18 Wheels of Steel: Across America

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hi!

Adjatok pls linket ahonnan a legújabb patchet le lehet a játékhoz tölteni. Még nem raktam föl a játékot de gondolom kelleni fog. Esetleg új crack is kell majd? Meg valami oldalcímet is adjatok pls amelyik ezzel a játékkal foglalkozik és vannak hozzá cuccok. (Esetleg magyar.)
Nagyon fontos lenne hogy segítsetek. A gugliban találtam egy honlapot ahonnan egy patchet le lehet tölteni, csak nemtudom hogy a legújabb-e az.

BomBa

BomBa

Az még nincs meg :-(

PLackó
jaja😊

Mi meg át a PTTM-re. 😊

nekem anno tetszett, most visszatértem a Hard Truck II-höz...

Slayerboy
Nem, mer nem éri meg leszedni...

Voltam zárás előtt. _______________

bigfoot
valaki nem rakja fel ftpre?

Csak ezt a két kamcsit lehetett utólag belepakolni a játékba, vagy fellelhetõ még néhány darab a Neten? (európai gépek, pl. egy Magnumnak örülnék...)

5000.

Megoldódott a fantomkamion rejtélye. a defs/dealers könyvtárban a dealerek P379X-et akarnak eladni, a makes/truck könytárban plf van. Tulajdonképp mindegy, emlyiket szerkeszted át, a Peterbilt Long Frame ott lesz a választható kamionok között, és nagyon jól néz ki :-)

Idézek egy 10-zel ezelõtti hozzászólást
" 2004. szept. 15. 15:53 | Privát | Válasz | #4989

a rendõrök bénábbak és ritkábbak, de csak nézzetek át a fórumában. Viszont sokkal szebb, és alapban beosztottként kezdesz de aztán indíthatsz saját vállakozást fogadhatsz fel embereket, stb.

de a rendõrök nagyon-harmatgyengék lettek, ha mellettük elmész ellenkezõ irányban úgy is el tudnak kapni, szóval realitás nuku.. viszont alig találkozul velük majd. A kocsik AI sztem nem lett jobb..."

Tegnap ráakadtam Bécs mellett egy kereskedõre, vettem tõle egy Western Start, nem gyengén néz ki...
Peterbilt Long Frame-t viszont nem találok. Lehet, hogy az lenne a "fantomjárgány?" Vagy csak 1.10-zel mûködik?

karikusz
mi a különbség a Pedal és e között?

Az autósjáték őrültek lapja!! : www.autosjatekok.hu A te oldalad: www.automotorcenter.hu

M@TriX
1.03 patch sokat javít...

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Nah, 7 végén lenyomtam párezer kimcsit a KW900-asommal. 2 poén:
Egyik: a megvehetõ kamionok között van egy típusa a végén, ami szerintem nem kamion akart lenni. Kép nincs róla, adatai nincsenek, -408 millióba kerül, és ha megveszem, kilép a game...
Másik: találkoztam bérelt sofõrömmel, majd' leesett az állam: honnan telik ennek nagyobb kamionra, mint az enyém? Nem én vettem neki, és a listában még a régit mutatja!
A kis adócsaló :-)

Duddits
Igen? Az jó. Haveromnál néztem a PTTM-et és tök szar az irányítása!! :-P :-P

Dehogy halt ki, hajnali fél 3-ig kamionoztam.
De jó, már tudok a kamion alatt kerekeket cserélgetni :-)

Duddits
Jaja. Azt kihagytam.

Vagy már mindenki a PTTM-el nyomul.

Duddits
Na mivan?? Mindenki Simezik meg Call Of Dutty-zik? De kihallt ez a topic.

Na bumm, pedig a Hard Truck II óta nem toltam le rendõrt a hídról...

M@TriX
a rendõrök bénábbak és ritkábbak, de csak nézzetek át a fórumában. Viszont sokkal szebb, és alapban beosztottként kezdesz de aztán indíthatsz saját vállakozást fogadhatsz fel embereket, stb.

de a rendõrök nagyon-harmatgyengék lettek, ha mellettük elmész ellenkezõ irányban úgy is el tudnak kapni, szóval realitás nuku.. viszont alig találkozul velük majd. A kocsik AI sztem nem lett jobb...

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Ne kapkodd el, a kamionszim.fw.hu-n még két kamiont letölthetsz, plusz egy rakás festést, pótot, sõt, kereket is :-)
A PttM-ben is kamionozni kell, alapból nem olyan sok a különbség... azt ígérték, a rendõröknél változik valami (megnézném, hogy a kamionos mögé kerül rendõr, és ott nincs vége az üldözésnek, hanem szegénykémet le lehetne túrni az árokba...), az autósok AI-ja lesz jobb, de az alap megmarad: kamion, szállítmányok, határidõ. Esetleg az Élet 18 kerékenbõl ismert fáradás (a sofõr elõbb-utóbb elalszik a volánnál) lehet még új.

