Splinter Cell: Pandora Tomorrow

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

biomage
á hykai azt irtad hogy itt szoktak kihivni
rendben kihivlak téged egy csatára én egyedül leszek te nyugodtan hozhatsz embert a játék DM lesz á ird meg priváton hogy mikor vagy benne és csinálj password remélem nem utasitsz vissza
üdv...

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

biomage
creálsz egy login nevet és utána kér egy kódot ezt megtalálod a cdtarto belsejében ennyi

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

Speedbreaker
Egy nagy szívességet kérnék valakitöl. ha vállalná, akkor az MSN címével dobjon meg.

Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az előtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *

Duddits
Amúgy meg elindítod a játékot, elvileg bead egy "ablako"t, hogy Egyjátékos, Többjátékos meg van még valami. Ott meg menj a Többjátékosra.

Duddits
Csatlakozni kell azinternetre.

Rash87
Valaki elmondaná hogyan kell multiba játszani!
Pls!

Glory, Glory Man. United!

Speedbreaker
akkor az. és akkor most nem fog menni soha?

Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az előtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *

Duddits
Jó van már! A nevetést/bólogatást írtam neked! És tudok kattintgatni!

ibrik
És miért nekem írod?
Tanuld meg, hová kattintgass!

ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu

Duddits
<#nyes>

Nem tudod mi van a gépedbe?! <#wilting>

Patch/-eket fölraktad?

ibrik
Nem inkább GeForce FX 5-ezer-valahányas?

Speedbreaker
nekem 128-as geforce 5-ös pontosabban nemtom

Herold
Bizonyos grafkártyákkal nem fut. Neked milyen van?

Speedbreaker
na, még egy utolsó láma kérdésem lenne felétek. és aztán már nem is zavarok tovább. Rámek: start game, beírom a csávó nevét, és save. elkezi tölteni a játékot betölti a névnél. aztán hogy loading, és kilép a játékból. nos. ez ellen mit tegyek? pedig nincs szar gépem.

Speedbreaker
thx

Duddits
Duddits
Tudom... De azért nem bénázok egy oldallal ennyit.

ibrik
Duddits: Ha már itt tartunk, te sem vagy egy IQ-bajnok...
Szóval elõbb nézz magadba, aztán szólj le másokat.

Duddits
De. Hogy találtad el? <#wink>

Speedbreaker
na hogy én nem találtam cracket. az is biztos. azért a segítségeteket köszönöm

Speedbreaker
oks. thx

hykao
Legalul "keresés a témában", beírod: "crack", és máris sokkal okosabb leszel...feltéve, ha nem vagy rest olvasni egy kicsit...
Speedbreaker
és mikor te elõször PT-zni akartál akkor egybõl már pfú mekkora pro voltál nem?

Speedbreaker
de ha nem tudok találni egy rothadt cracket, akkor valakitõl kérhetek talán nem? És te is ahelyett hogy itt vitatkoznál velem, már belinkelhetted volna, és nem zavartam volna. errõl ennyit

Duddits
Mert ennyi idõ alatt letölthetted volna az egész oldalt! VAZZEE!!

Speedbreaker
jólvan már. vazzeg. de baszod. ha vki tudja, akkor mé ne kérdezzem meg tQle? VAZZZZEEE!

Duddits
Mit bénázól már?! Keresd meg, vazzzzeee!

Husimoto
Ha jól tudom crack csak a multi részéhez van. Ismétlem ha ha jól tudom! Itt van hozzá crack:http://samfisher.uw.hu/news.php.

Speedbreaker
de valami pontos linket nem tudna valaki adni, ahonnan cracket tudok hozzá szerezni? (belinkelve) nem egyszerû linket (pl. www.mittomén.hu)
hanem: (pl: www.mittoménmi\scpt\crack) vami ilyesmit. Most bizros lámázok, de nem értettem igazán a cuccokat.

