6107
ftl8zr207hxhnif37b67.jpg
  • Kit--Kat
    Az egy dolog, hogy eljutnak helyekre, de tovább is mennek, szal elmenni városok mellett elkerülőn meg tengerpartok melett főúton, igazán hű de izgalmas. Ja és közben nem nézelődhetnek, mert letarolják az autókat, ez is csak 1 munka.
  • kis krisztian
  • DJ BP
    ,,A másik meg az Hogy te csak Álmodozol meg Sporolsz arra h eljuss szép helyekre ÖK pedig a Munkájukat végezve olyan különleges Gyárakbea"

Hidd el sokan akik nem kamionoznak nem álmodoznak ilyesmiről, hanem el is megy de nem gyárakba, hanem szállodákba, és kimegy a tengerpartra, és bejárja vidéket, és nem kamionban alszik :DDDDD Sokaknak ez kitörési pont, de még több embernek eszébe sincs kamioniozni :DD
  • Saddalim #1994
    le lehet állni, ezek az "a faterom" ez és az, leveri a fejed, neszójjábe dolgokat mellőzni lehet. és mellesleg ne az beszéljen műveltségről (főleg földrajziról, amit szóvá teszel), aki ipszilonnal írja Szíriát...
  • Vviikkttoorr
    nekem nem az a vágyam hogy kibaszott gyárakba nézzem hogy pakojják tele a szar trailerem!!
    na haggyuk jóvan???
    KISCSÁVÓ
  • DJ Bee18
    de azért nem olyan jó, távol családtól, ültem már végig ezer km-eket autópályán autóban ráadásul, és nem 90-nel kamionban, huhh, azért az fárasztó dolog, és a legtöbb esetben semmi érdekeset nem látsz, megszokja a szemed elég hamar.
  • kis krisztian
    Figyi Kicsávoooo!!!
    Még hogy meg se ismeri az életet?? Te beszélsz a ki kamiont csak képröl meg az ut széléröl láttál:(
    A Faterom 20 éveskora ota Kamionozik Minden évben megyek vele és többet tanulok tölük mint itthon ahol csak rombolni meg egymást verni tudják az emberek!!
    Apám Neked benyögnének h indulj el Syriaba azt se tudnád merre vagy arccal elöre!!!
    A másik meg az Hogy te csak Álmodozol meg Sporolsz arra h eljuss szép helyekre ÖK pedig a Munkájukat végezve olyan különleges Gyárakbea Helyekre mennek amiket te utazási Prospektusokba v esetleg a Spektrum tv-be láttál eddig!!
    Ugy hogy Kussolás van kis gyerek és kezd ujra gondolni az életet mert ezzel a mentalitással te nem sokra fogod vinni
  • eightmiles
    akkor hógolyózhatsz egész 2k7-ben
  • bertino
    hát addig mig kijön, biztos, hogy fogsz hógolyózni...
  • exodu020
    én már az öszintét megvallva nem is érdekel!!!Inkább hógolyozok haverokkal mint ezt a szart várjam...
  • Speedbreaker
    majd azt mondják hogy kész a béta, csak nem teszik publikussá.

Mert nem is lesz meg.
  • Vviikkttoorr
    jEEEEEE.........ha nem lesz publikus ugyis feltöri valaki és download :DD
  • exodu020
    decemberbe jön a béta a játék, csak még az a kérdés hogy publikus lesz-e!!!
  • gumikacsa
    na, ez hivatalos:

I finally got a reply to that email Jarek sent to Igor Belago. Here is the email itself.

Hi Jarek,

I am very sorry for long delay. It was a pleasure to meet so deep
    understanding of our efforts from Truckpol site and 1C forum members.

We are really thankful for that. Actually none of us had any chance to get normal holidays. We work hard together with our QA team. It is also the reason of delay of development updates. We just do not have time to prepare them.

Regarding your questions. We hope to place new FAQ on our site soon. Right now I can say that we are completing a development. The beta is scheduled on December 2006.

