6107
-
CsuHuCsu #1837 Ja oly hülye vok elfelejtettem örülni a hírnek miszerint nemsokára kint van a gamma.Végre ezt is megérjük. Mihejt kijön a rignroll ez lesz a következménye: 8.00-22.00 egyfolytában -
CsuHuCsu #1836 Valóban de majd meglátjuk hogy mit fog nyújtani a Haulin.Minden esetre én sok mindent nem fűzök hozzá,de majd meglátjuk mondta a vak.
Válaszolnék még az 1831 üzenetre, de tudod hogy van: jó munkához idő kell de a sz....hoz meg mégtöbb.
Végszóként :)) megnéztem a képeket és az essssssssőtöl leesett az állam.A készítők a vizes efektekre szerintem büszkék lehetnek.Bízom benne hogy a rignroll-ban ha nem használjuk az ablaktőrlöt akkor nem fogunk látni semmit vihrban, nem úgy mint a Convoy-ban ha szakadt az essssssső akkor is láttad az utat. -
#1835 már egyre közelít a véglegeshez -
#1834 aztaa Mondjuk remélem cseppek is látszódnak majd :) -
#1833 esőeffekt gyaaa -
#1832 Csak gyözzűk kivárni. -
#1831 Jó munkához idő kell :D -
#1830 Jóak! -
#1829 nem jelent még meg? -
FiReBoY #1828 Az esőeffekt egész bíztató. -
#1827 Képz -
#1826 Most akkor mi volt az az előző levél? :S:S:S loálmán -
#1825 ja... de vok -
#1824 Az email-re válaszolással késett, azért kér bocsánatot.. -
#1823 egyébként kemény, hogy egy mondatban elintézi a késedelmet: "sajnálom a késést" -
#1822 ÉLJEN -
#1821 nahh jó hírek -
#1820 Na végre valami biztató..... -
Bankrupt #1819 -
#1818 Most akkor lehet, hogy még idén jelenik meg a játék? -
#1817 fordította: hypnotic
újabb mailt kaptam a truckpol adminisztrátorától, jarek-től. igor belago visszatért a vakációjáról és adott egy kis infot. itt a mail.
hello yevgeniy,
igor üzenete alább olvasható
csá
jarek
---
Hi jarek,
sajnálom a késést. már az utolsó simításokon dolgozunk, remélhetőleg befejezzük a jövő héten. utána valószínűleg elkészítjük a következő fejlesztési frissítést.
minden jót
igor
-
#1816 I received another email from Jarek the admin of Truckpol. Igor Belago has returned from vacation and gave us a small progress report. Here is the email.
Hello Yevgeniy,
Please find Igor's answer enclose below.
take care
Jarek
---
Hi Jarek,
I am sorry for delay. We are currently working on our final schedule and hope to complete it next week. After that most probably we will prepare next development update.
Best regards
Igor
This is all the information we have right now. Keep checking www.rignroll.com every day now for a development update. -
#1815 Lehet azt a másikat szedted le ami valami más jellegű gamma! Asszem hasonló néven fut valami játék, rébebb szó volt róla....
-
Dex88 #1814 Aha értem!
Vagyis nem értem...
De azért köszi!:) -
#1813 Szia nincs van egy angol változata a King Off The Road próbáld azt megszerezni.
Ui:De az a Rig&Roll nem ez a rig&roll -
Dex88 #1812 Sziasztok!
Segítségre lenne szükségem!
Sikerült letölteni a rig&rollnt, de mint utóbb kiderült ez egy cirill betűs változat, az orosz nyelvtudásom meg kicsit hiányos!:)
Lehet a nyelvet valahol állítani?És ha lehet valaki leírná, hogy mikor melyik gombra kell kattintani, mert még az beállításokat se találtam meg.
Vagy tud valaki magyarosítást, esetleg angolosítást hozzá?:)
Előre is köszi -
#1811 hát azér most mondanak jókat és nem tehetik meg azt hogy átbasszák a világot a megjelenés előtt 1 héttel.......azér a rig'n'roll-os interjúkból is koptak ki dolgok.........nézd meg a Haulinról csak most kezdtek szivárogni az infók,a rig'n'roll-ról van 120 kép 6 interjó ismerjük a szereplőket,városokat,kamionokat trailerek mindent.épp csak a játék nincs meg..... -
CsuHuCsu #1810 Szerintem hadjuk a Haulint meg a PTTM-et mert ahogy fejlődtek annáll sz...bb lett a játék.Convoy:"Szerintem"ha konvojban megy az ember szoktak rádión beszélgetni (NINCS RÁDIÓ).Az AI még mostis ugyan olyan hülye.Ja a PTTM-ben volt rádió.Na mindeggy azért játszódom vele de elég idegesítő az is hogy az orszég eggyik végéből mész a másikba és a cél előtt egy ostoba ai kocsi nekedmegy és összetöri a fuvart.Még a grafikáról annyit hogy Szép nem panaszkodom de hogy milyen k.....ot sz...l lett optimalizálva na az a nem mindegy.Nade visszatérve a topikhoz Aki játszott már ezzekel (AA,PTTM,Convoy) az tudja hogy nem a grafika számít igazán. -
#1809 a Haulin ügyében nem tétlenkedtek,van új riport ,a rignroll.uw.hu-n kinnvan lefordítva!
egyre jobban bejön az a játék,a leírás alapján szimulátáros lessz
de azér csak rig'n'roll és ht foheva:P:D -
burninhell #1808 kijöhetne má végre, mert a grafika má 2 éve elavult :D -
#1807 mer én a csaka grafikában kételkedem......a többi tom hogy nagyon állat lessz :P -
#1806 ó emberek muszály mindig a grafikát nézni? már beleőrülök, lassan kezdünk evvel lesüllyedni a doomosok szintjére!! -
#1805 grafika mániákus... -
#1804 na ja.....akkor még -2 év és megjelenik......ha kihozták volna időben,a grafikája "kibaszott jó" lenne....mostani színvonalon már csak "jó" -
#1803 majd 2004-ben -
#1802 megjelenik 1általán??????????? -
#1801 ja, csak miről írhatna az ember?!
-
#1800 Ték!^.^
[Csak ezért írta az elöző üzit:D] -
#1799 nyilván, mert nem jön a game, ezért -.-
persze ez még nem ok arra, hogy kihal a tápig -
#1798 És miért?