Rig 'n' Roll

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zolo
Nem prism3-as lesz.Nem is ugyanaz a csapat készíti.

http://flickr.com/photos/zolika90/

Vviikkttoorr
A rig'n roll ugye nem azzal a prism3 grafikai motorral készül?
Mert akkor túl szép lenne hogy igaz legyen hogy minden símán mennyen.....itt én is beleélem magam mindenbe mint mindig és kiderül hogy hoppáá....hiba!!!
Nem értem meg hogy 2005-be vagyunk és nem bírnak hibátlan dolgokat kifejleszteni?

Csak tartanánk már ott! <#vigyor2>

MSI G31M2FD V2 | C2D E4500 2,2GHz | 2x1GB Kingston DDR2 800MHz KIT | Galaxy GeForce 9600GT 512MB OC Xtreme Tuner | 320GB SATA2 HDD | FSP SAGA+ 450W Passive PFC | Hauppauge WinTV-HVR 1300 MCE

gumikacsa
majd beindul ha megjelenik, vagy kijön a demó...eccer csak lesz valami

Renault magnum http://kamionszim.hu

M@TriX
én sem láttam még, király a fû

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Truck Driver001
pangás wan...<#shakehead>

Mit mond a hülyegyerek az anyjának? apa.

Truck Driver001
lehet votmá...mondjuk én nem emléxek rá😄

Truck Driver001
lehet votmá de ez a kép nagyon yóóóó😛

Vviikkttoorr
😄

Speedbreaker
te is a cipõt nézed hülye 😄

Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az előtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *

M@TriX
akartam én is mondani, a kis oldalamat nekem is állandóan törölték az uw-n most a dox-on vagyok, eddig semmi gondom nem volt, bár 450MB nemtom felmegy-e oda 😉
de egy odlal talán igen, bár azt is lehet, hogy az oldal a dox-on a többi cucc meg másol aztán linkeled ha törlik, akkor legalább az odlalt nem kell belõni. lehet gondolkozni 😉

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Duddits
Hagyjd már a francba az ATW-t! Menj srv-re vagy dox-ra.

várjuk a demot/teljest. <#puszi><#integet2><#email>

streeter
Köcsög az ATW. Nekem 2x törölték az oldalam. Volt rajta egy PhP rendszer meg 450mega cucc Street Legalhoz, de azonkívül semmi és vlaamiért 2x is törölték az oldalt. Persze e-mail-t nem küldenek, hogy miért törölték.

\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC

Kit--Kat
Vasald ki õket 1 Mackel😛PPP

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

gumikacsa
negatív. Ez a fa**szo** atw már megint törölte az oldalamat, pedig most télleg nem volt semmi okuk.

Nyugi, Kacsa oldala nem nyílik valamiért, ill. nem regisztrált, legalábbis ez a bajja.

összekarmolom magam...csak nekem nem jelenik meg ez a 2 kép???

MSI G31M2FD V2 | C2D E4500 2,2GHz | 2x1GB Kingston DDR2 800MHz KIT | Galaxy GeForce 9600GT 512MB OC Xtreme Tuner | 320GB SATA2 HDD | FSP SAGA+ 450W Passive PFC | Hauppauge WinTV-HVR 1300 MCE

fincsi. <#love11><#eljen><#szeret>

M@TriX
hát ha õ lesz az alany én lennék az állítmány 😉

Vviikkttoorr
Még azt a cipõt a csajon...azon aszalok már mióta meg az a mininaci...háát.....hol tart mamár a technika!😄

Csak a nejed ne olvasson bele a topicba...<#beka2><#vigyor2>

gumikacsa
W<#wow1>W...Álmaim asszonya <#law>

gumikacsa
a valóban idegesítõ az volt, hogy amelyik kanyarba te 40-el felborultál, azt õ gond nélkül bevette 110-el, meg a nyergesek pót nélkül vitték az árút... De még így is fényévekkel jobb mint a 18wos sorozat, a grafikát leszámítva.

Vviikkttoorr
OK.
Remélem hogy lessz azért free ride.
De nem értem még mindig miért kell versenyezni egy szállítmányon.
Na mind1
Majd meglátjuk ha megjelenik mien is lessz valóságba.

Jól mondod Kacsa, valamint volt már neki 6 büntetése, valamint 1 balesete is.

Errõl a verseny dologról jut eszembe. Nekem a HT2-ben csak az a dolog nem tetszett, hogy amikor vittem egy ilyen fuvart akkor a többiek mindig löködtek, ha elõrébb akartak kerülni. Ilyenkor nehéz volt vinni mondjuk P3-as procikat, vagy pezsgõt...ilyen esetekre jöttek jól a konténerek,

fúú meg basszus mennyire tetszett a Foothill-River Valley-Eastwood-nem tom melyik város-Grey Stone útvonal...<#beka2><#beka2>

zolo
A king of the roadban se kellett elölrõl kezdeni a fuvart ha nem voltál elsõ.Kevesebb pénzt kaptál ha nem nyertél.Ennyi

http://flickr.com/photos/zolika90/

gumikacsa
ja, nem stoppos, hanem ha angoltudásom nem csal, kamionos a kicsike... A történetben elvileg lesz egy kis szerelem is, nem lepõdnék meg, ha ez a kiscsaj lenne az alanya:

PLackó
lol.ennek a játéknak nem a versenyzés kamionokkal a célja.szerencsére..

