Splinter Cell: Pandora Tomorrow

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

dikki*yysw
Nem megy ilyen videókártyával, be kell szerezned legalább egy 8500-ast, vagy egy GF3-at.

:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!™ ::

Hi!
Nekem most sikerült megszerezni ezt a progit de van vele egy kis problémám. Feltelepitem + crackfix is felteszem. Elindul a játék, kiszabaditom magam a bilincsbõl, utána egy videó, majd elkezd tölteni, mikor meg befejezi a töltést kilép a windosba, de semmilyen hibaüzit nem ad. A videokártyám ATI 7500 nem egy mai darab de az ezõzõ rész simán ment vele.
dikki*yysw
Egyértelmû, hogy a nehéz módszer a legfõbb oka az érdeklõdés hiányának. Átlagember hazemegy, konnektál netre, letölti scpt-t, próbál multizni, és nem megy.

Hagyja a francba, mert az elsõvel sem a multi miatt játszott.

Malakai
Mikor akarnátok majd játszani? Vagyis csetre is, mikor menjek? És akkor most irc.quakenet.org / #scpt.hu ? Csak, hogy biztos legyen. 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Malakai
Mostmár nincs ott senki... 😛 Vagy igen és rossz helyre mentem? 😄

(\__/) ( X.x) ( } . { )

kulcsszó: irc
aki hajlando felmászni szivesen elmagyarázok mindent 😊

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

Malakai
Én is hasonlóan vagyok... Szóval játszanék, csak magyarázni kell mindent. 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )

jah jut eszembe szereztem még 2 embert..már csak magyarázni kell nekik..😛

The pain that glips you.. the fear that binds you.. releases life in me

nem fog több dolog miat se:
1. mert a halo az egy kalap szar ez meg nem...
2. ennek elve nincsa akkora kezdõtábora mint halonak szal még azt a szintet se éri el
3. lehet meg lesz unva de inkább amiatt mert megy vele ez a szenvedés hogy az ember tudjon kivel jáccani... õszintén szolva én már msot unom ezt a szarakodást hogy mindenkit nekem kell rugdosni hogy ugyan gyüjjön mán multizni... 😊

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

hát isi is a sabotage és a hatástalanitás igen de az extraction vagy mi már nem ua, nekem maugy bejönnek...

schoma
Köszönöm szépen!

Mint tüvel megszúrt lufi, úgy durran szét a tájfutótalp által letaposott nyuszi.

hykao
lehet.
újdonságnak jó, de még kissé kiforratlan ez az új irányzat...
végülis van köztük izgalmas, sztem is ío a multi, bár lehet hosszútávon uncsi lesz. Sztem ugyanarra fog jutni mint a HALO itthon..

The pain that glips you.. the fear that binds you.. releases life in me

hykao
amúgy kicsit egykaptafára mennek a játékmódok nem?
jah... :/
pedig amikor még demo volt mindneki odavolt meg vissza msot meg lese szarja senki, pedig sokkal jobb a demonál szvsz (szeritnem a demopálya pont a legszarabb map... 😛)

hykao
ja, ez érdekes...
jah sajnos kutyát sem érdekli..., kész kinszenvedés összeszedni még akár 4 mebert is... 😞

Rincewind
Nagyon nem megy ez a multi-móka, pedig nekem demo alapján nagyon bejött. 😞
Mind1, holnap 8 körül megint próbálkozom, hátha lesznek jelentkezõk.
dikki*yysw
Nyílván nem ATi, ha megy 😊
Más kérdés, hogy soha nem használok AA-t.

Shep
Hova lehet írni, hogy a hibát kijavítsák?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

necsitelj nemjoaz inkáb gyere multizni 😄

Adam II
Hogy kell egy kicsit csíííítelnííííí
Mondjátok meg a kódokat légyszi

Shep
de neked 4200asod van nem? azzal annak idején nekem is jó volt. Amúgy be#rás, hogy nem voltak képesek az elsõ rész óta ezt a hibát kijavítani /már persze ha tényleg másnak se jó ATI-val/, a readme fileba persze volt arcuk beleírni, hogy 9200-9800 ig minden kártya tested, hát akkor komoly test lehetett, biztos úgy ment, hogy á hát az 1 jó volt akkor most is jó.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

dikki*yysw
Aki csak a fórumot szokta látogatni, mint én 😊 annak mondanám: Pandora Tomorrow review a fõoldalon!

dikki*yysw
ATival másnak sem. Nekem mûködött singleplayerben.

Shep
Csak nekem nem mûködik már megint az élsimítás, vagy másnak se, ugyanaz mint az 1-ben bekapcsolom a sebesség csökken csak épp a látvány marad el.

rezsofiz
Nincs mit!

sazl : c

koszonom letoltotem feltelepitetem es mukodik a grafika hibatlan.koszonom a segitseged megegyszer
rezsofiz
Nem zaklatsz, segitek szivesenez 98-hoz is jó. Ezt szedd le!

sazl : c

multihoz tudnivalók és + cuccok itt:
http://antijedi.uw.hu
és keress minket qneten az scpt.hu szobában

hykao
Boldog Szülinapot Soma!
megvan!
Köszi!

csatlakozom az elöttem íróhoz!
help!

TORO
Sziasztok!
Nem mûködik a crack a game-hez. Mással is elõfordult már? Mi a megoldás? Felülírás után hibaüzenetet küld és annyi.
Plíz help!

[email protected]

Lacc
Malakai... Fent... multiplayer cikk...
Malakai
Nah, most lett meg a game.. A multiról írnátok 1et s mást? Pl beüzemelése, ubi szerver, vagy direkt ip-vel, netán külön szervereken szoktatok játszani? Ha ubi szerver, akkor cd-key ellenõrzés, hogy megy?
Elõrre is thx!

(\__/) ( X.x) ( } . { )

segitünk beállotani, már csak te hiányzol... 😊

Lacc
Rince ne nyávogj hanem állítsd be mert nincs ember 😄
nem haragszom csak gondolkodni is kéne néha..., nah mind1...

ne hari nem akartalak megserteni vagy bantani.csak azt irtam mit ir ki a gep.mar kivagyok tole.eddig 3 jatek csinalta ezt.gta vice city silenz hill 3 (radasul meg fagyis ez a jatek9meg ez
bazz mit beállitásokal? nem tart az semeddig...

Rincewind
Ma már nincs kedvem tökölni a beállításokkal, de holnap ráfekszem arra is. 😉
Lacc
MOST! 😄
gyere multizni! most! 😄

Rincewind
Na megcsináltam a single-t. Sajna ez a rész is baromi rövidre sikeredett. 😞(
De azért jó volt! 😊
bazz gondolkozz már mielött irsz..., én nem azt modntam hogy engedi csak azt hogy xp-s és nem me-s a driver, ettõl persze még nem fog menni emrt neked pont a me-s kéne... 😄

én elhiszem de te is hid el hogy kiprobaltam es nem engete feltelepiteni
mert NEM milenneum...

kibropaltam.a gep irta szozerint:a telepetes nem lehetseges mert nem millenium 2000.szerinted magamtol talatam ki?
msot nem azrt mondom de ez a driver nem ME hez van hanem xphez és 2khoz... 😄