Sincerely
    Igor Belago

The next question we will ask is, will the beta version be public?
  • Vviikkttoorr
    A számból vetted ki a szót!
    :DD
  • Slayerboy
  • Cream78
    Kamionozás...Hm...
    Egy életforma...Én csináltam egy darabig a nemzetközit, de inkább a családom választottam. Jobb otthon aludni, mint a fülkében, akérmilyen jól is be van lakva. Hiányzik, jó volt csavarogni, olyan helyekre elmenni ahová másképp biztos nem jut el az ember. Voltak jó bulik a kolégákkal, hétvégén mikor kintragadtunk spanyolba, fürdés a tengerbe...
    Egy két görbe este Dubiba. Stb...Sok sofőr családja nem bírja elviselni, hogy sokat van távol a kamionos, a volt kollégáim 40%-a elvált... Valaki írta nem leányálom..Ja hát télen láncolni+ havas szerpentineken csuszkorálni, nem ép vidám dolog. Nyáron 40 fokos fülkében aludni az se kellemes! Megértem azt aki csinálja, de azt is aki nem csinálná semmi pénzért!
  • Speedbreaker
    Te most miről beszélsz? "bunkó" :S
  • King of Roads
    hát még a fejlesztőknek
  • Saddalim #1978
    kínos :D
  • Kisvigyori
    hát nem!!!
  • Saddalim #1976
    nem voltam 15 napig kijött azóta?
  • Slayerboy
    Én is imádok vezetni, de soha nem áldoznám rá az életem.
  • Slayerboy
    De a kőművesnek legalább van magánélete...
  • Slayerboy
    Jó, azt elhiszem, h jó belegondolni... ez olyan, mint h kiskorában mindenki buszvezető akar lenni... De pár év után megunod, akkor iszonyatosan sz@r, és már csak úgy gondolsz rá, mint melóra...
  • Kisvigyori
    szerintem jó a kamionos élet nekem faterom az és ő is csak azért lett kamionos mert imád vzetni meg van aki csak igy tud külföldre kijütt mint pl én is csak igy tudtam edig !!!!!! most is fater angolba megy csütörtökön én is szivesen menék vele de szerintem majdnem mindenki igyvan vele nem?
  • exodu020
    hopp többett nem foditok:(
    sry
  • exodu020
    na szoval szerintem:D
    hölgyíeim és uraim: én megértem a te érzéseid a játék halasztásával kapcsolatban. De a téma megszerzése uton van részemről.Ez feltételezhetően az uj informácio a rig n roll-rol. Szoval minden követelési szempont, akadály elhalasztása, ide....
    szerintem ezt jelenti
    üdv
  • eightmiles
    Hölgyek és Urak: Megértem, hogy érezhetitek magatokat a folyamatos csúszások miatt. De a topik kezd kicsúszni a kezünk alól. A RIG N ROLL-RÓL KÖZÖLT ÚJ INFORMÁCIÓKRÓL kéne szólnia. Szóval legyetek szívesek a témánál maradni....
  • gumikacsa
    Valaki segítsen (a hölgyeim és uraim után nekem már nem megy :D):

Ladies and Gentlemen: I understand how you feel about the delay on game. But topic is getting way of hand. It supposed to be about NEW INFORMATION ON RIG N ROLL. So with all due respect, let stay on point, here....
  • daf xf
    Neked van kamionos ismerősöd akár cslaádban akár vhonnan?
    Mert ha lenne akkor nem csak így fognád fel a kamionozást.
    Én csak tudom.Valóban nem egy leányállom nemolyan mintha meresztenéd a segged a klímás irodában és egész nap csak a papirok irosgatnád.
    Lerakó címet megkersni nyáron a melegben rohadni tél a csúszós út miatt kinlódni de akit ez a akamonozás 1. megferőz azonnan nemmenekül többet előle..
  • gumikacsa
    Én is kamionos akartam lenni, voltam is egy kicsit, aztán másképp alakult az élet. De én nagyon élveztem, pedig még csak nem is egy szupermodern klímás gépet hajtottam, csak egy rába ede-t. Ezt a világot kívülről nem lehet megítélni, sőt, van aki belülről sem tudja. Mellesleg, mikor én jártam, nem csak vezetésből állt az élet... (sokszor többet várakoztam egy lerakodásra, mint amennyit úton voltam vele)

És azóta sem volt olyan munkahelyem, ahol olyan szabadnak éreztem volna magam, mint akkor...
  • exodu020
    menni,menni...
    Szerintem olyan nem menjen kamionosnak aki nem is szereti a kalandokat, bár én nem tudom te hogy vagy vele,hogy pl.: egy kőműves hogy ismeri meg az életet amikor egésznap falatrak nyáron 40 fokba szaros 5000 ftért, szerintem vezetni könnyebb a klimás fülkébe!szerintem..
    De most megyek mert jött a wabererses haverom:D
    üdv
  • Vviikkttoorr
    Mien gáz élete lehet egy kamionos embernek!
    nem akarok senkit se cikizni ha az a vágya de akkor meg se ismered az életet!
    Ez azoknak jó aki vezetni és vezetni és vezetni és elegük az életből!:D
    Mert hogy 10 órákat kamionozgatni 100-al!!!
    Uhh....
  • allock #1963
    pl: én
  • Slayerboy
    Egyáltalán ki az aki kamionos szeretne lenni?? :/ Már bocs..
  • DJ Bee18
    de bunkó vagy, már bocs, mintha valaki jó módjában szeretne kamionos lenni, pfff... Azt hiszed ez játék? Ennyi erővel szidjad az egyetemistákat is, a rohadt anyját, olyan pénzen tanul, amiért nem dolgozott, pfúújj, NO COMMENT
  • TOPLINE
    Nekem a PÁV2 8300 volt
  • exodu020
    inkább már nem offolok többett...:S
  • exodu020
    az is jo, de én jobb melot csinálok mint amit adnának a diák meloba, mert ilyen gyárakba szalag mellé, meg kirakodás hát persze...