4368
Szal...
  • Don Gatto
    Thx!
  • Geroka16
    Hi!!!
    Honnan lehet X-BOX vagy Ps2 játékokat leszedni?
  • torrente
    Rgb-kábel megoldja a hibát. kb 1500Ft.
  • Don Gatto
    Hi all!
    Van 1 kis problémám, néhány írt játékot fekete-fehéren játszik le a gép! Ez PAL-NTSC miatt van? Hogy lehet megoldani?
    Thx előre is!
  • Sephi
    Vagy at kell konvertalni .iso -ba a legnagyobb filet. Nekem volt ra pelda hogy sikerult is de nem mindig szal felejtheto :D
  • torrente
    A legkisebb kiterjesztésű .gi-t írd ki (hasonlóképpen a bin-cue párosnál alkalmazottaknál).
  • s73
    RecordnowMax, vagy PrimoDvd.
  • bobo11
    sziasztok
    volna egy problémám,kicsomagoltam egy gamet és kaptam 3db gi fajlt,most ezzel mit csinaljak?mivel irjam ki?vagy hogy rakjam át iso-ba
    elöre is köszönöm
    üdv
  • torrente
    Van itt ész gecók!
  • Sephi
  • torrente
    Chippeltesse ki a gépét. Íróprogram, dvd-író, dvd-lemez. Ugyanaz, mintha cd-t írnál.
  • Goodwill
    Haverom vett PS2őt, biztos volt róla már szó, de most nincs sok kedvem visszaolvasni. Tehát mi kell, mik kellenek ahhoz hogy dvd-re játékot írjak, és működjön a ps2-n? (chip kell hozzá vagymi?) Előre is danke sőn. :P
  • Sir Quno Jedi
    up
  • Lammer
    kabbe
  • Sephi
    Most mit hulyezed le Lamit?
  • Sir Quno Jedi
    SZtem. simán hülyék vagytok, de ezér van ez itt, hogy pörögjön a flém !
  • Lammer
  • Sephi
    Jo es majd bearanyozom es szinesen kepekkel kinyomtatom es mellej csatolom a Ukran , Koreai es Pakisztani verziot is
  • Lammer
    1ébként van egy kedves hölgy ismerősöm aki erdélyben románul diplomázott(fogtechn.) bár neki kínai a számtech azét elküldheted privibe az eredetit is, megnézetem vele... ;)
  • Sephi
    Mindaketott vagom csak a magyar helyesirasal csak foleg technikai es politikai kifejezeseket nem tudok... :(
  • Lammer
    mostmár én is kiváncsi vagyok...
    mennyire vágod a Román-Magyar translate-et, nehogy ezen bukjon valami!!! ;)
  • Sephi
    Igerem holnap lemegyek a haverhez es papira irom amit errol mond majd ide irom.
  • Lammer
    így van...
  • Sir Quno Jedi
    Nem vok hülye, megnéztem, DE engem nem a markecing érdekel, hanem a tények.
  • Neme.
    Én nyitott vagyok a kérdésre, hogy miért árt az 1x írott dvd a ps2-nek, tényleg érdekelne a dolog, de magyarázat hiányában egyelőre maradok az általánosan elfogadott teória mellett: minél jobb minőségű és minél lassabban, annál jobb.
  • Lammer
    nem!
    tebazzeg nem jössz rá, hogy mindenki melettem volt a 2Xes kérdésben???
    TE TÉNYLEG DINKA VAGY!!!!
  • Sephi
    Varj! Most esset le! :) Te nem vagy veltlenul das boot? Csak az az ember volt az akivel sehogy sem birtam magam megertetni es vegul tobiek is rajottek hogy mekkora allat es kibanoltak... lehet rokona vagy :))
  • Sephi
    Ok semmi gond! De tolem ne varj maskor magyarazatot. buszkeseged az van boven es makacs is vagyol. Az eletben lehet sokra mesz vele de igy senki sem fog tisztelni teged.

Szerintem lama vagy oszt kisz. Mondjuk mint latom te ezt nem is tagadod :))))
  • Lammer
    húúú az nem a bulgár b kateg verzió???
  • Lammer
    ember te vagy eltávolodva a témától, nem veszed észre, hogy többen beszóltak neked????
    de ez már kezd OVI lenni...
    úgyhogy haggyuk abba, namost vége ok????
    részemről vége...
  • barret
    Nézd meg a dobozát,rá van írva,mit eszik!:)
  • Sephi
    Vedd meg nyugodt szivvel mert nekem az meg soha el nem baxot egy DVD-et sem :)

Hasznaj Nero6-ost mert azt nagyon szereti a Pio :)
  • Sephi
    Nekem is az van.
  • Sephi
    Tapasztalat? Mondom ember hogy a legjobb baratom es masik a rokonom. Ok nem tudnak magyarul mert istebizony ideultetnem hogy magyaraza mar el neked mennyire el vagty tajolodva a tematol.
  • KillYou
    Nek akarok senkinek reklámot csinálni de van olyan hely ahol 140 a verbatim +r és ugyan ez -r ben 150 szóval nem feltétlen a -r az olcsobb. Enél gagyibb lemezt meg én spec nem mernék venni, tény és való hogy lehet 65 jómagyar forintért kis kapni -r es lemezet de azt azért nem merném még poháralátétnek sem használni hátha tönkreteszi a poharat és nem tudok a fenekére nézni.
  • Sephi
    Meg jo hogy teged ugy neveltek! Sanos nekem nem volt reszem atyai es anyai nevelesben!
  • Sir Quno Jedi
    A ZújSIlver 50004 asszem.
  • Lammer
    nemmerem ideírni, mert Sephi megöl...
    (psszt CSak halkan én azért használom a -t mert az ócsóbbb, amúgy milyen PS2 verziód van???)
  • Sir Quno Jedi
    Jóuram, elmondaná akkor, hogy ön szerint "+"-os vagy "-"-os DVD-t köll-e használni PS2-höz és melyiknek mi az előnye/hátránya ?!!
  • Davidus
    Akkor ez lesz majd mert 20 alatt van:)