjaink alapján, és így nyerve el új pótokat alkatrészeket, esetleg váratlan szituációkat állíthatna elő......
    na jó (álom off)
    meg külömben is ez hatalmas feladat lett volna ennek a csapatnak.
  • gumikacsa
    Azért ne éld bele magad nagyon... Szerintem nem lesz multi, nem hiszem, hogy van erejük megcsinálni, a több mint 100 városból is "csak" 38 lett...
  • Speedbreaker
    Ez tök kúl lehet majd :)
    nagy kép
  • Flyman
    Hát igen ez sem most volt
    http://www.sg.hu/cikk.php?cid=32370
  • Flyman
    Öööö álmodni nem szabad ??? nem is komolyan gondoltam :P
    Valahogy mára már marhára elveszítettem a bizalmam, a ruszki vodkanyelő fejlesztők felé, és nem csak ez az egy game az ami ezt alátámasztja.
    Ok szabadidejükben fejlesztik meg minden, de nem egy orosz játék van megjelenőben ami előbb, hónapokat majd évet csúszik...
    Ennek oka szerintem pénzhiány mint lustaság legalább is remélem.
    De remélem a fejlesztési idő arányos is lessz a minőséggel, no meg a játszhatósággal.
    Persze ami nincs készen az nincs készen, hiba is lenne kiadni egy olyan dolgot ami tele van bugokkal, de azután nehogy visszafelé süljön el a csúzli....
    Persze azért sír a szám mert már marhára szeretném, úgy mint mások is.....bennem hihetetlen várakozások vannak a játékkal kapcsolatban.
  • CsuHuCsu
    bízok hogy elfog futni nállam is.Nekem GF 6200gt 128bites vga,2.5 amd barton 512ddr.meg merjem kockáztatni a fullt is
  • Truck Driver001
    Téged majd lebaszunk az útról,oszt mehetsz csövezni az árokba..
  • Truck Driver001
    huácsá -.-
  • Vviikkttoorr
    xD
    De a multira leszek kiváncsi!
    Fogalmam sincs,még else tom képzeéni mien lehet!
    Ugyanott mehecc mint singlebe és ha megnyitod a map-ot akkor látod hogy 30-an vannak rajta kívül am páylán!
    És ennyi?:P
    Azt majd convoyba nomulunk!
    Elöl valaki satufék és dominóba összemenünk!
    Tök looOool lesz!
  • Speedbreaker
    LoLmán :(
  • Truck Driver001
    Hát azért nekem annyira nem áll rosszul a széna:DD
    768MB DDR,2.80 Intel Pentium proci,128 ATI Saphire Videó kari,a helyel biztos nem lesz gond mer 3-om vinyóm van:D [360GB,Dc++ miatt is]
  • Speedbreaker
    Remélem ezzel a játékkal minimum olyan sokáig fogunk játszani mint ameddig elkészítik :D
  • CsuHuCsu
    Azta büdös k...a hétszentségét ezek a képek gyönyörűek.Én is a harmadik képet venném elő elemzésnek a víz tényleg gyönyörű és nézzétek meg a kamiont is milyen részletes meg a hídis, meg ott van még az 1-es és a 8as kép ahol a víz naon szépen tükröződik.Na és Ez esssőő a 7-es képen
  • allock #1640
    nemtom
  • Speedbreaker
    elfut 256-on is, és 32MB-s videókarin is. Nem? Proci elég szerintem neki 1.4-es is :S
  • allock #1638
    hát azért nemlenne rossz az 1.7es helyett 2.4es proci, az 512SD helyett meg DDR, a vid.kártya még yo is GeForce3Titanium :D