Splinter Cell: Pandora Tomorrow

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok, elõször is mielõtt valaki(antijedi) lebaszna, hogy miért nem olvasok vissza , megtettem de az 5. oldalnál nem bírtam tovább,mert a hozzászólások fele nem is errõl a játékról szól! Na de mindegy!!!!
Lenne egy kérdésem: Nektek is szebb a multi-ban a night-heatvision mód mint a single-ben? Mert nálam nagyon pixel-es és szemcsés a nightvison. Az 56.64-es driverrel is.
Nálatok milyen????????
IMYke2.0.0.0
Egyszerû restart jobb.
De ajánlott mindig a legújabbat használni: DaemonTools 3.46 (498k)

-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Sajna, nekem sincs fenn már...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Hoppsz nekem volt már ilyen. Démon tools reinstall megoldotta.

Hungaropannonnépinemzetimagyar reppet!

Mikiller
Köszi kipróbálom.

ASUS Prime Z270A;i7 7700K;ASUS Dual GTX 1070;2x8Gb Corsair DDR4 3200Mhz;FSP Hyper 600W;Kingmax Zeus 256Gb SSD:WD Red 3Tb:Seagate 3Tb SATAIII;Optiarc DVD-RW AD7241S;LG 24MP59G;Xbox360 controller

hykao
IMYKE!
T3 mappastruktúráját tudod?
Mert nekem most nincs fent a gépemen, és a telepítõhöz kéne!
BlackShadow
Valaki segítsen!!! Nem bírom bemountolni a CD ket a 2. kivételével, mindíg azt írja h valami blokkolja (szo szerint: "Cue sheet: Some application(s) has locked the device")
A cue fileokat már átnéztem azoknak nincs bajuk! HELP

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

hykao
Én azért mindig reménykedek egy filmszinkronszerû profi játékfordításban...splinti megérdemelné
sorry hogy eltüntem szerverel csak el kellet kicsit mennem azt az nem jutot eszemben hogy csak én tok inditani, sorry érte... 😞

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

hykao
kitekintessz a falhoz lapulva, és miközben lenyomva tartod, megnyomod még vagy az ugrás, vagy a használni gombot.
IMYke2.0.0.0
Te tudod barátom, nekem viszont az a véleményem, hogy a jó munka utáni dícséret megér annyit, hogy "feleslegesen" dolgozzunk valamin, ami másnak talán nem is az!
Automexes magyarítás nyárra várható, addigra minden normális embernek ez marad a fejében:
"Hykao fordításai isteniek, ennél jobbat nem lehet kihozni."
S amikor megjelenik a "hivatalos", csak legyintenek az emberek.

Mikiller
Hi!
Elakadtam egybõl az elején
Beállok háttal a kerítésnek, de amikor a végéra érek nem tudok visszafordulni.Az info valami SWAT turn-t említ, de azt hogy kell végrehajtani,tudja valaki?

ASUS Prime Z270A;i7 7700K;ASUS Dual GTX 1070;2x8Gb Corsair DDR4 3200Mhz;FSP Hyper 600W;Kingmax Zeus 256Gb SSD:WD Red 3Tb:Seagate 3Tb SATAIII;Optiarc DVD-RW AD7241S;LG 24MP59G;Xbox360 controller

BlackShadow
Valaki segítsen!!! Nem bírom bemountolni a CD ket a 2. kivételével, mindíg azt írja h valami blokkolja (szo szerint: "Cue sheet: Some application(s) has locked the device")
A cue fileokat már átnéztem azoknak nincs bajuk! HELP

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

hykao
Há' csak tudod, utálok egyáltalán dolgozni is, fölöslegesen meg méginkább!
Bár szívesen megcsinálnám, fõleg, hogy már nyakig benne voltam...
IMYke2.0.0.0

IMYke2.0.0.0
Azt is olvastam... - 270 üzit olvastam át.
Csak megerõsíteni szándékoztalak, hogy igenis, szükség van a Te magyarításodra, s nem olyanokéra - Automexes "profikra" gondolok - , akik nem is játszottak sem az elõzménnyel, sem ezzel...!

hykao
minden verzióval mûködik, és nem kell, hogy szerveroldalról is fennlegyen, valamint sima single módban is.
grebber
Pedig szerintem eléggé hiperultracsászár ez a game is!!!!
Véleményem szeint ez a legjobban megcsinált mozgásorientált game!!!! 😊

Next PC upgrade: 2022

hykao
kukk #1210
dikki*yysw
ircnet sux. quakenet!

:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!™ ::

IMYke2.0.0.0
Terminator 3 Hun engem érdekelne, meg szerintem mindenkit...
Kérdés, milyen verzsönnel mûxik?
Biztonsági másolatosok próbálkozhatnak?

IMYke2.0.0.0
Hykao!

Könyörgöm: csináld meg a magyarítását!
1. Nem bízom a magyar Játékszinkronokban;
2. A magyar szövegek sem tutik, volt pár szarvashiba... a Te példád eklatáns, én is citálhattam volna párat;
3. És különben is...!

dikki*yysw
Dehogy játszanak vele, hiszen mondta: próba, szte csúnya, gagyi, uninstall.

Nincs átfogó képük a témáról, csak stalkeren meg FC-n kívül minden játékot fikáznak. Tudom, mert olvasom az összes topicot.

hykao
jah, nézd meg csináltam pár shotot a #1168-ban.
aki azt mondja, hogy ez csúnya, az nem tudom milyen játékokkal játszhat...
dikki*yysw
Miért mondod hogy nem rontod a morált, ha rontod?
Az a baj amúgy, te minden topicban ezt csinálod.

dikki*yysw
Az elsõ betûtõl az utolsóig!

Nem rossz 5let!
Mondjuk már elég régen használtam IRC-t.

nem csinálunk ircen egy csatit? mondjuk ircnet->#scpa.hu, ztán ott elosztogathatnánk a csapatokat, ki hova menjen, tippelhetünk egymásnak.. de persze csak 1 felvetés, felõlem okés

The pain that glips you.. the fear that binds you.. releases life in me

hykao
ok
nah gyere azt megmutogatunk midnent amit csak akarsz csak gyeremár 😊

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

azokat shift-el ha spy vagy (csak ugy a bill feloli oldalrol kozelited meg)
mercel nem tudsz veluk micsinálni

hykao
a kis Nd133-as tartályokat.
hykao
lehet, hogy az lesz.
az elsõ rész esetében szó volt róla, hogy átvennék a magyarítást, csak nem én kerültem kapcsolatba velük, hanem Methos, aki az oldalt kezeli, ahonnan letölthetõ.
végül angolul lett kiadva nem tudom miért.
milyen szart?

hivd fel õket hátha belemennek 😊

hykao
azt a szart, ha le van zárva eddig én csak úgy tudtam kioldani, ha rádobtam egy zavarógránátot.
hykao
De most akkó' mit csináljak??? Kb. két hét alatt végeznék - Bucser segítségével - a fordítással.
Dehát nem akarok párhuzamosan fölöslegesen dolgozni!!!

Vegyem fel velük a kapcsolatot??? Vagy mi???
Esküszöm megcsinálnám pár tiszteletpéldányért (amiket mondjuk kisorsolnánk itt az SG-sek között), már csak a játék iránti szerelembõl is.
amugy én végigcsináltam tutorialt és kalap szart sem ért, minden lényegre multi közben jöttem rá 😊

schoma
Azt az egyet? 😄

Mint tüvel megszúrt lufi, úgy durran szét a tájfutótalp által letaposott nyuszi.

csak multiban lehet jól megismerni 😊

hykao
meg a másik, amíg az ember nem ismeri a pályákat addig elég kalács...
max legyél velem azt ha valamit nem tudsz fejbõl segitek 😊

hykao
Hát ez az, ettõl félek én is. A Splinter Cell füzetet látva...
nemgáz, egyik havrom lesz még bent õ most szedte le... 😊

hykao
Én má' nem merek mer' csak össze-vissza bénázok.
Maj' ha vágom az összes bill.-t (mer' azóta nem néztem), akkó' megyek...
schoma
Igaza Raven Shieldnek csak a füzetét fordították le. De az is elég volt...

Mint tüvel megszúrt lufi, úgy durran szét a tájfutótalp által letaposott nyuszi.

hykao
Az is magyarul jött ki???
schoma
Abban biztos lehetsz, hogy kritikán aluli lesz az automexes változat...
Elég csak megnézni a Raven Shieldet.

nah inditok egy multidemo szervert aki akar jöjjön paraméterek:
8as részlegben antijedi néven pass: schun

hykao
amúgy lol a magyar-orosz-angol mondat...