Splinter Cell: Pandora Tomorrow
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
Már nem emlékszem, honna szereztem, de tessék, ittvan:
http://users.atw.hu/ibrik/forum/scptwt.zip
ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu
Végigjátszás merre található ehez a játékhoz?
AsRock A770DE+, AMD Phenom II X4 955, 6Gb 800mhz DDR2,Gigabyte HD5770 1GB 925/1340, Logitech G25
Mûködik, és mégegyszer köszi.
A Commander /beállítások /általános beállítások/ tömörítõ-nél állítsd be külsõ tömörítõnek a WinRar-t, szedd ki a pipát a "ha lehet használja..." elõl és utána Alt-F9 a "rar" fájlon.
----Abit NF7, 2800+Barton, 1GB DDR400, Gainward GF6800GT(425/1120)----
Nincs kedvem végigolvasni az egész fórumot ezért segítségeteket kérem.
Letöltöttem ma a Splinter Cell Pandora Tomorrow-t. És az a gáz hogy ki kéne ugye csomagolni a fájlokat, de se a winrar se a total commander se más nem ismeri fel, azt írja ki hogy ismeretlen alkalmazás. IMMERSON verzió van meg.
Segítsetek pls!!!
->> Gigabyte 965p-ds3, c2d e4300, a-data ee 2gb kit, asus eax 1950 pro
Segítséget kérek
Nem tudjátok honnan lehet letölteni a SC-pandorra tomorrow-hoz a magyar szinkron fájlokat? (vagy külün nem lehet bebásolni, és felülírni az angolt?)
Köszönöm.
Arrol van szo amit deaktivalni lehet.
Hogyan lehet kikerulni hogy ne lojjon le?
nekem megy (bár elég gyenge lett a szinkron... hiába michael ironside hangját nehéz pótolni).
Nem kell fo$ni...
ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu
A második kérdésedre nemrég válaszoltam másnak itt...ez a kérdés már sokszor felmerült a topikban, talán már magam sem elõször válaszoltam rá...olvass vissza és/vagy használd alul a keresõt...
Meg kicsit már unom naponta 100szor nekiállni a dzsungeles résznek mert a camerás részt senki nem tudja normálisan leírni
A 4.CD mire jó? Érdekel ha már letöltöttem 😉
Installhoz kérek szépen helpet. LEtöltöttem a 4CD-t, de installnál csak az elsõ 3at kéri. A 3.-on volt egy crackelt exe(SplinterCell2.exe), ezt bemásoltam az offline/systembe (ahol volt az eredeti). Így ha el akarom indítani a játékot kilép hibaüzenettel.
Mi lehet a megoldás? Mire való a 4. CD? Köszi elõre is a segítséget.
Na ez micsoda?
valóban.
PSN: HUNkypr PS3, Thrustmaster T500RS kormány, Playseat A1GP White cockpit
Amiket felvettél kamerákat, azokat mind a fegyverrel lehet kilõni, (ki kell választani a ctrl lenyomása után, majd az alternatív tüzelés gombbal lehet kilõni) csakúgy mint a kábító gumigyûrût vagy a kilõhetõ sokkolót)
Szal a pukával kell a lábához lõni szerinted?
Hova a bánatba kell tenni a ragacsos kamerát az indonéz pályán?
thx
p
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8