Speedbreaker
ja ibrik 😊

Speedbreaker
thx ibro

hykao
Ha "pókháló" alatt a váró álmennyezetét érted, akkor a lent lévõ hármat persze, hogy nem tudod kilõni még...de írtam is, hogy: "ezen három kivételével".
Szóval Soth és két társa kivételével - amire eljutsz a mozgólépcsõ aljáig -, az összes terroristát meg kell semmisíteni, addig nem enged tovább, az tuti.
Ezt írja is a játékban - ha jól emlékszem -, hogy hány kiiktatandó terrorista van még hátra...(akiket az ellenanyag okozta hõemelkedésükrûl könnyû kiszúrni a hõképlátóval)
Hát nem löttem ki az össze terroristát, de nem is lehet kilöni öket a pokháló miatt, kamerákat se tudom szétlöni sehogy, lövésem sincs, hogyan lehetne tovább menni onnan...
Mert kamerátat meg a lent sétáló többi terroristát nem lehet leszedni...
Probáltam az emeletröl meg lentröl a mozgó lépcsõ alol is...
Herold
Egyébként ez az utolsó pálya.

hykao
Mintha valami olyan is rémlene, hogy rájuk kell zoom-olni...
Illetve a lift csak akkor válik üzemképessé, ha a többi terroristát - ezen három kivételével - már mind kinyírtad. Lehetséges, hogy kihagytál véletlenül egyet valahol.
Én is a mozgó lépcsö aljárol nézel ke, és ugy azonositottam be Soth-ot...
ibrik
1. www.gamecopyworld.com, gameburnworld.com, www.megagames.com
2. tedd fel az 1.01-es patchet - a patchhez crack az 1. pontban leírt oldalakról.

Speedbreaker
Hi all! most fel fogok tenni egy láma kérdést. vagyis kettõt.
1. hogy honnan tudok letölteni crack-et hozzá?
2. pedig mikor volt crackem régen, bekapcsoltam az elsõ küldetést, és kilépett a játékból. az mitõl van? de már ha haverom adott egy mentést akkor meg ment.

hykao
Igen, a mozgólépcsõ aljáról kell lenézni. Emlékeim szerint ezt írja is a játékban!
Herold
Talán rossz helyen állsz. Kiírja hogy hova menjél, ha máshonnan nézed az ürgét, a trigger nem enged tovább.

Igy megvolt a höérzékelö átkapcsolása is, és meg is találtam a Soth ot, fél lábával együtt...
Azért nem értem, hogy miért nem enged tovább...
ibrik
Átkapcsoltál hõérzékelõre?

Szijasztok!

Lenne egy kis problémám az utolsó pályával.
A leirásba azt olvastam, hogy: "- A következõ szobában csak civilek vannak, tehát csak óvatosan. Elérünk egy terembe, ahol valami nagy pókhálószerûség lóg lefelé. A két õrt üssük le. A kamerák lámpáit lõjük szét. Nézzünk le távcsõvel a pókháló felé, használjunk hõérzékélõt, hogy beazonosítsuk Soth-ot.
- Ha megvan, akkor a jobb szélsõ lifttel menjünk tovább."
Nekem azzal lenének problémáim, hogy rázummolok a Soth csávóra azt nem történik semmi se, hiába megyek utána oda a jobb oldali lifthez, nem nyilik az ajtaja...

Aki tud benne segiteni, hogy mit vgy hol hagytam ki az segitsen plz...
Elöre is tnx !
Husimoto
Egy kérdésem lenne a 2. résszel kapcsolatban. Megfigyeltem ,hogy néha nem tudom mitõl de általában a ctrl billentyû megnyomásakor, a grafika hihatetlen módon megváltozik, de nem is az egész hanem csak az árnyékok minõsége oylan bûn ronda lesz, hogy el sem lehet mondani pixel hegyek az egész. És sajnos az ujra telepítés sem segít rajta, csak ha régebbi mentést töltök vissz ott pedig tökéletesen szép az árnyékok grafikája. Valaki találkozott már vele sé tudott-e rajta segiteni? A magyarnyelvû eredeti van meg, patchelni lehet egyáltalán vagy kell-e?

Elõre is THX!

Illetve még egy kérdés a singl után tervezem a multit egy pár helyen olvastam a , hogy a magyar verzióval nem igen lehet. Valaki multizik még egyáltalán vele?

hykao
A menüben nézd meg, és állítsd be kedved szerint!!!
Duddits
Az egered görgõjével. Legalábbis nálam.

Szijasztok!

Nem tudjátok megmondani, hogy melyik gombal lehet elöhozni a távcsövet ?
Állitólag az sc20-on van távcsö, csak nem tudom hol és mivel lehet aktiválni, és hogyan is néz ki az...
Elöre is tnx !
Duddits
Milyen leírást??

Leírást kérnék singlin,ha van irjátok!!!

Duddits
Nem kivorzsáltam. Megkérdeztem valaki nem tudná-e elküldeni, és mondta, hogy szívesen elküldi. Most nem tudtom mit kell vitatkozni. Zárjuk már le.