5158
  • Micky1990
    Sziasztok!! Nem tudtok valami magyar honlapot ahonnan tudnék leszedni kamionokat?
  • dadani
    Hali!
    Tudtok valami olyan patch et ehhez a játékhoz, amivel lehet tolni multiban? Esetleg Haulin hoz vagy a Convoy hoz valami oylan patch et amivel lehet tolni egérrel vagy multiban? Esetleg valami más játékot tudtok ami ugyanilyen jo kis kamionos és lehet vele gamelni multiban szállitani? Rig n Roll ról van valami info? ki van már adva?
    Köszi előre is.
    Üdv.
  • Attila56
    Sziasztok.Tudtok adni patch-et?Az összes kéne hogy a magyarositás müködjön.Please
  • Attila889
    3dpatrool :)
  • dvdrw111
    szisztok

a haveromnak megvan a játék kéne hozzá trainer ha van akkor itt az emailom:[email protected]
  • Attila889
    PATCHEKET,PLEASE!!!!!!!!
  • KKK777
    vagy van benne vmi ujdonság vagy érdekesség?
  • KKK777
    és melyik az ujjabb?
  • daf xf
    Szarabb!!!
  • KKK777
    hy ez a játék miben különbözik a Pedal to the Metaltól??
    jobb vagy rosszabb????
  • Attila889
    Sziasztok.Tudna valaki adni egy olyan oldalt ahol rajta van az összes 18 Wos Actross Americannak a patch-e??
  • ne77
    nem tudnáltok magyrítást szerezni mert ami magyarítás portálon volt az nem magyarítotale az egészetello
  • sefthes
    Sziasztok ! Egy bizonyos szint után lehet sofőröket alkalmazni.Addig nyomatni kell a játékot :)
  • kiskezu
  • kiskezu
    hello nem tudna valaki egy olyan címet ahol bármilyen letöltést lehet szerezni a játékhoz? mail:[email protected]
  • kiskezu
    ooh bocs
    nem kétszer akartam
  • kiskezu
    [IMG][/IMG]
  • roliairsuni
    érdemes ezt feltenni? eddig a pedal to the metalt nyomtam, de kijáccottam már párszor, meguntem, a convoy nem teccik, más meg még nincs, csak várom a haulint, meg talán ha valaha kijön a ring'n'roll, de most nincs semmi, tát érdemes leszedni és feltenni?
  • forzajuve5
    hello mindenkinek?

hogyan lehet a játékban másik sofőrt felbérelni???
  • utassy
    Bocs, [email protected]
  • utassy
    Szevasztok! Egy kis segítségre lenne szükségem! Sajnos megsérült a CD-m és nem tudom föltelepíteni a játékot. Küldje el valaki a setup.exe-t és a splash.bmp-t a mailemre! ([email protected]) Előre is köszi!
    Szabolcs
  • Pötyke
    Nem müködik nekem 1 csit se! :S
  • Pötyke
    Szevasztok!Nemtudom alakalmazni a csalásokat!Nemtugya valaki hogyan kell?Énse tudom hogyan lehet alakalmazni sofőröket!
  • Gecko73
    Hali! Lenne egy kérdésem hogy kell sofőröket felvenni?
  • mixcontrol
    Nálam nem megy a Pénz kód hogy kell beirni?
  • Beni521
    goodgame
  • gumikacsa
    http://home.deds.nl/~equality/aa_trucks.html
  • Balee 007
    Nem lehet leszedni a gamehez egy kamiont sem????????????
    ha lehet akkor valaki mondja meg hogy honnan!!! Előre is kössz:
  • Speedbreaker
    www.szoftverbazis.hu
    itt fent van, de csak 30 percig lehet használni :S :(
  • Gyocsika
    Sziasztok megtudnátok mondani honnan lehet letölteni ezt a játékot Elöre is köszi
  • scania15
    be kell a kormányon állítani a gombokat. én már régota kormánnyal játszok
  • gumikacsa
    békés karácsonyt mindenkinek
  • DEXTER92
    Nekem nincs, de ehez is azzal a módszerrel lehet mapozni mint a pttm-nél?
  • Harly18
    Senki??????
  • Harly18
    Fontos lenne!
  • Harly18
    Nincsen valakinek egy olyan fájlja, ami megszünteti a 60 perces limitet?
  • Csuhai G
    Már feltettem az 1.7-es, az 1.8-as és az 1.10-es patchet is, de így sem reagál a kormányomra!
  • Csuhai G
    Hali!

Lenne egy problémám:

Van nékem egy kormányom és ki akartam próbálni ezzel a játékkal is. Eddig a FlatOuttal játszottam ezzel a kormánnyal, de ott tökéletesen ment. De itt:

Beállítottam a beállításoknál, hogy a kormánnyal tudjak játszani, de amikor elindítok egy új játékot akkor nem reagál semmire. Mit csináljak?

Előre is kösz!
  • Wosforever
    helló! egy kis segítség kéne nekem: letöltöttem 1 csomó kamiont + trailert csak nem tudom hova kell bemásolni. légyszi aki tudja írjon ide vagy [email protected]. köszi
  • Zoli6
    Szia! A segítségedet szertném kérni. Meg szeretném venni ezt a játékot, de sajnos sehol nem sikrült eddig. Ha esetleg tudsz olyan helyet, vagy valakit aki eladná, azt kérlek írd meg nekem. [email protected] Előre is köszönöm a segítséged.