Splinter Cell: Pandora Tomorrow

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lacc
Valaki nem indít servert? Mert úgy látom most nincs 😞
énis msot tartok a vonatnál azal a különbségel hogy én a demot nem nyomtam 😊

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

Lacc
Egyész jó kis game ez single-ben is. Most tartok a demo-s vonatos pályán.

Egyébként kár, hogy még nem oldották meg a tört-verziós multit... Gondolom nincs is rá sok esély, hogy meg fogják, bár azért én reménykedek 😊 Kár lenne érte, de 10k forintot meg nem hiszem hogy emiatt megér.
a.carkey
Fent volt. 😞 Még mindig kiírja:
"History: ConfigUI <- InitEngine"

A multit nem tudtam, bár gondoltam, hisz ubi ... 😞

A medve nem játék.

nah mivan ha nem vagyok senki nem szervez multit? vagy csak nem irják be a forumba? 😊

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

Knox
Köszi a segítséget! Felraktam, tényleg lejátszik mindent! A gond viszont a hangkártya driverem volt! de már orvosoltam! thx

Nekemmegakonfigomaznagyongyorsansuhanmegszámoliséshangkártyámisvanokosan

hykao
Mi a teendõ??? kb. 20-at visszaolvasni...
...amúgy crackfix!!!
A multihoz - legalábbis egyelõre - egy eredeti játék kell cd kulccsal.
Demóval multizik még mindenki.
a.carkey
Sziasztok!

Meg tudja mondani valaki, hogy mi kell a multihoz? Nálam állandóan CD-t kér. (Csak meg szeretném nézni ...) Meg kiírja ezt:

"History: ConfigUI <- InitEngine"

Mi a teendõ?

A medve nem játék.

hykao
nm, ha ilyeneket kérdezel, írd ki, elõre, hogy:
SPOILER!
thx
hykao
*sorban
hykao
nem kilõni kel!!! (nem is tudnád mert felfelé néz, mivel ezek légvédelmi féle lámpák)
hanem lekapcsolni.
felmászol a létrán, és lekapcsolgatod õket sorba.
az meg volt addig nem tudtam hogyan lopózzak el a 3 õr mellett de már megvan, most az van hogy ki kell lõnöm a spotlámpákat a faluban vagy ilyesmi...de nincs is annyi töltényem meg nem tudom a miértjét...kéne jobban tudni angolul...vki help? mi most a teendõ?
grebber
Majd felteszem én is azt nyomom vadul!

Next PC upgrade: 2022

Tegnap este lejött a gém. Már alig várom hogy tolhassam vele, de sajnos nincs hely. Elõbb végignyomom Far Cry-t, még van pár pálya, és utána sunnyogás ezerrel! 😄

WoW -- Gromph - lvl 60 Undead Rogue - Bloodscalp - http://ctprofiles.net/84473

hykao
nálam kérte az installnál, és másolt is róla, de volt akinél nem kérte.
hykao
akkó' nem jól raktad föl!!!
két fájl van, mindkettõt ki kell cserélni!
hykao
olvass vissza...
...de a megoldás: járj a fényben...
hykao
végre...
sziasztok. a négyes cd kell egyáltalán?
RemX
Csumeee!! NEkem is ez a baj : General protection fault!

History: ConfigUI <- InitEngine

Feltettem a crackfixet, de még mindig ugyanaz a baj... kell még mást is feltenni????

ERlsõ pályán a követségen mikor a csajt kell megtalálnom az udvar végén a toronyban, csak a Hall-on kersztül tudok menni? mert ott mindig észrevesznek az õrök és késöbb lelõnek...van vmi másik útvonal hogy ne vegyenek észre? bocs ha már volt
IMYke2.0.0.0
SPLINTER CELL: PANDORA TOMORROW v1.0 NO-CD/FIXED EXE (237K😎

-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Lacc
Akkor kereshetem a crakcfixet
hykao
crackfix!!!...az isten áldjon meg.
Lacc
Help! Most szedtem le a full-t, de mikor indítom a single-t, consolba kicsapja hogy "General protection fault!

History: ConfigUI <- InitEngine"

Valaki már korábban berakott errõl képet, akkor hogy lett megoldva a dolog? Bocs hogy nem keresek vissza de a lekorlátozott chelloval kínszenvedés betölteni az oldalakat 😞
lehet en akkor mashol voltam es pont nemlattam 😊

hykao
ki is írta, hogy semlegesítettek, és elterültem mint a nagyalföld...
a társad még be is írta, hogy: LOL, v. valami ilyesmi...
hmmm, öszintén szovla nem emléxem 😊

hykao
honne mûködne!!! nem emlékszel, ma amikor kezdtünk, a társam egybõl a nyakamba ugrott véletlenül...
eheh 😛

dikki*yysw
Holnapra lesz egy javaslatom, de most nem mondom el, mert megyek el itthonról, és nem akarom hogy nélkülem játszátok! 😄

:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!&#8482; ::

kérdés: mivel tudja spy elkapni enemy nyakát? mert nekem még nem sikerült
másik: az a modszer hogy enemy nyakába ugrasz és akkor elájul még itt is mukodik?

a matrix style nál arra gondolsz amikor nekimesz falnak felfutsz es viszaszaltozol? mert neha jol jone falon futas ugy hogy ne csak felfele hanem viszintesen, de az már nagyon unreal lenne 😊

dikki*yysw
Én még csak a mozgásokat csinálom, nem is tudtam, hogy van ilyen mátrix-style falon az ellenfél feje fölötti átpörgés 😊)

Sztem már csak holnap délelõtt, de akkor csakazértis elkészülök a info-pagedzsel.

Lacc
Na már vagyok én is, most megy a multi-móka magyar server? 😊

Mennék egy kis lopakodásra. Egyetértek Dikki kollégával, rengeteg lehetõség van a multiban azzal a sok kis biszbasszal. Fõleg a Spy Bullet tetszik nekem nagyon! Hasznos jószág.
hykao
tudom
dikki*yysw
NEEEEEE codec pakkot NEEEE!

dikki*yysw
Amúgy készül a multiplayer "cikk" (inkább info-oldal) és döbbenet. Tegnap egy órát játszottam, és a lehetõségek kb. 5%-át használtam!

És ez egyetlen pálya volt csak...

dikki*yysw
Ubisoft Shanghai. Az Kína 😊

hykao
hmm, érdekes, szinte az egész játékot kínaiak csinálták. kukk credits.
hykao
Nekem a saját hangom akad el(fele), ahogy látom ezeket a gyönyörû helyszíneket, meg vízeffektet...(kár, hogy mindegyik csak max. derékig ér)
IMYke2.0.0.0
K-Lite Mega Codec Pack 1.00 Full és elfelejtheted az akadásokat, inkompatibilitásokat - gyakorlatilag MINDEN típusú filmet meg tudsz nézni!

K-Lite Mega Codec Pack
K-Lite Mega Codec Pack 1.00 (16.3 Mb)
Release Notes:
The K-Lite Mega Codec Pack includes the K-Lite Codec Pack Full, QuickTime Alternative, Real Alternative, BSplayer, Bink and Smacker playback support.
Features:
- K-Lite Codec Pack 2.24 Full
- QuickTime Alternative 1.31
- Real Alternative 1.21
- BSplayer 1.00.805
- Bink and Smacker playback support

.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Knox
Hi!

Nektek nem akad a single videok hangja? Bármit csinálok, bármilyen codeccserét hajtok végre, illetve vagy uninstallálok teljes mértékben mindenhogy akad! Plz help!
Nektek mi van fennt?

Nekemmegakonfigomaznagyongyorsansuhanmegszámoliséshangkártyámisvanokosan

hykao
Úgy tûnik itthon magyarul fog megjelenni.
De ha nem, vagy szar lesz, akkor megcsinálom.
Hali!
Lenne egy kérdésem. Akkor várható magyarosítás a játékhoz?
Az elsõ rész is nagyon jó volt magyarul.
McCartman
egyelõre full-al még nem megy a multi csak a demoval... 😞

Köszi! Viszont, interneten csak az ubi.com-on lehet játszani, vagy tudtok esetleg más, privát szervert? (esetleg magyart, ha van) Én is vásároltam a játékot, csak a kutyám megette a cd kulcsot, honnan tudnék szerezni egyet? 😊
nem kell egybõl igy kezdeni..., mivel ha nem hülyeséget kérdezel akkor no problem 😊
amugy válasz:
az az igazság hogy én singlet 1600*1400ban ynomom high-ban mutlit meg 1024*768ban low ban és igy ugy tünik hogy hasonlo a kettõ szal gondolom magasabb beállitásnál lehet tényleg szebb multiban (amugy multi joval gépigényesebb szerintem)
jah és nekem is ati amugy

hykao
az éjjellátó jobb, a hõképlátó szarabb. ATI-m van.