5158
  • ILLNeo
    Ha másban mész az ilyen arcade jelleg? öltözetben van... (játékterem). A Free mode pedig az a filing, amit mi virtuális kamionsofőrők képviselünk...
    Free modban tulajdonképpen minden elérhető, mert ha alul figyeled a chat ablakot akkor néha értesít a special cargo-ról és ha nem éred el akkor kiírja hogy lemaradtál róla (special cargo offer expired)
  • Opelfan
    Értem, köszönöm. Akkor nyilván azért nem találtam, mert freeben nyomom. Akkor lehet újra kezdem. De ha nem freeben hanem másban megyek akkor, hogy hogy csak azokat szállíthatom? Mármint akkor csak azokat vihetem amik a menüben is vannak és itt is vannak olyan rakományok amelyeket nem tudok majd elérni csak freeben??
  • ILLNeo
    Hello Opelfan!

Az a helyzet, hogy azokat néha lehet így elcsípni free mode-ban!
    De ha más üzemmódban játszol akkor csak azokat szállíthatod!
  • Opelfan
    Sziasztok!

Biztosan elhangzott már de volna egy kérdésem: hogyan szállítthatok olyan terheket amelyek a játék menüjében láthatók? Traktor, repülő, Hummer...
    Az a helyzet, hogy már 5 csillagos a presztizsem, vannak alakalmazottjaim de egyszerűen nem találom az imént említett szállítmányokat. Továbbá vannak olyan rakhelyek ahol egyetlen félpótkocsi sem áll. Van ennek valami köze az ilyen különleges rakományokhoz, vagy ez teljesen más tészta?
  • gumikacsa
    Szerencsére nincs ilyen tapasztalatom. Egyszerűbb ismerős kamionossal hozatni, vagy egy külföldi ismerőssel megvetetni, elküldetni.
  • Corto Maltese
    Gumikacsa!
    Hogyan lehet innen vásárolni? Bankkártyával? Van ezzel kapcsolatban tapasztalatod?
    Üdv!
    Corto
  • gumikacsa
    http://truckpol.republika.pl/shop.html
  • Corto Maltese
    Szia Gumikacsa!
    Tudsz adni valamilyen linket? Itthon is megvehető, vagy csak külföldi oldalról?
    Üdv!
    Corto
  • gumikacsa
    csak neten.
  • Corto Maltese
    Üdv!
    Hol lehet Magyarországon megvenni az Actross America-t?
    Corto
  • Fox44
    Udv! Honan tudnam letolteni a full-t? Elore is kossz!
  • gumikacsa
    Bakker ezt nem ide akartam.
  • gumikacsa
    Van egy srác, aki készített egy rnr-es térképet a játékhoz.
    Megint csinált valamit:

• Revenge
    Hello! Nem tudja valaki hogy most hol lehet letölteni a magyar városokat?
  • gercse
    Hali mindenkinek!! Leszedtem a játékot egy orosz warezlaprol!és ki kellene crackelnem mert csak trial modban megy ami 60 perc !Tudtok segíteni!! Goo MAN TGA XXL 530
  • Vlala #5023
    Oops...
  • gumikacsa
    Ja, csak ezek az elsőrész kódjai.
    Az across amerikához ezek a kódok kellenek (a config.cfg-t ugyanúgy meg kell berhelni:
    commands
    Description

cheat drivers
    access to all free drivers

cheat dealers
    access to all dealers

cheat money
    you get $ 100,000 to your account

cheat stars
    your prestige will be set to max.

• Vlala #5021
    Heuréka!

