5158
-
#4838 Zöldön nem mész át? :)
Amúgy csak akkor von le csillagot, ha a rendőr megb***sz.
De akkor keményen. Volt úgy, hogy bambultam, 3x elkapott a rendőr és leestem másfél csillagosra. Azóta is azt tornázom vissza... :) -
Since #4837 Nem nayfogás, csak egy kérdés volt. Általában nem szoktam nyafogni -
#4836 nem, az a 2. lesz, az első, hogy van-e már hozzá magyarítás -
#4835 Majd ha megjelent az lesz az első, hogy hol van hozzá cheat:) -
#4834 A csillagokat az is lerontja ha nem túl szabályosan vezetek? pl. sztrádán a leállósávba szoktam repeszteni ha tömeg van, városban nem nagyon szoktam zöldön átmenni meg ilyenek -
#4833 pffff, ez no comment. még meg se jelent a játék, de már linkért nyafognak. -
#4832 LOL, honnan tudjuk, hogy honnan lehet majd letölteni?:D -
Since #4831 Na most akkor pontosan mikor fog megjelleni a game és hol lesz letölthető? smsweb is érdekel -
#4830 de még milyen képek :D és nem is 3 .. ;) -
#4829 A kiadó szerint a Wallmarktokba eljut 26.-ára.. fel is hívták a többi céggel kapcsolatban, hogy egyes helyeken késhet a polcokra kerülés, de a hivatalos megjelenés 26.-a... a Gamspot meg már jó párszor írt baromságot... -
#4828 -
fgm #4827 Hát ez télleg durva ! -
rgida666 #4826 Na ez már tényleg sok! Full Kinetic kamionok, egy rakás sofőr 3 milla a bevétel és 4 milla a kiadás. MINUSZ 1 MILLIÓ!!! -
#4825 Nem az 1.10 átka, mert sokáig 1.0-val játszottam, ugyan ez volt.... -
#4824 Nem az miatt, amit te írtál, hanem az miatt, amit én írtam.. :)
Mármint hogy havi.. holott heti..
na mindegy :) -
FiReBoY #4823 Na... Nincs vita! :) -
#4822 Azért gondolom az sem mindegy, hogy mit vezet... és azt hogyan teszi.... MOndjuk szerintem már ez a csillagoizás is baromság:)
Ne kell összehúznod magad semmi olyat nem mondtam csak 1 helyett 3 pontot tettem a mondat végére... -
#4821 Attól függetlenül összehúztam ám magam.. :) -
#4820 Valóban nem tünt fel kedves Bucser, de hogy cinikus válaszodra hasonlóképp reagáljak, egy Amerikai Kamionos havi 5-10 ezer $ t keres. Attól függően, hogy bér, vagy alkalmazott sofőr.
Add össze, köszi. -
#4819 ez heti fizetés ha nem tűnt volna fel.... -
#4818 Mert a 7 sofőrnek a közel 4000 $ os fizetés nem furcsa?
Csak a levonás?
Ez magyarország, mindenki a profitot nézi, de leszarja szegény munkásokat, jelen esetben a sofőröket.
Hogy élne meg egy ember havi 300-400 dollárból?
Ezt persze senki nem vette észre.
:)
A levonás tényleg sok, talán elnézték a srácok. -
FiReBoY #4817 Akkor ez vszínű, hogy az 1.10 átka... -
#4816 fingom sincs. de amint látod nem csak nálam van ilyen gond -
#4815 Hát, hogy sokat von le -
#4814 micsoda? -
rgida666 #4813 Ezek szerint nem csak nálam fordult elő ez a "jelentéktelen kis probléma". Előszőr azt hittem az alkalmazottakkal van a bibi, úgyhogy elsőkörben lecseréltem mindenkinek a kamionját "újra". Miután ez nem jött be elküldtem mindenit a sunyiba. Ez sem jött be, maradtam én.
Most felvettem 4 jó alkalmazottat, kerestünk pár százezret a heti bevétel minusz lett.
-
#4812 Nálam is van 3 kép a galériában... -
#4811 Ilyen már nekem is volt, amikor koccantam az AI-val... -
#4810 Ez valami programhiba? -
#4809 Na mindegy a galériámban megvan nagyobban:) -
#4808 Ez se rossz:) -
#4807 összesen 3655 dolcsi a 7 sofőr fizuja. szal gyanítom, hogy nem :) -
#4806 Nem a sofőrők fizetése sok? -
-
#4804 na most van tele a f*szom: majdnem 2 millió a kiadás, és 150 ezer minuszba vagyok az előző héten... hát ez nevetséges, mi a f*szér vonnak le ennyit nem tudom -
#4803 nyugi, nálam is ez a bibi. ilyen 1,5 milliókat von le bazzeg fenntartásra, és 2 milkát keresek kb. mindenkinek 2t2-ese van feltuningolva maxra. -
FiReBoY #4802 Nem valószínű. Én arra tippeltem először, hogy nem 1.10-el jáccol és a régebbi verzió pedig szar. De nem jött be... :) -
rgida666 #4801 És easy-n jáccok. Lehet, hogy az a baj??? -
rgida666 #4800 Igen. -
FiReBoY #4799 Csak koccantam... :D