Splinter Cell: Pandora Tomorrow

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

De nem szól le senki, ez a baj.

WoW -- Gromph - lvl 60 Undead Rogue - Bloodscalp - http://ctprofiles.net/84473

uv
Úgy jön fel a tengeralattjáró. Ha fenn van és a fickó már leszólt, hogy minden oké akkor agyoncsaphatod

- A Google a barátod! - Anyád meg a barátnőm.....

Azt is megtettem, de semmi.

uv
A fickóval együtt csoszogj a számítógéphez, (elõtted van) és használd...

Itt mit kell csinálni? Felhivattam a tengeralattjárót, aztán meg nem történik semmi. Ha a csávót leütöm, mission failed. Ha jól tudom valami rádión kéne visszaszólni, hogy minden ok, de nem szól semmi.

hykao
De ha valaki igazán szereti a játékot (és szeretné, hogy a további részek, játékok is magyarul jelenjenek meg, akkor megveszi...)
hykao
Banyek, beszarok má! Má' kölcsönadtam, feltöltöttem, má' mindent csináltam, de hihetetlen, hogy mindenkinek nekem egyedül kell megoldanom...

Szervezzétek meg, jöjjetek össze, másoljátok le, vagy amit akartok.
Nekem megvan eredetiben, találjátok ki, hogy mi legyen, azt szóljatok priviben!
ati2002
Sajnos az Istenért nem tudom megszerezni a magyar változatot a bolton kívül. Mostmár lejjebb adom, elég lenne egy magyarosítás is (txt). Létezik hozzá? PLS szánjon meg valaki, cserébe meghívom egy sörre!

----Abit NF7, 2800+Barton, 1GB DDR400, Gainward GF6800GT(425/1120)----

Csaó!

Két napja keresek a gémhez torrent linket, nem tudtok egy aktívat??? Nagyon megköszönném! Csaó Rossi1
rorr
Arra lennék kiváncsi aki gf4 ti4200-on 128mb játsza vagy játszotta ,hogy 2ghz-es proci mellett 1gb rammal minden high beállítással mennyi képkockát számol?Mert nekem 15-20
képkocka/másodperc!
De a másik gépen p3 840 mhz-en gf3 128mb-os kártyán ugyanilyen beállítások mellett is 15-20 képkocka/másodperc!Érti ezt valaki?

Mitöl nem indul el egy nvidia GF 6800- on???
Köszi, így már sikerült végigvinni!
:-)
Amse
Nem kell lelõni.Csak rájuk kell zoomolni a távcsõ+hõlátõ- val(nem a puskán lévõ távcsõ, hanem a sima).

Megpróbáltam de nem tudtam lelõni õket, az egész tárat kilövöldöztem már.
Honnan kell lõni õket?
Amse
Egér görgõjét nyomd meg(távcsõ) és a hõlátóval mérd be vele a terroristákat.Aztán mehetsz tovább a lift-el.

Sziasztok!

Sajna sikerült nekem is elakadnom a repülõtéren a terroristáknál, mindenkit kinyírtam akit lehetett, de nem tudok tovább menni.
Ott állok ahol egy repülõgép makett lóg a csarnokban. A liftek ki vannak kapcsolva. Viszont látok 3 terroristát lent a csarnok alján de nem tudok velük mit kezdeni.
Ha valaki tudja a megoldást akkor írja meg plííz.

köszi
Janó
hykao
Danecay
Hi! Lassan a nyakunkon lesz a 3. rész 😊 de még a Pandora Tomorrow-al még nem toltam. Szivesen kipróbálnám a szinkronos verziót de mielõtt esetleg pénzt adnék kiéerte, kipróbálnám, hogy milyen. Nem tud valaki valamilyen letöltési elérhetõséget a GAME-hez?
Ha valaki tud ilyet PLÍZ jelezze már! Jöhet privibe is. Köc!

hykao
nem lettem semmilyen tag, csak népszerûsítem a Loál pólót! 😊
Mayday
Hykao: mar Te is ilyen loal klubtag lettel? Mi a szentsz*r-tol jo ez?

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

<#fejvakaras><#falbav><#idiota>

hykao
feltettem a splinter cell 1 kiegészítõjét, vigigvittem a játékot, de a kiegészítõ pályák vmiért nem jönnek be. Miért?

