Splinter Cell: Pandora Tomorrow
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
Bazz. hihetetlen, hogy úgy szaladsz végig a játékon, hogy azt sem tudod mi a fasz történik körülötted, kik a szereplõk!!! LOL!
SPOILER!!!
(Mellesleg meg kell ölnöd a terroristákat - de csak azokat!!! - a reptéren, ahol vagy, ha érdekel -> USA, Kalifornia, Los Angeles, Nemzetközi Repülõtér.
A hõképlátóval tudod detektálni õket, mert a testhõmérsékletük valamivel nagyobb mint a többi alkalmazotté, az ellenszérum miatt)
Elõre is kösz.
Valamilyen TV izében vagyok, és már bentvagyok házban, és elkezd beszélni egy csomó pasi, és vmilyen suhadi sadonot kell capturálni, és beszélgetnek, és aztán elmennek, és kiirja hogy "Damn it, Fisher" itt mit kell csinálni?
Elõre is kösz!
FTF²@CS:S - users.atw.hu/ftf2 \"Life is like a fuse, short and burning fast\" P4 2,8GHz|1GB RAM|320GB|X800Pro|ViewSonicVX924|Audigy 2|Logitech Z-5500|PlextorDVDR|Logitech MX1000
sazl : c
Õ vesz állandóan észre, kijött, beszaladtam az ajtón, de riasztott...
Van itt valami, amit kihagytam, hogy megoldhassam a küldetést??
General protection fault!
History: ConfigUI <- InitEngine
Bocs a lámáskodásért

http://epica.nl
The pain that glips you.. the fear that binds you.. releases life in me
The pain that glips you.. the fear that binds you.. releases life in me
It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.
sazl : c
vagy nezz masik cracket az alaphoz a gamecopyworldröl
Nemindul el a játékom, szerintem a crack-el lehet a gond, más a neve, mint az eredeti indítófájlnak, és az ikonja is más. Ezt írja:
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
Mondjuk még nagyon newbie lúzer vagyok, de gyakorolni kell.. 😊
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Ott tartok, ahol egy lézeres õrtorony van, és mindig elkap, azt riadóztat. Hogy kell megcsinálni azt a pályát, és hogyan kap el a lézer?
Elõre is kösz.
Nincs rossz út, csak választás és nincs rossz választás. Teremtések vannak!!!
Visszaolvastam 4*200 hozzászólást, de nem segitett.... aztán mégis megcsináltam, de leirom mert sok embernek gondot okoz... (csak oroszul tok, angolul csak minimális szinten... KILL ALL ENEMY 😄DD )
Na szal a reptéren, miután lerendeztél mindenkit, ugy ahogy kell, kijutsz a liftekhez. Odamész a korlázhoz, és Hölátó+Távcsõ ( mondja is a game ) ráközelitesz a lent álldogálo terokra....
Go liftek go KILL
bayez all
Nincs rossz út, csak választás és nincs rossz választás. Teremtések vannak!!!