Splinter Cell: Pandora Tomorrow
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
lehet hogy volt már róla szó (ez esetben bocs) ,de nektek nem csinált olyat hogy amikor elíndítod a mp demot akkor nem jön be a játék csak fekete képernyõ és aztán restart.
ha tudjátok mi a baj és mi a megoldás akkor létszi osszátok meg velem 😊))
kösz ewuk

Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!
De lehet nem voltam elég óvatos.
It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.
Eljutok adig hogy egy kutya van vmi garázs félében.
Elõtte mondták használjam a sticky camot de hol használjam?
Mit kell csinálni?😊 Mert Sadono elment egy kis nyilt területre és hogy én oda jussak egy olyan szobán kell átmenjek ahol megy a tv.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Lehetetlennek tartom, hogy valaki úgy készítsen jó fordítást, hogy nem ismeri a játékot, nem játszik vele.
Sokszor még fordított esetben is nehéz...
Félek, hogy a sötétben tapogatózik😊

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
A Magyarítások Portál-on tevékenykedõ Peter gõzerõvel elkezdte a Pandora magyarítását (bár megvallom õszintén kicsit szkeptikus vagyok, mert saját bevallása szerint a játék nem fut nála, tehát a játék nélkül fordítja...)
KATT IDE!!!
Na én így már biztos leteszem a lantot.
Nagyon idegesít engem is!!!
Mint tüvel megszúrt lufi, úgy durran szét a tájfutótalp által letaposott nyuszi.
A demo-ban (lehet, hogy rosszul emlékszem) mintha lett volna.
Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!
Azutáni pályán vagyok ahol a Suhadi Sadono repûlõ gépére kell felrakni a bombát meg bejutni a villába, itt már vannak kutyák 😊
Összesen csak 8 pálya, elég rövid a játék. Jerusalem a negyedik.
It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.
Na megvagyok hõérzékelõvel kellett átmennem egy szobán most már vonatos de asszem fexem....apropó. végigtolta már valaki? jeruzsálem hányadik pálya?
ott kell másznom ahol már látszik a külvilág? ott hol pontosan? én ott vagyok hogy már látom kint az utcát vagy egy tér talán autók stb de nemtok hol kijutni
Az Iso-n az volt, hogy NUKE, az meg hibát jelent, nem?
Tessék hagyni a Séfbácsinak a picsába!
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
párizs,labor,megtraláltam az agyakat kinyirtam mindenkit megvan minden kód de csak 2 emeleten tudok mozogni és nem jutok ki az épületbõl. vmi Francistõl kell megszerezni a mobilját
Majd holnap akkor.
8as reszben antijedi
pass: schun