4097
-
#4017 Jeruzsálemben vagyok, a vége fele már asszem, egy csatornában, vagy hol :D Jönnek rám mint az oroszok, más megoldás nincsen, ki is nyírok mindenkit, de nemtom asztán, hogy mit kell csinálni. Feladatnak ez van kiírva: Retrieve the ND133 from the Syrians. -
#4016 Hát én nem nagyon szoktam multizni, szal nincs ötletem sajna, a tippet köszi, majd megpróbálom -
Gascan #4015 igen eredeti verzióm van. azért irja ki, hogy mission failed mert valószinűleg észrevettek egy leütött testet -
#4014 Baz, tudom, hogy beszélgetni kell vele, csak azt nem értem, hogy miért van az közbe, hogy mission failed :D A te üzenetre reagálva meg: eredeti verziód van? -
Gascan #4013 a vonatos pályában azt kell csinálnod, hogy beszélned kell a féllábúval, majd később le kell hallgatnod miközben telefonál, van hozzá szerkenytyűd is, a lényeg az, hogy nem szabad világos helyen hagyni az ártalmatlanitott testeket... mostmár nekem is segithetne valaki a #4011 -
#4012 De ha nem szabad észrevennie, akkor hogyan beszélgessek vele? Álmában? :D Egyszer amúgy ennél a résznél sikerült túljutnom a demóban, de már gőzöm sincs hogy csináltam. Magyarítás meg ugye nincs ehhez, csak ha megveszem magyarul. Hogy kell itt továbbjutni? Mert tudom, hogy beszélgetni kell vele. -
Gascan #4011 Miért irja ki azt a játék amikor multizni akarok, hogy : Version not compatible, please update your software. ? Pedig az 1.31EU Multiplayer patch van fenn és regisztráltam is az ubi.com web oldalán. -
#4010 egyszerű:nem szabadott volna észrevegyen... -
#4009 A vonatos pályán vagyok, beszélgetek azzal a fél lábúval, és egyszercsak közbe szól kívülről az egyik terrorista, hogy van egy kis probléma, és erre fegyvert ránt rám mind a 2, és mission failed. Mi a lószar ez? -
Gascan #4008 :) és tudnál tanácsot adni honnan tölthetném le? A kódot meg nem értem hol kell használni, már elkezdtem szinglizni de még mindig nem kérte. Multiplayerben meg azt irja ki, hogy nincs meg a megfelelő verzióm vagy mi. Pedig már updateltem is az 1.31 patchal de annál is ugyanez a szitu. Esetleg ebben is tudnál segiteni? -
#4007 ilyenben senki nem tud segiteni töltsd le a magyar és használd az eredeti kodot talán jó lesz -
#4006 nincs hozzá letölthető magyarosítás, mert boltba magyarul jött ki. Angolosítás szerintem szintúgy nincs. Azt a megoldást tudom mondani, hogy töltsd le az angol verziót netről, majd a lemezzel tudod rendesen úgy használni, mintha eredeti lenne + neten is a CD kulcs a lényeg, tehát netezni is tudsz vele! -
Gascan #4005 na mi az, senki sem olvassa ezt a topikot? -
Gascan #4004 sziasztok, apukám szlovákiában járt és meglepett engem egy ilyen játékkal csak az a nagy gondom van vele, hogy teljesen szlovák.. a játékban beszélt nyelv és a szöveg is, tudok ezzel valamint csinálni, hogy teljesen angol legyen? vagy esetleg magyar? -
Christophorus #4003 Halihó!
A játék a betöltés után rögtön kilép (néha felvillan az első kép a játékból), az első rész tökéletesen fut, gagyi videokártyám van. Mit tegyek????? (Gondolom, crack-kel van gond.) -
#4002 hellosztok tudnátok segíteni???? valamiért nem akar a lanra csatlakozni -
#4001 ja kell egy fájl az angolbol hogy tudj játszani
bövebben a #3770 hozzászósomnál -
#4000 de azt mondják hogy azzal nem tudsz multnizni vagy valami baja van multiban a magyar verziónak.ez igaz?
