18 Wheels of Steel: Across America
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
aham. én olyan 270 ezer körül kerestem asszem. de nem értem, a többiek sokkal több kilómétert (ill. mérföldet) tettek meg, pedig én is folyamatosan vezetek, végig nyomom a gázt. hogy a francba lehet ez? 

Boldog Karácsonyt!
na, vége a 8. hetemnek:
kerestem 1.900.099 dolcsit
és levontak 1.121.293-at
sztem ez nem normális, vmi bibi van. mit csinálhatok rosszul?

kerestem 1.900.099 dolcsit
és levontak 1.121.293-at
sztem ez nem normális, vmi bibi van. mit csinálhatok rosszul?

Boldog Karácsonyt!
aha. azt hol lehet megnézni, hogy milyen nap van (ha meg lehet 1általán nézni
)?
)?Boldog Karácsonyt!
4 darab Volcano, 2 Kinetic 2t2, egy Forerunner csõrös, meg az utolsó, valami whipe.... vagy nemtudom, szóval az is csõrös.
Havi járandóság 2 millió körül, és 4-5 százat von le hétfõn 0 órakor.
Havi járandóság 2 millió körül, és 4-5 százat von le hétfõn 0 órakor.
Ex UT-s, ex BF\'42-es, ex WoW-os Most Lotros, UT3 as. A64x2 6k+, 4Gb Geil DDR2, 1Tb Hdd, HiS HD2900XT, GA M56S-S3
jah.... vezetni még nem tudok a valóságban, de úgy káromkodni, mint egy kamionos azt már igen 

Boldog Karácsonyt!
hát az gáz... nekem nem lép ki a játék, csak néha beakad, mikor vmelyik alma rádiózik velem. meg mostanában szaraxik az IE-m, és néha kivág egy pillanatra az asztalra, szal nekem is vannak gondjaim 

Boldog Karácsonyt!
aha... azt hittem ilyen kameraállásból nyomod, ahogyan a képen látszik. én 1ébként csak a belsõ nézetettel nyomom, marha jó 😊
Boldog Karácsonyt!
csak 1* kezdtem el vinni 25000-es szállítmányt,már majdnem ott lettem volna amikor kilépett a játék
de most jól hangzik amit leírtál,így próbálom majd

de most jól hangzik amit leírtál,így próbálom majd

ja, és sztem ne nagyon szállítgass ilyen 3-4k-s árukat... így nagyon lassan jön a zsé... én vhogy összekotortam 100k-t azzal a kezdõ tragaccsal, majd vettem fel kölcsönt, lecseréltem a kamionomat, majd megint összegyûjtöttem 100k-t kb, aztán vettem fel sofõrt, és így nyomtam folyamatosan... most már a legjobb kamionjaim vannak maxra tuningolva, keresek kb havi 1,5 millát, csak rengeteget pénzt visz el a hét végén a kamion feltartása 

Boldog Karácsonyt!
lol 😄DD
hát úgy az izgi, hogy azzal a lerobbant trágyadombbal kezdesz, és szépen jössz fel, mint a büki büdösvíz
hát úgy az izgi, hogy azzal a lerobbant trágyadombbal kezdesz, és szépen jössz fel, mint a büki büdösvíz

Boldog Karácsonyt!
anisotropic filteringet tedd maxra, texture filtert triliner filterre, látótávolságot maxra. nekem minden maxon van, és ilyen problámám nincs hála az istennek
Boldog Karácsonyt!
nekem szerintetek mér homályosodik el a kép egy bizonyos távolságon?Akármilyen beállítást használok,ilyen.
Nekem a Vulcano jobban bejön, a maga 190 ezrével.
Amúgy nálam, 8 kamionra max 400 ezret vesz el, de még ez is rengeteg.
És nem adom el a kamionokat 😄
Amúgy nálam, 8 kamionra max 400 ezret vesz el, de még ez is rengeteg.
És nem adom el a kamionokat 😄
Ex UT-s, ex BF\'42-es, ex WoW-os Most Lotros, UT3 as. A64x2 6k+, 4Gb Geil DDR2, 1Tb Hdd, HiS HD2900XT, GA M56S-S3

elõbb pedig 9 volt és visszaugrott 10-re.nekünk hála most a 7.😊