5158
-
#4918 Nemrég volt a tv-ben -
#4917 Párbaj -
#4916 Na most melyik??? -
#4915 Igen -
#4914 Kéjutazás volt a cime -
#4913 A párbaj volt az a film amikor egy csávót a egész filmben üldözött egy kamion?? -
Garfield #4912 Mivel még nem jött le a PTTM, így ezt nyomom. Lenne egy kérdésem:
A presztizsnek mi a szerepe, mi a fenétől változik?
1. A kamionhoz lehet venni csicsákat, elvileg az növeli.
2. Gyakorlatban csak a szállítások után növekszik, viszont úgy tapasztaltam, hogy a távolság és az érték nem befolyásolja.
Akkor most mi van? -
#4911 egy fehér frisk tuti volt benne, viszont ez jobban hasonlít valóban a gumikacsára:) -
#4910 Az amcsi kamcsikhoz nem nagyon értek, de a kacsa gépe nem egy MACK R modell hálófülkével?
A fekete srácé meg egy peterbilt, amivel kezded a gammát. Szerintem
-
#4909 #4903 ra -
#4908 Chris Kristofferson kamionja ha jól emléxem, egy frisk n1l volt, ami alapból benne van a játékban, szerepelt még benne frisk l9c, a fekete srácé, ugyancsak benne van a játékban. A kezdő kamionod pedig, a Pacific 531 es "A Párbaj" című filmben szerepelt, amit Spielberg rendezett. -
#4907 nem akartam folytatni. közhely lenne:) de végülis nem egy rossz szemszög a tiéd:))) -
Vlala #4906 ...ne folytasd. Ismerek olyat, aki havonta 12000 Ft-ot cigizik el, nos, nekem ez a szenvedélyem.
Across Hungary nagy királyság, néha félre kell húzódnom, hogy szétröhögjem magam a magyar rádiózástól...
Ha mindenáron hibát kellene benne keresnem, akkor az lenne, hogy az utak minősége túl jó benne :-) (bár wz nem a játék hibája, hanem az utaké) -
#4905 #4896 -
#4904 Tsáó.. Ehez a játékhoz honnnan tok hozzájutni olcsón??? Azaz letölteni??? -
Air #4903 Sziasztok!
A Convoy cimu film kamionjait (elukon a gumikacsaval) nem lehet letolteni valahonnan?? -
#4902 valszeg ezzel sokan lennének így, ha... -
FiReBoY #4901 Szívesen mindenkinek! :) -
Vlala #4900 nem a sorrend volt a vicc, hanem a letöltés... megrögzött eredetijáték-mániás vagyok! -
#4899 Én frankón így csinálom :D Előbb a magyarítás majd a game -
Vlala #4898 Lejött a magyarítás, most töltöm hozzá a játékot (csak viccc volt!) -
Vlala #4897 Köszi!
Tényleg 8 mega? Többre számítottam! -
ZOLEE22 #4896 http://wandoo.try.hu/
vagy emule -
KÁdám #4895 Köszönöm szépen Fireboy!!!(igaz még nem probáltam ki de remélem jó lesz) -
#4894 Honnan tok hozzájutni a játékhoz olcsón??? -
FiReBoY #4893 Nah készen van, lehet tölteni. ITT -
FiReBoY #4892 Még 8 perc... Akkorra teljes lesz a file... -
FiReBoY #4891 FIGYELMESEN OLVASSA EL MINDENKI A TELEPÍTŐT!!! Pár perc múlva elérhető lesz ezen a címen. Mégegyszer mondom, ez csak az alap játékkal működik! -
FiReBoY #4890 Pillanat... -
KÁdám #4889 Hi Fireboy!
Hogyan tudnám megszerezni az Across Hungary-t nagyon kéne légyszi!!!!!! -
FiReBoY #4888 Persze, ha beleegyeznek... -
FiReBoY #4887 Hát a Gamstar-osok kiadták CD-n, de az csak sajnos a "kitűnő" programozói technika miatt csak 1.0-ás alap verzióval működik. Egyébként a WMH Team adata ki, akik a PTTM Hungary-ba fognak beleolvadni. -
Vlala #4886 FiReBoY: Az Across Hungaryt hol lehet elérni? Kijött CD-n, vagy letölthető valahonnan? -
FiReBoY #4885 Nem rossz. Inteligens rendőr... :D -
#4884 Kis ravasz:)
-
#4883 arra figyelj, hogy a SERVEREK fülön ahova csatlakoztál az HIGH ID feliratu legyen!!
különben 1 hét mire lejön vmi :) szal tüzfalat jol allitsd be! -
#4882 kezdő emulésoknak elég lassan jön... ugyanis minden egyes 9 megás darabért sorban állsz azoknál az embereknél, akiknek megvan az adott szelet :)
a sorban szépen haladsz előre, és ha sorrakerülsz, szeded azt a kis 9 megás darabot... a sorban persze elédállnak azok, akik pl. az adott embernek kellő fájlt osztanak meg, stb....
nem lesz gyors, de pár nap alatt tuti leér :) -
#4881 Mikor lesz szabad helyed.. az emuile-on lassan csorognak le a dolgok és akkora sávszéllel enged letölteni mint amennyivel feltöltessz... Minnél több3et töltessz fel annyival többet enged letölteni... -
#4880 Na most!! Fölraktam az eMule-t!! És mikor fog elindulni a letöltés?? -
#4879 Nagyon megköszönném ha feltöltenéd nekem!!!!!