18 Wheels of Steel: Across America

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

12346
mivel nem ugyanrról a meghajtóról indítottad volna, mint amirõl installáltad, még jó hogy kéri😊

Met
Én cdrõl telepítettem és a futtatáshoz akartam mountolni. Valszeg ha az imagerõl telepítettem volna nem akarná a cd-t.

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Carlos
Fura. Nekem iso-ban van vincsin, moundolva démonba és rajta az 1.10-es patch és nem kötöszködik...

Þór vígi þessi rúnar

Oks.

Met
Már elküldték a file-t

Met
Ugyan azt íja ki, kattintok a felsõre, ledob a lista felsõ részére, kattintok a kék lemezre és jön a kisablak

Hopp ez nem jött össze. Nah akkor ne az all website-on keress hanem a GamCopyWorld-on, pl: 18 across america és a találatok között katt a legfelsõre.

Próbáld így. Aztán katt vmelyik mirrorra.

Met
hogy lehet onnan letölteni? Keresésbe beírom, ki is ad egy csomó találatot és amikro rákattintok, hogy letöltés kidob valami ablakot, hogy :

You were redirected to this page because the download did not start from GameCopyWorld!

If you are using a Download Manager, like Go!Zilla, GetRight or Download Accelerator, or if you are using a proxy server then disable this before downloading any file!

We have been forced to protect the downloadable files
as other websites are directly linking to them
without our permission!

Hentes Bill
gamecopyworld-on van nocdpeccs

Boldog Karácsonyt!

Met
akkor valszeg azért mükszik vele

PLackó
igen.

Met
A másik dolog, letöltötettem új kamionokat arról a linkrõl ami ide be lett régebben rakva, azok mikor jelennek meg?
Vagy hova kell bemásolni? Most a Makes/Truck könyvtárban van 2 könyvtár a 2 különbözõ kamionnak.

Met
Azzal telepítetted fel?

PLackó
nekem mûködik a d-tools-al.

Met
Ja és megnéztem, hozzá se nyúl a lemezhez, azért nem értem.

Met
Hogy lehet azt megoldani, hogy ne kelljen a cd a játékhoz? Cd rõl telepítettem és most hiába mountolom be az imaget a cd kell neki. Az 1.10-es patch van fent (asszem😊

Naja. 😊

Hentes Bill
és a legdrágább 😛

Boldog Karácsonyt!

Carlos
😊

Þór vígi þessi rúnar

Mert az a legjobb. 😊

Metwork
Melyik kamion a legjobb? Nekem a Kinetic 2T2 jött be idáig, annak a legkevesebb a fenntartási költsége.

I will use google before asking stupid questions.

Carlos
Nos, nem csillagtól függ az, hogy milyen kamiont tucc venni.
Keresd meg az összes boltot ahol kamiont tucc venni.

Þór vígi þessi rúnar

ÁjjLe BoBBi
1.5 csillagom van és még mindig csak 4 féle kamiont tudok venni. mind a négy rakat szar. legjobb köztük a pacific 231 vagy mi...mét??!
ja meg azt sem nagyon vágom hogy hogyan lehet a söfõröknek megadni hogy mit és hova vigyenek. sry lámusz vok, meg ideges is...

\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'

gumikacsa
Á dehogy. Ha megelõzöd akkor nem. Csak ha úgy elõzöl, hogy feltartod. (minél távolabb kell elõzni, mert ha túl közel mész, befékez, és azt már feltartásnak számítja.)

Renault magnum http://kamionszim.hu

Met
Akkor is vissza esik a csillag ha leelõzöd az ellenfelet.

gumikacsa
Voplt, hogy bementem méretni, kiírta, hogy ok, elindultam kifelé, és a kijárat után lemeszelt a rendõr, hogy kihagytam a mérõállomást....

Renault magnum http://kamionszim.hu

Hentes Bill
még szerencse, hogy nem nagyon töröm az árut...

Boldog Karácsonyt!

Bucser
ez csillagtól függ.... Szerintem ha 5 csillagod van akkor már 10 %-nál tuti... Legalábbis szvsz... ÉS ezt a játék indulásánál is elmagyarázzák meg benne van a CD-n lévõ manualban is😊

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Carlos
Hmmm...hány 100%-nál kezdi?

Þór vígi þessi rúnar

Bucser
Elvesz.... Sajna.....

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Carlos
Pedig de!
Én ha hallom, hogy csipog, akkor 55-re beáll, este lámpát bekapcs, és akkor békénhagynak. Mongyuk tegnap este nekem is leesett 3.5 csillagra 5-rõl...Hülye zsernyákok.
Amúgy szerintem, ha töröd az árut, akkor nem vesz el csillagot. Vagy igen? Én még nem vettem észre...

Þór vígi þessi rúnar

Hentes Bill
igen? ezt sem tudtam

Boldog Karácsonyt!

Bucser
Sõt a zsernyákok elkapnak akkor is levesz a csillagokból...

Hentes Bill
pfff, ez nevetséges. megyek HOustonba New Yorkból, kb féltávon nem tom mibe, be vmibe beleütköztem, 12°-ra megsérül a szállítmány, erre 2,5*-om hirtelen eltûnt 4,5 * volt, következõ pillanatban meg csak 2. hát anyádat, mennyit szenvedtem azokért a qrva csillagokért, erre meg egy pillanat alatt kárba vész

Boldog Karácsonyt!

Carlos
Tuggyarák. Szóval nekem a bevételem hetente olyan 2.5-3 mila. Ebbõl lemegy a running cost, ami 1-1.5 mila. De az egy mila haszon mindig megvan!
Azért az elsõ képen látszik, hogy minden városban én vagyok a penge. Az a csúnya lila az én cégem színe... 😊
Meg baromira be kell állítani, hogy ki, mikor, hova, mit vigyen, mert azon múlik minden.

Þór vígi þessi rúnar

PLackó
én olyat még egy kereskedõnél sem találtam.150000 volt a legnagyobb.

Hentes Bill
hát én is akörül, pedig mindnekinek a maxra tuningolt 200 rongyos kamcsi van

Boldog Karácsonyt!

PLackó
5*?
7000000 $?
mennyi idõ alatt hoztad ezt össze?

Carlos
1 mila, asszem!

Þór vígi þessi rúnar

Hentes Bill
mennyit fizetsz a kamionok fenntartásáért hetente?

Boldog Karácsonyt!

Hentes Bill
108 rongyos fuvar rulez

Boldog Karácsonyt!

Carlos
Az én képeim:

Þór vígi þessi rúnar

Bucser
ráadásul szétesik a legkisebb koccra😊)

Hentes Bill
de már régebben is volt egy 74 ezres fuvarom, és akkor még biztos nem voltam még 3 *-os sem

Boldog Karácsonyt!

Hentes Bill
nekem 4, és egy picit az 5. csillag is megvan 😊

Boldog Karácsonyt!

Hentes hány csilagod van ilyen árak mellett?
Hentes Bill
jó, de a 79 ezrest az ország másik végébe kell szállítani...

Boldog Karácsonyt!

A 6-os az olyan Chichago felé van egyébként jó. 😊

Érdekes. 50 rugesz 1 lb plusszal az egyik és 79 rugesz semmi plusz teherrel a másik?