5158
-
#4438 1 kérdésem lenne.nekem csak a sima 18 wos van meg.az accross america-ban milyen városokban lehet ·furikázni· -
#4437 Pontosítok: Pedal To The Metal topik -
#4436 Van isPTTM topik -
#4435 már sokszorosítják, 1hét és kijön -
#4434 még pár kép az oldalamon -
-
#4432 Ez mit ír?:
Hi everyone again
Somehow my first post has bitten the dust
Anyhow, the game has been shipped out to be mass produced and we should have it in a few weeks.
This game blows away the previous 18 Wheels of Steel titles. Wow those games had many novelities in their own way, PttM really raises the bar across the borad.
I think everyone will be happy with this game.
Remélem, aranylemezen van, és kezdik sokszorosítani...:) -
#4431 kösz, már szedem is :) -
#4430 emule ez olyan mint az edonkey200 -
#4429 Mi ez? Nekem nem talál semmit. -
#4428 Sinclair: jah, mielőtt kattintasz eMule legyen felinstallálva ;) -
#4427 HT2 emulen, 70 forrassal. pár nap... -
FiReBoY #4426 Sajnos a magyarítás csak 1.0-ás sima verzióval működik. Azt javaslom, hogy inkább legyen angol és 1.10-es. -
kezdő kamionos #4425 Sziasztok!!
Segítséget szeretnék kérni valakitől aki ért valamit a játékhoz. Letöltötem a magyar verziót és a javításokat is. Ettől függetlenül a játék kb 4-5 perc után leáll. Tudtok valami trükköt erre??
köszi Laci -
Vlala #4424 Nálam megvolt még törten, azzal lett elegem a tört gamekból... csak 3 falut :-) lehetett benne elfoglalni :-) ha túlmentél, kilépett a francba... a patchcsel nem indul, patchelt crack meg vírusos. Pedig jó kis game lenne! Főleg a zenéi, azokat ki is mentettem magamnak... -
#4423 Legyen igazad!
Bár ha minden igaz, a 18WOS PTTM most augusztus végén jelenik meg. -
#4422 Nálam csak lassú, mint a fw általában :) De amúgy terjedelmes, jó kis oldal. Most már csak a HT2 t kéne megszereznem valahonnan.
Esetleg valakinek ötlet? :)
DC.. -
Vlala #4421 hali, a kamionszim.fw.hu nálatok is ilyen, hogy nem lehet elolvasni? Nálam egymásba vannak csúszva a szövegek. Ctrl-C - Ctrl-V-vel jegyzettömbben tudtam csak elolvasni... -
#4420 Biztos kiadáselőtti csend.:) -
#4419 már egy hónapja semmi hír...
zoszt : KÖSZ :)) -
#4418 köszi :) -
#4417 Sebaj, majd ujrakezdem :) -
#4416 1.10es peccset mindenkeppen tedd fel ! anelkul el se kezdd jatszani, mert a savegamek nem kompatibilisek ha jol tudom! -
zoszt #4415 Szia!
Európai kamionok a King of the Road-ba vannak, ami a Hard Truck 2 javított kiadása. Nekem ez tetszett a legjobban.
Lehet, hogy itt is jártál, ő az. :) :Kin of the Road -
#4414 Sziasztok.
Tegnapelőtt kaptam emg a játékot, és mit mondjak, rabul ejtett. Azon kapom magam, hogy egész nap kamionozok, és élvezem :)
Az előző részeit HT1-2, meg a sima 18wos, érdemes letölteni? Vagy azok annyira nem jók? Európai kamionokra fáj a fogam, láttam is a lentebb említett linken néhány képet, de azok sokmindent nem árultak el a játékmenetből :(
És az across americával kapcsolatos hibákat javították? Csakmert van belőle sok, remélem van fix valahol, esetleg magyar url hozzá? (Tudom google, de időhiányban szenvedek:))
Asszem egyenlőre ennyi.
Leszedtem rig'n'roll trailert is, na még egy játék amit várok :) -
zoszt #4413 Nem rossz.:) A sok papírbusz után felüdülés egy ilyet is látni. :)
"yea i am pretty sure they got to do the liencing for this game FINALLY!", ha a liencing=licencing akkor gondolom a játék kiadás jogairól van szó, aminek azért örülnek, mert akkor nemsokára már talán a játék is megjelenik. Gondolom. -
#4412 Ez mit jelent?:
yea i am pretty sure they got to do the liencing for this game FINALLY! -
#4411 Papírkamion.... :)))
-
zoszt #4410 Sok boldog születésnapot kívánok Neked!!! -
FiReBoY #4409 Az yoo. Legalább lesz mivel hülyülni a Ring'n Roll -ig. -
#4408 De. Szerintem arról a következő hír az lesz, hogy megjelent... -
zoszt #4407 A 18WoS PTM-ről nincs még hír?Nem augusztusi megjelenést olastam valahol? -
#4406 A pedal to the metal-ra azt írták, hogy sokkal több lesz, amin változtatni lehet. Remélhetőleg, ez azt is jelenti, hogy MODolható lesz a játék. Remélem, ez azt is jelenti, hogy kamionokat lehet beletenni. -
Danny L #4405 Egy kis baki: "...kamion ügyben, mint az 18WoS sorozat...". Na így helyes a mondat. -
Danny L #4404 Ez poén! Remélem a Rig 'n' Roll jobban lesz majd bővíthető kamion ügyben, az 18WoS sorozat. Poén lenne egy IFÁval California útjain kavarni. A friss tengeri levegőt jól megtölteni hamisíthatatlan IFA füsttel. -
#4403 ja látom! hát sajna még elég messze van -
#4402 és mikó jön ki? -
#4401 Nem.
Nézd meg a #4356-os, #4367-es, vag a 4378-es topikot.
Vagy ezt az oldalt -
#4400 Ez már azért eléggé hasonlít:
-
#4399 az mikor jön ki? ugye nem olyan lessz mint anno volt az a Mercedeses kamion verseny?