5158
-
#4878 pl felinstallálod az emule nevü p2p klienst, és ákattintasz az alanti linkre:
18wos_iso -
#4877 nekem is meg van osztva az iso, independence, mtrix hubon megtalálható. -
#4876 Ez komolyan nem lehet igaz ... senki se veszi a fáradtságot, hogy visszaolvasson egy picit ?
----------------------------------------------------
Ronaldo07 ma 13:04 | Privát | Válasz | #4857
Helló mindenki!!!
Valaki adjon légyszi egy linket ahonnan le tudom szedni az Aross Americát,már régóta keresem,de eddig sikertelenül!!
Előre is köszi!!
----------------------------------------------------
ha ezt elolvastad volna, akkor utána láttad volna, hogy a következőket ajánltuk : eMule, DC
vagy talán még megpróbálhatod a Bittorrentet.
Sok sikert ! -
fgm #4875 www.trygames.com 20 USD ! -
KÁdám #4874 Hi arty!
Honnan szedjek full iso-t? -
#4873 full iso-t szedj le vhonnan... esetleg probald meg ezt egy nocd exe vel, hátha abban sincs időlimit.
vagy vedd meg, még 4 ezer ft sincs ... -
#4872 úgy, hogy megveszed a játékot :P -
KÁdám #4871 Hello!
Tudja valaki,hogy hogyan lehet kikapcsolni az időlimit-et az AA. demojában? -
#4870 a másik topikba beírtam. -
#4869 Csúszik tovább a saját tömegénél fogva.. -
#4868 Én is billel... És hiába van a póton is fék attól még x Tonnaval ott a seggedben és jön feléd.. persze a közeledés mértéke csökken, de nem egyszerre fékez az eső hátsó fék+ tudtommal a traileren no ABS szal az miután blokkolóra fékezte magát nem ér semmit... -
#4867 én billel -
#4866 Mondom ülj be egy kamionos mellé. Elfelejted talán, hogy a pót on is van fék, vagy nem tudom..
Mások leírásából viszont kezd az az érzésem lenni, hzogy csak nálam játszik sinautót.
Billel játszotok, vagy kormánnyal? -
#4865 Bizony. -
#4864 Hát én mind fizikában mind vezethetőségben vitatkoznék veled:) AA-ban nem lehetett érezni, hogy külön tehetetlen tömegként van hozzádcsatolva egy többtonnás trailer... -
#4863 -n
-
#4862 independence hub on fennvan dc++ on. Szedd le szerintem, egyenlőre élvezhetőbb játék, mint a pedal to the metal. Legalábbis vezethetőségben, fizikában jobb. Egyelőre. -
#4861 ha van ftp-d, feltöltöm neked. de sztem is várd emg a pedal to the metalt -
#4860 Bár ha rám halgacc vársz 2 napot, aztán átnyergelsz a Pedal To The Metal -ra (itt) -
#4859 vagy Directconnectel -
#4858 eMuléval próbálkoznék a helyedben -
#4857 Helló mindenki!!!
Valaki adjon légyszi egy linket ahonnan le tudom szedni az Aross Americát,már régóta keresem,de eddig sikertelenül!!
Előre is köszi!! -
#4856 azok -
#4855 Vagy az utak számai vannak felsorolva? -
#4854 De hol lehetne megnézni? -
#4853 ja, azt hiszem ez az ajánlott útvonal, de én sosem nézem ezt, mindig saját útvonalon megyek :) -
#4852 Sziasztok! Tudja valaki, hogy mit jelent az, amikor felcsatolok egy utánfutót a bal alsó sarokba kiírja, hogy pl.: Suggested route plan 102,105,25, stb. . Ez egy ajánlott útvonal lehet? Ha igen hol lehet megnézni? -
#4851 -
#4850 :D -
#4849 MI???????????????????????????????? -
#4848 Na tudtok már valamit?
Megjelent?
Ha nem akkor mikor fog?
Ha mégis akkor fenn van már valahol??????? -
fgm #4847 Kéretik felrakni valahova ! -
#4846 Ja, 1-10-el nem műxik.
De nekem az átrajzolt textúrák megvannak valahol... :) -
#4845 1.10-al nem működik... -
Vlala #4844 Még régebben Fireboyéknál szó volt az Across Hungaryról. Hol találom, mennyiért?
meglesz a game eredetiben, szeretnék itthon fuvarozgatni. -
#4843 ezt én sem értem :P (mármint azt, hgyo mit nem lehet ezen érteni :P) -
#4842 Bazz veszel egy kamiont aztán rámész a kamionra és ott hire driver!! mit nem lehet ezen érteni???????? -
#4841 -
#4840 Sziasztok! Biztos sokan kérdezték már válaszoltatok is néhányan, de én még mindig nem értem hogy kell sofőröket fogadni. Azt hallottam hogy rádiózásnál válaszolni kell, meg 5 csillagom van, de még mindig nem megy. Elmondaná valaki pontosan a sofőrfelvétel menetét? Előre is köszi -
#4839 Ha egy másik kamiont feltartasz, akkor is levon.
Amúgy én sűrűn szoktam menteni, 1 fuvar alatt legalább 2X, így ha valami gond van, csak visszatöltöm az utolsó mentést. Pont mint az életben... :))