Íme:
    Nyissuk meg a játék config.cfg file-ját és írjuk át:

uset g_console "1"

Ez engedéyezni fogja a konzol használatát, melyet a játék alatt a ~ billentyűvel nyithatjuk meg. Ide írkálhatunk:

cheat truck (szám) - Kocsitípus meváltoztatása (1-6)
    cheat skill (szám) - Tapasztalati szintünk megadása (1-4)
    cheat dmeet - Találkozás az összes vezetővel
    cheat money (szám) - Pénz
    cheat noticket - Nincs több túlsúlyos vagy gyorshajtásos cetli
  • Bandi 18
    Van itt valaki?????????????????????????????
    Kellenének a kódok, de sürgősen!!!!!!!!!!!
  • Bandi 18
    Keress hozzá (PLEASE!!!!!!!!!)
  • Vlala #5018
    kódokat könnyebb előásni hozzá...
  • Bandi 18
    Nekem a teljes-hez kell!!!!!!!!!!!
    De jók lennének a kódok is!!!!!!!!!!
  • Vlala #5016
    szvsz trainer != demo
    Ehhez a gamehoz ikább trélert szerezz :-)
    Egyébént passz, nem tudom, de rákereshetek
  • Sheffield
    Ha a Demó-ra gondolsz akkor innenle tudod szedni!
  • Bandi 18
    Honnan lehet leszedni a trainert?
  • Sheffield
    Az utolsó patch az 1.10-es innenszedd!
    Magyar oldal a gémhez itt!
  • BomBa
    Segííítsetek pls!!!!
  • BomBa
    A Pedal to Metalhoz még nincs teljes magyarosítás úgyhogy addig elkezdek ezzel játszani, csak adjon valaki pls linket a patchez. Már láttam valahol hogy van csak nem lehetett letölteni. Vagy csak elírták a játék nevét és Pedal to Metalt akartak?
  • PLackó
    amúgy szerintem nincs hozzá patch..
  • PLackó
    őszintén szólva szerintem ezt a game-t próbáld ki,ez a legújabb rész felturbózott grafikával:)
  • BomBa
    Hi!

Adjatok pls linket ahonnan a legújabb patchet le lehet a játékhoz tölteni. Még nem raktam föl a játékot de gondolom kelleni fog. Esetleg új crack is kell majd? Meg valami oldalcímet is adjatok pls amelyik ezzel a játékkal foglalkozik és vannak hozzá cuccok. (Esetleg magyar.)
    Nagyon fontos lenne hogy segítsetek. A gugliban találtam egy honlapot ahonnan egy patchet le lehet tölteni, csak nemtudom hogy a legújabb-e az.

BomBa
  • Vlala #5007
    Az még nincs meg :-(
  • PLackó
    jaja:)
  • FiReBoY
    Mi meg át a PTTM-re. :)
  • Vlala #5004
    nekem anno tetszett, most visszatértem a Hard Truck II-höz...
  • Slayerboy
    Nem, mer nem éri meg leszedni...
  • bigfoot
    valaki nem rakja fel ftpre?
  • Vlala #5001
    Csak ezt a két kamcsit lehetett utólag belepakolni a játékba, vagy fellelhető még néhány darab a Neten? (európai gépek, pl. egy Magnumnak örülnék...)
  • Vlala #5000
    5000.

Megoldódott a fantomkamion rejtélye. a defs/dealers könyvtárban a dealerek P379X-et akarnak eladni, a makes/truck könytárban plf van. Tulajdonképp mindegy, emlyiket szerkeszted át, a Peterbilt Long Frame ott lesz a választható kamionok között, és nagyon jól néz ki :-)
  • Vlala #4999
    Idézek egy 10-zel ezelőtti hozzászólást
    " 2004. szept. 15. 15:53 | Privát | Válasz | #4989

a rendőrök bénábbak és ritkábbak, de csak nézzetek át a fórumában. Viszont sokkal szebb, és alapban beosztottként kezdesz de aztán indíthatsz saját vállakozást fogadhatsz fel embereket, stb.

de a rendőrök nagyon-harmatgyengék lettek, ha mellettük elmész ellenkező irányban úgy is el tudnak kapni, szóval realitás nuku.. viszont alig találkozul velük majd. A kocsik AI sztem nem lett jobb..."

Tegnap ráakadtam Bécs mellett egy kereskedőre, vettem tőle egy Western Start, nem gyengén néz ki...
    Peterbilt Long Frame-t viszont nem találok. Lehet, hogy az lenne a "fantomjárgány?" Vagy csak 1.10-zel működik?