6107
-
#1797 anyám, mindjárt kihal a topic. :-( -
#1796 ^^^333333 -
#1795 de jó lenne ha má kiadnák végre....... -
#1794 Viszont ha kijön, akkor porsche marad utána. :) -
#1793 Egy biztos...Még valahol porosodik.... -
#1792 valaki ötlet hogy mi lehet a játékkal? -
#1791 ne aggódj rigs of rods-ban te vagy a jobb!:P
meg pttm-el se foglalkoznak:P
csak beindulhatna má a fórumjuk...... -
#1790 Nem, konkurencia :D :P -
#1789 miaz tömény volt?:P -
#1788 hát öööö.... -
#1787 a rignroll.uw.hu-n is vannak képek meg infók,de ami meglepett hogy ismét jön egy 18wos ami az első képek alapján teccett de a mostaniakat elnézve(szintén fennvan az előbb említett oldalon,a galériába,csak regizni kell hozzá)csak egy felújított convoy...ill még annyi se mert a tükör ismét vacak.....ezek má évek óta csak azt a szar prism 3d-t fényezgetik...mind1 a rig'n'Roll-ig elszórakozom vele:P
és rig'n'Roll foheva mer alapjában üti a 18wos-t mert nem a grafika hanem a fizika a lényeg(a régebbi képek alapján csúnyácskának tűnt a rig'n'Roll(ja ez a másik mire kijön a játék elavul a graf motor)de a városok jól néznek ki,egyedül a kerék textúrákkal van bajom mer valami nem stimmel vele..na mind1 1x csak kijön:P
gyertek a rignroll.uw.hu-ra igaz hogy nem teljes még a tartalom de sűrűn frissíti,szal frissek a hírek és a rignroll-ról is elég sok dolog van8kamionok,szereplők,terület,etc.) -
#1786 nah hát sajna a S.T.A.L.K.E.R.-re is uezt mondja mindenki :( -
#1785 ez már ha megjelenik, az maga lesz a csoda -
#1784 azért várjuk ki a végét, vagy legalábbis egy demóig tuti.
sok "világmegváltó" játék hullott már a bitsüllyesztőbe.
persze nagyon ígéretes a koncepció és az eddigi hírek, képek is alátámasztják ezt.
persze én is nagyon örülni fogok ha összejön az tuti ;) -
rinyavas #1783 Engem pl a PTTM anyira nem fogott meg de ez igen, ez nagyon....... -
#1782 csak sajnos mire megjelenik, csak azért lesz A JÁTÉK, mert igazi vetélytársa nem lesz. Míg az FPS, meg szerepjáték fanokat jobbnál jobb játékokkal látják el, igazi kamionszimulátor nincs, mert nem elég mozgalmas, és sokan unnák, de kár... Pl. Alpokban autópályán, kezelni kéne mindent lejtmenetben moderntől a régebbi egyszerűbb gépekig. Buli lenne, ez minden vágyam, vagy mikrobuszt vezetni országúton, szimulátor lenne, nem ilyen arcade versenyszutyok, de ezek nem valósulnak meg soha. Biztos túl életszerű, bár ha a SIMS-eknek sikere volt (most se tudom miért), ennek is lenne, biztos -
#1781 Ez sokaknak így is-úgy is egy átlag játék lesz, mégtöbbeknek még az sem. Egyébként ez nem egy átlag játék, hanem "A JÁTÉK", de csak az olyan fanoknak, mint itt egy pár ember, ill. én is.
Én nem bánom, hogy nem jön, december előtt úgysem lesz szabadidőm... -
#1780 Hát nemtom gyerekek, de nagyon rosszat sejtek én ezzel a játékkal kapcsolatban...én is várom mióta bejelentették. Tegnap este néztem a Game Over-t a tv-ben és ott pl a Prey-t mutatták be.Namost kiderült hogy azt is már '96ban bejelentették, és mi lett belőle? Egy átlag game...amúgy mikor volt eme játék bejelentése??Pontosan...Remélem nem k*rják el ezzel a sz*rozással mert akkor egy világ fog összeomlani bennem -
#1779 -
rinyavas #1778 Ez kedves: -/aha tahát 1 mondatban: a játék felénél tartunk, már csak 2-3 év.../ -
#1777 jólvan. szeretem az optimizmust :-) -
#1776 nem olyan vészes ez :P ha már ennyit vártunk, mi az a 2-3 év... -
#1775 Akkor nincs sok hátra. :) -
#1774 2006 Június 29
Fejlesztési Hírek
Los Angeles modellezése - a legnagyobb kaliforniai város befejeződött. Így már az összes városmodell kész van.