Vviikkttoorr
sziasztok!
Miért rakják be ezt a modot hogy versenyezni kell?
Nem látom értelmét annak hogy viszed a szállítmányt és közbe idegeskecc hogy jajj.....legyek már elsõ meg ienek mert ha enm akkor kezdhetem elõre...remélem lessz síma free menet is benne....nah..de azé csábítóak a képek!

ILLNeo
nem konkrétan házaspárra gondoltam: barátnõ, vagy office manager

Guild Wars in game: Warwick Sanders, Spirit Of Falling Battlefield 3: Typo83 BFBC2: ILLNeo

M@TriX
?
nem hinném, hogy házaspárokat lehet karakternek választani 😉

ILLNeo
szerintem a csávónak a párja...(mint nõ)

Guild Wars in game: Warwick Sanders, Spirit Of Falling Battlefield 3: Typo83 BFBC2: ILLNeo

M@TriX
hát lesz egy történetszála a játéknak vagy mi, lehet ahhoz kapcsolódik, ha jól emléxem egy interjúban mintha cáfolták volna a stopposokat, de nem biztos.

Hello emberek, én azt vettem észre hogy ül valaki az egyik képen az anyósülésen, ki lehet az? stoppos? Vannak tehát stopposok a játékban? 😊
Király lenne <#nyes>
Kit--Kat
Nem a Marty lakott itt, szmbe van a nagy óratorony ugye?😄

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Kit--Kat
<#nyes>

Az igazi vicces lett volna! kár hogy nem jött össze! 😞
mi ez a kép, vagy honnan van? 😛

gumikacsa

gumikacsa
ja, poén. azis az lenne, ahogy kamionnal kavarogsz kaliforniában egyszercsak beérsz egy Hill Walley nevû kisvárosba...( a pttm-be meg akartam csinálni a fõteret. 😊 )

kitudja!
lehet hogy az elején 2024-ben elindul a sztori...
1. Mission: Menj el a Universal Studios-hoz Hollywood-ba, ott keresd meg a DeLoreant...(folytassam, vagy kitaláljátok?)...egy kis idõutazás, és már helyben is vagyunk, ahol a képek is készültek...napjainkban! <#nyes><#smile><#wink><#taps><#wilting>

jó ez elég valószínûtlen, de mekkora poén lenne! <#lama>

Köszi a válaszokat, egy baj van...most még jobban várom! <#szomoru1><#vigyor2>
ez a 2024-es dátum érdekesnek ígérkezik, az külön vicces hogy a kamionok ilyen "régiek", de akkor legalább a közúti autók tényleg lehetnének modernebbek!
bár ha a dátumtól elvonatkoztatunk nagyon jól össze van rakva az egész a képek alapján.

Kit--Kat
Na igen nekem is ez ugrott be 1bõl, lehe ezzel cseszik el..
19év alatt a fejetetejére változhat a világ, ha annnyira akarták inkább csináltak volna 1 alter jövõt, de ez az ugyanolyan környezet pár hightech computer és a "x"évekkel való dobolózás elég ostobaság.

streeter
Ez a 2024-es dátum meg ezek a kamionok amik a képeken vannak nem nagyon paszolnak össze. szerintem18-19év múlva fullonnem ilyen kamionok lesznek sõt kocsik se. Nem tudom miért kell variálni a dátummal.

\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC

gumikacsa
Akkor én válaszolnék, a riportokat és egyébb infokat figyelembe véve:

1. A Rig'n'Roll-ban a játékosok egy váratlan végû érdekes történetbe csöppennek bele. Új barátokkal találkoznak, áruló ellenséggel vívnak meg, felfedve egy összeesküvést, mely a végsõkig próbára teszi képességeiket.
MÉG EZ A MONDAT ÉRDEKES LEHET:
a Rig'n'Roll lesz a legpontosabb, legtöbb újdonságot felvonultató, a vezetés élményét tökéletesen visszaadó kamionszimulátor

2. Lesz optikai tuning, meg teljesítmény tuning (ezt lehet nem így hívják)

3. Megint egy mondat a hivatalos oldal bevezetõjébõl:
A játékos egy fiatalemberként 2024-ben Kalifornia független államába érkezik Vagyis 2024-ben ez alapgép lesz.

Halihó emberek!
de rég jártam erre...látom szépen épül, szépül ez a remek kis játék!
Nagyon várom már!<#nevetes1>
Egypár butának tûnhetõ kérdésem azért lenne vele kapcsolatban, tekintettel arra hogy tényleg rég jártam erre, és elég felejtõs vagyok!<#falbav>
1. A játéknak leszvalami "története", vagy csak a kamionozgatás, és vállalkozásunk építése, fejlesztése lesz a cél?
2. Lehet-e majd a kamionokat tuningolni, gondolok itt: motor, fék, stb., bazinagy bozótrács az elejére<#vigyor3>, és amit a 18 WoS sorozatból nagyon hiányolok, ami benne volt ha jól emlékszem pl. a Hard Truck 2-ben is a különbözõ dudahangok,dallamok/kürtök/.
3. #553-ban mi ez a nagyon komoly hitech center? <#lookaround>
ennyi!<#wink>

Köszike!

zaki
kúúúl <#wow2><#smile><#eljen>

Truck Driver001
ûber<#eljen><#eljen><#eljen>

M@TriX
BumpMapping hajrá! 😊