Splinter Cell: Pandora Tomorrow

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Risu Führer
:(pedig marhára kéne:(tényleg nem tudtok?

The Town never be the same...today it looks like Disneyland.

Qwerty4
ott a kihallgatott emberrel egyet kell ugy-e számítógépezni ha jól tudom, aztán kinyílik egy ajtó a terembõl kimenve pedig jobbra és kanyar...talán ezt kell csinálni<#fejvakaras>én így emlékszem

Qwerty4

Risu Führer
akkor nem tudtok ilyen honlapot?

hykao
Figyeld, hogy mit kell csinálni! Ne csak gépiesen játssz! Nem szabad leütni, mielõtt fel nem hozattad vele a tengeralattjárót!
Sziasztok !
Az Elhagyatott kikötõn vagyok. Ott tartok hogy lementem a liften, leütöttem 2 õrt és bementem a vezérlõszobába. Ott ül egy ember akit elkaptam, kihalgattam, és leütöttem. Kiírta Mission field !
Miért van ez mit csinálok rosszul ?
Kérlek írjátok meg !
kösz
Risu Führer
és azt hol találhatok?

ibrik
Az immersion verzióban rossz a crack, keress hozzá másikat (deviance-set).

ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu

Risu Führer
szevasztok.lehet hülyének néztek de nemtom mit kell csinálni hogy elinduljon a játék.4 cd-s be szereztem meg le is crackolom a játékot elindul,és amikor választani kell a játémódok között kilép és behozza újra a kezdõképet és nem lesz semmi.mondja el valaki légyszi hogy hogy lehet megcsinálni hogy menjen a játék.köszi.jah és hogy lehet e ketten játszani lanban a játékot???köszi

Qwerty4
<#vigyor2><#integet2><#pias><#eljen><#finom><#crazya><#email>

Qwerty4

Qwerty4
de jó játék ez!!!!nagyon jól szórakoztam amikor januárba játszodtam.Egy igazi remekmû.

Qwerty4

ibrik
Mi lehet ezen ilyen bonyolult? A SC:PT crack-je csak egy egyszerû "fixed exe", tehát a játék eredeti ugyanolyan nevû exe fájlját kell felülírni vele.
Két dologra kell figyelni:
- a játékodnak megfelelõ verziószámú crack-et kell használnod
- a megfelelõ lokalizációra ("EURO", "GERMAN" vagy "ENGLISH")

DaemoonHunter
Ok. Akkor próbálgassam máshova írogatni?

az ilyen helyzetnél nem a crack a baj hanem az hogy rosz helyen irtad felül,nekem is már volt ilyenem......volt hogy egy órát szenvedtem mire megtaláltam hogy hova kell bemásolni sik féle crackolás van

DaemoonHunter
Hello! Valaki megmondaná hol találok hozzá valami cracket? Van egy de az nem jó. Valami olyasmit ír hogy "Please insert correct cd". Köszönöm!

szevasztok mit kell csinálni ha azt irja ki a játéknál hogy cs/dvd emulátort tanált ??? nem birom elinditani mert azt irja hogy vegyem le de azt se tudom hogy hol kell levenni !!! tud valaki segiteni??

nekem eleve magyarul van meg <#vigyor2>
crazyclone
na most meg feeraktam a magyariitást és máris baja van: kilép idoonként

crazyclone
hehh kossz!!
de télleg nemkapon most nemtom hányszázadikszor proobálom

De szépen tudsz fogalmazni! Gratulálok hozzá!

crazyclone
ba********a meg naaaa nemkapom sehoose sehogyse mit azt a kuuva fa**t csinájjak niccsen sehoo sza*ok az ien tokom játékokra

zsakosfrodo2
Sajna már régen játszottam vele, ennél konkrétabbat nem tudok... sry.

crazyclone
hmmmm hát itt semmi siccsen van egy kis csorgo folyik a viz az oreg ott all nez le a lepcson egy meredek fal alatta sok épulet ha leszokok meghalok szetneztem a kornyeken de sehoosem kapom egy konkrét helyet nemtudnáál mondani???

crazyclone
szal ahova elvisz hogy a fegyvert kiprobajjam megprobalom kossssssz!!!

zsakosfrodo2
Hát... Elõször is a mondataid egy kicsit furák :D de tudom mi a gondod. Daliah Tal, egy személy, nem tudod felvenni. Meg kell keresni egy árust, akit két ember éppen meg akar ölni asszem, és utána elvezet egy másik részhez... Ott akciózol, és vhol ott kell lennie egy nõnek. A nõ neve Daliah Tal. Remélem segítettem.

