5158
  • arty
    pl felinstallálod az emule nevü p2p klienst, és ákattintasz az alanti linkre:

18wos_iso
  • SinClaiR
    nekem is meg van osztva az iso, independence, mtrix hubon megtalálható.
  • ZsZso
    Ez komolyan nem lehet igaz ... senki se veszi a fáradtságot, hogy visszaolvasson egy picit ?

----------------------------------------------------

Ronaldo07 ma 13:04 | Privát | Válasz | #4857
    Helló mindenki!!!
    Valaki adjon légyszi egy linket ahonnan le tudom szedni az Aross Americát,már régóta keresem,de eddig sikertelenül!!
    Előre is köszi!!

----------------------------------------------------

ha ezt elolvastad volna, akkor utána láttad volna, hogy a következőket ajánltuk : eMule, DC
    vagy talán még megpróbálhatod a Bittorrentet.

Sok sikert !
  • fgm
    www.trygames.com 20 USD !
  • KÁdám
    Hi arty!
    Honnan szedjek full iso-t?
  • arty
    full iso-t szedj le vhonnan... esetleg probald meg ezt egy nocd exe vel, hátha abban sincs időlimit.

vagy vedd meg, még 4 ezer ft sincs ...
  • Hentes Bill #4872
    úgy, hogy megveszed a játékot :P
  • KÁdám
    Hello!
    Tudja valaki,hogy hogyan lehet kikapcsolni az időlimit-et az AA. demojában?
  • gumikacsa
    a másik topikba beírtam.
  • Bucser
    Csúszik tovább a saját tömegénél fogva..
  • Bucser
    Én is billel... És hiába van a póton is fék attól még x Tonnaval ott a seggedben és jön feléd.. persze a közeledés mértéke csökken, de nem egyszerre fékez az eső hátsó fék+ tudtommal a traileren no ABS szal az miután blokkolóra fékezte magát nem ér semmit...
  • Hentes Bill #4867
    én billel
  • SinClaiR
    Mondom ülj be egy kamionos mellé. Elfelejted talán, hogy a pót on is van fék, vagy nem tudom..
    Mások leírásából viszont kezd az az érzésem lenni, hzogy csak nálam játszik sinautót.
    Billel játszotok, vagy kormánnyal?
  • gumikacsa
    Bizony.
  • Bucser
    Hát én mind fizikában mind vezethetőségben vitatkoznék veled:) AA-ban nem lehetett érezni, hogy külön tehetetlen tömegként van hozzádcsatolva egy többtonnás trailer...
  • SinClaiR
    -n
  • SinClaiR
    independence hub on fennvan dc++ on. Szedd le szerintem, egyenlőre élvezhetőbb játék, mint a pedal to the metal. Legalábbis vezethetőségben, fizikában jobb. Egyelőre.
  • Hentes Bill #4861
    ha van ftp-d, feltöltöm neked. de sztem is várd emg a pedal to the metalt
  • ZsZso
    Bár ha rám halgacc vársz 2 napot, aztán átnyergelsz a Pedal To The Metal -ra (itt)
  • Bucser
    vagy Directconnectel
  • ZsZso
    eMuléval próbálkoznék a helyedben
  • Ronaldo07
    Helló mindenki!!!
    Valaki adjon légyszi egy linket ahonnan le tudom szedni az Aross Americát,már régóta keresem,de eddig sikertelenül!!
    Előre is köszi!!
  • ZsZso
    azok
  • DJ Bee18
    Vagy az utak számai vannak felsorolva?
  • DJ Bee18
    De hol lehetne megnézni?
  • Hentes Bill #4853
    ja, azt hiszem ez az ajánlott útvonal, de én sosem nézem ezt, mindig saját útvonalon megyek :)
  • DJ Bee18
    Sziasztok! Tudja valaki, hogy mit jelent az, amikor felcsatolok egy utánfutót a bal alsó sarokba kiírja, hogy pl.: Suggested route plan 102,105,25, stb. . Ez egy ajánlott útvonal lehet? Ha igen hol lehet megnézni? ELŐRE IS KÖSZI!
  • Hentes Bill #4851
  • PLackó
    :D
  • ZsZso
    MI????????????????????????????????
  • kigyi
    Na tudtok már valamit?
    Megjelent?
    Ha nem akkor mikor fog?
    Ha mégis akkor fenn van már valahol???????
  • fgm
    Kéretik felrakni valahova !
  • Carlos
    Ja, 1-10-el nem műxik.
    De nekem az átrajzolt textúrák megvannak valahol... :)
  • Bucser
    1.10-al nem működik...
  • Vlala #4844
    Még régebben Fireboyéknál szó volt az Across Hungaryról. Hol találom, mennyiért?
    meglesz a game eredetiben, szeretnék itthon fuvarozgatni.
  • Hentes Bill #4843
    ezt én sem értem :P (mármint azt, hgyo mit nem lehet ezen érteni :P)
  • Bucser
    Bazz veszel egy kamiont aztán rámész a kamionra és ott hire driver!! mit nem lehet ezen érteni????????
  • DJ Bee18
    VÁROM A VÁLASZT
  • DJ Bee18
    Sziasztok! Biztos sokan kérdezték már válaszoltatok is néhányan, de én még mindig nem értem hogy kell sofőröket fogadni. Azt hallottam hogy rádiózásnál válaszolni kell, meg 5 csillagom van, de még mindig nem megy. Elmondaná valaki pontosan a sofőrfelvétel menetét? Előre is köszi
  • gumikacsa
    Ha egy másik kamiont feltartasz, akkor is levon.
    Amúgy én sűrűn szoktam menteni, 1 fuvar alatt legalább 2X, így ha valami gond van, csak visszatöltöm az utolsó mentést. Pont mint az életben... :))