5158
  • karikusz
    mi a különbség a Pedal és e között?
  • M@TriX
    1.03 patch sokat javít...
  • Vlala #4996
    Nah, 7 végén lenyomtam párezer kimcsit a KW900-asommal. 2 poén:
    Egyik: a megvehető kamionok között van egy típusa a végén, ami szerintem nem kamion akart lenni. Kép nincs róla, adatai nincsenek, -408 millióba kerül, és ha megveszem, kilép a game...
    Másik: találkoztam bérelt sofőrömmel, majd' leesett az állam: honnan telik ennek nagyobb kamionra, mint az enyém? Nem én vettem neki, és a listában még a régit mutatja!
    A kis adócsaló :-)
  • Duddits
    Igen? Az jó. Haveromnál néztem a PTTM-et és tök szar az irányítása!! :-P :-P
  • Vlala #4994
    Dehogy halt ki, hajnali fél 3-ig kamionoztam.
    De jó, már tudok a kamion alatt kerekeket cserélgetni :-)
  • Duddits
    Jaja. Azt kihagytam.
  • Daza500
    Vagy már mindenki a PTTM-el nyomul.
  • Duddits
    Na mivan?? Mindenki Simezik meg Call Of Dutty-zik? De kihallt ez a topic.
  • Vlala #4990
    Na bumm, pedig a Hard Truck II óta nem toltam le rendőrt a hídról...
  • M@TriX
    a rendőrök bénábbak és ritkábbak, de csak nézzetek át a fórumában. Viszont sokkal szebb, és alapban beosztottként kezdesz de aztán indíthatsz saját vállakozást fogadhatsz fel embereket, stb.

de a rendőrök nagyon-harmatgyengék lettek, ha mellettük elmész ellenkező irányban úgy is el tudnak kapni, szóval realitás nuku.. viszont alig találkozul velük majd. A kocsik AI sztem nem lett jobb...
  • Vlala #4988
    Ne kapkodd el, a kamionszim.fw.hu-n még két kamiont letölthetsz, plusz egy rakás festést, pótot, sőt, kereket is :-)
    A PttM-ben is kamionozni kell, alapból nem olyan sok a különbség... azt ígérték, a rendőröknél változik valami (megnézném, hogy a kamionos mögé kerül rendőr, és ott nincs vége az üldözésnek, hanem szegénykémet le lehetne túrni az árokba...), az autósok AI-ja lesz jobb, de az alap megmarad: kamion, szállítmányok, határidő. Esetleg az Élet 18 kerékenből ismert fáradás (a sofőr előbb-utóbb elalszik a volánnál) lehet még új.
  • taylorp
    Elmentem az összes kamionkereskedésbe, akkor ennyi az összes traktor? Számomra kicsit unalmas már ez a játék. A Pedal to the Metal miben különbözik? Milyen újítások vannak? thx
  • M@TriX
    kezdetben nem, csakha benézel egy boltba ha jóltom....
  • seAke
    hi al!

Bocs lusta vagyok visszaolvasni....honnan szedhetek le magyarítást ehez illetve a Pedal to Metal-hoz?
  • Vlala #4984
    Igen, de azt a játékot már magyarul kezdtem el, mindjárt azután, hogy hazavittem az AH-t. Kezdetben nem volt benne minden.
  • taylorp
    Na nekem pont ez a magyarítás kellene. Viszont a game-em szerintem nem full, mert egy cd lemezről való, amit csak átmásoltam a winyómra (161MB).
  • M@TriX
    a magyarítás csak a menüt és a szövegeket magyarítja, az AH amely full...
  • Duddits
    Valakinek leszedtem a magyarítást de a térkép nem volt magyar. Úgy olyan rossz volt vezeteni.
  • M@TriX
    AH-t felraktad?
    mert nem pontosan emléxem de kis segítséget úgy emléxem beleraktam :))
  • Vlala #4979
    Az mitől lehet, hogy az egyik régebbi elmentett állásom (1 kamionboltot ismertem anno) visszatöltésekor egy rakás kamion választható, és a térkép jelöl egy másik rakás :-)helyet, ahol kamiont tudok venni? Cheatet az életben nem használtam...
  • M@TriX
    ha visszalapozol pár hozzászólást, kb 2000et :) akkor találhatsz egy térképet is, hogy hol vannak üzletek...
  • M@TriX
    azok maguktól nem jönnek...

kamion boltokat keress, nagy reklámtáblavan a bolt előtt, oda menj be és akkor a bolt árukészlete közül választhatsz.
    Érdemes az össze boltot felkajtatni, mert úgy bővül a választék...
  • taylorp
    Két csillagos vagyok, mikor jönnek új kamcsik?
  • M@TriX
    nem hinném, mondjuk én rippel nyomtam, de ha jól emléxem ez bug, szóval valahogy az volt a megoldás (bazi régen volt), hogy vagy előbb kamionokat venni és utána felfogadni embert vagy fordítva vagy valami hasonló kunszt.
  • taylorp
    Én még ki nem próbáltam, mert amikor észre vette visszatöltöttem. A baj csak az , hogy az eredeti sofőr útvonala eltűnik. Hogy tudok városokat megszerezni? Mármint hogy lesz ott zászlóm a notes térképen?
  • Vlala #4973
    Új kamionok? hajajj... az eszem meállt, amikor megláttam. Úgy tűnik, a PttM-et is meg kell vennem!
    M@TriX: ez lehet törési hiba?
  • M@TriX
    erről a bugról hallottam már, de nálam minden rendben mennt...
  • taylorp
    Igen. A gép szerint ugyan az a két faszi ül mind a két kamionon. Más kamionok is lesznek később?
  • Vlala #4970
    Oops... tehát két sofőröd van, de mégis egy? Vagy a gép szerint ugyanaz az ember vezeti mindkét kamiont? Ez nálam nem jelentkezett...
  • taylorp
    Egy valamit nem értek még a játékban.Szerződtettem egy sofőrt dolgozik szépen, most tettem alá egy új gépet. Összejött megin annyi péntem, hogy új sofőrt alkalmazzak, de amikor felveszem a másik helyén is az új jelenik meg. Mit csináljak?
  • Vlala #4968
    Maygaritas az 1.10-hez van.
  • M@TriX
    ha megvana térképes, akor megvan a magyarítás is, csak töröld le a megfelelő könyvtárakat ha jól emléxem beleírtam a readme-be.
    Talán a scripts vagy a defs alkönyvtárat kell meghagyni...
  • Duddits
    Nekem van.
  • taylorp
    És esetleg magyarítása valakinek, de csak nyelvre gondoltam nem térképre?
  • Duddits
    Létszi mondja meg a könnyebb megoldalást. Ha tudja.
  • Vlala #4963
    HÁt, lehet... de biztos van más, könnyebb megoldás is, talán a többiek tudják!!!
  • Duddits
    Akkor csak ugy fog műkidni, hogyha újra telepítem a Windows-t?
  • Vlala #4961
    Na ezzel megfogtál... én még nem használtam, mert az AH nem megy vele. Szerintem a játék könyvtára, vagy a saját dokumentumaid mappája lehet a cél, abban is az 18 Wheels... mappa. Ez a játék valahogy mindent oda telepít...
  • taylorp
    Köszi, de hova telepítsem?
  • Vlala #4959
    1.10 patch
    Seattle? De furcsán hangzik, nekem csak Mosonmagyaróvár van...