5158
  • taylorp
    Sziasztok! Van vkinek valami patch-e a game-hez? Ha Seattle-be megyek, egyszercsak kilép. köszi előre is
  • Vlala #4957
    Igen, az egy dolog, hogy leszeded, de képzeld el, ha a letiltó programocska eltűnne a leszedéstől, akkor az egy órás demo leszedem-felrakom-leszedem-felrakom módszerrel akár teljes is lehetne... Elvileg a teljes verzió nem kellene, hogy észrevegye a tiltó progit. De ez csak elv.
  • Duddits
    Le van szedve! Már rég nincs feltéve mert nem indul el.
  • FiReBoY
    Télleg! Lehet hogy a PTTM demo zavarja a össze az AA-t, mert ugyanarra a grafikai motorra épülnek szinte. Melyiket indítottad elsőként? Az aa-t vagy a demo-t? Szerintem szedd le a demót és próbáld ki úgy. Bár nemtom...
  • Duddits
    Felrakom az 1 órás demóját ennek azt megnézem hogy elindúl-e.
  • Vlala #4953
    Őszintén nem hiszem, hogy bekavar, de láttam már varón karjút vagy mit...
  • Duddits
    Minden rendben.
    Hát azt hiszem hogy a demó még nem volt fönt mióta formázva volt. De a PTTM demója az fönt volt.
  • Vlala #4951
    Nekem akkor művelt ilyet, amikor még a gépemen volt a próbaverzió. Feltelepítettem az eredetit, és az sem akart beindulni, csak töltögette magát egy üres ablaknál.
    Format, újratelepít, most már csak a teljeset, voilá!
    Esetleg a PttM időlimit verziót nem pakoltad fel? Lehet, hogy az is elvinné a játékot...
    2. lehetséges ok:
    A beállításoknál minden rendben?
  • Duddits
    NEm. Mert nekem még Show Room is volt a menüben! De megvan a butított is de az se indul el.
  • FiReBoY
    És azóta nem volt újratelepítés, hardver csere semmi. Hmmm...
    Akkor valószínű, hogy egy butított verzió van meg.
  • Duddits
    Mondom hogy régebben elindult!!! Vagyis a múlthéten.
  • FiReBoY
    Hmmm... Videókarid?
  • Duddits
    Nem hát. Csak beadja a beállításos képernyőt azt csumi. Utánna Play és ennyi volt.
  • FiReBoY
    A főmenübe már nem lép be ahhol a kamera forog a kamion körül?
  • Duddits
    De ha nem indul el meg se tudom nézni. Szóval nincs valami orvoslásotok hogy elinduljon. Régen is csinált ilyet de vaahogy elindult.
  • FiReBoY
    Azt a jobb alsó sarokban kell megnézni a menüben hogy milyen.
  • Duddits
    De a játék azt hiszem 1.10-es mert még Show Room-om is volt a menüben.
  • Duddits
    Nem mert valami Failed-et ír ki mikor elindítom.
  • FiReBoY
    Hmmm... Érdekes... 1.10-es patch fent van?
  • Duddits
    Semmit mert már vagy 5x leszedtem meg feltettem a játékot. A letöltött szarokat is letöröltem a Dokumentumokból.
  • FiReBoY
    Milyen kiegészítő szarságokat raktál föl? Nem minden egészséges ám neki... :)
  • Duddits
    Mondjátok már meg nekem miért csinálja azt az Across America hogy felrakom meg mindent beállítok a Startnál és mikor megnyomom a Start-ot csak tölt valamit azt abbahagyja. Semmi hibaüzi, csak éppen nem indul. Pedig régebben elindult. Most meg nem.
  • Duddits
    Na mind1. Mostmár úgy beszart az a gec. játék!! Nem indul el a Play után. Eddig elindult de most meg szar.k elindulni!!
  • FiReBoY
    Az Across Hungary az 1.0-ra épült. De télleg az az igazi... :)
  • M@TriX
    1.1-es az nem az AH, az AH az magyarosítás, az 1.1 fordítás...
  • M@TriX
    olvasd el az olvassel-t ;)
    load gémnél nem frissül be...
    új játékot kell kezdeni, hogy miért? Mert a játék mentései elraktározzák a térképet is... ne kérdezd miért. ;)
  • Vlala #4932
    A kerettörténet a legdurvább...
  • M@TriX
    köszi, saját szerzemény ;)
  • Vlala #4930
    1.1-es magyarítás? Az télleg nem az igazi, az AH a nyerő... de az csak 1.0-val működik.

Annyian mondták, hogy őzike szalad át az úton, én meg meresztgetem a szemem, de sehol egy bambi... feljebb kellene vennem a grafikát? :-))))))))))
  • Duddits
    Hát beraktam az 1.10-es magyarítást és a térkép nem magyar. És így tök rossz.
  • FiReBoY
    ???
  • Duddits
    De az Across hungary-ban miért nincs a kis térkép lefordítva magyarra??
  • Vlala #4926
    huuu az mekkora sorozat volt! Egy sima Iveco Turbo Starral miket nem lehet csinálni, nem is gondolná az ember... még jó, hogy az AH-ban nem kell elefántot szállítani.

Csak most néztem meg az Across Hungary kerettörténetét. "A legfejlettebb ország - Magyarország" nagy poén, az egész új történet jól át lett írva...
  • ZsZso
    Nem vagy elég gyors :)
    És a mérlegen jó helyen kell megállni. Ahol van, mindenhol asszem. Jah, és 2 mp az egész ... ha kész vagy kiírja, ha jól emléxem.
  • Air
    Miert van az, ha idolimites jatektipust valasztok (pl. longest journey, vagy a New York madness, vagy mi a szosz) vagyis ahol megadott ido alatt kell a rakomanyt celbajuttatni azt soha nem lehet idon belul megcsinalni?? Van hogy eppen lejar az ido. Pedig mar bent vagyok a varosban, csak nem erek be a telepre. Amikor masok idejet kiirja a vegen, latom, hogy vannak 12 ora feletti teljesitmenyek, nekem pedig csak 10 ora nehany percet ad arra hogy teljesitsem. Mindig konnyu fokozaton jatszom, de igy sem ertem meg "celba" egyszer sem.
    A hitelesito merlegek pedig hogyan mukodnek?? Melyiknel kell megallni es melyiknel nem?? Egyszer volt hogy megalltam rajta, vartam 4-5 percet de nem irt ki semmit. Fogtam magam tovabbmentem, erre jott utannam a rendor, hogy kihagytam az ellenorzo merleget. Bazz..
  • zoszt
    Nekem videókazettán van egy-kettő! :-) Csak elég rossz minőségben. :(
  • gumikacsa
    A T.I.R. részeket vajon le lehet tölteni valahonnan?
  • joe69
    wanadoo.try.hu-ra felraktak ezt is!
  • Met
    DC-n nézd meg
  • Bucser
    bazzzzz én meg évek óta kerestem csak nem tudtam mi a címe... most meg lemaradok róla...