Rig 'n' Roll

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kesenyi
Lehet jobb lesz!

...:::kesenyi:::...

Truck Driver001
inkább félre állnék walahova oszt hagynálak titeket érvényesülni😄DDDDDD

Mit mond a hülyegyerek az anyjának? apa.

allock
hát na! Satuféket nyomnék és belémjönne mindenki 😄

#hhwnd

Truck Driver001
már elöre láttom hogy abból a szép convoy-ból 1 tömegbaleset lesz😄DDDD

allock
Letollak az útról majd titeket, addig fogtok osztozkodni 😄

#hhwnd

Truck Driver001
ha nem akkor közre fogunk és lesz neked kámpecá!😄DD

Speedbreaker
Ha te vezeted a konvoj-t tuti nem csatlakozok 😄😄😄😄😄

Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az előtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *

Truck Driver001
ha tényleg lesz benne multi,milyen komoly lesz már ha convoy-ba haladtok és beáll mindenki tankolni..döcög a sor😊..milyen fíling lenne...

Truck Driver001
jáááá,de sok parasztot meg traktort el fogok ütni!!XD

Tomo15
<#banplz>
zaki
<#eljen><#eljen><#eljen><#eljen><#eljen>

Truck Driver001
úúúúú geci,de berontanék oda a szántóföldekre parasztokat ölni!!<#idiota>mekora komoly lenne.

gumikacsa
Szerintem kurvanagy filingje van:

Renault magnum http://kamionszim.hu

Speedbreaker
szerintem a grafika sem rossz... 😊

Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az előtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *

ILLNeo
Kellemes ünnepeket és boldog új évet mindenkinek!

Guild Wars in game: Warwick Sanders, Spirit Of Falling Battlefield 3: Typo83 BFBC2: ILLNeo

Tomo15
A garfika az nem szép, de nagyon hangultossan néz ki szerintem...
allock
elég furcsa árnyéka van a kocsinak

#hhwnd

Carlos
Azért kaphattak volna valami kis élsimitást, ha már promó képek!

Þór vígi þessi rúnar

zaki
nem akartam mondani 😄

M@TriX
nem szépek, de legalább rondák... 😉

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Truck Driver001
kacsa oldalám wannak új képek:
kép 1
kép 2
kép 3
kép 4
kép 5
kép 6

Speedbreaker

"Gumikacsa 2005. dec. 13. 21:31 | Privát | Galéria | Válasz | #747

Nem véletlenül fog ez 2024-ben játszódni...real time 😊"
^
Erre ez a válaszom 😄😄😄😄

Hunter of Deer
Francos idoeltolodas!!<#eplus2><#eplus2>
Lehet a gamet 2005 helyett 2007-ben fogjuk csak latni ha ket evet csusznak a videoval is😊

H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k

gumikacsa
ja, 2003-ast akartam írni 2005-ös helyett, mert 2005-ben a 2003-as videótr adták ki

gumikacsa
fölöslegesen szeded, mert vagy a 2004-es, vagy a 2005-ös E3 videó, mert más videó nem jelent meg belõle.

Speedbreaker
töltötte a faszom. Úgy indult hogy 3 óra. És csak nõtt, nõtt, meg nõtt 😊

Magnumrolcsi
játékban
Igaziban

véletlen találtam a képet

Magnumrolcsi
kamionokat mutatják meg benne.(megvan)

Truck Driver001
walaki leszedte már ezt az új videót?de hogy lehet hogy a rig'n'roll honlapján még kint sincs...na mind1..szedem.

allock
Karácsonyra megjelenik????

#hhwnd

csáo még én se szedtem le mert nem nyugdíjas vagyok, te már leszedted??És jobb mint a 148 megas??Irjál már légyszi mer akkor leszedem én is!!

Speedbreaker
úram isten. Hihetetlenül lassan jön. Amugy milyen a videó?
Csak bemutat 1-2 elemet?
Vagy mennek is kamionnal?
Vagy kmojabb muvi ami alatt zene is van?

csá szpidbréker van két video is már az egyiket a rignroll.com a másikat meg innen:http://www.worthdownloading.com/bandwidth.php?gid=1375&id=4551&lid=9

Kit--Kat
és mirõl?? jajj de jó jelenjen meg!!!
ilyenekre gondolsz mert ennek aztán sok értelme.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

kesenyi
majd ha megjelenik

...:::kesenyi:::...

Speedbreaker
írjatok már ide. Ne haljon ki ez a topik!!!

Speedbreaker
ÚR ISTEN!

"imiderecske | 2005.12.14. - 12:56
Valaki aki tudja honnan lehet letölteni a Rig'n roll-t az írjon e-mailt! [email protected]"

<#wilting><#guluszem1><#zavart2><#wilting><#lama>

Speedbreaker
ki nem találtam volna <#idiota>

gumikacsa
Dal'noboyshchiki - asszem hard truckot jelent.

zaki
semmi gond, csak legközelebb óvatosabban 😊

Speedbreaker
véletlen volt. Csak explorer lekicsínyítette ha a honalon rákattintottam tölt, beadja nagyba, majd lekicsinyíti. Bocs a képért 😊

Speedbreaker
Nagyon bocs a nagy képért <#szomoru1><#love11>
A rig'n'roll ról készült egy videó. Még vitáztunk is rajta. Azt honnan tom letölteni?

zaki
szép, de remélem ezt te sem gondoltad komolyan, hogy ekkora képet nyomsz be.

Speedbreaker
Elolvastam a kacsa oldalán található riportokat, és a riportok szerint, elég élethû játék lesz. Ha a faterom életéhez és a játékhoz viszonyítom, elég hasonló az elmondottak szerint. remélem beváltják amit ígérnek.

Még a riportban ilyen is volt, hogy: Dal'noboyshchiki
Ez micsoda? Beta verzió?

zaki
hát igen. ha összehasonlítunk egy doom3at egy 20 évvel ezelõtti játékkal, akkor valszeg 20 év múlva már olyan grafikájú játékot lesznek, hogy meg sem lehet majd különböztetni a valóságot a játéktól 😊

Speedbreaker
hehe. De akkor már nem ilyen grafika lesz. Hú mi lesz akkor :S:S:S

gumikacsa
Nem véletlenül fog ez 2024-ben játszódni...real time 😊

zaki
sztem ezt még a készítõk sem tudják

Szabi84
jövõre

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

streeter
Kb. mikorra várható már a game?

\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC