5158
-
#4758 mivel nem ugyanrról a meghajtóról indítottad volna, mint amiről installáltad, még jó hogy kéri:) -
#4757 Én cdről telepítettem és a futtatáshoz akartam mountolni. Valszeg ha az imageről telepítettem volna nem akarná a cd-t. -
#4756 Fura. Nekem iso-ban van vincsin, moundolva démonba és rajta az 1.10-es patch és nem kötöszködik... -
FiReBoY #4755 Oks. -
#4754 Már elküldték a file-t -
#4753 Ugyan azt íja ki, kattintok a felsőre, ledob a lista felső részére, kattintok a kék lemezre és jön a kisablak -
FiReBoY #4752 Hopp ez nem jött össze. Nah akkor ne az all website-on keress hanem a GamCopyWorld-on, pl: 18 across america és a találatok között katt a legfelsőre. -
FiReBoY #4751 Próbáld így. Aztán katt vmelyik mirrorra. -
#4750 hogy lehet onnan letölteni? Keresésbe beírom, ki is ad egy csomó találatot és amikro rákattintok, hogy letöltés kidob valami ablakot, hogy :
You were redirected to this page because the download did not start from GameCopyWorld!
If you are using a Download Manager, like Go!Zilla, GetRight or Download Accelerator, or if you are using a proxy server then disable this before downloading any file!
We have been forced to protect the downloadable files
as other websites are directly linking to them
without our permission!
-
#4749 gamecopyworld-on van nocdpeccs -
#4748 akkor valszeg azért mükszik vele -
#4747 igen. -
#4746 A másik dolog, letöltötettem új kamionokat arról a linkről ami ide be lett régebben rakva, azok mikor jelennek meg?
Vagy hova kell bemásolni? Most a Makes/Truck könyvtárban van 2 könyvtár a 2 különböző kamionnak. -
#4745 Azzal telepítetted fel? -
#4744 nekem működik a d-tools-al. -
#4743 Ja és megnéztem, hozzá se nyúl a lemezhez, azért nem értem. -
#4742 Hogy lehet azt megoldani, hogy ne kelljen a cd a játékhoz? Cd ről telepítettem és most hiába mountolom be az imaget a cd kell neki. Az 1.10-es patch van fent (asszem:) -
FiReBoY #4741 Naja. :) -
#4740 és a legdrágább :P -
#4739 :) -
FiReBoY #4738 Mert az a legjobb. :) -
#4737 Melyik kamion a legjobb? Nekem a Kinetic 2T2 jött be idáig, annak a legkevesebb a fenntartási költsége. -
#4736 Nos, nem csillagtól függ az, hogy milyen kamiont tucc venni.
Keresd meg az összes boltot ahol kamiont tucc venni. -
#4735 1.5 csillagom van és még mindig csak 4 féle kamiont tudok venni. mind a négy rakat szar. legjobb köztük a pacific 231 vagy mi...mét??!
ja meg azt sem nagyon vágom hogy hogyan lehet a söfőröknek megadni hogy mit és hova vigyenek. sry lámusz vok, meg ideges is... -
#4734 Á dehogy. Ha megelőzöd akkor nem. Csak ha úgy előzöl, hogy feltartod. (minél távolabb kell előzni, mert ha túl közel mész, befékez, és azt már feltartásnak számítja.) -
#4733 Akkor is vissza esik a csillag ha leelőzöd az ellenfelet. -
#4732 Voplt, hogy bementem méretni, kiírta, hogy ok, elindultam kifelé, és a kijárat után lemeszelt a rendőr, hogy kihagytam a mérőállomást.... -
#4731 még szerencse, hogy nem nagyon töröm az árut... -
#4730 ez csillagtól függ.... Szerintem ha 5 csillagod van akkor már 10 %-nál tuti... Legalábbis szvsz... ÉS ezt a játék indulásánál is elmagyarázzák meg benne van a CD-n lévő manualban is:) -
#4729 Hmmm...hány 100%-nál kezdi? -
#4728 Elvesz.... Sajna..... -
#4727 Pedig de!
Én ha hallom, hogy csipog, akkor 55-re beáll, este lámpát bekapcs, és akkor békénhagynak. Mongyuk tegnap este nekem is leesett 3.5 csillagra 5-ről...Hülye zsernyákok.
Amúgy szerintem, ha töröd az árut, akkor nem vesz el csillagot. Vagy igen? Én még nem vettem észre... -
#4726 igen? ezt sem tudtam -
#4725 Sőt a zsernyákok elkapnak akkor is levesz a csillagokból... -
#4724 pfff, ez nevetséges. megyek HOustonba New Yorkból, kb féltávon nem tom mibe, be vmibe beleütköztem, 12°-ra megsérül a szállítmány, erre 2,5*-om hirtelen eltűnt 4,5 * volt, következő pillanatban meg csak 2. hát anyádat, mennyit szenvedtem azokért a qrva csillagokért, erre meg egy pillanat alatt kárba vész -
#4723 Tuggyarák. Szóval nekem a bevételem hetente olyan 2.5-3 mila. Ebből lemegy a running cost, ami 1-1.5 mila. De az egy mila haszon mindig megvan!
Azért az első képen látszik, hogy minden városban én vagyok a penge. Az a csúnya lila az én cégem színe... :)
Meg baromira be kell állítani, hogy ki, mikor, hova, mit vigyen, mert azon múlik minden. -
#4722 én olyat még egy kereskedőnél sem találtam.150000 volt a legnagyobb. -
#4721 hát én is akörül, pedig mindnekinek a maxra tuningolt 200 rongyos kamcsi van -
#4720 5*?
7000000 $?
mennyi idő alatt hoztad ezt össze? -
#4719 1 mila, asszem!