-
#3999 egyet értek hykaoval megér 4000ft ez a játék simán és talán már nem is kerül anyi pénzbe -
#3998 A gamecopyworldön biztos van jó, csak ki kell válogatni. Amúgy meg akár érdemes lenne megvenned is a magyar szinkron miatt. -
#3997 :(pedig marhára kéne:(tényleg nem tudtok? -
#3996 ott a kihallgatott emberrel egyet kell ugy-e számítógépezni ha jól tudom, aztán kinyílik egy ajtó a teremből kimenve pedig jobbra és kanyar...talán ezt kell csinálnién így emlékszem -
#3995 akkor nem tudtok ilyen honlapot? -
#3994 Figyeld, hogy mit kell csinálni! Ne csak gépiesen játssz! Nem szabad leütni, mielőtt fel nem hozattad vele a tengeralattjárót! -
Qwertypro #3993 Sziasztok !
Az Elhagyatott kikötőn vagyok. Ott tartok hogy lementem a liften, leütöttem 2 őrt és bementem a vezérlőszobába. Ott ül egy ember akit elkaptam, kihalgattam, és leütöttem. Kiírta Mission field !
Miért van ez mit csinálok rosszul ?
Kérlek írjátok meg !
kösz -
#3992 és azt hol találhatok? -
#3991 Az immersion verzióban rossz a crack, keress hozzá másikat (deviance-set). -
#3990 szevasztok.lehet hülyének néztek de nemtom mit kell csinálni hogy elinduljon a játék.4 cd-s be szereztem meg le is crackolom a játékot elindul,és amikor választani kell a játémódok között kilép és behozza újra a kezdőképet és nem lesz semmi.mondja el valaki légyszi hogy hogy lehet megcsinálni hogy menjen a játék.köszi.jah és hogy lehet e ketten játszani lanban a játékot???köszi -
#3989 -
#3988 de jó játék ez!!!!nagyon jól szórakoztam amikor januárba játszodtam.Egy igazi remekmű. -
#3987 Mi lehet ezen ilyen bonyolult? A SC:PT crack-je csak egy egyszerű "fixed exe", tehát a játék eredeti ugyanolyan nevű exe fájlját kell felülírni vele.
Két dologra kell figyelni:
- a játékodnak megfelelő verziószámú crack-et kell használnod
- a megfelelő lokalizációra ("EURO", "GERMAN" vagy "ENGLISH") -
#3986 Ok. Akkor próbálgassam máshova írogatni? -
Hedic #3985 az ilyen helyzetnél nem a crack a baj hanem az hogy rosz helyen irtad felül,nekem is már volt ilyenem......volt hogy egy órát szenvedtem mire megtaláltam hogy hova kell bemásolni sik féle crackolás van -
#3984 Hello! Valaki megmondaná hol találok hozzá valami cracket? Van egy de az nem jó. Valami olyasmit ír hogy "Please insert correct cd". Köszönöm! -
Hedic #3983 szevasztok mit kell csinálni ha azt irja ki a játéknál hogy cs/dvd emulátort tanált ??? nem birom elinditani mert azt irja hogy vegyem le de azt se tudom hogy hol kell levenni !!! tud valaki segiteni??
-
Fogas Willi #3982 nekem eleve magyarul van meg -
#3981 na most meg feeraktam a magyariitást és máris baja van: kilép idoonként -
#3980 hehh kossz!!
de télleg nemkapon most nemtom hányszázadikszor proobálom
-
Richard90 #3979 De szépen tudsz fogalmazni! Gratulálok hozzá! -
#3978 ba********a meg naaaa nemkapom sehoose sehogyse mit azt a kuuva fa**t csinájjak niccsen sehoo sza*ok az ien tokom játékokra