5158
  • Hentes Bill #4478
    azé lol, hogy minden városban simán átmegyek a pirosokon, és le se sz*rnak a zsaruk (na nem mintha baj lenne :D). Atlantánál pl mindig full gázzal érkezek meg a városba, van vagy 3 lejtő egymás után, nyolcvannal elszáguldok a rendőr mellett az elllenkező sávban a piros lámpánál, és le se sz*r :D
  • Hentes Bill #4477
    valaki mondta, hogy ha túlsúlyos a szállítmány, akkor inkább a rendőrnek fizessek, mint a mérlegelésnél pótdíjat. hát megnéztem, a mérlegnél fizettem 3800-at, utána meg betöltöttem újra a játékot, akkor hagytam hogy elkapjon a fakabát, az meg majdnem 8ezerre büntetett meg
  • robotnyk
    csak a rendőrök meg ne lássák :D
  • Hentes Bill #4475
    na jah, még világítás nélkül is simán lehet vezetni éjjel
  • Bucser
    Szerintem abszolút nem sötét:) Utvonalat meg úgy tervezz, hogy belessen egy kút is és nem csak akkor kell tankolni mikor kevés a benya hanem mondjuk ha akkor jön kút amikor félig van akkor tankolod tele és utána a köv kutat kihagyhatod, de elérsz éppen a köv kútig.. egyébként nekem a seattle Miami táv általában 2 max 3 tankolás.. Attól függően, hogy mennyi benyával érek Miamiba...
  • robotnyk
    a fényszóró az fényszóró, kevered a refivel? :)
  • gumikacsa
    Sajnos eleve világos, még az éjszaka is. Én lejjebb szoktam venni a fényerőt is a monitoron, hogy szinte csak azt lássam, amit a fényszórók világítanak. Mellesleg, inkább tompított, mint fényszóró.
  • PLackó
  • PLackó
    :DDD
  • Hentes Bill #4469
    sötééét?

nálam egyáltalán nem gond éjjel vezetni, csak kicsit idegesítő, hogy sokkal több a dötét, mint a nappal (vagy lehet, hgoy csak én érzem így )
  • Hentes Bill #4468
    a rohadt zsidók :DDDDDD
  • robotnyk
    ja, hát valamit valamiért
  • PLackó
    csak ha 911 től vagy mitől segítséget kértem de több ezer dollárt kértek,és mégis csak félig tankoltak meg:(
  • robotnyk
    sötét?? éjjel fényszóró, nappal meg nincs sötét :)
  • robotnyk
    ezt én is próbáltam, lejtő tetején motor ki, aztán gurulás, de így csak azt értem el, hogy pont a sivatag közepén fogyott ki a nafta :D
  • PLackó
    :DDD
    hát nagyon gyorsan fogy a benzin:(
  • PLackó
    van még egy elég bugyuta kérdésem.ebben a játékban nagyon idegesít hogy ennyire sötét van.milyen fájlt kéne módosítani hogy mindíg világos legyen?
  • Hentes Bill #4461
    hát, nekem még egyszer sem fogyott ki a benzin, de nem egyszer hosszú kilómétereket gurultam, hogy beérjek a kúthoz, mert elfelejtettem tankolni
  • PLackó
    ney=new:D
  • PLackó
    köszi szépen,pont ebben a pillanatban találtam meg:)
    Ney Yorkban voltam,már elég kevés benzinem volt.a közelben 1 kút sincs:(
  • robotnyk
    tankollj :)
    ha kifogy, jó pénzért a rendőrök kiségeítenek egy fél tanknyi naftával (f9 talán, de nem emlékszem pontosan)
  • PLackó
    hmmm.köszi szépen!!
    ha út közben kifogy a benzinem mit tudok csinálni?
  • Hentes Bill #4456
    ja, a kép

• Hentes Bill #4455
    hát fejből nem vágom sajna, de itt van 2 hely, ami tuti:

egyik a térkép bal felső sarokban Seattle-nél, a másik a jobb alsó sarokban, Miaminál. kicsit alma vagyok, mert mediumon kezdtem a játékot, és ott csak 9 kamion közül választani, hardon meg ugye 15
  • Bucser
    Ez nem kieg... Ez egy teljesen új rész....
  • PLackó
    1 kérdés.Itt az across America-ban hol lehet kamiont venni?
  • PLackó
    teljesen igazad van.ezek sajnos nagy kibái a játéknak.már nagyon várom ezt az új kieg.-őt.már csak pár nap,ugye?
  • Hentes Bill #4451
    44-es üzi
  • PLackó
    zaki,milyen hibákra gondolsz?
  • PLackó
    nagyon tetszik a game!most töltöttem le.a sima 18 WOS is jó volt de ez még jobb!!!!sokkal több város,meg apróbb javítások.
  • Hentes Bill #4448
    na, már van 4 emberem

éppen San Franciscoból szállítottam árut Atlantába, délen mentem végig a 10-es autópályán a tengerpart mellet, qrva feelinges volt :) teccik a game :) csak van néhány elég bosszantó hibája
  • Hentes Bill #4447
    kösz, már fel is vettem egyet
  • robotnyk
    a fuvarok elég véletlenszerűek... vegyél fel új emberkéket, úgy gyorsabban jön a zsé
  • Hentes Bill #4445
    ááá, isteni a game, összegyűjtöttem 100 ropit, vettem fel 1oo-as kölcsönbe, vettem egy szupi járgányt, feltuningoltam, és most élmény vele menni :) csak az a problámám, hgoy nem nagyon vannak magas értékű szállítmányok... 25ezres-t láttam egy jó ideje max, pedig asszem a 2. szállítmányom 34 ezer dolcsis volt tuningolás hogy működik? minden kamionpiacon új alkatrészek vannak? vagy csak azok vannak, amiket az elején is meg lehet venni? isteni a game, hülye vagyok, hgoy eddig nem játszottam vele :)
  • Hentes Bill #4444
    marha jó a gém, nyomom a gammát mint állat :) van benne pár bosszantó dolog, de nagyon jó a hangulata :)
  • Hentes Bill #4443
    lol :DDDDDD kösz a tippet :)
  • Bucser
    meg kell állni... Pont a mérleg közepin... Aztán jól megmondják ha nem vagy overweightes.. Jahh ha esetleg overwightes árud van eszedbe se jusson átmenni rajta:) inkább kapjon ela zsaru.. ócsóbb:)
  • Hentes Bill #4441
    alma kérdés: mit kell tennem a mérlegelésnél?
  • PLackó
    köszi szépen.Akkor megszerzem!
  • Hmuda
    A legnagyobbakban (főleg az állanok fővárosában (Washngton, Dallas, New York, Orlando, meg ilyenek.