Mayday
Kerdezz, hatha tudunk segiteni!

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

Sziasztok.
Nem tudna valaki magyar leirást, vagy végigjátszást a játékhoz?
(elakadtam)

uv
megkaptam. ha vannak már tervek, oszd meg velem. kíváncsi vagyok

hykao
privi válasz ment!
uv
itt vagyok

hykao
ok, írtam privit közben.
uv
Most megint bontom a vonalat, holnap Du. leszek

uv
Küldtem privit, csak hogy lásd...

hykao
aha, erre gondoltam, köszi!
uv
A videókat megkaptuk DVD formátumban, felvettükk szájszinkronnal a hangot , majd az egészet egy nemzetközi hangra kellett ráilleszteni. ( nemzetközi hang = az a hang amin csak a zene, a zajok és a zörejek vannak rajta)

hykao
a .bik kiterjesztésû fájlok az átvezetõ renderelt videók.
uv
A forditást nem tudom, hogy ki csinálta, mi az a BIK videofájl? MIost írj , gépközelben vagyok

hykao
Csak most értem haza, kösz a válaszokat!
További kérdések: (ha nem unod még a válaszolgatást...)
-a fordítást is ti csináltátok, vagy készen kaptátok a magyar szöveget?
-a .bik videofájlokat megkaptátok szöveg nélkül, és arra ment a szöveg, vagy másként?
-érdekelnének a részletek privátban (az anyagiak is...)

Köszi!
uv
NA MOST GÉPKÖZELBEN VAGYOK

uv
Kicsit megcsúsztam. Bocsi.

Nos, a ki kért fel-re már válaszoltam (fogalmam sincs...)
A kiadó nem csinált meghallgatást a színészeknek, csak egy felvételt kértek azért, hogy a technika megfelel-e. A szinkronmunka olyan olcsó költségvetésû, hogy el sem hinnéd (ha akarod privátban megírom a részleteket). Maga a szinkronmunka a szokásos menetrend:
-megkapjuk a munkát
-egyeztetünk a színészekkel
-egy hétig éjjel-nappal felvétel
-utómunkák

Ez az ideális munkafolyamat, a Pandora esetében összevissza volt minden. A kész cucc leadása után még kétszer kértek hibajavítást, de egyszer sem a mi hibánkból, hanem mert a "lokkit"-ben rossz szöveget vagy rossz effektet adtak meg. Mi kérdés van még?

hykao
Hát minden érdekel! 😊
Ki kért fel titeket, hogy zajlott le az egész? Kb. nagyságrendileg mennyit kóstál egy ilyen szinkronmunka?
A kiadó meghallgatta a szinkronra szánt színészek hangjait, és úgy adott zöld utat?
valaki küldjön lécci egy felirat fájlt, kíváncsi vagyok a magyarításra, nem fogom megvenni a magyar verziót, mert megvan az angol eredetibe, a video káetyánhoz kaptam, és szeretném magyarul játszani, szinkron nem érdekel csak magyar felirat... Please valaki szánjon meg....

Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.

uv
Hogy maga a szinkron kinek az ötlete volt azt nem tudom. Az hogy mi csináljuk valszeg a forgalmazóé.Ehhez a részéhez nem volt közöm (azon kívül, hogy szidtam õket mint a bokrot a sok trehányság miatt). Titok éppenséggel nincs - legallábbis én semmi ilyesmit nem írtam alá (mást sem) - úgyhogy ha van kérdésed szívesen válaszolok.Ha tudok. Viszont most bontanom kell a vonalat, legközelebb kedden déltõl leszek NETközelben, addig is írd le mire vagy kíváncsi, én meg majd válaszolok.

Üdv!

hykao
hát, hogy a kiadó felkérésére történt, vagy a forgalmazó ötlete volt-e, stb...szal minden érdekel (ha nem titok)
uv
Mire gondolsz konkrétan?

hykao
Elmesélnéd a menetét, hogy hogyan volt ez a szinkronosdi?
uv
Na akkor legalább tudom, hogy kitõl nem kaptam meg a tiszteletpéldányomat<#zavart2>

hykao
Automex Kft.
uv
Azt sem tudom ki a hazai forgalmazó

uv
A kiadóról. Mi velük álltunk kapocsban.

hykao
Na várjál, most a kiadóról vagy a hazai forgalmazóról beszélünk?
hykao
miben?