6107
ftl8zr207hxhnif37b67.jpg
  • CsuHuCsu
    Ja oly hülye vok elfelejtettem örülni a hírnek miszerint nemsokára kint van a gamma.Végre ezt is megérjük. Mihejt kijön a rignroll ez lesz a következménye: 8.00-22.00 egyfolytában
  • CsuHuCsu
    Valóban de majd meglátjuk hogy mit fog nyújtani a Haulin.Minden esetre én sok mindent nem fűzök hozzá,de majd meglátjuk mondta a vak.
    Válaszolnék még az 1831 üzenetre, de tudod hogy van: jó munkához idő kell de a sz....hoz meg mégtöbb.
    Végszóként :)) megnéztem a képeket és az essssssssőtöl leesett az állam.A készítők a vizes efektekre szerintem büszkék lehetnek.Bízom benne hogy a rignroll-ban ha nem használjuk az ablaktőrlöt akkor nem fogunk látni semmit vihrban, nem úgy mint a Convoy-ban ha szakadt az essssssső akkor is láttad az utat.
  • DJ Bee18
    már egyre közelít a véglegeshez
  • DJ Bee18
    aztaa Mondjuk remélem cseppek is látszódnak majd :)
  • bertino
    esőeffekt gyaaa
  • Raho
    Csak gyözzűk kivárni.
  • Istencsászár
    Jó munkához idő kell :D
  • Truck Driver001
    Jóak!
  • King of Roads
    nem jelent még meg?
  • FiReBoY
    Az esőeffekt egész bíztató.
  • Istencsászár
    Képz
  • Speedbreaker
    Most akkor mi volt az az előző levél? :S:S:S loálmán
  • King of Roads
    ja... de vok
  • gumikacsa
    Az email-re válaszolással késett, azért kér bocsánatot..
  • King of Roads
    egyébként kemény, hogy egy mondatban elintézi a késedelmet: "sajnálom a késést"
  • King of Roads
    ÉLJEN
  • Kit--Kat
    nahh jó hírek
  • Cream78
    Na végre valami biztató.....
  • Bankrupt #1819
  • Raho
    Most akkor lehet, hogy még idén jelenik meg a játék?
  • gumikacsa
    fordította: hypnotic

újabb mailt kaptam a truckpol adminisztrátorától, jarek-től. igor belago visszatért a vakációjáról és adott egy kis infot. itt a mail.

hello yevgeniy,
    igor üzenete alább olvasható
    csá
    jarek
    ---
    Hi jarek,

sajnálom a késést. már az utolsó simításokon dolgozunk, remélhetőleg befejezzük a jövő héten. utána valószínűleg elkészítjük a következő fejlesztési frissítést.
    minden jót
    igor
  • gumikacsa
    I received another email from Jarek the admin of Truckpol. Igor Belago has returned from vacation and gave us a small progress report. Here is the email.

Hello Yevgeniy,
    Please find Igor's answer enclose below.
    take care
    Jarek
    ---
    Hi Jarek,

I am sorry for delay. We are currently working on our final schedule and hope to complete it next week. After that most probably we will prepare next development update.
    Best regards
    Igor

This is all the information we have right now. Keep checking www.rignroll.com every day now for a development update.
  • Cream78
    Lehet azt a másikat szedted le ami valami más jellegű gamma! Asszem hasonló néven fut valami játék, rébebb szó volt róla....
  • Dex88
    Aha értem!
    Vagyis nem értem...
    De azért köszi!:)
  • Charly
    Szia nincs van egy angol változata a King Off The Road próbáld azt megszerezni.

Ui:De az a Rig&Roll nem ez a rig&roll
  • Dex88
    Sziasztok!
    Segítségre lenne szükségem!
    Sikerült letölteni a rig&rollnt, de mint utóbb kiderült ez egy cirill betűs változat, az orosz nyelvtudásom meg kicsit hiányos!:)
    Lehet a nyelvet valahol állítani?És ha lehet valaki leírná, hogy mikor melyik gombra kell kattintani, mert még az beállításokat se találtam meg.
    Vagy tud valaki magyarosítást, esetleg angolosítást hozzá?:)
    Előre is köszi
  • allyouneedisme
    hát azér most mondanak jókat és nem tehetik meg azt hogy átbasszák a világot a megjelenés előtt 1 héttel.......azér a rig'n'roll-os interjúkból is koptak ki dolgok.........nézd meg a Haulinról csak most kezdtek szivárogni az infók,a rig'n'roll-ról van 120 kép 6 interjó ismerjük a szereplőket,városokat,kamionokat trailerek mindent.épp csak a játék nincs meg.....
  • CsuHuCsu
    Szerintem hadjuk a Haulint meg a PTTM-et mert ahogy fejlődtek annáll sz...bb lett a játék.Convoy:"Szerintem"ha konvojban megy az ember szoktak rádión beszélgetni (NINCS RÁDIÓ).Az AI még mostis ugyan olyan hülye.Ja a PTTM-ben volt rádió.Na mindeggy azért játszódom vele de elég idegesítő az is hogy az orszég eggyik végéből mész a másikba és a cél előtt egy ostoba ai kocsi nekedmegy és összetöri a fuvart.Még a grafikáról annyit hogy Szép nem panaszkodom de hogy milyen k.....ot sz...l lett optimalizálva na az a nem mindegy.Nade visszatérve a topikhoz Aki játszott már ezzekel (AA,PTTM,Convoy) az tudja hogy nem a grafika számít igazán.
  • allyouneedisme
    a Haulin ügyében nem tétlenkedtek,van új riport ,a rignroll.uw.hu-n kinnvan lefordítva!
    egyre jobban bejön az a játék,a leírás alapján szimulátáros lessz
    de azér csak rig'n'roll és ht foheva:P:D
  • burninhell
    kijöhetne má végre, mert a grafika má 2 éve elavult :D
  • allyouneedisme
    mer én a csaka grafikában kételkedem......a többi tom hogy nagyon állat lessz :P
  • King of Roads
    ó emberek muszály mindig a grafikát nézni? már beleőrülök, lassan kezdünk evvel lesüllyedni a doomosok szintjére!!
  • bertino
    grafika mániákus...
  • allyouneedisme
    na ja.....akkor még -2 év és megjelenik......ha kihozták volna időben,a grafikája "kibaszott jó" lenne....mostani színvonalon már csak "jó"
  • King of Roads
    majd 2004-ben
  • allyouneedisme
    megjelenik 1általán???????????
  • King of Roads
    ja, csak miről írhatna az ember?!
  • Truck Driver001
    Ték!^.^
    [Csak ezért írta az elöző üzit:D]
  • bertino
    nyilván, mert nem jön a game, ezért -.-
    persze ez még nem ok arra, hogy kihal a tápig