Rig 'n' Roll

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Duddits
Inkább ne! Mútlkor még azt se tudtad milyen videókártyád... Össze-vissza vannak telepítve a driverek... nVidia, Ati... <#nevetes1>

gumikacsa
ez az gyerekek, még most éljétek ki magatokat, ne akkor lámázzatok mikor megjelenik

Renault magnum http://kamionszim.hu

Vviikkttoorr
ez mit jelent?
igen v. nem?
😄

PLackó
<#wilting>

Vviikkttoorr
Mert?
nAGYON JÓ GÉPEM VAN?
Leírjam neked mien?

Duddits
Úgyse fog menni a gépeden.

Vviikkttoorr
😊
Most ezt nem értettem!
😄

Slayerboy
Most le lámáználak, ha nem volnék én is Viktor 😄

Voltam zárás előtt. _______________

Istencsászár
ja, biztos szedd😄😄:😄<#idiota>

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Vviikkttoorr
oroszországba már télleg megjelent?
Vagy amerikába?
De akkor már le lehetne torrents-rõl tölteni szerintem...én nem tok már várni ...csak ne legyen csalódás....<#buck>

Speedbreaker
Mit vársz? kinyaljam a seggedet? vagymi tszeretnél? bocs kész. téma lezárva. tönkrebasszátok a fórumot a sok hülyeséggel. nem lehetne már a témára figyelni?<#miaz><#szomoru1>

Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az előtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *

Duddits
Tudod ki?!.......

Kit--Kat
Nem, csak annyit kéne mondani, hogy sry és ennyi nem lenne probléma.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

PLackó
inkább vald be hogy hibáztál wazz..
bár ahogy látom nem érted,hadjuk..

Kit--Kat
-király:o

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Duddits
Olvass is, vazz!

malter
<#hehe>
Istencsászár
az énvagyok 😄😄😄😄

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

PLackó
Arról beszélek,hogy esetleg járj utána hogy mirõl van szó,mielõtt lehülyézel embereket,de most legalább kiderült hogy te vagy az idióta..

Kit--Kat
Offoltunk a The Moviesról volt szó...

Speedbreaker
TE mirõl beszélsz? a rig'n'roll-ról? ha megjelent dobjatok már pls linet, mert nem igazán találkoztam vele.

...

Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az előtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *

PLackó
És ezt muszály itt megtárgyalnod?van topicja menj oda...
meg ezzel miért mondott hülyeséget?már megjelent...

Speedbreaker
Most jó nagy hülyeséget mondtál. HA megjelent, miért nem adsz linket?

zaki
np. 2-3 napja jelent meg asszem. ON

Kit--Kat
ígen na jó sry akkor az offért, bekõ szerezni majd

zaki
megjelent

Kit--Kat
Tudtommal még nem jelent meg:/
Ugye nem tévedtem??:!!:o

Duddits
Nézd meg a The Movies-t! 4 évig csinálták és milyen rendkívülit alkottak!

gumikacsa
utoljára december vége volt megadva, mint megjelenési dátum. De szerintem idén nem fogunk játszani vele, talán a demót kiadják. (meg most már nyugodtabbak, a convoy-nál rájöttek, hogy a 18 wos sorozat nem ellenfél.)

Slayerboy
Jövõre?? =(

Speedbreaker
ez rnr topik ha jól látom

Duddits
Elvileg jövõre.

Slayerboy
Bocs nincs annyi idõm, hogy visszaolvassak.Mikorra várható a megjelenés? <#vigyor5>

Duddits
Hát sajnos nem a legjobb motor, az tény. De szerintem ON!

Menj a Convoy topikba, és nézd meg mit szórakozik Vviikkttoorr! Még azt se tudja milyen videókártya van a gépébe azt elvárja, hogy segítsünk! <#nyes>

Hunter of Deer
Ja <#nyes>
Mer Duddits azt írja hogy a gép szar! pedig maga a game!<#hehe><#hehe>

H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k

PLackó
<#nyes>

gumikacsa
az a fos motor csak simán az alapjátékot sem képes hiba nélkül kezelni....

Vviikkttoorr
most mi bajod van?
Senki se tud normálisan válaszolni abba a convoy topikba!
Még szép hogy ott izélek nekik!
Háát.......

Hunter of Deer
De te is láthatod hogy a prism3d nem valami jó motor mivel a PTTM modot sem igazán viszi! ha már jobb textúra van benne elkezd akadni meg szarakodni!!

H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k

gumikacsa
nem tudom, te láttál már képet a játékból. Olyan a motor. Egyébként ezt õk írták, hogy a hardtruck2 teljesen átdolgozott motorját használja a játék.

Duddits
<#nyes>

Kit--Kat
Kicsit ilyesztõen régi már az a motor, nem?

Duddits
Nem a prims3D-vel (lehet, hogy azzal is, de én nem tapasztaltam) van a baj, hanem veled/a gépeddel! A szenvedésedet látva a Convoy topikba...

Speedbreaker
CSAK A MULTIRÓL MUTASSANAK MÁ KÉPET HAHEHÁHÕ!

Truck Driver001
nem fake ha erre gondolsz...szerintem meg minél több kamion van annál jobb...lehet majd convoy-ba nyomulni mint a convoy-ba😛...meg azért ez realisztikusabb 1 kicsit...(élvezhetöbb)

Mit mond a hülyegyerek az anyjának? apa.

azért ez a kép eröltetett. vagy 5 kamion a képen ....<#whatever><#heureka>

megjelenés ,ilyesmi?K <#nemtudom>

Vviikkttoorr
De remélem rendesen menni fog az egész de erre a multira leszek kiváncsi hogy lesznek serverek és belehet menni és ott fog mindenki nyomulni a kamionokkal?
Eléggé elképzelhetetlen de biztos csúcs lessz?
Jah..és lehet majd boltokba kapni szerintetek?
Mert a king of the road-ot is árulták úgyhogy remélem ez is kint lessz a polcokon mert inkább eredetibe megveszem és akkor gond nélkül lehetne neten gamelni vele elvileg ugye?
Vagy akkor is kell patch meg stb?

gumikacsa
A Hardtruck2 (King of The Road) feljavított grafikus motorját fogja használni, ez a képeken is látszik

Istencsászár
prism3 mindenre jó csak kamion szimulátor készítésre nem 😄😄😄:😄 ez megis láccik a vele alkotott gémeken