18 Wheels of Steel: Across America
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Adjatok pls linket ahonnan a legújabb patchet le lehet a játékhoz tölteni. Még nem raktam föl a játékot de gondolom kelleni fog. Esetleg új crack is kell majd? Meg valami oldalcímet is adjatok pls amelyik ezzel a játékkal foglalkozik és vannak hozzá cuccok. (Esetleg magyar.)
Nagyon fontos lenne hogy segítsetek. A gugliban találtam egy honlapot ahonnan egy patchet le lehet tölteni, csak nemtudom hogy a legújabb-e az.
BomBa
BomBa
Megoldódott a fantomkamion rejtélye. a defs/dealers könyvtárban a dealerek P379X-et akarnak eladni, a makes/truck könytárban plf van. Tulajdonképp mindegy, emlyiket szerkeszted át, a Peterbilt Long Frame ott lesz a választható kamionok között, és nagyon jól néz ki :-)
" 2004. szept. 15. 15:53 | Privát | Válasz | #4989
a rendõrök bénábbak és ritkábbak, de csak nézzetek át a fórumában. Viszont sokkal szebb, és alapban beosztottként kezdesz de aztán indíthatsz saját vállakozást fogadhatsz fel embereket, stb.
de a rendõrök nagyon-harmatgyengék lettek, ha mellettük elmész ellenkezõ irányban úgy is el tudnak kapni, szóval realitás nuku.. viszont alig találkozul velük majd. A kocsik AI sztem nem lett jobb..."
Tegnap ráakadtam Bécs mellett egy kereskedõre, vettem tõle egy Western Start, nem gyengén néz ki...
Peterbilt Long Frame-t viszont nem találok. Lehet, hogy az lenne a "fantomjárgány?" Vagy csak 1.10-zel mûködik?
Az autósjáték őrültek lapja!! : www.autosjatekok.hu A te oldalad: www.automotorcenter.hu
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Egyik: a megvehetõ kamionok között van egy típusa a végén, ami szerintem nem kamion akart lenni. Kép nincs róla, adatai nincsenek, -408 millióba kerül, és ha megveszem, kilép a game...
Másik: találkoztam bérelt sofõrömmel, majd' leesett az állam: honnan telik ennek nagyobb kamionra, mint az enyém? Nem én vettem neki, és a listában még a régit mutatja!
A kis adócsaló :-)
De jó, már tudok a kamion alatt kerekeket cserélgetni :-)

de a rendõrök nagyon-harmatgyengék lettek, ha mellettük elmész ellenkezõ irányban úgy is el tudnak kapni, szóval realitás nuku.. viszont alig találkozul velük majd. A kocsik AI sztem nem lett jobb...
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
A PttM-ben is kamionozni kell, alapból nem olyan sok a különbség... azt ígérték, a rendõröknél változik valami (megnézném, hogy a kamionos mögé kerül rendõr, és ott nincs vége az üldözésnek, hanem szegénykémet le lehetne túrni az árokba...), az autósok AI-ja lesz jobb, de az alap megmarad: kamion, szállítmányok, határidõ. Esetleg az Élet 18 kerékenbõl ismert fáradás (a sofõr elõbb-utóbb elalszik a volánnál) lehet még új.
Ez kizárt dolog, mer nemtudom.
Bocs lusta vagyok visszaolvasni....honnan szedhetek le magyarítást ehez illetve a Pedal to Metal-hoz?
[allstars™] www.subaruklub.hu Az itt megjelenő vélemény regisztrált látogató magánvéleménye,
mert nem pontosan emléxem de kis segítséget úgy emléxem beleraktam 😊)
kamion boltokat keress, nagy reklámtáblavan a bolt elõtt, oda menj be és akkor a bolt árukészlete közül választhatsz.
Érdemes az össze boltot felkajtatni, mert úgy bõvül a választék...
M@TriX: ez lehet törési hiba?
Talán a scripts vagy a defs alkönyvtárat kell meghagyni...
Seattle? De furcsán hangzik, nekem csak Mosonmagyaróvár van...