4097
-
antijedi #1817 még ha ctrl alt del-el lovom ki akkor is ugy lép ki hogy viszamegy oda, csak akkor nem ha a taskmanager 2.fülénél lövöm ki..., de az meg ugy enem tesz jot neki hogy minden alkalomal lefagyásal lép ki... -
#1816 ...esetleg Alt+F4??? -
#1815 Hogy jön ez a #1808-ra??? -
antijedi #1814 nem mivel ha normálisan akarsz belőle kilépni akkoris abba a rohadt menübe dob vissza..., szal max félmegoldás de azt már énis megcisnáltam... :) -
#1813 az tényleg nagyon gagyi.
az a rohadt desktop átméretezés, meg ide-oda lépegetés...
jobb lett volna két parancsikon a desktopra (hopp, lehet, hogy el is árultam a megoldást???) -
HoTDoG #1812 Azért grafikailag kicsit bugos. Pl már az első pálya legeslegelején, beleakadtam egy oszlopba, vagyis a részévé válltam, majd beleestem a vízbe, és a csónakokon mentem keresztül... Mondanom sem kell újra kellett kezdenem a játékot, mert onnan nem volt kiút.
Jó kis első benyomás volt :). -
#1811 jah, értem.
biztos lesz majd patch...
mondjuk sztem a multimódok nagyon egykaptafára mennek.
el tudtam volna képzelni egy fantáziadúsabb (és egymástól több dologban különböző) multimódokat is... -
antijedi #1810 amugy nem tudja valaki hogy lehente kilöni ezt a sdingle/multi elött főmenüt mg hogy kilépéskor is oda menyen vissza? mert kurvára idegesitő... :/ -
HoTDoG #1809 Sztem ha akarunk multiban játszani, akkor használjuk az IRC-t, mert ez az egyetlen dolog, ahol gyorsan tudjuk közölni az infokat.
Mostmár sikerült mindent összehangolni. -
#1808 az biztos nem.
átteszteltem keresztül kasul.
viszont a telepítési útvonal nem jól van megadva a magyarítás telepítőjében (a telepítőt nem én csináltam), úgyhogy azt neked kell jól megadni. -
antijedi #1807 arra hogy a crack müxik csak a game alapvetoen bugos meg neha :) -
#1806 Már megcsináltam az első pályát aztán a második pálya töltésekor kilép a gém egy critical error feliratú hibaüzenettel. A magyarítás a baja? -
#1805 milyen kavarásokra gondolsz? -
#1804 fuk a magyarba akartam menni,csak rossz linkre mentem LOL:) -
#1803 #1762 -
#1802 Honnan lehet leszedni a demo magyaritast? -
antijedi #1800 én meg ezek után a kavarások után akkor se venném meg szerintem ha 20forint lenne :) -
antijedi #1799 rezso: nem magyar castin ne publicba irogass magyarul hanem privátba... -
#1798 ...én azért kihagyom egyelőre.
a játékot meg ha megjelenik itthon (főleg, ha magyar szinkronnal) megveszem. -
Takigabi #1797 az IRc lassan kötelező lesz a netezéshez :) -
#1796 Hajjaj, gyerekek úgy néz ki, hogy aki magyar, és más szolgáltatónál van az nem tud játszani :D Szóval chellos chellossal, adsl-es adsl-essel. -
HoTDoG #1795 Nem.
Töltsd le tedd fel, csak ezt tudom mondani. -
#1794 Namost nekem nincs fenn se irc, se ilyesmi.
Azé' valahonnan értesülni tudok az ip-kről??? -
#1793 Azt ajánlom rakd fel a demó magyarítását! -
#1792 De merre???Bármerre megyek észrevesznek...? -
Takigabi #1791 mindjárt adom a bant a csatin ahol egyeduralomra törtem -
antijedi #1790 nem hivatalos és nem is lesz az... :)
ez max warez csati lehet tekintve a célját :) -
HoTDoG #1789 Hopp az elsőben benne maradt a http.
ITT az igazi :) -
HoTDoG #1788 Na.
Még nem hivatalos SC:PT MAGYAR csati: #SCPT.HU
Külföldi Splinter Cell csati, ahol játékosokat kereshetsz/találhatsz netes játékhoz:
CSATI
Lehet jönni játszani!!! -
antijedi #1787 megjött akinek még nincs is meg a game és máris rendelkezett..., na midn1 nekem jó :DDD -
Takigabi #1786 quakeneten #scpt.hu -
antijedi #1785 ne az legyen ha nicsn elég akkor átmegyünk max oda is
hazait inkább qneten vagy ircneten kéne csinálni -
HoTDoG #1784 Kéne 1 magyar SC csati, amit kihíreznénk.
Ott lehetne ezeket megbeszélni.
A külföldieknél nagyon bevállt. Vagy mi is menjünk arra a csatira? Végülis jó ha épp nincs elég játékos a hazánkból éppen :). -
#1783 Crackfix kell! #1719-ben belinkeltem. -
antijedi #1782 azóta már megodlodott mongyuk :)
de amugy majd este (vagy msot is ha lennénk 4en) összehozhatnánk egy gamet :) -
HoTDoG #1781 ICq-t már nem használok.
IRC nem lehetne? -
antijedi #1780 előre azt fel a tetőre és futás visza a géphez (helivel ne torogy csak fussss :P) -
#1779 Hogy kell megcsinálni a demó vonatos pályájának végét, már kihallgattam a muksót, és hogy meneküljek? Merre? -
#1778 ok mar megvan a deviance tores.. -
#1777 Hogy kell megcsinálni a demó vonatos pályájának végét, már kihallgattam a muksót, és hogy meneküljek? Merre?