A következő városokban az éjszakai fényeken még dolgozunk: Alturas, Atascadero, Barstow, Bishop, Bridgeport, Colfax, Greenfield, Kettleman City, Lancaster, Lebec, Lone Pine, Manteca, Oxnard, Palmdale, Patterson, Redding, Reno, Sacramento, San Francisco, Santa Barbara, Temecula, Ukiah, Victorville, Weaverville. (aha úgy látom ez nem fog még egyhamar kijönni :P)
Az úthálózat bővítése a területen folytatódott.
Teljesen kész:
I80 Oakland-Sacramento
SR41 Atascadero – Kettleman City
Kettleman City – Fresno
US101 Ukiah – Leggett és Leggett – Eureka
Megépítve (?):
US101 San Jose – San Francisco
I5 Kettleman City – Patterson és Patterson – Manteca továbbá Manteca – Sacramento
I580, I205, SR120 Oakland – Manteca
SR99 Merced – Manteca
továbbá a Mack CX603 Vision kamion belsője fejlesztve.
Így dél- és közép-kalifornia majdnem kész van (tehát észak még nuku... télleg sokat várunk még). Észek-Kalifornia útjai a fejlesztés aktív részébe értek (áhhá ezek szerint még el se kezdték eddig). Vitruális kamionosok (a tesztelőink) már a pálya összes útján végigmentek (??? a nem meglévő északiakon is?), az új és nem mindig ideális kamionokkal, beleestek a nem megcsinált utak lyukjaiba, eltörték a lökháritóikat és lerobbantak hála a nem megfelelő útcsatlakoztatásoknak.
Az alábbi kamionokat fejlesztettük:
Mack CX603 Vision és Kenworth T800 belső
Western Star 4900EX LowMax belső és külső
a Dodge Grand Caravan furgon és a Ford F-350 platós (pickup) modellje
A laza árukat (száraz rakományok) és a féltrélereket (gondolom a duplatréler egyikét) megépítettük.
A nehéz szállítmányok listája felfrissítve: traktorok, úthengerek és buldózerek
Az időjárási térkép és effektusok nemsokára készen vannak.
/aha tahát 1 mondatban: a játék felénél tartunk, már csak 2-3 év.../ -
#1773 June 29, 2006
Development news
Modelling of Los Angeles – the biggest city of California is completedis complete. Thus, modelling of all the cities of the game world is completedis complete.
Work on the night illumination for the following cities is in progress: Alturas, Atascadero, Barstow, Bishop, Bridgeport, Colfax, Greenfield, Kettleman City, Lancaster, Lebec, Lone Pine, Manteca, Oxnard, Palmdale, Patterson, Redding, Reno, Sacramento, San Francisco, Santa Barbara, Temecula, Ukiah, Victorville, Weaverville.
Expansion of the roads' network of the game world territory has been continued:
* Modelling of road I80 on site Oakland – Sacramento is completedis complete;
* Modelling of road SR41 on site Atascadero – Kettleman City is completedis complete;
* Modelling of road on site Kettleman City – Fresno is completedis complete;
* Modelling of road US101 on site Ukiah – Leggett is completedis complete;
* Modelling of road US101 on site Leggett – Eureka is completedis complete;
* Road US101 on site San Jose – San Francisco has been constructed;
* The interior model of truck Mack CX603 Vision has been developed;
* Road I5 on site Kettleman City – Patterson has been constructed;
* Road I5 on site Patterson – Manteca has been constructed;
* Road I5 on site Manteca – Sacramento has been constructed;
* Road I580, I205, SR120 on site Oakland – Manteca has been constructed;
* Road SR99 on site Merced – Manteca has been constructed.
