6107
ftl8zr207hxhnif37b67.jpg
  • autoszimulator
    ahogy telik mulik az idő, nemhogy szebb hanem csunyább lesz ez a játék
  • M@TriX
    ha ilyen nagy sikerei voltak a képeken még akkor kerestem párat ;)

frissítettem a lentebbi hsz-t. de nem nyomok be többet, mert a modemesek még kiakadnak nekem ;)
  • 0Fritz0
    Fene, megint csorog a nyálam. :)
  • bertino
    Waaaaa micoda kedvcsináló volt nekem ez a pár kép :DD
    köszi Mátrix, sztem ez nagyon nagyon nagyon jó lesz, iszonyuan várom már.
  • DJ Bee18
    Több új is volt közte
  • M@TriX
    lehet volt már ez a kép, lehet akkor jelent meg amikor nem voltam itthon, de nekem új ;)
    bocsi a méretért
  • M@TriX

• GabriSanyi
    rignroll.uw.hu megszűnik
    Illetve beleolvasztottuk a trucksims.try.hu-ba ahol a rig'n'roll-t és a Haulint különválasztottuk,így áttekinthetőbb az egész meg nem illúziúromboló hogy a Rignroll Team oldalán az első 5 hír 18Wos-os
    az új oldalt a trucksims.try.hu címen érhetitek el!többet nemmondok mer majd látjátok leírtuk má.....jó böngészést!
  • GabriSanyi
    pontosan
  • gumikacsa
    igen, ez valóban így volt
  • Speedbreaker
    Akkor is mind1 volt hanyadik voltál, a lóvét megkaptad, csak nem kaptál extrát. Én pl szartam bele hanyadik vagyok, nekem a szabályos és élvezetes vezetés volt a lényeg, nem az hogy hogy túrom fel a másikat :S
  • streeter
    Ennek nemtudom mi értelme van. Hard Truck-ba is utáltam, hogy versenyezni kell a többiekkel. Az még oké, hogy időre kell menni, persze reális időkorlátok mellett, de ennek a versenyzésnek szerintem semmi értelme...
  • GabriSanyi
    na ja......a 2004 nyár is 3 hónapból állt..........
  • Bennz
    Nagyvonalokból annyiról szól hogy az 1C licenses és reklám-részleg feje (Nikolav Barishnikov)úgy becsüli hogy a legnagyobb durranás a nyugati piacokon a Dalnoboyshiki-3:"Conquest of America"(Amerika maghódítása)lesz amelyet a Softlab-nsk fejleszt és az 1c publikál.A GAME TERVEZETT MEGJELENÉS 2006 ŐSZ(más kérdés hogy három hónapból áll,bár ha már ennyi évet vártunk ez már nincs is olyan messze!)
  • gumikacsa
    I found something interesting at the official Rig'n'Roll forum. Well the Russian forum that is linked at www.rignroll.com Here is the url of the forum. http://forums.games.1c.ru/?type=topics&gid=31&tid=

I go there all the time and look for news, but usually they get their news from Truckpol, but for once we can take something from them.

Here is the translation of an article published at a Russian media news website.

"News" July 28, 2006

The head of the department of licensing and promotion of 1C Nikolay Barishnikov is estimating, that the biggest hit on the western market will be "Dalnoboyshiki-3: Conquest of America", which is being developed by Softlab-nsk and will be published by 1C. The release of the game is being planned for fall of 2006.

According to the words of Barishnikov, even Dalnoboyshiki-2 had a big success in the USA, but the next version of the game is made especially for the American market.

The original article in Russian can be found at this link. http://www.bit.prime-tass.ru/news/show.asp?id=41628&ct=news

So even 1C the publisher says the game will be released in fall of 2006. The release date is up to the publisher so I think this is the truth. Yes it is already fall, but fall has 3 months. Also I think the lack of news at the official site can be explained by the probability that the game is almost finished.
  • Bankrupt #1862
    De valóságban általába nem az országút mellett van egy tréler egyedül, kiírva rá hogy aki akarja vigye el. Olyasmiket írtak hogy a céget neked kell vezetni, küzdeni a fuvarokért meg ilyenek. Nem hiszem el hogy pont Amerikába ne lenne elég szállítmány... Főleg hogy az óceán partja is bennevan.
  • GabriSanyi
    http://www.youtube.com/watch?v=4sfDpJINlFQ
    mire jó egy kamion:P
  • King of Roads
    bocs, de imádom ezt a képet!!
  • King of Roads
  • King of Roads
    hát ez az
  • gumikacsa
    Igaz, azt is mondták, hogy 2004-ben megjelenik...
  • gumikacsa
    Pedig így lesz, a fejlesztők azt nyilatkozták, hogy lehet majd szabadon is menni, kötöttségek nélkül. De egyébként a való életben is így van, riválisok vannak, minél gyorsabb vagy, annál több melód van.
  • King of Roads
    tudom, én régebben írtam, h azt sajnálom csak, h arcade lesz. erre írta mindneki, hogy honnan veszem, és mivel mostmár tok felölteni nagyobb képet gondoltam megmutatom mire gondoltam.
  • zolo
    Miután ugyanaz a cég fejleszti a RnR-t mint aki a Kotr-t csinálta , ez várható volt.De viszont a Kotr-ben nem adod le a pótkocsi úgy mint a 18wos-ban, hanem pótkocsival furikázhatsz keresztül kasul a világon és ez jó így.
  • King of Roads
    ez a kép

• King of Roads
    nem hinném
  • 0Fritz0
    Valószínűleg ez csak egy játékmód lesz.
    (tippel)
  • King of Roads
    mivan, elment a kedwed?
  • Slayerboy
  • King of Roads
    nem naon látszik a piri kari, ott a bal felső sarok
  • King of Roads
    a bekarikázott részben van, hogy hanyadik helyezett vagyok és mennyi időm van még. erről beszéltem a multkor, hogy ez olyan teljesen mint a kotr, márpedig az "versenyes" volt.
  • Speedbreaker
    Megint 1 hónap a következő hírig. Akkor számoljunk vissza
  • CsuHuCsu
    Jó hogy mondodmert az tényleg tuti volt, és remélem hogy a cb-rádiózás nem 5 kérdésből meg 5 válaszból áll majd.
  • Shodan
    Engem nem érdekelnek a cseppek, csak a fizika legyen jó. A többi csak csicsázás.
  • DJ Bee18
    ááh, már az őskövület első részben is ilyesmiképpen volt megcsinálva, nem fogja az annyira akasztani... Én még a hangokra leszek kíváncsi, csak jó lesz. Még olyan rádió kéne, mint a GTA-ban :)
  • King of Roads
    a francba minek is várom, úgyse fog elindulni
  • King of Roads
    ba*ák meg
  • CsuHuCsu
    Sebaj a lényeg az hogy hamarosan kész ugye????.Esőőőőő: Hát ige már írottam hogy mi a véleményem ezzel kapcsolatban de való igaz, de akkor is megéri mert utóljára az NFSUnderground2-ben láttam ilyesmit, de ez szebbbb
  • Saddalim #1839
    lol hát ha ilyen esőefekt lesz benne, akkor a gépek kezdhetnek kiadkadni...
  • gumikacsa
    ja, nem írtam még, hogy azt kicsit rosszul fordítottuk (#1817), mert nem a gammát fejezik be a héten, hanem az utolsó munkálatok megtervezését....