5158
-
#4478 azé lol, hogy minden városban simán átmegyek a pirosokon, és le se sz*rnak a zsaruk (na nem mintha baj lenne :D). Atlantánál pl mindig full gázzal érkezek meg a városba, van vagy 3 lejtő egymás után, nyolcvannal elszáguldok a rendőr mellett az elllenkező sávban a piros lámpánál, és le se sz*r :D -
#4477 valaki mondta, hogy ha túlsúlyos a szállítmány, akkor inkább a rendőrnek fizessek, mint a mérlegelésnél pótdíjat. hát megnéztem, a mérlegnél fizettem 3800-at, utána meg betöltöttem újra a játékot, akkor hagytam hogy elkapjon a fakabát, az meg majdnem 8ezerre büntetett meg -
#4476 csak a rendőrök meg ne lássák :D -
#4475 na jah, még világítás nélkül is simán lehet vezetni éjjel -
#4474 Szerintem abszolút nem sötét:) Utvonalat meg úgy tervezz, hogy belessen egy kút is és nem csak akkor kell tankolni mikor kevés a benya hanem mondjuk ha akkor jön kút amikor félig van akkor tankolod tele és utána a köv kutat kihagyhatod, de elérsz éppen a köv kútig.. egyébként nekem a seattle Miami táv általában 2 max 3 tankolás.. Attól függően, hogy mennyi benyával érek Miamiba... -
#4473 a fényszóró az fényszóró, kevered a refivel? :) -
#4472 Sajnos eleve világos, még az éjszaka is. Én lejjebb szoktam venni a fényerőt is a monitoron, hogy szinte csak azt lássam, amit a fényszórók világítanak. Mellesleg, inkább tompított, mint fényszóró. -
#4471 -
#4470 :DDD -
#4469 sötééét?
nálam egyáltalán nem gond éjjel vezetni, csak kicsit idegesítő, hogy sokkal több a dötét, mint a nappal (vagy lehet, hgoy csak én érzem így ) -
#4468 a rohadt zsidók :DDDDDD -
#4467 ja, hát valamit valamiért -
#4466 csak ha 911 től vagy mitől segítséget kértem de több ezer dollárt kértek,és mégis csak félig tankoltak meg:( -
#4465 sötét?? éjjel fényszóró, nappal meg nincs sötét :) -
#4464 ezt én is próbáltam, lejtő tetején motor ki, aztán gurulás, de így csak azt értem el, hogy pont a sivatag közepén fogyott ki a nafta :D -
#4463 :DDD
hát nagyon gyorsan fogy a benzin:( -
#4462 van még egy elég bugyuta kérdésem.ebben a játékban nagyon idegesít hogy ennyire sötét van.milyen fájlt kéne módosítani hogy mindíg világos legyen? -
#4461 hát, nekem még egyszer sem fogyott ki a benzin, de nem egyszer hosszú kilómétereket gurultam, hogy beérjek a kúthoz, mert elfelejtettem tankolni -
#4460 ney=new:D -
#4459 köszi szépen,pont ebben a pillanatban találtam meg:)
Ney Yorkban voltam,már elég kevés benzinem volt.a közelben 1 kút sincs:( -
#4458 tankollj :)
ha kifogy, jó pénzért a rendőrök kiségeítenek egy fél tanknyi naftával (f9 talán, de nem emlékszem pontosan) -
#4457 hmmm.köszi szépen!!
ha út közben kifogy a benzinem mit tudok csinálni? -
#4456 ja, a kép
-
#4455 hát fejből nem vágom sajna, de itt van 2 hely, ami tuti:
egyik a térkép bal felső sarokban Seattle-nél, a másik a jobb alsó sarokban, Miaminál. kicsit alma vagyok, mert mediumon kezdtem a játékot, és ott csak 9 kamion közül választani, hardon meg ugye 15 -
#4454 Ez nem kieg... Ez egy teljesen új rész.... -
#4453 1 kérdés.Itt az across America-ban hol lehet kamiont venni? -
#4452 teljesen igazad van.ezek sajnos nagy kibái a játéknak.már nagyon várom ezt az új kieg.-őt.már csak pár nap,ugye? -
#4451 44-es üzi -
#4450 zaki,milyen hibákra gondolsz? -
#4449 nagyon tetszik a game!most töltöttem le.a sima 18 WOS is jó volt de ez még jobb!!!!sokkal több város,meg apróbb javítások. -
#4448 na, már van 4 emberem
éppen San Franciscoból szállítottam árut Atlantába, délen mentem végig a 10-es autópályán a tengerpart mellet, qrva feelinges volt :) teccik a game :) csak van néhány elég bosszantó hibája -
#4447 kösz, már fel is vettem egyet -
#4446 a fuvarok elég véletlenszerűek... vegyél fel új emberkéket, úgy gyorsabban jön a zsé -
#4445 ááá, isteni a game, összegyűjtöttem 100 ropit, vettem fel 1oo-as kölcsönbe, vettem egy szupi járgányt, feltuningoltam, és most élmény vele menni :) csak az a problámám, hgoy nem nagyon vannak magas értékű szállítmányok... 25ezres-t láttam egy jó ideje max, pedig asszem a 2. szállítmányom 34 ezer dolcsis volt tuningolás hogy működik? minden kamionpiacon új alkatrészek vannak? vagy csak azok vannak, amiket az elején is meg lehet venni? isteni a game, hülye vagyok, hgoy eddig nem játszottam vele :) -
#4444 marha jó a gém, nyomom a gammát mint állat :) van benne pár bosszantó dolog, de nagyon jó a hangulata :) -
#4443 lol :DDDDDD kösz a tippet :) -
#4442 meg kell állni... Pont a mérleg közepin... Aztán jól megmondják ha nem vagy overweightes.. Jahh ha esetleg overwightes árud van eszedbe se jusson átmenni rajta:) inkább kapjon ela zsaru.. ócsóbb:) -
#4441 alma kérdés: mit kell tennem a mérlegelésnél? -
#4440 köszi szépen.Akkor megszerzem! -
#4439 A legnagyobbakban (főleg az állanok fővárosában (Washngton, Dallas, New York, Orlando, meg ilyenek.