Splinter Cell: Pandora Tomorrow
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Next PC upgrade: 2022
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
mit csináljak hogy müködjön?

segitsetek plizz mert nagyon elakadtam eddig gond neluk ment de most a repteren megakatam olvastam hogy irtatok hogy ki kell loni a 3 tagot ott ahol a lift nem munkodik mert no power .. szoval en onnan nem tudom leloni oket mert van valami halo ami lefedi a termet meg talan a korlaton se megy at a golyo
a masik nem tudom van e koze de mintha valaki irta volna hogy valami telefont is fel kell venni ..szoval van ot egy telefon ami mindig cseng de nem lehet felvenni (ez annal a szobanal van ahol vetitenek vagyis egyel visszabb)
na lehet hogy zavaros volt de aki megjatszotta mar annak biztos menni fog
elore is kosz
http://epica.nl
Multiban segitene valaki mert a mirc nekem nem igazán akarja azt csinálni amit irtatok??
Next PC upgrade: 2022
de aza bomba azmilyen bomba volt és miért vittük oda ki?
(amúgy meg a liftekkel szemben a korlátnál vedd fel a hõképlátót, nézz le, és vedd észre a három tenort...)
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
Alternatív megoldásokat választottam!!! Szám szerint +2-õt!!! (mindkettõ nehezebb, mint végigsunnyogni a fányárban
)
De azért az már túlzás, hogy -> ki az a Sudano??? (ahogy nevezte itt már valaki, LOL), meg, hogy -> ottvagyok Ingridnél, de nem csinál semmit...(közben meg Soth-nál volt a szobában, LOL)
Nemfogok minden küldetés elõtt kiszótárzoni mindent hogy mi történik...