5158
-
#4678 biztos mert rosz volt a gépem és nem voltam itt hogy mit kérdezzek. -
#4677 tegnapelőtt volt a nagy feltámadás és mára meghalt:) -
#4676 biztos mindenki játszik -
#4675 így kihalt a topic ? -
#4674 Up! -
fgm #4673 De különben szemét a progi a speckó rakományokkal, mert richtige tőled legtávolabbra rakja , nehogy véletlenül is odaérj. -
fgm #4672 Köszi szépen. Nekem 77000 $ volt a legnagyobb fuvarom, éppen jó jött mert tudtam fejleszteni. -
FiReBoY #4671 Bénán... :P -
#4670 75%-ra?
lol, hogy vezetsz te? -
#4669 Már kétszer rámozdultam spéci rakományokra de persze, hogy nem értem oda időben.
Ha esetleg még időben beérek a városba akkor honnan tudom, hogy melyik cégnél lehet felvenni? -
#4668 -
FiReBoY #4667 Dejó... 25 ezres üveg szállítmányt 75%-osra törtem és 11 rugeszt kaptam. :D -
#4666 ha már találtál kamionkereskedést, utána bárhol megveheted a kínálatot -
#4665 sztem bármikor megveheted a legjobb kamiont, nem kell ahhoz pl az 5*-ot elérni. nekem legalábbis már kezdésnél is meg lehetett volna venni a 200 ezres kamiont (persze, ha lett volna rá zsetonom :-) -
ZOLEE22 #4664 szeva!
egyszer a képem elöl tünt el egy 250 ezres spec rakomány, keresztül kellet volna vinni amerikán new york-los angeles vagy valami ilyesmi volt!
ezen kivül, ha megnyomjátok az n gombot játék közbe bárhol tutok venni kamiont de én ugy vettem észre, hogy egyre jobbat csak bizonyos csillag szám elérése után add lesz@rja, hogy menyi zséd van! -
#4663 ja, én is mediumon tolom -
#4662 majd én eldöntöm ok ? :) én vagyok a káromkodás királya...;)) -
#4661 66 rongy volt nekem eddig a legnagyobb (LA-ből Pittsburgh). de volt már 75 rongyos fuvarja is vmelyik sofőrömnek -
#4660 lol :DDD
úgy látom nem csak belőlem hozza ki ez a játék (is) az állatot -
#4659 Lehet nyugodtan káromkodni, csak nem a topicban és nem a progira merthogy ez a valóságban is hasonlóképpen van. Nem akarok tippeket adni egyes nyegle moslékoknak de bizony sokszor megszívatják a nehéz gépjármqveket hogy aztán lehessen elölrQl kezdeni 3.-tól és az ember tehetetlen -
#4658 Pénz meg előbb venni kell egy kamiont:) -
#4657 minek kell meglennie hogy jojjenek a spanok ? ugyanis meg senkit sem tudok felvenni, de van olyan ellenfel akinek mar 4 embere van -
#4656 Houstonban van 47 ezres is, de nem érdemes vesződni vele, csak ha kialakítottál egy komplett kört.
San Francisco-Denver;> Denver-Houston;> Houston-Pittsburgh;> Pittsburgh-Houston;> Houston-Dallas;> Dallas-Seattle/San Francisco. Ez úgy 200-250 ezer, ha megvannak a fuvarok. Keress luxuscikket, robbanóanyagot, vagy veszélyes hulladékot. h+c, oktanet, stb, ezek jól fizetnek. -
#4655 Egyébként én is mediumon nyomom... -
#4654 nekem csak 25000.sehol nem találok nagyobbat:(
medium-on nyomom. -
#4653 most már "csak" 5.
de 4.????
nem semmi!!!!!!!! -
#4652 mennyi volt a legnagyobb összegű szállítmányotok eddig ?
nekem 40ezres, és most seattle-ben van egy 30ezres, de bostonba kell vinni, szal nem megyek vele 1 metert sem -
#4651 ehh :) valóigaz! -
#4650 akkor leszopsz ? ;)) -
#4649 Ezért kell a leállósűvban közlekedni:)) Oda nem jön senki.. csak aki lesorol.. az meg várja meg míg 80-al elbaszok mellette:) -
#4648 -
#4647 Grat. 4 fasz egy beírásban :)))) -
#4646 nemigaz ma már haramdszor a kurva isten bassza meg az. ma már harmadszor fékezi állóra előttem magát egy fasszopó autós. nemigaz már hogy lehet ilyen rohadék az aki csinálta ezt a programot ? hogy lehet ilyen genny módon megcsinálni ? 3 sávos út, száguld a 30 tonna 65mph-val a belső sávban, középsőben egy teherautó, mögötte valami sportkocsi, és a sportkocsi előzni kezdi...mondom ez megelőzi pont fasza én meg mindkettőt...pont úgy értem volna utol őket...de mi a büdös isten faszáért fékez előzés közben az a fasz?miért kellett ilyen szarul megírni? de van amikor csak úgy a semmiért bevágodik elém valaki, és lesatuzza a gépet...egyből 12%-ban zúztam le a rakományt. szánalom -
#4645 annyi büntit fizettél ki a túlsúly miatt -
#4644 nah most valami fagerendákat szállítok, és ott volt a kis lb jelzés mikor felvettem a cuccot. útközben találtam egy mérőállomást. most álltam rá, de azt írja weight check failed és alatte egy összeg.
akkor most mivan ? -
#4643 jaja, én is úgy szoktam. ráállok a mérlegre, 5-ös gomb, és általában elfogadja... ha nem, kicsit mocorgok a mérlegen, és akkor jó lesz :) -
#4642 szóval, az a kék szar, amikor belelóg a motorháztetőbe -
#4641 én a tetőkamerát használom, amikor belelóg a motorháztetőbe, akkor általában jó. minden kerék legyen a mérlegen. ha ki írja hogy weight check passed OK, akkor rendben vagy, nem kell semmit megnyomni -
#4640 a súlymérés kötelező, ahol van súlymérő pont. ráállsz, majd kiírja hogy ok, és ennyi. mehetsz is tovább... -
#4639 elvileg fix helyen vannak, de nehézségi szint szerint változhat