5158
  • 12346
    mivel nem ugyanrról a meghajtóról indítottad volna, mint amiről installáltad, még jó hogy kéri:)
  • Met
    Én cdről telepítettem és a futtatáshoz akartam mountolni. Valszeg ha az imageről telepítettem volna nem akarná a cd-t.
  • Carlos
    Fura. Nekem iso-ban van vincsin, moundolva démonba és rajta az 1.10-es patch és nem kötöszködik...
  • FiReBoY
    Oks.
  • Met
    Már elküldték a file-t
  • Met
    Ugyan azt íja ki, kattintok a felsőre, ledob a lista felső részére, kattintok a kék lemezre és jön a kisablak
  • FiReBoY
    Hopp ez nem jött össze. Nah akkor ne az all website-on keress hanem a GamCopyWorld-on, pl: 18 across america és a találatok között katt a legfelsőre.
  • FiReBoY
    Próbáld így. Aztán katt vmelyik mirrorra.
  • Met
    hogy lehet onnan letölteni? Keresésbe beírom, ki is ad egy csomó találatot és amikro rákattintok, hogy letöltés kidob valami ablakot, hogy :

You were redirected to this page because the download did not start from GameCopyWorld!

If you are using a Download Manager, like Go!Zilla, GetRight or Download Accelerator, or if you are using a proxy server then disable this before downloading any file!

We have been forced to protect the downloadable files
    as other websites are directly linking to them
    without our permission!
  • Hentes Bill #4749
    gamecopyworld-on van nocdpeccs
  • Met
    akkor valszeg azért mükszik vele
  • PLackó
    igen.
  • Met
    A másik dolog, letöltötettem új kamionokat arról a linkről ami ide be lett régebben rakva, azok mikor jelennek meg?
    Vagy hova kell bemásolni? Most a Makes/Truck könyvtárban van 2 könyvtár a 2 különböző kamionnak.
  • Met
    Azzal telepítetted fel?
  • PLackó
    nekem működik a d-tools-al.
  • Met
    Ja és megnéztem, hozzá se nyúl a lemezhez, azért nem értem.
  • Met
    Hogy lehet azt megoldani, hogy ne kelljen a cd a játékhoz? Cd ről telepítettem és most hiába mountolom be az imaget a cd kell neki. Az 1.10-es patch van fent (asszem:)
  • FiReBoY
    Naja. :)
  • Hentes Bill #4740
    és a legdrágább :P
  • Carlos
    :)
  • FiReBoY
    Mert az a legjobb. :)
  • Metwork
    Melyik kamion a legjobb? Nekem a Kinetic 2T2 jött be idáig, annak a legkevesebb a fenntartási költsége.
  • Carlos
    Nos, nem csillagtól függ az, hogy milyen kamiont tucc venni.
    Keresd meg az összes boltot ahol kamiont tucc venni.
  • ÁjjLe BoBBi
    1.5 csillagom van és még mindig csak 4 féle kamiont tudok venni. mind a négy rakat szar. legjobb köztük a pacific 231 vagy mi...mét??!
    ja meg azt sem nagyon vágom hogy hogyan lehet a söfőröknek megadni hogy mit és hova vigyenek. sry lámusz vok, meg ideges is...
  • gumikacsa
    Á dehogy. Ha megelőzöd akkor nem. Csak ha úgy előzöl, hogy feltartod. (minél távolabb kell előzni, mert ha túl közel mész, befékez, és azt már feltartásnak számítja.)
  • Met
    Akkor is vissza esik a csillag ha leelőzöd az ellenfelet.
  • gumikacsa
    Voplt, hogy bementem méretni, kiírta, hogy ok, elindultam kifelé, és a kijárat után lemeszelt a rendőr, hogy kihagytam a mérőállomást....
  • Hentes Bill #4731
    még szerencse, hogy nem nagyon töröm az árut...
  • Bucser
    ez csillagtól függ.... Szerintem ha 5 csillagod van akkor már 10 %-nál tuti... Legalábbis szvsz... ÉS ezt a játék indulásánál is elmagyarázzák meg benne van a CD-n lévő manualban is:)
  • Carlos
    Hmmm...hány 100%-nál kezdi?
  • Bucser
    Elvesz.... Sajna.....
  • Carlos
    Pedig de!
    Én ha hallom, hogy csipog, akkor 55-re beáll, este lámpát bekapcs, és akkor békénhagynak. Mongyuk tegnap este nekem is leesett 3.5 csillagra 5-ről...Hülye zsernyákok.
    Amúgy szerintem, ha töröd az árut, akkor nem vesz el csillagot. Vagy igen? Én még nem vettem észre...
  • Hentes Bill #4726
    igen? ezt sem tudtam
  • Bucser
    Sőt a zsernyákok elkapnak akkor is levesz a csillagokból...
  • Hentes Bill #4724
    pfff, ez nevetséges. megyek HOustonba New Yorkból, kb féltávon nem tom mibe, be vmibe beleütköztem, 12°-ra megsérül a szállítmány, erre 2,5*-om hirtelen eltűnt 4,5 * volt, következő pillanatban meg csak 2. hát anyádat, mennyit szenvedtem azokért a qrva csillagokért, erre meg egy pillanat alatt kárba vész
  • Carlos
    Tuggyarák. Szóval nekem a bevételem hetente olyan 2.5-3 mila. Ebből lemegy a running cost, ami 1-1.5 mila. De az egy mila haszon mindig megvan!
    Azért az első képen látszik, hogy minden városban én vagyok a penge. Az a csúnya lila az én cégem színe... :)
    Meg baromira be kell állítani, hogy ki, mikor, hova, mit vigyen, mert azon múlik minden.
  • PLackó
    én olyat még egy kereskedőnél sem találtam.150000 volt a legnagyobb.
  • Hentes Bill #4721
    hát én is akörül, pedig mindnekinek a maxra tuningolt 200 rongyos kamcsi van
  • PLackó
    5*?
    7000000 $?
    mennyi idő alatt hoztad ezt össze?
  • Carlos
    1 mila, asszem!