crazyclone
HEEEELP!!!!
a jeruzsalemi palyan sehoosekapon daliah tal -t olvastam vegigjaccast de ott asztirja a templomon felmaszni az ereszen egy kotelen atcsuszni s leereszkedve ottlessz daliah de én au orménytemplom ereszén feemásztam a tetején volt egy koto egybõõ arramászott átcsoszott s az ablakboo nézett egy emberke akko erre leszoktem de sehoose voot daliah tovabbmentem a pajan egesz talan a vegeig ahol ket or megy egy nagy epulet korul ahol az epulet szelen lehet menni de ott nemvoot semmi csak ien tvuzlet v mi a fa**om
nemtom hooova plííz heeelp!!!!

ibrik
Csak egy nagyon kicsit kellen visszaolvasnod...

(Mondjuk a lentebb említett magyar szinkronos változat hangjait nem fogod megtalálni, mert a kiszedhetõ leszinkronizált hangok és videók összesen egy CD-t töltenének meg.)

biomage
lol magyarositás minek az neked? megcsinálták a magyar szinkront a pandorára,
elmész egy pc játék áruló boltban és megláttod hogy van

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

Örm
Hello!
Magyarítás van a játékhoz? Ha van akkor honnan lehet letölteni?

Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina

Sziasztok!

A pandora-t lehet pc-n gamepaddal irányítani? Ha igen, hol tudom beállítani?
Köszönöm elõre is.
Ok.Kösz.
hykao
Sztem igen. :)
Szerintetek a Splinter cell Pandora Tomorrow után érdemes megvenni az 1-et? Me a Pandora megvan, a háromra meg nincs pénzem, az egyre van. Elõre is kösz.
rokika
A második pályán hogy lehet elintézni az õröket a teremben, mikor lejövünk a lépcsõn?

Az Erõ legyen mindenkivel!:D

rokika
Köszike!

A móló végén van egy kötél, alá állsz és ugrasz.

rokika
Sziasztok! Mit kell csinálni az oktató utáni pályán? Fölmegyek a létrán, de nem tudok sehova bejutni! Please help!

Nah ez is megvan tök király ez a magyar szinkronos :D
Elöször elég gázul hangzik és kicsit mese filinget ad igy neki,de meg lehet szokni és szerintem jobb mint az angol jobb filing :)

Kár hogy 3 -ba nem csinálták meg :(
mondjuk ott felirat probléma is van :(

talpas
<#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1>

ONLY COD4 and WOW 4EVA

hykao
Szép sorban mindegyiket...de komolyan! :)
császtok szerintetek melyik slinter cell játékot érdemes megvenni ha még nem játszottam egyikkel sem???
kérlek irjatok , köszi elõre is!!!!:)
ibrik
Te most csak nézel, de nem látsz???
Mondtam már, NEM fogok kínlódni 1 CD-nyi anyag felkínlódásával.
Elégedj meg a szöveges résszel. Ha több kell, akkor vedd meg.

Amúgy a DVD Galaxis-nál 4990Ft-ba kerül.

talpas
de úgy nemlehet hogy csinálsz egy tárhely szolgáltatót?
pl.: az atw-n és oda feltölteni???

ONLY COD4 and WOW 4EVA

talpas
Ok <#vigyor5>
és nemtudjátok hogy mennyi a mostani ára ??

ONLY COD4 and WOW 4EVA

ibrik
A szinkronra (illetve a "szinkronizált" videókra) ne számíts, nem fogok egy teljes CD-nyi anyag feltöltésével kínlódni.

ibrik
Már tavaly voltak próbálkozások a teljes nyelvi rész valahová feltöltögetésére, de az ingyenes tárhelyszolgáltatók mindig törölték - érthetõ okokból.

De azért a szöveges részt (és a betöltõ "screen"-eket) ki lehet menteni belõle - már idõtlen idõk óta fentvan nálam és többször is belinkeltem ide:
http://users.atw.hu/ibrik/forum/scpthutext.zip

hykao
Inkább vedd meg szerintem, már csak párezer forint, megéri.
talpas
csá!
Nem tud valaki nekem adni egy linekt ahonan lelehet szedni a magyar szinkronokat illetve a magyarositást??

ONLY COD4 and WOW 4EVA

Már megy.

Légyszi mondjatok egy jó nvidia drivert,mert felraktam ami a cd-n volt,és mostmár nem megy a játék.

Nem az a baj,kipróbáltam úgy is,hogy egy haverom is keresett szervereket,és neki egy csomót talált,tuti azért,mert meg van osztva a netem.