18 Wheels of Steel: Across America
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egyébként sok dolog jobb benne (pl a küldetések), mint az összes többiben.
Mi az a windows?
<#levele>#levele><#levele>#levele><#levele>#levele><#levele>#levele><#levele>#levele><#levele>#levele>
a 18 WoS Across Americaban mért nem lehet 7 embernél töbet felbérelni????
<#levele>#levele><#banplz>#banplz><#banplz>#banplz>
Asus EAH5770 512MB|AMD Athlon 4800 x2 2.5GHz|2GB 800Mhz RAM|7.1-es hangkártya! \"Nagyon jó társaság vagytok\" Ez a Radeon HD Series team...
<#wink>#wink>
én hosszú idõ után most raktam fel ujból a játékot, és az a problémám hogy kódot akarok beirni, de nem fogadja el! Átirtam a config.cfg-t 0-át 1-re, de nem csinál semmit se a játékba ha beirom!
Mi lehet a baj?
Csá!
Csá!
http//www.kamionfan.atw.hu
mért nem fogadja e a kodot??????,
hol a fenében találom a config.cfg-t??????????????
teljesen kész vagyok!
melyik mappában van????????????
PLEASE HELP!
Miért tûnt el a régebbi kamionom, amikor vettem egy újat???:S
Találtam Truck Dealert, de nem tudok venni jobb kamiont...
Ez miért van, illetve mikor tudok majd jobbat venni?
Mi az a windows?
Az lenne a kérdésem, hogy hogyan lehet javítani a kamiont, illetve tankolni? Mert látom, hogy kiírja, hogy F%, meg F6, de nem csinál semmit:S
Leállítottam a motort, behúztam a parking break-et, de semmi...Talán trailer nélkül kéne megpróbálnom?:S
PLS HELP!
BD(Bus Driver) 4ever Ikarus E94 a kényelmes,elegáns,és megbízható busz. Volánbusz 4ever
BD(Bus Driver) 4ever Ikarus E94 a kényelmes,elegáns,és megbízható busz. Volánbusz 4ever
Tudtok valami olyan patch et ehhez a játékhoz, amivel lehet tolni multiban? Esetleg Haulin hoz vagy a Convoy hoz valami oylan patch et amivel lehet tolni egérrel vagy multiban? Esetleg valami más játékot tudtok ami ugyanilyen jo kis kamionos és lehet vele gamelni multiban szállitani? Rig n Roll ról van valami info? ki van már adva?
Köszi elõre is.
Üdv.
a haveromnak megvan a játék kéne hozzá trainer ha van akkor itt az emailom:[email protected]
<#conf>#conf><#conf>#conf><#rinya>#rinya><#rinya>#rinya><#unalmas>#unalmas>
AMD Athlon 64 x2 4200+|ASUS M2N4-SLI|Point of View GF8500gt 512mb @594/1188|2GB dual chanel DDR2 KINGMAX 800mghz|powerLogic 500w táp
jobb vagy rosszabb????
nem kétszer akartam
Amiből lekvárt lehet főzni, abból pálinkát is! \"Nem vagyok ittas, csak a kátyúkat kerülgetem!\" Kinyomom a szemed, eltöröm a lábad... aztán mehetsz amerre látsz!