18 Wheels of Steel: Across America

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hy van ehez kód???
Schwarz
Ti lámák, ez a játék korábban jelent meg, mint a pttm. Mit vártatok?
Egyébként sok dolog jobb benne (pl a küldetések), mint az összes többiben.

Mi az a windows?

Szerintem is.Olyan minet ha kockákból épûlt volna fel a kamion.
<#levele><#levele><#levele><#levele><#levele><#levele>
csá
a 18 WoS Across Americaban mért nem lehet 7 embernél töbet felbérelni????
belapeter
egyetértek,szerintemis
<#levele><#banplz><#banplz>

Asus EAH5770 512MB|AMD Athlon 4800 x2 2.5GHz|2GB 800Mhz RAM|7.1-es hangkártya! \"Nagyon jó társaság vagytok\" Ez a Radeon HD Series team...

szerintem szar játék a pttm jobb
<#wink>
Srácok!

én hosszú idõ után most raktam fel ujból a játékot, és az a problémám hogy kódot akarok beirni, de nem fogadja el! Átirtam a config.cfg-t 0-át 1-re, de nem csinál semmit se a játékba ha beirom!
Mi lehet a baj?
Padlogáz
Jáccatok a Pedal to the metalal vagy a haulinnal!

http//www.kamionfan.atw.hu

bittorenttel húzd le a gamet!!!!!!!!! Vaze!!!!!!<#falbav><#falbav><#duhos2><#falbav><#banplz>

Csá!

Raven456
mondjatok már egy olyan oldalt ahonnan le lehet szedni a teljes verziót

Nekem lenne egy problémám: az "aa" across america jó játék, csak a "base.scs" fájlall van gondom: A magyarítást hogy kell betelepíteni? Én a helyes útmutatás szerint csináltam, meg másoltam be. Ja igen csináltam saját "ogg' kiterjesztésû hang fáljt is a megadott könyvtárba, és átugrik, a játékban megjelenik, de nem játszható le. Valakinek van egy másik útmutatása hogy hogyan kel berakni ezeket???<#conf><#conf>

Csá!

Padlogáz
Van még valaki aki játszik vele?Az légyszi írjon a fórumra,vagy MSN:[email protected]

http//www.kamionfan.atw.hu

Schwarz
miféle kódot?

Mi az a windows?

csá
mért nem fogadja e a kodot??????,
Ede
csá!
hol a fenében találom a config.cfg-t??????????????
teljesen kész vagyok!
melyik mappában van????????????
PLEASE HELP!
Miért nem fogadja el a kódot?
Ez is megvan...

Újabb kérdés:

Miért tûnt el a régebbi kamionom, amikor vettem egy újat???:S

Megoldódot...😊

Lenne egy másik kérdésem:

Találtam Truck Dealert, de nem tudok venni jobb kamiont...

Ez miért van, illetve mikor tudok majd jobbat venni?

Ok rájöttem, csak az optionsban nem raktam rá semmilyen gombot:S

Schwarz
ráállsz a forgó bizbaszra, folyamatosan nyomod a gombot amit kell és kész, nemkell a motort se leállítani

Mi az a windows?

Szaisztok!

Az lenne a kérdésem, hogy hogyan lehet javítani a kamiont, illetve tankolni? Mert látom, hogy kiírja, hogy F%, meg F6, de nem csinál semmit:S

Leállítottam a motort, behúztam a parking break-et, de semmi...Talán trailer nélkül kéne megpróbálnom?:S

PLS HELP!

letölthetõ a torrentreactor-on, a btjunkies-on, és a majomparádén is
kösz szépen!

Attila889
torrent

honann lehet letölteni?
Attila56
AA-hoz nincs.A többit a saját topicjában kérdezd......Kül.nincs,nincs.A Rig'N'Roll-még nem jött ki.Elméletileg ebben az évben fog(ami csekély)

BD(Bus Driver) 4ever Ikarus E94 a kényelmes,elegáns,és megbízható busz. Volánbusz 4ever

Attila56
magyar honlap nincs.Esetleg a Haulin topicban a FAQ-ban találsz linkeket,ott vannak kiegészitõk,de kevés van a gammához 😊

BD(Bus Driver) 4ever Ikarus E94 a kényelmes,elegáns,és megbízható busz. Volánbusz 4ever

Sziasztok!! Nem tudtok valami magyar honlapot ahonnan tudnék leszedni kamionokat?
Hali!
Tudtok valami olyan patch et ehhez a játékhoz, amivel lehet tolni multiban? Esetleg Haulin hoz vagy a Convoy hoz valami oylan patch et amivel lehet tolni egérrel vagy multiban? Esetleg valami más játékot tudtok ami ugyanilyen jo kis kamionos és lehet vele gamelni multiban szállitani? Rig n Roll ról van valami info? ki van már adva?
Köszi elõre is.
Üdv.
Attila56
Sziasztok.Tudtok adni patch-et?Az összes kéne hogy a magyarositás müködjön.Please

Attila889
3dpatrool 😊

szisztok

a haveromnak megvan a játék kéne hozzá trainer ha van akkor itt az emailom:[email protected]
<#conf><#conf><#rinya><#rinya><#unalmas>
Attila889
PATCHEKET,PLEASE!!!!!!!!

vagy van benne vmi ujdonság vagy érdekesség?
és melyik az ujjabb?
daf xf
Szarabb!!!

AMD Athlon 64 x2 4200+|ASUS M2N4-SLI|Point of View GF8500gt 512mb @594/1188|2GB dual chanel DDR2 KINGMAX 800mghz|powerLogic 500w táp

hy ez a játék miben különbözik a Pedal to the Metaltól??
jobb vagy rosszabb????
Attila889
Sziasztok.Tudna valaki adni egy olyan oldalt ahol rajta van az összes 18 Wos Actross Americannak a patch-e??

nem tudnáltok magyrítást szerezni mert ami magyarítás portálon volt az nem magyarítotale az egészetello<#help>
Sziasztok ! Egy bizonyos szint után lehet sofõröket alkalmazni.Addig nyomatni kell a játékot 😊
<#integet2>
hello nem tudna valaki egy olyan címet ahol bármilyen letöltést lehet szerezni a játékhoz? mail:[email protected]
ooh bocs
nem kétszer akartam
[/img]
roliairsuni
érdemes ezt feltenni? eddig a pedal to the metalt nyomtam, de kijáccottam már párszor, meguntem, a convoy nem teccik, más meg még nincs, csak várom a haulint, meg talán ha valaha kijön a ring'n'roll, de most nincs semmi, tát érdemes leszedni és feltenni?

Amiből lekvárt lehet főzni, abból pálinkát is! \"Nem vagyok ittas, csak a kátyúkat kerülgetem!\" Kinyomom a szemed, eltöröm a lábad... aztán mehetsz amerre látsz!

forzajuve5
hello mindenkinek?

hogyan lehet a játékban másik sofõrt felbérelni???