6107
-
#1917 nembaj az is ekkor jön elvileg... -
nyaflaty #1916 Q1= első negyedév sztem. Amúgy már kezd ez is olyna stalker fíling lenni -
#1915 hmm,
Új megjelenési dátum 2007. (Q1 nem tom mit jelent) -
#1914 Lehet meg kéne kalapálni őket -
#1913 felhívjuk és zaklassuk? :D -
#1912 Valaki forditsa le legyen szives
-
#1911 I just received this email from Anatoly Subbotin the PR manager for 1C Company about Rig N Roll.
==============================================
RE: Update? Inbox
Anatoly Subbotin to me
More options 2:50 am (9 hours ago)
Hello
The guys from the dev team have been working hard recently therefore they didn’t have much time for the updates. The game is still in development and is scheduled for an early 2007 (Q1) release.
Sincerely yours,
Anatoly Subbotin
PR Manager
1C Company
tel.: + 7 (495) 258-44-08, 688-89-29
fax: +7 (495) 681-78-08
[email protected], http://int.games.1c.ru/
--------------------------------------------------------------------------------
From: Anthony Castro [mailto:[email protected]]
Sent: Sunday, September 24, 2006 10:53 AM
To: Ñóááîòèí Àíàòîëèé Þðüåâè÷
Subject: Update?
Hi Anatoly Subbotin,
My name is Anthony and I have been following Rig N Roll for quite some time now and I was just wondering if there was any update you could give me so that i may spread the word on TruckPol. The Rig N Roll site has not been update for some time. Any info on the game's developement would much be appreciated, a release date would be the best . Thank You, Anthony.
Reply Forward Invite Anatoly to Gmail
==============================================
This is exciting for me because they actually replied. This is not a fake email. So its good to hear that its still in development and schedules for Q1 2007 release. So don't lose hope guys! Keep in mind guys this is not from the dev team itself, but from the PR manager for 1C. So take this info with a grain of salt. Although i would hope the PR manager would know what she is talking about hehe. Sincerely - Aopapilot03 -
#1910 szimpla akadály volt az értelme szerintem -
#1909 hát ja miértelme volt az aknáknak!! mit valmi háborusövezetbe! -
#1908 annak nem is értettem a lényegér -
#1907 ht2 is bugos volt de igazad van az tényleg jó volt:) De remélem az rnr-ben nem lesznek idióta aknák az úton:)) -
#1906 lada racing club -
#1905 Irc? -
#1904 vagy tök jó lesz (ht2) -
#1903 amit oroszok fejlesztenek az vagy sohasem jelenik meg (stalker, rnr) vagy kijön és egy optimalizálatlan határ szar (lrc) :D -
#1902 majd kijön ezis a szarbol ha megjelenik a haulin is azért kuszott fel enyire!! -
#1901 jóvan, nem úgy értettem, de a haulin rég kijött már az 500. üzenetnél ez meg még 3 éve sehol. nem szószerint gondoltam.. -
#1900 a Stalkerről ne is beszéljünk -
rumanmark #1899 sziasztok !! nem-e tud vallaki valamit a játék megjelenéséröl??
köszönöm a választ elöre!! -
#1898 Hát lehet h azt kéne... 1900 üzenet, és még ki se jött ez a szar.. :( -
#1897 szerinted -
#1896 szerintem akár ezt a topicot is lezárhatnánk -
#1895 Jó tom nem a graf a lényeg deegy 20 éves játéknál azér nagy a kül, és én nem szoktam grafot fikázni, mer meg se bírja jeleníteni a gépem (majd holnaptól) -
#1894 Arról ne is álmodjál addig amíg a game real-time nem lesz :D, adigra meg ez a graf mien ocsmány lesz, nem? -
#1893 vaze inkább a rig n roll letöltőlinket adtad volna -
#1892 http://wanadoo.netipar.hu/new/wnd_info.php?dir=../members/Games3/King%20of%20the%20road itt van -
Bankrupt #1891 Én nem nagyon sajnánám ha tönkre menne a lemeze... -
#1890 torrenten biztos fentvan -
#1889 Igen
-
CsuHuCsu #1888 Az kellemetlen.Én a szomszédtól hekszeltem. :))) -
#1887 Nekem is a CD krepált be... -
#1886 Tényleg srácok azt lelehet valahonan huzzni azt a játékot?
Nekem sajna tönkre vágták a Cd-t -
#1885 Na ja az nekem is bejött!! Én mindig azzal dolgoztam! Állandoan kutakra hordtam a Naftát :) -
CsuHuCsu #1884 Dj Bee18 volt egy hozzászólásod 1843 ehez szeretnék valamit hozzáfűzni.Remélem lesz olyan mint a kotr-ban,biztos emlékeztek, hogy felvetétek a tartály és elmentetek egy finomítóhoz és ő megmondta hogy hova vigyétek a lötyit.Az naon tuti volt -
#1883 hát nekem így is elég lesz ha fizikában és játékélményben hozza azt amit elvárok (nehéz lesz)
ezeken a képeken lehet nem szép de majd meglátjuk ha megjelenik miket lehet állítani. -
#1882 Ha becsukom nemtudok olvasni :o és akkor visszaolvasni sem, és akkor felteszem a láma kérdést: Vótmá? -
#1881 a francba, ennyi várakozás után már nem is olyan szép -
#1880 hát ennyi idő alatt simán meg lehetett volna csinálni azt, mint nagyon sok új játéknál.. Mégpedig arra gondolok, hogy gyökeresen lehetne a videó és a képi beállításokat változtatni.. És akkor mindenki kedve és szgépe szerint játszhatna, és nem kellene a 100ezer és a 500ezer ft-ú géptulajdonosnak ugyanolyan gány grafival játszani.. szerintem... -
#1879 optimalizáció átka
Speedbraker: örülj neki, csukd be a szemed... -
#1878 vótmá