5158
  • gumikacsa
    Bocs gyerekek, de ezt nem lehet kihagyni!
    Ha a rignroll-hoz készül german mod, akkor ez kötelező lenne bele:

• gumikacsa
    Nem. Ehhez ne is várd. Majd a rignroll
  • Tufa16
    Srácok! Ti nem találkoztatok sehol se multi kiegészítővel? Mint pl a GTA 3hoz is lett később. Szivesen száguldoznék haverommal az országúton! :)
  • Giovanni #4395
    Megvan, köszi, sikerült :)
  • gumikacsa
    Total Commanderrel próbálod? Nekem ez van ha megnyitom:
  • Giovanni #4393
    olyan van, de nem nyitja meg, ill megnyitja, de az olvashatatlan
  • gumikacsa
    Lennie kell egy base.scs-nek, ami nem mappa, de a total commander meg tudja nyitni.
  • KraZ
    THX
  • Giovanni #4390
    Igen, valahogy erre jutottam én is a tutorial elolvasása után, de nálam az aa könyvtárban csak lib könyvtár van, és még 3 fájl. Azonkívül üres
  • Danny L
    Másold be őket a Dokumentumok\18 WoS Across America\music könyvtárba.
  • gumikacsa
    Én ezt úgy szoktam megoldani, hogy total commanderrel megnyitom a 18wheels of steel\aa\base\defs\dealers mappát. Itt vannak a dealerek, 1-től 8-ig.

Megnyitom mondjuk az 1-est, ezt látom:

extdefs "/defs/dealer_base.def"

def dealer:/dealer_base {
    makes:"kw900"
    offer:2

A makes:"kw900" sorba a kw900 után be lehet írni a kamion nevét mondjuk így:
    makes:"kw900;p351;fln;fcl;p362"

Az összesbe be szoktam írni minden kamiont, így már az első után megvehetem bármelyiket.
  • KraZ
    Csá all! Lenne 1 kérdésem: a WOSAA-hoz gyártottam zenéket(ogg formátumban)hová kell bemásolni?
  • Danny L
    Van olyan tutorial is a Truck Sim Skins oldalán ahol azt írják le, hogyan kell a dílereknél is megvehetővé tenni a berakott kamionokat. Majd lefordítom ezeket a tutorialokat és felpakolom az oldalra.
  • Danny L
    Tudom, hogy a Softlab-NSK csinálta a HT2-őt is, de szerintem valami újat is ki lehetne találni helyette.
  • paizsl
    sziasztok hol lehet le tölteni valami jó kamiónós játékot
  • M@TriX
    fincsi képek, mondjuk megnézném, hogy mondjuk a vonat után menniy marad a kamionból. Remélem ez nem a maximális törés a gépen, de azért biztató...
  • paizsl
    sziasztok

szeretném letőlteni eszt a játékot
  • Giovanni #4381
    Sziasztok! Töltöttem le a Truck Sim Skin oldaláról kamionokat és trélert. A tutorial utasításait követve igyekeztem beletenni a játékba, de nem sok sikerrel. Ha tudnátok segíteni, azt megköszönném!
  • robotnyk
  • gumikacsa
    A második képen a sofőrgyerek el is ment, kamion-mentőt hívni... :o)
  • gumikacsa
    Bocs, hogy már megint zavargok:

• gumikacsa
    A HT2 is ők csinálták, úgyhogy nem lennék meglepve, ha az lenne. Ha nem, akkor sem.
  • Faterx
    pont erre akartam kilyukadni...
  • robotnyk
    nem lett volna egyszerűbb benyomni inkább urlben?
  • Faterx
    http://db3res.nm.ru
    Semmi csak ezt a címet kellett volna megadni, a forrásból kivehető, ez egy publ. fejlesztői könyvtár ahol sok jó és érdekes kép van.
    Amúgy előbb nézni, utána bukóskodni okoskák...
  • Danny L
    Tényleg most ezzel mitr kezdjünk. Szép, jó. Amúgy mi lett volna ezzel a célod?
  • Bucser
    És ezzel mit csináljunk??? orosz a Win Xp na és????
  • Faterx
    Íme egy orig desktop
  • Bucser
    miért?? Jó ötletet nem érdemes már ellopni?? vagy mi van?
  • Danny L
    Látom készülődnek a videók. Amúgy szerintem az utóbbi Truck IndoDeskes screenshotokon a felső HUD tuti kamu. Full HT2 koppintás. Kicsit meglepődnék ha tényleg ilyen lenne a játék.
  • Bucser
    Ez a rig and roll???? Az 1C games nyomta egyébként az IL-2 Sturmovikot is.....
  • gumikacsa
    Ja gyerekek:

• Atlantis
    Hello!

Csak most találtam ezt a játékot. Letöltöttem a demót, az 1 órás lehetőség letelt. Nem tudna valaki egy crack-kel kisegíteni? Más: úgy tudom van hozzá magyarítás és olyan pálya, ahol magyarországon lehet fuvarozni. Nem tudna ezzel is kisegíteni valaki?

Előre is kösz, és bocs, ha már ezerszer leírtátok, de ez az aelső hozzászólásom itt.
  • Slayerboy
    Kérj segítséget itt, biztosan tudnak segíteni!
  • gumikacsa
    Nincs vágóprogim, amivel össze tudnám rakni a félperces részeket.
  • zoszt
    Én a te videódra gondoltam. :-)
  • gumikacsa
    Á, nincs gond. Sőt, kösz a segítséget!
  • robotnyk
    húha, nálam nem volt ilyen spy gond még onnan, bocsi
    talán ezzel
  • gumikacsa
    Van egy gomdom! Felmentem a kódér arra az oldalra, amit ajánlottál. Azóta kezdőlapnak állandóan beállítja magát. Mindig vasszaállítom, de újraindítás után megint az a kezőlap. Hogy lehet azt letakarítani?
  • gumikacsa
    Játszható demót.

A képek felső része "TRUCK InfoDESK" full HT2