5158
-
FiReBoY #4798 -
#4797 Ide kuksizzatok el, 4 új kép!!!:rignroll -
#4796 :) -
#4795 Ne bántsd szegényt, a 3DMax-hez nemért ezért a gyakorlatban készíti az új kamion modelt, kalapács meg nincs a játékban...
Inkább dícsérd meg, hogy milyen leleményes:DDD -
#4794 Azért látom, vezettél.... :))) -
#4793 na jah, lol a fizika egy kicsit :D némelyik autó mint eg ylufi úgy viselkedik, ha nekimegyek :D -
FiReBoY #4792 Ezt úgy nézd, hogy 2 percen keresztül ott állt és csodálkoztam rajta... -
#4791 Szerintem Májkel Nájgt próbált beállni KITT-el a trailerbe csak elbafta:D -
FiReBoY #4790 Szerintetek a kocsi mit csinál a trailer hátulján?
-
FiReBoY #4789 1.10-es patch-el jáccol? -
#4788 Nálam ilyen sosem volt.
Most 10 milám van, 3mila a bevétel és 1-1.5 a running cost.
Mondjuk nekem nincs is minuszba egy AI sem... -
rgida666 #4787 Végig olvastam minden hozzászólást az elejétől kezdve és úgy látom sok hozzáértője akad ennek a király játéknak. Nekem nagyon bejön, sok kellemes órát töltöttem el vele.
1 dolgot azonban nem értek és szeretném ha valaki elmagyarázná nekem.
Annyi embert vettem fel amennyit csak lehet, mindegyiknek Kinetic 2T2-e van és minden héten kb 3 Milliót kerestem, amiből a running coast kb 1-1,5 Millió volt. Tehát a haszon 1,5-2 Millió volt egészen addig amíg el nem értem a 11 Milliót. Onnan kezdve a running coast majdnem annyi volt mint a bevétel, kb 200.000 volt a haszon ennyi emberrel több héten át. (A három ellenfél minuszba került, tehát nem csak nekem esett a bevétel.)
Miért???
Értékes hozzászólásaitokat előre is köszönöm. -
#4786 Amúgy, a 90 es úton, Great Falls - Minneapolis között félúton is van egy kereskedő. -
#4785 Én egy újabbat, egy Renault ot vezettem, de a nevére már nem emléxem. Annál csak gondolni kellett a lassításra :) -
#4784 Én vezettem RÁBA EDÉT, azzal bizony nem ártott tudni, ha meg akartam álni... :) -
#4783 igen mert 1.10-el nem megy... -
FiReBoY #4782 Nem érdems az epack-ot felrakni, meg a map upgrade-et sem. Mindegyik szar. -
#4781 Upgradeltem én is, de még így sem az igazi.. :( -
#4780 Map packnek énsem láttam értelmét.
Lehet venni upgrade-eket a kamionra, van fék upgrade is. Kipróbáltam egy 440-es kamiont stock fékkel, 80-ról az istennek sem akart lassulni. Ráraktam a jobb féket és jó volt.
Bár én még nem vezettem, de még csak nem is ültem igaziban, úgyhogy én kénytelen vagyok elhinni, hogy ilyesmi lehet a dolog... :) -
#4779 Ez így van, de most csak a negatívumot emeltem ki :) -
#4778 Viszont érdekes hogy egy-két dolgot, pl. nehézségi, centrifugális erőt, vagy szűk kanyarnél a gumik súrlódását elég jól lehet érzékelni -
#4777 Azzal a különbséggel, hogy a 3 as, vagy a {15} ösön, vagy a {70} esen, a 6 os pedig Chicago alatt az {55} ösön van. Én a 7 es helyén nem találtam dealert, de lehet, csak elmentem mellette.
Bosszant még mindig, hogy a kamion fékhatása enyhén szólva is kevés, szerintem. Én vezettem kamiont, és enyhén szólva is jobban érezhető a lassulás mint itt. :(
Azon felül ez a loki's map pack, amit fel lehet tenni, ez hibás? Vagy csak én nem tudom, hol az út Honoluluba. Mert mintha nem lenne oda út. -
#4776 4701-es comment. -
#4775 Hol van még kereskedő?
-
FiReBoY #4774 Csak? :) -
#4773 Hát. Még nem volt itthon netem, 2-3 naponta tudtam csak netezni, mindig több oldalt kellett visszaolvasnom.... -
FiReBoY #4772 Jaja. Mindenki ismeretlen írogatta, hogy mit történt itt? :D -
#4771 Emlékszem amikor magyarítottuk a cuccot, ez volt a vezető topic. Napi 3-400 hozzászólás simán megvolt.
Régi szép idők... :)
Nosztalgia power... -
#4770 Az AA-ban 5 féle játékmód volt, abból 4-ben időre kell vinni a fuvarokat, 1-ben (Free mode) nem. -
FiReBoY #4769 Így van. -
#4768 Van itt is időre szállítandó fuvar nem? Csak játék kezdetekos, nem szabadra kell állítani a játékmenetet.
Vagymi:) -
#4767 Igen öntelepítős, de ha nem akarod végigdzasszálni az összes tradert akkor állítsd be az összesbe az összes kamiont és akkor elég bármelyikhez bemenni és megvehető lesz mind...
Amit én az AA-ból hiányolok és a 18WOS-ben benne volt az az időre szállítandó fuvarok.... A PTTM-ben legalább ezeket is visszahozzák:) -
#4766 felinstallálod, és kész. Asszem mind öntelepítős nem?:) -
#4765 Szóval, hogy lehet berakni a letöltött kamionokat? -
#4764 AA megjelent már rég. Most a PTTM -et várja a nép. De ha nem nyomtad még egyiket se, akkor 26áig én elkezdeném helyedben az AA-t :) -
#4763 Ez a játék már megjelent??? Oda vok a kamionos játékokért. Mikor jelenik meg ha még nem??? -
#4762 nem tudom ... csak egyszer ez az első ... máskor meg y PTTM ... szerintem ez csak az én hülye assziosziációm ... biztos azé meg autós játék :) -
FiReBoY #4761 Mér versenyeznének? :) -
#4760 Ez muris ... nekem van egy olyan érzésem, mintha versenyezne a fórumlistában a PTTM, és a AA :) -
#4759 Igy igaz!