4097
-
Tailor123 #3937 Köszi!
Működik, és mégegyszer köszi. -
#3936 Here we go, to Tailor:
A Commander /beállítások /általános beállítások/ tömörítő-nél állítsd be külső tömörítőnek a WinRar-t, szedd ki a pipát a "ha lehet használja..." elől és utána Alt-F9 a "rar" fájlon. -
Tailor123 #3935 Hali!
Nincs kedvem végigolvasni az egész fórumot ezért segítségeteket kérem.
Letöltöttem ma a Splinter Cell Pandora Tomorrow-t. És az a gáz hogy ki kéne ugye csomagolni a fájlokat, de se a winrar se a total commander se más nem ismeri fel, azt írja ki hogy ismeretlen alkalmazás. IMMERSON verzió van meg.
Segítsetek pls!!! -
Vakeraka #3934 mi a fenét kell csinálni a tengeralattjáró kiemelős pályán nem tudok sehova menni -
sorrow #3933
Segítséget kérek
Nem tudjátok honnan lehet letölteni a SC-pandorra tomorrow-hoz a magyar szinkron fájlokat? (vagy külün nem lehet bebásolni, és felülírni az angolt?)
Köszönöm. -
#3932 Az van aha,megprobalom, kosz a segitseget.
Nem tudtam hogy hoerzekelos. -
#3931 gondolkozz.má nemtom, de asszem van flare gránát. -
#3930 Koszi, de mivel tudom becsapni?
Kikerulni nem lehet egy szuk folyoson vagyok. -
#3929 csapd be a hőérzékelőjét vagy kerüld ki és deaktiváld. -
#3928 Nem tudjatok az automata geppuska ellen mi a megoldas?
Arrol van szo amit deaktivalni lehet.
Hogyan lehet kikerulni hogy ne lojjon le? -
#3927 Én is így jártam,de egy winfoscsere megoldotta! -
#3926 ha törött verziód van, akkor egyszerű, ne tegyél rá cracket. simán installáld fel, majd rá a magyarítás és hajrá.
nekem megy (bár elég gyenge lett a szinkron... hiába michael ironside hangját nehéz pótolni). -
#3925 Hello ! Nekem eredeti játékom van / magyar verzió /, de telepités után kiirja,hogy töröljem a CD/DVD emuláló szoftvereket.De hiába törlöm a Daemont és az alcoholt,utána is ezt irja ki és nem lehet játszani.Aki tud segitsen!Köszi
-
#3924 Szinte minden játékhoz kiadott crack-et vírusosnak jeleznek a víruskeresők.
Nem kell fo$ni... -
#3923 valaki tudna linkelni egy sc pt crack-et??az összes amire rákerestem,vírusos
thx!!! -
#3922 Egyebkent mi vilagit a csavo fejen, elol meg hatul?
Csak azert van , hogy mi lassuk? -
#3921 Az első kérdésedre nem tudom a választ, én megvettem eredetiben, nem kellett 5. cd-ről felrakni a magyar szövegrészeket...
A második kérdésedre nemrég válaszoltam másnak itt...ez a kérdés már sokszor felmerült a topikban, talán már magam sem először válaszoltam rá...olvass vissza és/vagy használd alul a keresőt... -
#3920 Örülnék neki ha az én kérdéseimre is válaszolnátok
Meg kicsit már unom naponta 100szor nekiállni a dzsungeles résznek mert a camerás részt senki nem tudja normálisan leírni
-
#3919 Punkbuster + (talán a többi nyelvi fájlok...) ...szal számodra semmi érdekes... -
#3918 THX, leszedtem egy újabb krekket, ezzel már működik.
A 4.CD mire jó? Érdekel ha már letöltöttem ;) -
#3917 Amúgy én már löttem mindenhova a stickí-t a dzsungelesnél és sehol nem jó. pajtából már kidekoráltam a fél udvart de mindíg elbukja. -
#3916 Ja és nem a 3.cd-n lévő cracket használtam hanem egy javítottat. -
#3915 Hello, egy olyan problémám lenne h leszedtem a 5 cd-s változatot, az 5. a magyar szinkron. Feltettem (magyar verzió nélkül) elindítom, műcik rendben, utána rátolom a magyar szinkronozást és critical error-al kidob. Reinstall, marad angol és így működik. Van esetleg valami javítás v crack amivel használható a magyar szinkronozás?
-
#3914 Ha az első részre gondolsz, akkor a válasz: NEM. -
#3913 Ehhez kell a sima Spilnter Cell? -
#3912 4. cd-vel ne foglalkozz...inkább szedj le egy újabb krekket... -
#3911 Sziasztok!
Installhoz kérek szépen helpet. LEtöltöttem a 4CD-t, de installnál csak az első 3at kéri. A 3.-on volt egy crackelt exe(SplinterCell2.exe), ezt bemásoltam az offline/systembe (ahol volt az eredeti). Így ha el akarom indítani a játékot kilép hibaüzenettel.
Mi lehet a megoldás? Mire való a 4. CD? Köszi előre is a segítséget. -
neménvoltam #3910 Hi! egy kis problem. Játék előtt megnéztem ezt a config tesztet, mindegyiknél pipa, kivéve egynél: Non power-of-two render target support
Na ez micsoda? -
#3909 nm -
peter31 #3908 köszönöm, hogy segítettél
valóban. -
#3907 Igen, emlékeim szerint föntről kell a lábához lőni...de való igaz, hogy ki lehet futni az időből.
Amiket felvettél kamerákat, azokat mind a fegyverrel lehet kilőni, (ki kell választani a ctrl lenyomása után, majd az alternatív tüzelés gombbal lehet kilőni) csakúgy mint a kábító gumigyűrűt vagy a kilőhető sokkolót) -
peter31 #3906 Azért nem értem mert a fegyverhez is van minikamera meg valami öntapadós kamerát is felvettem útközben 2x is vagy az ugyanaz? -
peter31 #3905 azt hogy elhalasztottad a lehetőséget
Szal a pukával kell a lábához lőni szerinted? -
#3904 Hát pedig fölülről kell odalőni...mit ír miért van vége a küldetésnek? Lehet, hogy kiszúrnak vagy megtalálnak egy hullát... -
peter31 #3903 igen de a közelébe nem jutok. Kinyírtam az előző udvaron két őrt meg egy kutyát. Ez az az udvar ahol van körben egy gang vagy erkély. Ha bentről megyek át a másik udvarra küldetésnek vége, ha fentről mászok át szintén. Kicsit elakadtam edddig minden olyan sima volt
-
#3902 Hát ha arról a részről van szó, amikor Sadono elmondja a kódot, akkor valahová a lába elé...de kicsit bővebben is kifejthetted volna... -
peter31 #3901 sziasztok!
Hova a bánatba kell tenni a ragacsos kamerát az indonéz pályán?
thx
p -
#3900 én jó vagyok a netes játékban csak szólj és jövök segiteni -
Én is mennék valamikor netre. -
#3898 Ehh, már látom, hogy ez nekem szólt! :) Priviben válaszoltam!