Thus, modelling of Southern and Central California is practically finished. The remaining roads of Northern California are in the active phase of development. Virtual truckers (and our testers with them) already travel around the whole territory of the game world, running new and not always ideal trucks, falling in not yet covered holes in asphalt, breaking bumpers and ruining a suspension due to improper roads joining.
The list of vehicles has been updated:
* The interior model of truck Mack CX603 Vision has been developed;
* The interior model of truck Kenworth T800 has been developed;
* The exterior and interior models of truck Western Star 4900EX LowMax have been constructed;
* The model of minivan Dodge Grand Caravan has been developed;
* The model of pickup Ford F-350 Lariat has been developed;
* Models of semitrailers for loose cargoes (dry bulks) have been constructed;
* Models of semitrailers for drinks transportation (beverages) have been constructed.
The list of transported heavy special equipment has been expanded: tractors, road skatingrollers rinks and bulldozers have been added to it.
The work on the global weather map and the weather effects are approaching the end. -
#1772 Kb. akkor lesz kész, amikor a Duke Nukem Forever. Magyarán "never" ... Na mindegy, szerintem kár várni, évek óta megy a hitegetás a megjelenéssel kapcsolatban. A web-lapjukon meg ugyanaz van: az USA nyugati partjának a széle LA körül ki van dolgozva, kb. 10%, aztán se előre, se hátra nem halad a devel sehová... -
#1771 2003 jan 9.én lehetett először olvasni róla a truckpolon... :P
Ha egyszer megjelenik, szerintem kb 2007 május -
#1770 2003 májusba jelentették be a játékot de mikor lesz kész az talány -
#1769 #1625, ott vannak fullgrafos képek... -
CsuHuCsu #1768 Jaj elfeledtem megkérdezni hogy nincs valahol oly kép amin full grafikán van a gamma lekapva? -
CsuHuCsu #1767 Ne haragudj nem szidni akartam a kamiont mert a külsővel nincs semmi bajom.Ja igaz hogy kormányról is lehet nyomni de a Convoy-ban oly jól lehet irányítani a kamcsit bill-ről,és ott még a gyorsulás is tök tuti. (szerintem).Igazad van az élethűségről,de ha jól tudom a kormányzás sz.r?! -
Bankrupt #1766 Pedállal jó az erős motor, mert úgy nem muszáj tökig nyomnod, hogy kellően gyorsulj, szóval még egy lépés az élethűség felé :) -
#1765 Nem fog megjelenni. A magnumot pont én csináltam, de a motort bárki átírhatja
-
CsuHuCsu #1764 Vissza gyüvüttem a vakációból és látom vannak új képek (számomra).Részben nem ide illik de nem akarom szidni a pttm kamion szerkesztők brigádját de a lezőltött kamcsik pl. Renault magnum gázadáskor helyből felszáll .Azt akarom kérdezni hogy lehet rá esély hogy megjelenik majd Ps-re nem azért mert Ps-es vok csak érdeklődésből.Ja meg szerintem hogyha a Pttm-et meg a Convoyt összraknák rigenroll-os grapichal igen komoly gammát kapnánnk. ("Szerintem") -
loserman #1763 jöhetne már a gamma :( -
#1762 talán... -
#1761 Vagy betesezed a galériádba és onnan belinkeled...
Egyébként már a KOTR-ban is volt multi, csak ugye ott nem arról szólt hgy a térképen mész, hanem verseny volt.Onnan csak fejlődni lehet, és talán megoldják most a normális multit. -
#1760 ez ne legyen mentség, ugyanis 100 féle másik képfeltöltő létezik még, amiről linkelhetsz ide, szal... -
#1759 dobnék fel olyan képet, de 20 kb-tal kitörölhetem a .... -
#1758 én ott látom a bal felső sarokba egy csomo képen pl "8 of 8"
vagy "Time left: 10:34:23" (ezt csak most írtam)