5158
  • Met
    Nemrég volt a tv-ben
  • Met
    Párbaj
  • Bucser
    Na most melyik???
  • Met
    Igen
  • STLRR
    Kéjutazás volt a cime
  • Bucser
    A párbaj volt az a film amikor egy csávót a egész filmben üldözött egy kamion??
  • Garfield
    Mivel még nem jött le a PTTM, így ezt nyomom. Lenne egy kérdésem:

A presztizsnek mi a szerepe, mi a fenétől változik?

1. A kamionhoz lehet venni csicsákat, elvileg az növeli.

2. Gyakorlatban csak a szállítások után növekszik, viszont úgy tapasztaltam, hogy a távolság és az érték nem befolyásolja.

Akkor most mi van?
  • SinClaiR
    egy fehér frisk tuti volt benne, viszont ez jobban hasonlít valóban a gumikacsára:)
  • gumikacsa
    Az amcsi kamcsikhoz nem nagyon értek, de a kacsa gépe nem egy MACK R modell hálófülkével?
    A fekete srácé meg egy peterbilt, amivel kezded a gammát. Szerintem

• SinClaiR
    #4903 ra
  • SinClaiR
    Chris Kristofferson kamionja ha jól emléxem, egy frisk n1l volt, ami alapból benne van a játékban, szerepelt még benne frisk l9c, a fekete srácé, ugyancsak benne van a játékban. A kezdő kamionod pedig, a Pacific 531 es "A Párbaj" című filmben szerepelt, amit Spielberg rendezett.
  • 12346
    nem akartam folytatni. közhely lenne:) de végülis nem egy rossz szemszög a tiéd:)))
  • Vlala #4906
    ...ne folytasd. Ismerek olyat, aki havonta 12000 Ft-ot cigizik el, nos, nekem ez a szenvedélyem.
    Across Hungary nagy királyság, néha félre kell húzódnom, hogy szétröhögjem magam a magyar rádiózástól...
    Ha mindenáron hibát kellene benne keresnem, akkor az lenne, hogy az utak minősége túl jó benne :-) (bár wz nem a játék hibája, hanem az utaké)
  • Fefe
  • Peppuu
    Tsáó.. Ehez a játékhoz honnnan tok hozzájutni olcsón??? Azaz letölteni???
  • Air
    Sziasztok!
    A Convoy cimu film kamionjait (elukon a gumikacsaval) nem lehet letolteni valahonnan??
  • 12346
    valszeg ezzel sokan lennének így, ha...
  • FiReBoY
    Szívesen mindenkinek! :)
  • Vlala #4900
    nem a sorrend volt a vicc, hanem a letöltés... megrögzött eredetijáték-mániás vagyok!
  • Fefe
    Én frankón így csinálom :D Előbb a magyarítás majd a game
  • Vlala #4898
    Lejött a magyarítás, most töltöm hozzá a játékot (csak viccc volt!)
  • Vlala #4897
    Köszi!
    Tényleg 8 mega? Többre számítottam!
  • ZOLEE22
    http://wandoo.try.hu/

vagy emule
  • KÁdám
    Köszönöm szépen Fireboy!!!(igaz még nem probáltam ki de remélem jó lesz)
  • Peppuu
    Honnan tok hozzájutni a játékhoz olcsón???
  • FiReBoY
    Nah készen van, lehet tölteni. ITT
  • FiReBoY
    Még 8 perc... Akkorra teljes lesz a file...
  • FiReBoY
    FIGYELMESEN OLVASSA EL MINDENKI A TELEPÍTŐT!!! Pár perc múlva elérhető lesz ezen a címen. Mégegyszer mondom, ez csak az alap játékkal működik!
  • FiReBoY
    Pillanat...
  • KÁdám
    Hi Fireboy!
    Hogyan tudnám megszerezni az Across Hungary-t nagyon kéne légyszi!!!!!!
  • FiReBoY
    Persze, ha beleegyeznek...
  • FiReBoY
    Hát a Gamstar-osok kiadták CD-n, de az csak sajnos a "kitűnő" programozói technika miatt csak 1.0-ás alap verzióval működik. Egyébként a WMH Team adata ki, akik a PTTM Hungary-ba fognak beleolvadni.
  • Vlala #4886
    FiReBoY: Az Across Hungaryt hol lehet elérni? Kijött CD-n, vagy letölthető valahonnan?
  • FiReBoY
    Nem rossz. Inteligens rendőr... :D
  • Met
    Kis ravasz:)
  • arty
    arra figyelj, hogy a SERVEREK fülön ahova csatlakoztál az HIGH ID feliratu legyen!!

különben 1 hét mire lejön vmi :) szal tüzfalat jol allitsd be!
  • arty
    kezdő emulésoknak elég lassan jön... ugyanis minden egyes 9 megás darabért sorban állsz azoknál az embereknél, akiknek megvan az adott szelet :)

a sorban szépen haladsz előre, és ha sorrakerülsz, szeded azt a kis 9 megás darabot... a sorban persze elédállnak azok, akik pl. az adott embernek kellő fájlt osztanak meg, stb....

nem lesz gyors, de pár nap alatt tuti leér :)
  • Bucser
    Mikor lesz szabad helyed.. az emuile-on lassan csorognak le a dolgok és akkora sávszéllel enged letölteni mint amennyivel feltöltessz... Minnél több3et töltessz fel annyival többet enged letölteni...
  • Ronaldo07
    Na most!! Fölraktam az eMule-t!! És mikor fog elindulni a letöltés??
  • Ronaldo07
    Nagyon megköszönném ha feltöltenéd nekem!!!!!