6107
-
#1757 Pttm-ben épphogy úgy indult a kamion mint a rakéta :/ -
Bankrupt #1756 Akkor meg lesz fenyegetve a kiadó -
#1755 Szerintem multi se lesz, szal kár beleélni magad... -
Bankrupt #1754 Én eddig egy olyan képet se láttam, amin kiírná a helyezésedet... -
#1753 #1750 #1751 >>>>Válasz 'gumikacsa' üzenetére (#1748 ) -
#1752 ez nekem magas lenne :D -
#1751 meghát folytatása. most mire következtessek?? -
#1750 hát... ahogy elnézem a dolgokat, tök olyan mint a kotr-ban.
kivan irva h hánybol vok hanyadik, megy az időm, tök olyan ott felül minden mint a king-ben.
meg az E3-as video eleje, h a kenworth meg a piros pete egymással versenyeznek engem a kotr-ra emlékeztet. -
Bankrupt #1749 Az a lényeg, hogy az ilyen nagy monstrumok - úgy mint a valóságban - rendesen "tapadjanak" a földhöz, nem úgy mint a pttm-be, hogy jobbra-balra fordítom a kormányt és már fel is borult, és a gyorsulás se rakétakilövés legyen.
Meg hogy a multiplayerben lehessen fuvarozni, és IP cím alapján lehessen egymással nyomni. Nem lenne rossz, pár száz kilóméterig együtt nyomni, aztán összefutni valahol egy kamionos megállóban találkozni. :) Bár úgy lenne a legjobb, hogy valamiféle szervereken lehetne játszani, és csapatokba fel lehetne venni embereket sofőröknek :D Tuti csinálnék egy team-et :D -
#1748 Mi arcade??? mert a rignroll nem arcade lesz... -
#1747 csak azt sajnálom, h arcade... nekem a szim. jobban bejön. -
Bankrupt #1746 Eddig nem tetszett ez a King of the Road feeling, nagyon üres, nyers, szomorú stílusú, de a Rig n Roll-é egész jó, jók a modellek a map is szebben van kidolgozva, és szerintem a 18 WoS sorozatnak csak a lomtárban ad helyet. Rossz tulajdonságnak csak ennyit lehet mondani, hogy nem európai, és nem hinném hogy lehet modolni. Ha jól tudom oroszok készítik. Én elvárnám tőlük hogy jó kis kelet-európai kamionos játékot csináljanak, nem csak jenkit...
Nekem például ez a kép tetszik:
-
#1745 mivel hogy a KotR folytatása... -
#1744 vaze én már az összes képet leszedtem.
már semmi újat nem tud mutatni egy sem :(:(:( -
zoolee #1743 Nem vagy 1 edül. -
#1742 F*szomat már a képekbe.A játékot akarom:D -
#1741 Elég King of The Road-os... -
#1740 régiek :P -
#1739 Itt Nézzétek végig a képeket, lehet vannak olyanok amiket pl még nem láttatok.
(Sry a sok hülyeségért, de nem rakta be a képet :S) -
#1738 azta
-
#1737 vótmá?
-
#1736 Nekem sajna az nem ment -
Bankrupt #1735 Igen, igen
Az a lejtős útszakasz meg a textúrája egyezik :) -
#1734 szerintem meg szimplán egy .... -
#1733 Lehet álmában irta.... -
#1732 he? ^^ -
#1731 Basszus, kicsit tanulj már meg írni... -
zoolee #1730 Tsa all jó a geme .
De az eggy az így egy. -
#1729 nekem csak az első kettőnél írja -
#1728 a 4. kép ismerős, mármint asszem az benne volt a Pttmben, a RnR mapban -
#1727 Sryha vótmá:
(A képekről annyit elmondanék, hogy az Opera mindegyiknél kiírta, hogy módosított. A módosító szoftver pedig: Adobe Photoshop CS Windows)
eggy
kettő
három
négy -
#1726 Amúgy mi sem tudunk semmit, ahogy a fejlesztők se :/ -
#1725 kattints rá a bannerre ot az infó hegy -
crowe #1724 hello!
megkérdezném hogy tudtok-e vmit arrol hogy mikor fog ez kijönni?mivel nem vagyok nagy fanatikus nem is igazán tudom hol keressek infot aztán gondolta ti esetleg tudtok vmit! -
#1723 mivel sima analóg kormány, mint a többi csak némi áttétellel (egyébként valami ilyesmit akarok én is szerezni) akkor, ha fog kormányt támogatni (nyilvánvaló) akkor az is fog menni.
igazából ezek a részletek nem is a játékon múlnak, hanem egy normális driveren. -
#1722 Honnét tudnánk? -
exodu020 #1721 sziasztok
Szerintetek ez a játék ha "kijön" vmikor támogatni fogja a logitech driving force pro kormány rendes fordulását(900 fok), vagy a régi fél fordulatos lesz?
üdv
exo -
#1720 Ez hülye :S :D -
#1719 -
#1718 Vótmá?