5158
-
hemidzsoo #5118 Hogy kell sofőrt felbérelni? -
#5117 Ja, és nem tud valaki hozzá valami hatásos Crack-et? -
#5116 Hol lehet ingyen a teljes verziót leszedni torrentek meg ilyenek nélkül? -
#5115 Azr ritka hülye. -
shumika #5114 Vki MSN-en átküldené [email protected] -
ady06 #5113 nekem ha felbéreltem az öszes kamiont akor minden hátfön 300000 pénzem volt éds levet -300000 ra mért lehet -
ady06 #5112 de nekem nem müködik a cheat beirom és semi mi van vele? -
TYÜTYI2006 #5111 Most küzdöttem meg a nyugati parti játékot, aztán a fuvart elsőre időbe leszállítottam Seattleből Great Fallsba, de ott is csak az jön be az idő végén hogy az időkorlát lejárt. Gondolom ez már csak olyan feladat, ahol nem írja hogy megnyertem. -
TYÜTYI2006 #5110 Sziasztok. Across Americaról van 1 fontos kérdésem most. Mivel elsokallt az üzemeltetési költség így a szabadversenyt 15-ödik hétnél abbahagytam, a mentéseim megvannak. Ezzel kapcsolatban az a kérdésem, hogy ezt a küldetést nem is lehet megnyerni? Aztán kb. az 5-ödik héten sikerült a milliomos küldetést megynyerni, itt már nehezen emelte a szintemet. És ma elkezdtem volna azt hogy a leghosszabb utazás. Ez a fő gondom most, ezért is írok. Miami a város, nem is lehet választani. Viszont az óra számol vissza hogy Seattlebe kell elvinnem a fuvart. De mégis milyen speciális fuvart, és honnan? Ha valaki tud segíteni köszönöm. -
#5109 Igen 18 WHEELS OF STEEL ACROSS AMERICA
Lépj be a Saját profilod\Dokumentunok\18 Wos Across America könyvtárba és nyisd meg
valamilyen text editorral a config.cfg fájlt. Keresd meg az uset g console sort és itt az számot
írd át 0-ról 1-re. Ezután játék közben a ~ (magyar billentyűzeten: 0) lenyomása után
konzolba írd be a kódokat:
cheat star - a presztizs 10-el növekedik
cheat stars - maximális presztizs
cheat money - 100.000 $
cheat drivers - összes sofőr
cheat dealers - összes kamion
cheat all - összes sofőr, kamion és 600.000 $ -
ady06 #5108 hy van ehez kód??? -
#5107 Ti lámák, ez a játék korábban jelent meg, mint a pttm. Mit vártatok?
Egyébként sok dolog jobb benne (pl a küldetések), mint az összes többiben. -
Bodka12 #5106 Szerintem is.Olyan minet ha kockákból épűlt volna fel a kamion.
-
ady06 #5105 csá
a 18 WoS Across Americaban mért nem lehet 7 embernél töbet felbérelni???? -
#5104 egyetértek,szerintemis
-
dud271 #5103 szerintem szar játék a pttm jobb
-
Kenworth #5102 Srácok!
én hosszú idő után most raktam fel ujból a játékot, és az a problémám hogy kódot akarok beirni, de nem fogadja el! Átirtam a config.cfg-t 0-át 1-re, de nem csinál semmit se a játékba ha beirom!
Mi lehet a baj? -
#5101 Jáccatok a Pedal to the metalal vagy a haulinnal! -
kukorica #5100 bittorenttel húzd le a gamet!!!!!!!!! Vaze!!!!!! -
#5099 mondjatok már egy olyan oldalt ahonnan le lehet szedni a teljes verziót -
kukorica #5098 Nekem lenne egy problémám: az "aa" across america jó játék, csak a "base.scs" fájlall van gondom: A magyarítást hogy kell betelepíteni? Én a helyes útmutatás szerint csináltam, meg másoltam be. Ja igen csináltam saját "ogg' kiterjesztésű hang fáljt is a megadott könyvtárba, és átugrik, a játékban megjelenik, de nem játszható le. Valakinek van egy másik útmutatása hogy hogyan kel berakni ezeket??? -
#5097 Van még valaki aki játszik vele?Az légyszi írjon a fórumra,vagy MSN:[email protected] -
#5096 miféle kódot? -
ady06 #5095 csá
mért nem fogadja e a kodot??????, -
ady06 #5094 Ede -
glights #5093 csá!
hol a fenében találom a config.cfg-t??????????????
teljesen kész vagyok!
melyik mappában van????????????
PLEASE HELP! -
laciword #5092 Miért nem fogadja el a kódot? -
Reyes #5091 Ez is megvan... -
Reyes #5090 Újabb kérdés:
Miért tűnt el a régebbi kamionom, amikor vettem egy újat???:S -
Reyes #5089 Megoldódot...:) -
Reyes #5088 Lenne egy másik kérdésem:
Találtam Truck Dealert, de nem tudok venni jobb kamiont...
Ez miért van, illetve mikor tudok majd jobbat venni? -
Reyes #5087 Ok rájöttem, csak az optionsban nem raktam rá semmilyen gombot:S -
#5086 ráállsz a forgó bizbaszra, folyamatosan nyomod a gombot amit kell és kész, nemkell a motort se leállítani -
Reyes #5085 Szaisztok!
Az lenne a kérdésem, hogy hogyan lehet javítani a kamiont, illetve tankolni? Mert látom, hogy kiírja, hogy F%, meg F6, de nem csinál semmit:S
Leállítottam a motort, behúztam a parking break-et, de semmi...Talán trailer nélkül kéne megpróbálnom?:S
PLS HELP! -
zami22 #5084 letölthető a torrentreactor-on, a btjunkies-on, és a majomparádén is -
Micky1990 #5083 kösz szépen!
-
#5082 torrent -
csoki828 #5081 honann lehet letölteni? -
#5080 AA-hoz nincs.A többit a saját topicjában kérdezd......Kül.nincs,nincs.A Rig'N'Roll-még nem jött ki.Elméletileg ebben az évben fog(ami csekély) -
#5079 magyar honlap nincs.Esetleg a Haulin topicban a FAQ-ban találsz linkeket,ott vannak kiegészitők,de kevés van a gammához :)