18 Wheels of Steel: Across America
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nekem megy. Király a banner
Felraktam a King of-ot, gondoltam nosztalgiázok egy kicsit de b@szik menni. Kifagy. Másnál megy?
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Ez állat jó. Rég volt egy nap több mint 50 hozzászólás...
MAP EDITOR
Nyisd meg:
C:\Documents and Settings\*neved*\Dokumentumok\18 WoS Across America\config.cfg
társítsd a jegyzettömbhöz.
Keresd meg ezt a sort:
uset g_console "0" írd át erre: uset g_console "1"
mentsd.
Játék indít, a menüben megnyomod a tabulátor feletti nullát. Ha mindent jól csináltál, bejön egy szövegrész.
Írd be:
edit amerika és enter. (lehet, hogy edit_amerika
MAP EDITOR
Nyisd meg:
C:\Documents and Settings\*neved*\Dokumentumok\18 WoS Across America\config.cfg
társítsd a jegyzettömbhöz.
Keresd meg ezt a sort:
uset g_console "0" írd át erre: uset g_console "1"
mentsd.
Játék indít, a menüben megnyomod a tabulátor feletti nullát. Ha mindent jól csináltál, bejön egy szövegrész.
Írd be:
edit amerika és enter. (lehet, hogy edit_amerika
Renault magnum http://kamionszim.hu
nem, ha eladod nem von le olyan sokat a héten, de nem jutsz olcsobban kocsihoz.
Szeva! van egy ötletem, úgyan 8 teherautóval még nem probáltam ,de egy esetén bevált, lényegesen kevesebbet fizettem. Na szóval az ötlet vasárnap adjátok el az összes teherautót.
viszont ez már nevetséges, hogy kerestem 1.25 milliót, és 840 ezret von le a kamonok fenntartásáért 

ahhoz képest, hogy semmit nem változtattam az elõzõ héthez képest, és már akkor is sokat, 570 ezret fizettem. hát ez qrva idegesítõ. legközelebb már többet fizetek a fenntartásért, mint amennyit kerestem

ahhoz képest, hogy semmit nem változtattam az elõzõ héthez képest, és már akkor is sokat, 570 ezret fizettem. hát ez qrva idegesítõ. legközelebb már többet fizetek a fenntartásért, mint amennyit kerestem

Boldog Karácsonyt!
huhh, most lesz egy fuvarom LA-bõl Pittsburgh-be, 66ezer pénzért...
ez lesz a legnagyobb zseton, amit kerestem a játékban eddig 
ez lesz a legnagyobb zseton, amit kerestem a játékban eddig 
Boldog Karácsonyt!
Hali !
Ennek a proginak állítólag van beépített útszerkesztõje./map editor/ Hol lehet elõhívni vagy megtalálni ?
Ennek a proginak állítólag van beépített útszerkesztõje./map editor/ Hol lehet elõhívni vagy megtalálni ?
saját zenéket hogy lehet hallgatni játék közben? letöltöttem innen egy konvertáló progit, meg codecet, át is konvertáltam az mp3aimat ogg formátumba, de hova kell ezeket másolni? 

Boldog Karácsonyt!
Okés már, lehet szedni. Gyorsabb volt mint hittem. 😊
ja, és ez a 200 ezres Kinetic 2T2-es a legjobb kamion? vagy a hardon van jobb is? show room-ot megnéztem, láttam az új kamionokat is, de nem tudom, hgoy most azok jobbak-e a 200 ezresnél
Boldog Karácsonyt!
matrix, koli, independence
de szerintem ez az 1.2-es szaság a sima 18 wheels of steel-hez van.
de szerintem ez az 1.2-es szaság a sima 18 wheels of steel-hez van.
\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'

sajnos ilyennel még nem találkoztam.