Splinter Cell: Pandora Tomorrow

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ewuk
legalább valamiben az elsõ vagyok 😊
hmm, sokfalyta hiábrol hallotam/láttam de iylet még nem, lol 😊

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

ewuk
helo!
lehet hogy volt már róla szó (ez esetben bocs) ,de nektek nem csinált olyat hogy amikor elíndítod a mp demot akkor nem jön be a játék csak fekete képernyõ és aztán restart.
ha tudjátok mi a baj és mi a megoldás akkor létszi osszátok meg velem 😊))
kösz ewuk
Matthewpamer
na most telepítem.magyarosítás nincs?

Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!

de hogy löjjek melléjük mert ha benyitok a tv szobába mission failed.
De lehet nem voltam elég óvatos.

Egészen addig kövesd, amíg egy õrnél megáll és elmondja az aktuális jelszót. Azt pedig úgy tudod megszerezni, ha melléjük lõsz egy sticky cam-ot.

It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.

hi! Mit kell csinálni annál a küldinél amikor Sadono-t kell követni.
Eljutok adig hogy egy kutya van vmi garázs félében.
Elõtte mondták használjam a sticky camot de hol használjam?
Mit kell csinálni?😊 Mert Sadono elment egy kis nyilt területre és hogy én oda jussak egy olyan szobán kell átmenjek ahol megy a tv.

hykao
ok, azért az a blokk még jól jöhet.
hykao
Na mi van??? Nem jön senki multizni??? Tényleg németekkel kell játszanom???
Lacc
Ja olyan ez a 2 megás patch mintha crackelni kéne a demot 😊
Bucser
Szerintem csinálom atovább a mai napon miután megtanultam a Mikrobiológiát😊)))

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

hykao
Én is ettõl félek.
Lehetetlennek tartom, hogy valaki úgy készítsen jó fordítást, hogy nem ismeri a játékot, nem játszik vele.
Sokszor még fordított esetben is nehéz...
Bucser
Hát nem tudom Hykao, de félek, hogy a milyenkhez képest nagyon elcseszett lesz😊

Félek, hogy a sötétben tapogatózik😊

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

[Rush]

hTTp://ror.hu/

hykao
LOL.
A Magyarítások Portál-on tevékenykedõ Peter gõzerõvel elkezdte a Pandora magyarítását (bár megvallom õszintén kicsit szkeptikus vagyok, mert saját bevallása szerint a játék nem fut nála, tehát a játék nélkül fordítja...)
KATT IDE!!!

Na én így már biztos leteszem a lantot.
hykao
LOL, még telepítõ sincs a patch-hez, nekünk kell kikeresgélni, és felülírogatni...
hykao
Akkor végül a XIII nem jött ki magyarul??? Hmm...
hykao
Akinek már fennvan a demó, annak elég csak a 3 mega alatti patch-et felrakni!!!
hykao
Sajnos a hivatalos UBI fórumon feltett ezirányú kérdésemre a válaszuk az volt: a játék - az engine sajátosságai miatt - nem alkalmaz FSAA-t (le van tiltva!), mert FSAA esetén átvilágítanak bizonyos fényforrások!
Nagyon idegesít engem is!!!
schoma
Ki gondolta volna. 😄

Mint tüvel megszúrt lufi, úgy durran szét a tájfutótalp által letaposott nyuszi.

Egy kérdés: Csak nekem nekem nincs anti-aliasing a játék közben vagy ez a program sajátossága.
A demo-ban (lehet, hogy rosszul emlékszem) mintha lett volna.

Lacc
Nem semmi, manapság már egy demóhoz is van patch 😊
Új MultiPlayer demo! Jópár dolgot kijavítottak. Kijött 1 patch is.
Info ITT !

ThugEdge
Hykao,azé,ha estleg nem nagy fáradság,sztem csináld meg bátran a fordítást,kb XIII sem jött ki magyarul,sztem ez sem fog😊

Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!

Hmmm Jeruzsálem jó volt 😊
Azutáni pályán vagyok ahol a Suhadi Sadono repûlõ gépére kell felrakni a bombát meg bejutni a villába, itt már vannak kutyák 😊

[Rush]
egybõl a vonat után van..

hTTp://ror.hu/

SPOILER

Összesen csak 8 pálya, elég rövid a játék. Jerusalem a negyedik.

It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.

SPOILER !!!

Na megvagyok hõérzékelõvel kellett átmennem egy szobán most már vonatos de asszem fexem....apropó. végigtolta már valaki? jeruzsálem hányadik pálya?
SPOILER!!!

ott kell másznom ahol már látszik a külvilág? ott hol pontosan? én ott vagyok hogy már látom kint az utcát vagy egy tér talán autók stb de nemtok hol kijutni
Ez egy végleges változat, amivel játszotok.
Az Iso-n az volt, hogy NUKE, az meg hibát jelent, nem?

Tessék hagyni a Séfbácsinak a picsába!

aztis tom, csak éppen multiban ha futsz akkoris kruva kevés az a 10 perc ugy meg még kevesebb lenne 😞

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

hykao
és ha leglassabban mész guggolva, akkor nem robban az akna.
jah kilehet 😊 de az a gáz hogyha kisütöd akkor is kiirja mercnek hogy security failure...

hykao
most jöttem rá, hogy a tárgyakat is ki lehet sütni a fegyverrel a kémeknél...
hykao
Nem engedett fel a régi accountommal...
hykao
SPOILER!!!
Hol vagy pontosan? Egy csempézett falú laborban fel kell másznod.
😊))

hykao
hehe, én voltam rozsomak
akkor emg boven nyomtuk nah mind1 😊

please help
SPOILER!!!

párizs,labor,megtraláltam az agyakat kinyirtam mindenkit megvan minden kód de csak 2 emeleten tudok mozogni és nem jutok ki az épületbõl. vmi Francistõl kell megszerezni a mobilját
Lacc
Látom küldtél még privit is, tényleg bocs hogy elmentem 😊
Lacc
Uhh Antijedi mentem volna csak nem voltam gépközelbe 😞 Na mindegy, gondolom már nem megy 😊

Majd holnap akkor.
nah mltira nem jön senki?
8as reszben antijedi
pass: schun

asszem az utáni

a vonat hányas pálya? én párizsban a laborban most megyek az emeletre...nekem du. hozták a game-t.
hmm, nemnagy a tolongás... 😊

nah lehet jönni már megy 😊

paraméterek szokásos akkor minyá indul aki akar jöjjön 😊

indithatok ha akarod 😊