Elmentem az összes kamionkereskedésbe, akkor ennyi az összes traktor? Számomra kicsit unalmas már ez a játék. A Pedal to the Metal miben különbözik? Milyen újítások vannak? thx

Ez kizárt dolog, mer nemtudom.

M@TriX
kezdetben nem, csakha benézel egy boltba ha jóltom....

seAke
hi al!

Bocs lusta vagyok visszaolvasni....honnan szedhetek le magyarítást ehez illetve a Pedal to Metal-hoz?

[allstars™] www.subaruklub.hu Az itt megjelenő vélemény regisztrált látogató magánvéleménye,

Igen, de azt a játékot már magyarul kezdtem el, mindjárt azután, hogy hazavittem az AH-t. Kezdetben nem volt benne minden.

Na nekem pont ez a magyarítás kellene. Viszont a game-em szerintem nem full, mert egy cd lemezrõl való, amit csak átmásoltam a winyómra (161M😎.

M@TriX
a magyarítás csak a menüt és a szövegeket magyarítja, az AH amely full...

Duddits
Valakinek leszedtem a magyarítást de a térkép nem volt magyar. Úgy olyan rossz volt vezeteni.

M@TriX
AH-t felraktad?
mert nem pontosan emléxem de kis segítséget úgy emléxem beleraktam 😊)

Az mitõl lehet, hogy az egyik régebbi elmentett állásom (1 kamionboltot ismertem anno) visszatöltésekor egy rakás kamion választható, és a térkép jelöl egy másik rakás :-)helyet, ahol kamiont tudok venni? Cheatet az életben nem használtam...

M@TriX
ha visszalapozol pár hozzászólást, kb 2000et 😊 akkor találhatsz egy térképet is, hogy hol vannak üzletek...

M@TriX
azok maguktól nem jönnek...

kamion boltokat keress, nagy reklámtáblavan a bolt elõtt, oda menj be és akkor a bolt árukészlete közül választhatsz.
Érdemes az össze boltot felkajtatni, mert úgy bõvül a választék...

Két csillagos vagyok, mikor jönnek új kamcsik?

M@TriX
nem hinném, mondjuk én rippel nyomtam, de ha jól emléxem ez bug, szóval valahogy az volt a megoldás (bazi régen volt), hogy vagy elõbb kamionokat venni és utána felfogadni embert vagy fordítva vagy valami hasonló kunszt.

Én még ki nem próbáltam, mert amikor észre vette visszatöltöttem. A baj csak az , hogy az eredeti sofõr útvonala eltûnik. Hogy tudok városokat megszerezni? Mármint hogy lesz ott zászlóm a notes térképen?

Új kamionok? hajajj... az eszem meállt, amikor megláttam. Úgy tûnik, a PttM-et is meg kell vennem!
M@TriX: ez lehet törési hiba?

M@TriX
errõl a bugról hallottam már, de nálam minden rendben mennt...

Igen. A gép szerint ugyan az a két faszi ül mind a két kamionon. Más kamionok is lesznek késõbb?

Oops... tehát két sofõröd van, de mégis egy? Vagy a gép szerint ugyanaz az ember vezeti mindkét kamiont? Ez nálam nem jelentkezett...

Egy valamit nem értek még a játékban.Szerzõdtettem egy sofõrt dolgozik szépen, most tettem alá egy új gépet. Összejött megin annyi péntem, hogy új sofõrt alkalmazzak, de amikor felveszem a másik helyén is az új jelenik meg. Mit csináljak?

Maygaritas az 1.10-hez van.

M@TriX
ha megvana térképes, akor megvan a magyarítás is, csak töröld le a megfelelõ könyvtárakat ha jól emléxem beleírtam a readme-be.
Talán a scripts vagy a defs alkönyvtárat kell meghagyni...

Duddits
Nekem van.

És esetleg magyarítása valakinek, de csak nyelvre gondoltam nem térképre?

Duddits
Létszi mondja meg a könnyebb megoldalást. Ha tudja.

HÁt, lehet... de biztos van más, könnyebb megoldás is, talán a többiek tudják!!!

Duddits
Akkor csak ugy fog mûkidni, hogyha újra telepítem a Windows-t?

Na ezzel megfogtál... én még nem használtam, mert az AH nem megy vele. Szerintem a játék könyvtára, vagy a saját dokumentumaid mappája lehet a cél, abban is az 18 Wheels... mappa. Ez a játék valahogy mindent oda telepít...

Köszi, de hova telepítsem?

1.10 patch
Seattle? De furcsán hangzik, nekem csak Mosonmagyaróvár van...