Splinter Cell: Pandora Tomorrow
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
Egyébként kár, hogy még nem oldották meg a tört-verziós multit... Gondolom nincs is rá sok esély, hogy meg fogják, bár azért én reménykedek 😊 Kár lenne érte, de 10k forintot meg nem hiszem hogy emiatt megér.
"History: ConfigUI <- InitEngine"
A multit nem tudtam, bár gondoltam, hisz ubi ... 😞
A medve nem játék.
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
Nekemmegakonfigomaznagyongyorsansuhanmegszámoliséshangkártyámisvanokosan
...amúgy crackfix!!!
A multihoz - legalábbis egyelõre - egy eredeti játék kell cd kulccsal.
Demóval multizik még mindenki.
Meg tudja mondani valaki, hogy mi kell a multihoz? Nálam állandóan CD-t kér. (Csak meg szeretném nézni ...) Meg kiírja ezt:
"History: ConfigUI <- InitEngine"
Mi a teendõ?
A medve nem játék.
hanem lekapcsolni.
felmászol a létrán, és lekapcsolgatod õket sorba.
WoW -- Gromph - lvl 60 Undead Rogue - Bloodscalp - http://ctprofiles.net/84473
History: ConfigUI <- InitEngine
Feltettem a crackfixet, de még mindig ugyanaz a baj... kell még mást is feltenni????
-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
History: ConfigUI <- InitEngine"
Valaki már korábban berakott errõl képet, akkor hogy lett megoldva a dolog? Bocs hogy nem keresek vissza de a lekorlátozott chelloval kínszenvedés betölteni az oldalakat 😞
a társad még be is írta, hogy: LOL, v. valami ilyesmi...

:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!™ ::
másik: az a modszer hogy enemy nyakába ugrasz és akkor elájul még itt is mukodik?
Sztem már csak holnap délelõtt, de akkor csakazértis elkészülök a info-pagedzsel.
Mennék egy kis lopakodásra. Egyetértek Dikki kollégával, rengeteg lehetõség van a multiban azzal a sok kis biszbasszal. Fõleg a Spy Bullet tetszik nekem nagyon! Hasznos jószág.
És ez egyetlen pálya volt csak...

K-Lite Mega Codec Pack
K-Lite Mega Codec Pack 1.00 (16.3 Mb)
Release Notes:
The K-Lite Mega Codec Pack includes the K-Lite Codec Pack Full, QuickTime Alternative, Real Alternative, BSplayer, Bink and Smacker playback support.
Features:
- K-Lite Codec Pack 2.24 Full
- QuickTime Alternative 1.31
- Real Alternative 1.21
- BSplayer 1.00.805
- Bink and Smacker playback support
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Nektek nem akad a single videok hangja? Bármit csinálok, bármilyen codeccserét hajtok végre, illetve vagy uninstallálok teljes mértékben mindenhogy akad! Plz help!
Nektek mi van fennt?
Nekemmegakonfigomaznagyongyorsansuhanmegszámoliséshangkártyámisvanokosan
Lenne egy kérdésem. Akkor várható magyarosítás a játékhoz?
Az elsõ rész is nagyon jó volt magyarul.
McCartman
amugy válasz:
az az igazság hogy én singlet 1600*1400ban ynomom high-ban mutlit meg 1024*768ban low ban és igy ugy tünik hogy hasonlo a kettõ szal gondolom magasabb beállitásnál lehet tényleg szebb multiban (amugy multi joval gépigényesebb szerintem)
jah és nekem is ati amugy