6107
ftl8zr207hxhnif37b67.jpg
  • bertino
    én diákmelóból keresek havi 50-80at...
  • akyyy
    az mégjobb
  • exodu020
    Nem diákmelo, ott annyi pénzt levesznek hogy szinte nem marad semmid:(
  • akyyy
    grat.. ha jó helyen lakik az ember, és tud szerezni megfizetődő diákmelót...
  • exodu020
    Én a pénzt nem sajnálom rá mert ha jövöre(remélem) sikerül elmennek céghez söfőrnek akkor már más lesz az egész, csak még ilyenkor rossz amikor egy auto árát lehuzzák rolad!!svácba menjetek ki ott a van kamionos szakiskola:P meg lesz mindened utána utolso két évbe meg csak vezetsz ilyen sulinak adott melokon és zsir uj volvoval:P
    ez van
    ez MO
    sajna
  • exodu020
    hát nekem nem adatott meg az a lehetőség hogy a szülők kifizetik:( igy elkellett mennem melozni suli mellett hogy meglegyen és azért kicsit kemény volt még érettségi szünetbe is meloztam, voltam tavasszal gáton ifázni meg ilyesmik, de már egyedül szereztem a lovét a b-jogsira 17 évesen most igaz ez több pénz de nincs mit tenni melozni kell és elrakni:)
    amugy most értem haza szerkezet üzemeltetésből és ....!a b jogsi nehézsége meg se közeliti!!

Nem a cég fizeti mert tanulok még mellette logisztikát.
    üdv
    exo
  • Kit--Kat
    de ez lehet venni befektetésnek ami később megtérül:)
    amúgy jahh pl. a buszvezetőit BKV-bál érdemes
  • Speedbreaker
    hát nem minden családban teremt meg 1 szülő 350000-ret. Van mikor 2 embersem..
  • bertino
    hát persze, hogy nem, simán előteremt az ember a munkájából cirka 350.000 HUF-ot, mi az, semmiség :)

függ sajnos munkától

de a legszerencsésebb akkor az ember, ha olyan helyen dolgozik, ahova kell ez a jogosítvány és kifizeti neki a cég (persze ezt ki is kell fogni)
    akkor már szerencsés
  • Kit--Kat
    szerintem nem olyan nagy pénz, ha valaki a "munkájába" fekteti bele
  • Vlala #1947
    És ebben még nincs benne a kamion, figyeled?
  • Speedbreaker
    valszeg megdolgozott érte...
  • akyyy
    hát basszus honnan van neked ennyi zséd?:D
  • exodu020
    itt szolnokon:
    c-kat 198 000
    e-kat 128 000
    belföldi áru fuvarozoi 20 000
    nemzetközi 40 000
    adr(darab árus) 52 000
    páv vizsgát azt nem tudom csak elő kell magad jegyeztetned és majd pesten kell vizsgáznod
    ennyi
    nem adom össze mert igy sok
    üdv
  • akyyy
    kamionos jogsi? menynibe kerül az néked? :O
  • exodu020
    ja!sajna
    amíg kijön ez a játék addig valszeg már kamionos leszek:D
    Végül is most kezdtem a jogsit.
    üdv
    exo
  • akyyy
    2007 első negyedéve? de hisz az kb félév.... : \
  • Speedbreaker
    de de.

Azé énszerintem próbáljunk meg optimisták maradni :)
  • exodu020
    A nevét nem tudom de már vagy 4 éve várnék egy kamion szimet, persze nagy gyártok pont azt nem csinálnak de van hajo, vonat, repülő....Ami kijött legelőször hard truck abba még eu kamcsik voltak, de most van a 18 wos sorozat és mindig amerikát erőltetik az europaiknak amikor szerintem ők jobban akarnának europában játszodo játékot de ez már piac kutatáskor jobban kijönne!!(gondolom). Most itt van ez a rignroll amikor leszedtem az első videot már bele éltem magamat, az kb két éve volt vagy hanem több azota kijött egy pár kép és semmi!!!MÉg egy dolog utolso igérem, ugye ezt a játékot orosz gyártok csinálják de akkor miért amerikásat??Én jobban elmázkálnék oroszbol-franciába kamazzal mint alaszkábol-miamiba!!

De ti nem??
    boccs a sok offért csak ugy kijött:D
    üdv
    exo
  • Truck Driver001
    Te már tudsz vlmit.És milyen neve lenne?nídfortrákk?
  • King of Roads
    a 18 wos is frankó sztem. ahoz képest, hogy budget szerintem jó. ha az nem lenne tudod, hogy unatkoznál? (márha játszol kamionos szimmel)
  • [HUN]FaTaL
    EA LOL:D
  • Vlala #1935
    Ja, meg a Microsaoft Games is, Trucking Madness címmel.
  • bertino
    pff no comment
  • exodu020
    addigra már lehet az ea games is csinál egy nagyon franko kamionos játékot:P(i hope this:)
  • Truck Driver001
    Ha így haladnak,kitudja.
  • allock #1931
    a 18WOS addigra már lehet olyan fejlett lesz h ütni fogja a Rig'n'Rollt
  • DJ Bee18
    ez már vicc, gondolom nem ez lesz a megélhetésük, mrt ha még egy évet várnak, a kutyának se kell majd (mint a 18WOS)
  • King of Roads
    lehet jobban járnánk....
  • Speedbreaker
    lehet addig felrobban a föld
  • King of Roads
    fhu de szeretem, hogy 3 évvel az első megjelenési időpont után fog (már ha fog) megjelenni.
  • Speedbreaker
    Ez van, ezt kell szeretni.
  • [HUN]FaTaL
    hát én már szarok bele. miért nem lehet 1 de pontos dátumot mondani?
  • Kit--Kat
    elég komolytalanok
    A legundorítóbb ez a hazudozás ami megy, mert nem hiszem, hogy a 2éve jövő folyamatos megjelenési dárumokat komolyan mondták. Akkor meg patkányok...
  • gumikacsa
    már az én faxom is kezd telelenni a softlab-bal
  • Speedbreaker
    én már szarok bele.
  • nyaflaty
    Remélem nem járunk úgy vele mint az LRC-vel mert akkor bekaphatják a hülye oroszok
  • Truck Driver001
    Kihitte volna,hogy megint tolnak egy évet..
  • King of Roads
    az a 2007 nem 2009 akar lenni?
  • autoszimulator
    csak annyi a különbség, hogy a stalker képei amik közben közben jönnek, még mindig szépek :D persze gondolom azok renderelt szarságok, rnr legalább a keserű valóságot mutatja a képeken is :D